Jump to content
Dogomania

Otwarte Mistrzostwa Psów Obrończych IPO1, IPO3, Turniej PT

Recommended Posts

Posted

W imieniu mojego macierzystego Oddziału mam przyjemność przekazać dogomaniakom niniejszą informację:

ZWIĄZEK KYNOLOGICZNY W POLSCE
XLIX ODDZIAŁ W BĘDZINIE

ZAPRASZA NA
[b]I OTWARTE BĘDZIŃSKIE MISTRZOSTWA PSÓW OBRONNYCH[/b]
oraz na
[b]I BĘDZIŃSKI TURNIEJ PSÓW TOWARZYSZĄCYCH[/b]
które odbędą się w dniach 16 - 17 kwietnia 2005

Szczegółowe informacje na stronach [url=http://www.zkwp.d6.pl]Oddziału[/url]

• 2 weeks later...
Posted

Ale fajnie :D Nigdy nie widziałam takich zawodów !!!! Muszę tam być choćby nie wiem co :wink: Szkoda że Zmorka nie może brać udziału :lol: Miałaby....najdłuższy czas :lol: Chyba że za pomoca ciastka można :wink:

Posted

a dużo już zgłoszeń?? bo nie chciałabym zbyt wielu psów deklasować z Luną :evilbat: :lol: :lol: :lol:

nie no serio pytam czy dużo jest :D ale bajer się nie mogę doczekać - nareszcie się coś dzieje blisko :angel: a gdzie będzie PT bo nie znalazłam info na stronie :oops:

Posted

[quote name='malawaszka']:angel: wystawiam Lunę w obrończych :roflt:[/quote]

Ty się Waszka z tego nie chachaj :lol: :lol: :lol:
Miniatury sa bardzo dzielne!!! :P Koleżanka ma miniaturkę ,która ma zrobione PSO/kiedyś takie było -Pies śłużbowo-obrończy/,na egzaminie zajął I miejsce :P Zażarty był i jest jak diabli.
Poniżej wstawiam fotę Barona i Gabrysi:Mistrz Polski na XXIII Mistrzostwach PT w Białymstoku w roku 2003 :P Baron ma też ukończone PTT :wink: Zajął I m-ce na I Podlaskich Zawodach PT w roku 2002 :P
Piesek malutki,ale serce ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjj wielkie :P :P :P
[URL=http://www.imageshack.us][img]http://img47.exs.cx/img47/1667/baronigabrysia4pv.jpg[/img][/URL]

Posted

[quote name='Pysia']Brawo Baron !!! Powiedz koleżanca żeby przyjechała bo chcę na żywo zobaczyć takiego malucha na podium :D[/quote]
:P :P :P Gabrysia jest w tej chwili we Francji,więc nie przyjedzie :( Dodam jeszcze ,że startowała z Baronisiem w konkursie Tańca z Psem :wink: :wink: :wink: Też coś tam zawalczyła :P

Posted

[quote name='malawaszka']... a gdzie będzie PT bo nie znalazłam info na stronie :oops:[/quote]
Na stadionie OSiR w Będzinie (na stronie już jest uzupełnione ;) )

Posted

[quote name='malawaszka']:multi: już się nie mogę doczekać :angel: dużo jest już zgłoszeń????[/quote]
Szczerze - nie wiem. Głównym "ciałem" organizacyjnym jest Sekcja Szkolenia i tam spływają zgłoszenia. Z tego wiem od Przewodniczącego Sekcji - było duże zainteresowanie i sporo pytań na wystawie w Katowicach.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='malawaszka']trzymam :kciuki: żeby to stało się coroczną imprezą znaną i lubianą :D[/quote]
Będziemy sie starać...

• 3 weeks later...
Posted

Jutro będzie PO - posłuszeństwo i obrona. :)
Ja byłam dzisiaj tylko na chwilkę na stadionie, ale nic ciekawego się nie działo (chyba była przerwa :roll: ).
może jutro też na chwilke przyjadę. :D

Posted

Z tego co wiem jest bezpłatny.
Relacja ?? No świetnie było popatrzeć na te wspaniale wyszkolone psy :D
Jutro wszystko zaczyna się o godz. 10 tej. Będzie tym razem IPO.

Posted

[quote name='Pysia']Z tego co wiem jest bezpłatny.
Relacja ?? No świetnie było popatrzeć na te wspaniale wyszkolone psy :D
Jutro wszystko zaczyna się o godz. 10 tej. Będzie tym razem IPO.[/quote]

Wstęp jest na pewno bezpłatny, a relacja będzie... wkrótce.

Posted

[quote name='Kati']na stronie [url]http://www.zkwp.d6.pl/[/url] są wyniki zawodów.
I miejsce PT zajał amstaff. :D[/quote]

...razem z owczarkiem niemieckim. Postaram się wkrótce zamieścić zdjęcia z zawodów.