Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Guest bernulka
Posted

co powiecie na jakis spacerek? Moze sie wreszcie uda... :evilbat:

paździoszki

Posted

też się chętnie z wami spotkam. :)
Tylko podajcie termin i miejsce.
Aha i jeszcze napiszcie z jakie psy będą na spotkaniu, bo nie chciałabym żeby Raptus mi wstydu narobił. :evilbat:

Guest bernulka
Posted

Czy ja trafie do tego parku...? 8)

paździoszki

Guest bernulka
Posted

[quote name='asiunia']Hej!!

Jak chcesz mozemy jechac razem :D[/quote]

A do ciebie jak trafie :D ? Powiedz mi na jakim przystanku bysmy sie spotkały? To sprawdze sobie autobusy 8) :lol: A Wasia to chyba o naszym wątku zapomniała :cry: :evilbat:

paździoszki

Guest bernulka
Posted

Musisz do jechac na cetrum-konkretnie na dworzec głowny PKP[/quote]

ahia nio to postaram sie przybyc. Tylko kiedy? I gdzie sie Wasia podziewa? W GALERII :evilbat: a do spotkan to juz nie zajrzy :evilbat: :lol:

ppaździoszki

• 4 weeks later...
Guest bernulka
Posted

Hejka ludziki...

CO znami? Nie możemy się zoorganizować... zazwyczaj przeze mnie... :/ Słuchajcie ja myśle że w sobote raczej będe mogłaby się spotkać... w tą lub przyszłą jak wolicie... Kurcze tylko nie wiem czy na wieś pojade w sobote czy w niedziele :evil: Byśmy mogli w DG sie spotkac np. pod kulturą, a potem iść do parku Zielona ;)

paździoszki

Posted

Bernulka, my się chętnie przejdziemy na Zieloną, ale pod kulturę mamy nie po drodze, więc jak coś to przyjdziemy od razu do parku. Tylko w który dzień i o której godzinie?

Guest bernulka
Posted

Ja w ten weekend nie moge! Powod - w sobote obiecałam babci że przyjade, a w niedziele obiecałam koleżance że z nią pojade do Sislesji do Katowic i pomog3 jej wybrac prezenty :P No a Asik może odpowiadałaby wm przyszła sobota - już jej się skończy? :roll: KAti supcio :):)

paździoszki

• 1 month later...
Posted

W sobote jest mini spacerek w Sosnowcu-chetnych zapraszamy:evil_lol:[/quote]
Mini spacerek powiadasz? Ty i psy? :evil_lol: Normalnie trzeba się wybrać :evil_lol: :evil_lol: