Asiaczek Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Gioco napisał(a):Ptaszysko to taka "różowa landrynka" Dyziowej galerii ;-) Myślę, że za tydzień wróci do galerii car w oryginale i na bieżąco :-) A wy kiedy wracacie? pzdr. Quote
Izabela124. Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 http://i818.photobucket.com/albums/zz110/Cymelia/DSC02301.jpg piękny Pan Dyzmin :) Quote
Gioco Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 [quote name='Asiaczek']A wy kiedy wracacie? pzdr. W poniedziałek będę już w Warszawie. [quote name='Izabela124.']http://i818.photobucket.com/albums/zz110/Cymelia/DSC02301.jpg piękny Pan Dyzmin :) :lol: Quote
Asiaczek Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Gioco napisał(a):W poniedziałek będę już w Warszawie. :lol: O, to teoretycznie dzisiaj Gioco powinna juz coś napisać.... pzdr. Quote
Gioco Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 [quote name='Alicja']Wróciłyście ???? Tak jest :-) [quote name='Asiaczek']O, to teoretycznie dzisiaj Gioco powinna juz coś napisać.... pzdr. Już wczoraj napisałam ale nie tutaj :diabloti: Za to dzisiaj już zamieszczę zdjęcia z przeglądu stada. Co niniejszym czynię: Marysia: Gigi: Tusia: Dziuma: Quote
beam6 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Wróciły :multi: :multi: :multi: Całe stado w całej okazałości :lol: A Jaśko jaką ma śliczną, nową fryzurkę: http://i818.photobucket.com/albums/zz110/Cymelia/DSC04589.jpg A Dyzmin to aż się dał przytulić - no, no ;) http://i818.photobucket.com/albums/zz110/Cymelia/DSC04575.jpg Quote
Gioco Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 [quote name='beam6']Wróciły :multi: :multi: :multi: Całe stado w całej okazałości :lol: Stęskniły się za stadem. Tylko i wyłącznie :eviltong: M. st. doprowadziło mnie do obrzydzenia na wysokości Mostu Północnego i komentarz dostałaś sms-em (nie nadaje się do publikacji w tym miejscu). [quote name='beam6']A Jaśko jaką ma śliczną, nową fryzurkę: http://i818.photobucket.com/albums/zz110/Cymelia/DSC04589.jpg Nie tylko Jaśko ale ostrzegałam, że nie zauważysz :evil_lol: [quote name='beam6']A Dyzmin to aż się dał przytulić - no, no ;) http://i818.photobucket.com/albums/zz110/Cymelia/DSC04575.jpg I to komu? W dodatku nawet się uśmiechnął :diabloti: Quote
beam6 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='Gioco']Stęskniły się za stadem. Tylko i wyłącznie :eviltong: M. st. doprowadziło mnie do obrzydzenia na wysokości Mostu Północnego i komentarz dostałaś sms-em (nie nadaje się do publikacji w tym miejscu). Co prawda to prawda - nie nadaje się absolutnie, ban murowany :evil_lol: Nie tylko Jaśko ale ostrzegałam, że nie zauważysz :evil_lol: Jeszcze raz obejrzałam i nie wiem kto zmienił fryzurę, ślepam jak nic :shake: I to komu? W dodatku nawet się uśmiechnął :diabloti: Dyzmin się śmieje całym sobą na tych fotach :loveu: Quote
Gioco Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 [quote name='beam6']Co prawda to prawda - nie nadaje się absolutnie, ban murowany :evil_lol: Ale rację miałam :diabloti: [quote name='beam6']Jeszcze raz obejrzałam i nie wiem kto zmienił fryzurę, ślepam jak nic :shake: Zlitować się? :hmmmm: W życiu :megagrin: [quote name='beam6']Dyzmin się śmieje całym sobą na tych fotach :loveu: Do czasu aż nie przypomniał sobie, że jest pekińczykiem i powinien strzelić focha. Co zrobił :obrazic: Quote
