Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicja napisał(a):
biedna Beam... pastwiłaś się nad nią nie dając znaku

O bardzo przepraszam, ale żadne takie :mad:.

Fakt faktem, że nerwy posiadałam przez parę godzin ale o pastwieniu się nie może być mowy - Gioco natychmiast, jak tylko mogła to dała znak. Podstawowym kanałem łączności ;)

Posted

beam6 napisał(a):

Fakt faktem, że nerwy posiadałam przez parę godzin ale o pastwieniu się nie może być mowy - Gioco natychmiast, jak tylko mogła to dała znak. Podstawowym kanałem łączności ;)

ufffff :lol: to całe szczęście ;)

Posted

Gioco napisał(a):

Tydzień temu byłam uczestnikiem wypadku samochodowego, po którym znalazłam się pod opieką tejże służby.

O matko i córko... Ty Kobieto to masz "szczęście"! :(

ZDROWIEJ SZYBKO!

Posted

beam6 napisał(a):

Fakt faktem, że nerwy posiadałam przez parę godzin ale o pastwieniu się nie może być mowy - Gioco natychmiast, jak tylko mogła to dała znak. Podstawowym kanałem łączności ;-)

Alicja napisał(a):
ufffff :lol: to całe szczęście ;-)

Przez te kilka lat już się nauczyłam, że Beam należy meldować się na bieżąco. W przeciwnym wypadku może się to skończyć u Beam np. nerwową wysypką w newralgicznych miejscach albo i innym dyskomfortem :evil_lol:
Szkoda, że ta zasada działa tylko jednostronnie :-(

Agucha napisał(a):
O matko i córko... Ty Kobieto to masz "szczęście"! :(

ZDROWIEJ SZYBKO!

:-)
Nieszczęścia chodzą parami a nawet i większym stadem. Ostatnio (będzie już ponad rok) jakoś fart mnie opuścił.
Szczęściem w tym wypadku dla mnie jest to, że mi się właściwie nic nie stało. Jestem jeszcze trochę poobijana, mam kilka siniaków (już barwy żółtej), kilka zadrapań i świadomość, że gdyby nie był to dobry samochód byłoby tragiczniej.
Niestety kierowca tak lekko nie trafił i czeka Go dłuższa rekonwalescencja.
Polskie drogi, nawet te płatne są koszmarnie utrzymane. Wystarczyła nierówność czy też coś leżącego (tego już nikt nie ustali), żeby trzasnęła opona i samochód zmienił się na chwilę w szybowiec a później diabelski młyn i zakończył swój żywot w krzakach.
Grunt, że żyjemy.

Posted

Po przeleceniu wszystkich starych murów, bulwaru nad Wisłą itd. trafiliśmy do Megaparku czyli połączenia mini zoo, Western City i parku jurajskiego. Smerfa była przeszczęśliwa :-)

Posted

[quote name='Gioco']
Szkoda, że ta zasada działa tylko jednostronnie :-(

Raz mi się zdarzyło nie dotrzymać ustalonych zasad :oops: i od razu afera na cały świat i okolicę :no-no-no:

Tedy publicznie obiecuję poprawę
:czytaj:

:-)
Nieszczęścia chodzą parami a nawet i większym stadem. Ostatnio (będzie już ponad rok) jakoś fart mnie opuścił.

Fart ma to do siebie, że pojawia się i znika. Twój też wróci :fadein:

Posted

[quote name='beam6']Raz mi się zdarzyło nie dotrzymać ustalonych zasad :oops: i od razu afera na cały świat i okolicę :no-no-no:
Widzisz, to jest tak ze zdaniem na jakiś temat. Niby każdy ma do niego prawo ale gdy odstaje i nie zgadza się z ogółem to należy go tępić.
Podobnie było i w tym przypadku.

[quote name='beam6']Tedy publicznie obiecuję poprawę :czytaj:
Czas pokaże :diabloti:

[quote name='beam6']Fart ma to do siebie, że pojawia się i znika. Twój też wróci :fadein:
Nie zadam Tobie publicznie tego pytania (o optymizm) :evil_lol:

Faktycznie jestem na zakręcie o 180 st. i nie jestem zbyt pozytywnie nastawiona do świata ale wiem, że dam sobie radę. Zawsze tak jest w momencie w którym mogę liczyć już tylko na siebie.

Posted

[quote name='Gioco']Nam przypominał ów warchlaczek naszego Dyziulka :diabloti: w sensie, że czarny, tłuściutki i te odgłosy ... cały Dionizy :diabloti:
[FONT=Arial]
czyli wychodzi na to że mają wspólnych przodków:lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]
czyli wychodzi na to że mają wspólnych przodków:lol:
[/FONT]
Jak tak dokładniej się przyjrzeć to pokrewieństwo gołym okiem widać :biggrina:

Posted

[quote name='Asiaczek']Nie mogę znaleźć Smerfy...;)
http://i818.photobucket.com/albums/zz110/Cymelia/DSC05385.jpg

Pzdr.
[quote name='Agucha']
http://i818.photobucket.com/albums/zz110/Cymelia/DSC05385.jpg
A gdzie jest Smerfa? :lol:
Przystała do plemienia by później złupić blade twarze i mieć na lody :evil_lol:

[quote name='Agucha']http://i818.photobucket.com/albums/zz110/Cymelia/DSC05351.jpg
Piękna świnusia :smile:
Bardzo sympatyczna :-)