Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gusia1972']ooo Teqilę to my też znamy :) ostatnio na spotkaniu forumowym się poznałyśmy :)
jak jakieś znów bedzie to dam Ci znać, może się skusisz i przyjdziesz aby powiększyć labowe grono :)[/quote]

Teqille dopiero poznałyśmy teraz:) Z tego co mi wiadomo, to miał być jakiś zlot z masą labów:p Ale wszyscy się powykruszali i zostały 2 osoby z psami ... i dzień przed, z obawami małymi zgodziłam się na ten spacer... Nie żałuje teraz, było super, uzależniłam się od psich spacerów:) Obawy jak zwykle były nieuzasadnione, psina była bardzo grzeczna:) Już na miejscu przypadkowo dołączył jeszcze beagle Sajmon, który zakochał się w żarciu Belli:) Później labowa sfora poganiała za moimi jawzowymi rollerami i poprzeciągała się, Belcia była najbardziej poszkodowanym pieskiem, bo musiała dzielić się Pańcią i dyskami:diabloti: A na labowy spacer już się skusiłam:)

[quote name='Od-Nowa']a we wtorek o jakiej porze planujecie być w parku p. ??[/quote]

Raczej przed południem(od ok. 11/12) Chce jakoś ominąć godziny powrotów do domu-czyli tłumów w autobusie...;)

Posted

[quote name='Dynamique']A jak spadnie helikopter? :evil_lol:

Oglądałam wasz filmik 101 sztuczek z pudłem czy jakoś tak... boskie :loveu: Mój by chyba nie wpadł na takie rzeczy :lol:[/quote]

Myślę ze doczołgam się choćby z nim na plecach:diabloti:
Dzięki:)

Posted

[quote name='Clandestine']To niesamowite, że można nauczyć psa takich ciekawych sztuczek :D A sztuczka z wchodzeniem tyłem to po prostu mistrz :cool1:[/quote]

Można, można... i to niemal każdego:)

Jeszcze coś znalazłam[IMG]http://i29.tinypic.com/23j0hg3.jpg[/IMG]

Posted

To jak ktoś chętny jutro wygłaskać liniejącego potworka??:cool3: Mi w sumie obojętna godzina, mogę być np. o 16... Z ewentualnym tłumem autobusowym jakoś damy rade ;)

Posted

[quote name='Clandestine']A jak przyzwyczajałaś ją do noszenia obroży uzdowej?[/quote]

Zakładałam zawsze podczas zabawy, głaskania i gdy dostawała jakiś gryzak. Poza tym klikerowo nauczyłam wkładania tam pyska na komendę i kilka razy klikałam za coraz dłuższe spokojne zachowanie w kantarku... Po kilku dniach takiej pracy psina niemalże skakała na widok kantarka:)

Ja b.rzadko zakładam kantarek, bo to ani psa nie oduczy niczego, ani nie widzę takiej zbytniej potrzeby. Co nie oznacza, ze czasem jest potrzebny;)

Posted

[quote name='BellaLab']To jak ktoś chętny jutro wygłaskać liniejącego potworka??:cool3: Mi w sumie obojętna godzina, mogę być np. o 16... Z ewentualnym tłumem autobusowym jakoś damy rade ;)[/quote]

ponawiam pytanie:evil_lol::cool3:

Posted

[quote name='gusia1972']ech ja bym chętnie ale nie we wtorki i nie o 16 :( pracuję do 16 :([/quote]

Szkoda:( Inne dni powszednie w tym tygodniu też nie bardzo? Która godzina pasowałaby najwcześniej?
Myślałam nad weekendem, ale ten mi odpada raczej bo jadę jako widz na te zawody agility. A na temat kolejnych na razie nic powiedzieć nie mogę...

Posted

[quote name='gusia1972']w tym tygodniu to ja w ogóle krucho :( raczej następny i tylko w poniedziałek lub środę :) w piatek wyruszamy wszyscy na podbój Warszawy :razz:[/quote]

To pomyślimy nad tym poniedziałkiem:) Trzymam kciuki w takim razie!

Posted

ja też jutro nie dam rady, bo to w środku dnia zupełnie.
już lepiej rano albo popołudniu późno.
w tym tygodniu się wstrzymam ze spacerami psimi bo jedna suczyna siedzi w domu na antybiotykach a druga kuruje przez 2 dni łapę.

poniedziałek następny by mi pasował popołudniową porą :p
tak więc możemy wstępnie planować bo widzę,że ta pora pasuje większości :lol:

Posted

[B]Od-Nowa [/B]Niech psiny zdrowieją szybko!
[B]gusia1972 [/B]Ja niestety w ten poniedziałek mogę raczej do południa tylko:-(:oops: Za to w środę porą popołudniową jak najbardziej:)
Jak środa nie bardzo pasuje, to postaram sie zrobić coś z tym poniedziałkiem, ale nie wiem czy się mi uda...:oops:
17.30 mi bardzo pasuje:)

straszne zdjęcie mojego potworka na koniec:)
[IMG]http://i31.tinypic.com/2qxopzq.jpg[/IMG]
[SIZE=1]Mam nadzieje, że nie zostaniemy uduszone za to niezdecydowanie co do terminu:diabloti:[/SIZE]

Posted

[quote name='madziulik_13']Jaka ona cudowna :loveu:
No i witamy się po dłuższej nie obecności:oops::evil_lol:[/quote]

[quote name='alex_sandereczka']Śliczny potworek :loveu:[/quote]

[quote name='Dynamique'][URL]http://i31.tinypic.com/2qxopzq.jpg[/URL]

Słodka morda :loveu::loveu::loveu:[/quote]

Dzięki:)

[B]Od-Nowa, gusia1972 [/B]to wstępnie 17.30, środa:)