Ravk Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 W imieniu mojego macierzystego Oddziału mam przyjemność przekazać dogomaniakom niniejszą informację: ZWIĄZEK KYNOLOGICZNY W POLSCE XLIX ODDZIAŁ W BĘDZINIE ZAPRASZA NA [b]I OTWARTE BĘDZIŃSKIE MISTRZOSTWA PSÓW OBRONNYCH[/b] oraz na [b]I BĘDZIŃSKI TURNIEJ PSÓW TOWARZYSZĄCYCH[/b] które odbędą się w dniach 16 - 17 kwietnia 2005 Szczegółowe informacje na stronach [url=http://www.zkwp.d6.pl]Oddziału[/url] Quote
Kati Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Ja bardzo chciałabym przyjść, :) ale nie wiem czy dam rade :roll: bo akurat w tym czasie mam jechać po moje maleństwo. :angel: Quote
Pysia Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Ale fajnie :D Nigdy nie widziałam takich zawodów !!!! Muszę tam być choćby nie wiem co :wink: Szkoda że Zmorka nie może brać udziału :lol: Miałaby....najdłuższy czas :lol: Chyba że za pomoca ciastka można :wink: Quote
malawaszka Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 :angel: wystawiam Lunę w obrończych :roflt: Quote
Pysia Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Nie mów głośno bo jak inni usłyszą to ze strachu nie przyjadą :lol: Quote
malawaszka Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 a dużo już zgłoszeń?? bo nie chciałabym zbyt wielu psów deklasować z Luną :evilbat: :lol: :lol: :lol: nie no serio pytam czy dużo jest :D ale bajer się nie mogę doczekać - nareszcie się coś dzieje blisko :angel: a gdzie będzie PT bo nie znalazłam info na stronie :oops: Quote
Matagi Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 [quote name='malawaszka']:angel: wystawiam Lunę w obrończych :roflt:[/quote] Ty się Waszka z tego nie chachaj :lol: :lol: :lol: Miniatury sa bardzo dzielne!!! :P Koleżanka ma miniaturkę ,która ma zrobione PSO/kiedyś takie było -Pies śłużbowo-obrończy/,na egzaminie zajął I miejsce :P Zażarty był i jest jak diabli. Poniżej wstawiam fotę Barona i Gabrysi:Mistrz Polski na XXIII Mistrzostwach PT w Białymstoku w roku 2003 :P Baron ma też ukończone PTT :wink: Zajął I m-ce na I Podlaskich Zawodach PT w roku 2002 :P Piesek malutki,ale serce ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjj wielkie :P :P :P [URL=http://www.imageshack.us][img]http://img47.exs.cx/img47/1667/baronigabrysia4pv.jpg[/img][/URL] Quote
Pysia Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Brawo Baron !!! Powiedz koleżanca żeby przyjechała bo chcę na żywo zobaczyć takiego malucha na podium :D Quote
malawaszka Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 aaa ja wiem o NIM - jak z Luny się smiałam :lol: Quote
Matagi Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 [quote name='Pysia']Brawo Baron !!! Powiedz koleżanca żeby przyjechała bo chcę na żywo zobaczyć takiego malucha na podium :D[/quote] :P :P :P Gabrysia jest w tej chwili we Francji,więc nie przyjedzie :( Dodam jeszcze ,że startowała z Baronisiem w konkursie Tańca z Psem :wink: :wink: :wink: Też coś tam zawalczyła :P Quote
Mokka Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 My też znamy Baronka :D , miałam okazję widzieć go w pracy węchowej. Jest po prostu słodki, mały psiak z wielkim sercem do pracy :D Quote
Pysia Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 No no :D Baron mi się coraz bardziej podoba :angel: Quote
Ravk Posted March 22, 2005 Author Posted March 22, 2005 [quote name='malawaszka']... a gdzie będzie PT bo nie znalazłam info na stronie :oops:[/quote] Na stadionie OSiR w Będzinie (na stronie już jest uzupełnione ;) ) Quote
malawaszka Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 :multi: już się nie mogę doczekać :angel: dużo jest już zgłoszeń???? Quote
Ravk Posted March 22, 2005 Author Posted March 22, 2005 [quote name='malawaszka']:multi: już się nie mogę doczekać :angel: dużo jest już zgłoszeń????[/quote] Szczerze - nie wiem. Głównym "ciałem" organizacyjnym jest Sekcja Szkolenia i tam spływają zgłoszenia. Z tego wiem od Przewodniczącego Sekcji - było duże zainteresowanie i sporo pytań na wystawie w Katowicach. Quote
malawaszka Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 trzymam :kciuki: żeby to stało się coroczną imprezą znaną i lubianą :D Quote
Ravk Posted March 31, 2005 Author Posted March 31, 2005 [quote name='malawaszka']trzymam :kciuki: żeby to stało się coroczną imprezą znaną i lubianą :D[/quote] Będziemy sie starać... Quote
Kati Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 Kto był na zawodach? Z niecierpliwością czekam na relacje. :D Quote
malawaszka Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 o nieee :cry: czemu mi nikt nie przypomniał?? :cry: jutro też coś będzie na stadionie??? Quote
Kati Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 Jutro będzie PO - posłuszeństwo i obrona. :) Ja byłam dzisiaj tylko na chwilkę na stadionie, ale nic ciekawego się nie działo (chyba była przerwa :roll: ). może jutro też na chwilke przyjadę. :D Quote
asiunia Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 Hej!! Mam pytanko-czy wstep jest platny?i o ktorej sie wszytsko zaczyna? :D Quote
Pysia Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 Z tego co wiem jest bezpłatny. Relacja ?? No świetnie było popatrzeć na te wspaniale wyszkolone psy :D Jutro wszystko zaczyna się o godz. 10 tej. Będzie tym razem IPO. Quote
Ravk Posted April 17, 2005 Author Posted April 17, 2005 [quote name='Pysia']Z tego co wiem jest bezpłatny. Relacja ?? No świetnie było popatrzeć na te wspaniale wyszkolone psy :D Jutro wszystko zaczyna się o godz. 10 tej. Będzie tym razem IPO.[/quote] Wstęp jest na pewno bezpłatny, a relacja będzie... wkrótce. Quote
Kati Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 na stronie [url]http://www.zkwp.d6.pl/[/url] są wyniki zawodów. I miejsce PT zajał amstaff. :D Quote
Ravk Posted April 21, 2005 Author Posted April 21, 2005 [quote name='Kati']na stronie [url]http://www.zkwp.d6.pl/[/url] są wyniki zawodów. I miejsce PT zajał amstaff. :D[/quote] ...razem z owczarkiem niemieckim. Postaram się wkrótce zamieścić zdjęcia z zawodów. Quote
Recommended Posts