Alicja Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Stado i Smerfa przygladnięte ;) i przywitane :hand: Co do m.st.Warszawa ..... uffffff.... pomieszkiwałam w Pracach Dużych u Vectry ale 2x odwiedziłyśmy miasto znaczy ludzieńków w miescie czyli : Asiaczka i dogomaniaczki z dawnych czasów na pograniczu Bielan i Bemowa i stwierdziłam , że mam dość , że albom stara już albo nie wiem co :lol:...ten hałas , chaos, gwar , szum i smród , wszechobecne korki itp to nie dla Mnie .... Warszawę łykam tylko nocą ;) Quote
Gioco Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Alicja napisał(a):Stado i Smerfa przygladnięte ;) i przywitane :hand: Wzajemności :hand: Alicja napisał(a):Co do m.st.Warszawa ..... uffffff.... pomieszkiwałam w Pracach Dużych u Vectry ale 2x odwiedziłyśmy miasto znaczy ludzieńków w miescie czyli : Asiaczka i dogomaniaczki z dawnych czasów na pograniczu Bielan i Bemowa i stwierdziłam , że mam dość , że albom stara już albo nie wiem co :lol:...ten hałas , chaos, gwar , szum i smród , wszechobecne korki itp to nie dla Mnie .... Warszawę łykam tylko nocą ;) :multi: Nie jestem odosobniona w poglądach :multi: Wprawdzie mnie zmierził głównie bałagan i poniszczone krawężniki, na jeszcze budowanych dojazdach ale jakoś m. st. ani nim zarządzających już nie łykam. Quote
Alicja Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Co do Warszawy nocą , to w tym roku co noc kursowałyśmy po stolicy samochodem ...ale 3 lata temu kursowałam komunikacją miejska nocą i całkiem dobrze to wyglądało ...ogólnie miasto nocą przyjazne bardziej jest ;) ...ludzi mniej , spalin mniej ...ciszej Ale bałagan , dziury w drogach , kałuże po ulewnym deszczu ...macie na miarę stolicy :lol: podziwiałam jak studzienki zamiast wodę pochłaniać robiły fontanny :lol: Quote
Gioco Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 Alicja napisał(a):Co do Warszawy nocą , to w tym roku co noc kursowałyśmy po stolicy samochodem ...ale 3 lata temu kursowałam komunikacją miejska nocą i całkiem dobrze to wyglądało ...ogólnie miasto nocą przyjazne bardziej jest ;) ...ludzi mniej , spalin mniej ...ciszej Warszawa nocą to kieedyś miała klimacik. Jak np. o trzeciej w nocy można było skoczyć pod Centralny na najlepszą wówczas pizzę w mieście - teraz już nawet tej budki nie ma. Ogólnie kiedyś to się człowiek włóczył po mieście nocą. Teraz już chyba z powodu zgeroncenia już mi się nie chce. A może towarzystwo już nie to :diabloti: Alicja napisał(a):Ale bałagan , dziury w drogach , kałuże po ulewnym deszczu ...macie na miarę stolicy :lol: podziwiałam jak studzienki zamiast wodę pochłaniać robiły fontanny :lol: Mam swoją (oczywiście mało popularną) opinię w tym temacie :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Co do zwierzyńca: Jedna opitolona, druga poczochrana.... Dyzio chyba nawet usmiechnięty Smerfa - z lekka zdziwiona... co do W-wy: noca nie ma co wychodzić z domu. No, chyba, że połazić w najbliższej okolicy. Nie ma co zapuszczać się dalej.... A najlepsza chińszczyznę to kiedyś jadłam na Pl. Konstytucji. O pizzy się nie wypowiadam, bo generalnie lubię wsie pizze... pzdr. Quote
Alicja Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Nocą to My miałyśmy klimacik , bo dostarczałyśmy towar z giełdy do Ewy sklepu ;) Quote
Recommended Posts