vena&vivi Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='Rinuś'][quote name='Paulina87']Ja odkąd pamiętam chciałam pracować ze zwierzętami. Miałam iść na weterynarie, ale zrezygnowałam. Stanęło na tym, że poszłam na Pedagogikę o specjalności resocjalizacja. Po tym kierunku również będę mogła pracować ze zwierzętami a właściwie używać ich do resocjalizacji :cool3:.[/quote] [B][I]Paulina wiesz może w jakich miastach jest takie kierunek ? chodzi mi o specjalność z resocjalizacją...[/I][/B][/quote] Chyba w Bydgoszczy jest resocjalizacja. Quote
Paulina87 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Na pewno jest w Poznaniu, we Wrocławiu i w Bydgoszczy. Gdzie jeszcze to nie mam pojęcia. Quote
Rinuś Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [B][I]Dzięki dzierwczyny :loveu: pomyślę nad tym kierunkiem :p biologię trzeba mieć zdaną prawda? [/I][/B] [B][I]Paulina a jak jest na tych studiach?[/I][/B] Quote
Rinuś Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Przedmioty kwalifikacyjne na kierunku SOCJOLOGIA specjalność: [B]Resocjalizacja i pomoc społeczna[/B] - język obcy, - język polski, - historia lub wiedza o społeczeństwie [B][I]poległam :shake:[/I][/B] Quote
teQuilla_bdg Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 ja studiuję resocjalizację i pomoc społeczną na WSG w Bydgoszczy POLECAM ta uczelnie świetne budynki, super wykładowcy tylko kasy sporo na zaocznych płacę 460zł/miesiąc x 10 Quote
Recommended Posts