Gosia Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Jak wyżej- podobno została wyrzucona z samochodu, ale może komuś zginęła? Tatuażu nie widzę, chipa sprawdzę w pracy. Jest u mnie. Tel. 602 105 148 Quote
Asia & Ginger Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 To ja może skopiuję to co napisała Gosia na drugim wątku spanielki w dziale spanieli: http://www.dogomania.pl/forum/f66/znaleziono-zlota-spanielke-w-radomiu-140879/ "Tak naprawdę, to sukę zgarnął mój mąż, bo wczoraj był w Radomiu. Poza Dogomanią nie będę jej ogłaszać - nie mam czasu. A poza tym uważam, że ona jednak została wyrzucona i nikt jej nie szuka. Suczka zostanie wysterylizowana i będziemy jej szukać nowego domu (mam nadzieję, że z Waszą pomocą). Zdjęcia najwcześniej w poniedziałek, bo trzeba ją wykąpać. Suczka jest nieduża i bardzo ładna. Jest raczej młoda, co widać po zębach (widać po nich również ścisły przodozgryz). Jest bardzo miła - klei sie do człowieka, umie się zachować w domu i w aucie (nie rzyga). Nie zaczepia psów, które się jej nie czepiają. Więcej szczegółów w poniedziałek lub we wtorek, na pytania postaram się odpowiadać na bieżąco." Quote
Ania W Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='Asia & Ginger']To ja może skopiuję to co napisała Gosia na drugim wątku spanielki w dziale spanieli: http://www.dogomania.pl/forum/f66/znaleziono-zlota-spanielke-w-radomiu-140879/ "Tak naprawdę, to sukę zgarnął mój mąż, bo wczoraj był w Radomiu. Poza Dogomanią nie będę jej ogłaszać - nie mam czasu. A poza tym uważam, że ona jednak została wyrzucona i nikt jej nie szuka. Suczka zostanie wysterylizowana i będziemy jej szukać nowego domu (mam nadzieję, że z Waszą pomocą). Zdjęcia najwcześniej w poniedziałek, bo trzeba ją wykąpać. Suczka jest nieduża i bardzo ładna. Jest raczej młoda, co widać po zębach (widać po nich również ścisły przodozgryz). Jest bardzo miła - klei sie do człowieka, umie się zachować w domu i w aucie (nie rzyga). Nie zaczepia psów, które się jej nie czepiają. Więcej szczegółów w poniedziałek lub we wtorek, na pytania postaram się odpowiadać na bieżąco." Myślę , że jednak należałoby poprosić osoby z Radomia o rozwieszenie ogłoszeń ... Może ktoś jej szuka i tęskni. Myślę że dla większości z nas zaginiecie psa byłoby koszmarem. Nie wiem, może jestem wyczulona ale ostatnio mam do czynienia z wieloma osobami, które psa poszukują od tygodni a nawet miesięcy i wiem co czują. Quote
Asia & Ginger Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Ledwie tydzień temu po 8 miesiacach poszukiwań odnalazła się spanielka, która kiedyś została ukradziona z ogrodu. Sunia w momencie znalezienia była bardzo zaniedbana, miała problemy z łapką (złamanie), rany na brzuchu i tik nerwowy górnej wargi. Poza tym istaniała obawa, że jest głucha, na szczęscie brak reakcji na wołanie było objawem wycofania. Tego wszystkiego nabawiła się w ciągu tych 8 miesięcy tułaczki. Na szczeście właścicielka, gdy tylko zobaczyła jej zdjęcia na Allegro od razu ją poznała. Teraz sunia jest najszczęśliwsza na świecie, bo ze swoimi ludźmi. :loveu: :multi: Tu jest jej wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f85/znaleziona-blakajaca-sie-spanielka-wrocila-do-swojego-wlasnego-domku-139131/ Quote
Gosia Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Ok. Tylko, że kelnerki z knajpki widziały, jak suka jest wywalana z auta. Quote
Asia & Ginger Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Gosia napisał(a):Ok. Tylko, że kelnerki z knajpki widziały, jak suka jest wywalana z auta. To zmienia postać rzeczy. Chociaż z drugiej strony ktos mogł ją np. ukraść i z jakiegoś powodu wyrzucić. Możliwości jest wiele. ;) Albo to po prostu przedwakacyjne pozbycie się zbędnego balastu... :shake: Quote
Gosia Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Ma nowy świetny dom, lepiej trafić nie mogła. Zresztą dom znalazła w niespełna tydzień po przywiezieniu jej do Warszawy. W międzyczasie ją wysterylizowałam, mieszka w domu z ogrodem w Radości, w towarzystwie jamnika i jamniczki. :multi: Tak, że w tym wypadku wieści dobre. Pozdrawiam- Quote
Asia & Ginger Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Gosia napisał(a):Ma nowy świetny dom, lepiej trafić nie mogła. Zresztą dom znalazła w niespełna tydzień po przywiezieniu jej do Warszawy. W międzyczasie ją wysterylizowałam, mieszka w domu z ogrodem w Radości, w towarzystwie jamnika i jamniczki. :multi: Tak, że w tym wypadku wieści dobre. Pozdrawiam- No to bardzo się cieszę! :multi: :multi: :multi: Zmień proszę tytuł wątku. ;) Quote
Recommended Posts