Panca Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 nie bylo mnie miesiac na dogo ale nie zapomnialam o naszym biedaku..wciaz mam wyrzuty sumienia ze wrocil do schroniska i nadal nikt go nie chce...czy moge prosic aktualne zdjecia to bede dalej mu szukac domu Quote
Ati Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 poinformowano nas , ze pies zostal wyadoptowany przez pracownika schroniska, do znanej mu osoby Quote
Panca Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 to swietnie ale dosc lakoniczny ten komunikat:cool1:jednak skoro pracownik byl taki zasadniczy mam nadzieje ze psina jest w dobrych rekach i nie na lancuchu - mozesz zdobyc wiecej info? Quote
kanna Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Panca napisał(a):to swietnie ale dosc lakoniczny ten komunikat:cool1:jednak skoro pracownik byl taki zasadniczy mam nadzieje ze psina jest w dobrych rekach i nie na lancuchu - mozesz zdobyc wiecej info? niestety Ati przekazała wszystkie dostępne informacje.... próby dotarcia do większej wiedzy spełzły na niczym... Quote
ata Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Przed chwilą rozmawiałam z pracownikiem schroniska. Pan potwierdził, że piesek został wydany do jego znajomego, że ma fajne warunki , hektar ziemi do biegania. Ciesze się, że przed wydaniem piesek został wykastrowany. poproszę moda o przeniesienie wątku:cool3: Quote
Recommended Posts