AniaGd Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Witam wszystkich Mam na imie Anna; mieszkam w Gdyni i jestem właścicielką dwóch uroczych Papillonek : SUNSHINE i TIFFANIE z niemieckiej hodowli "vom Cavalierchen"; nazywam je - moje "Panny Migotki", bo to określenie doskonale oddaje naturę Papillonek; możecie je zobaczyć na naszej stronie: [URL="http://www.amberlady.pl"]www.amberlady.pl[/URL] Oprócz Papillonek mamy jeszcze Berneńczyka POMPEJĘ z Deikowej Doliny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czikot Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 witaj Aniu pozdrawiaja Was cavalierki z Łodzi :-) chciałam zostawic ślad w księdze gości na Twojej stronce ale chyba nie masz jej jeszcze . Pozdrawiamy i zapraszamy na naszą stronke :-) Bogusia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lewka Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Witaj Aniu. Sliczne są Twoje Panny Migotki. :lol: Jestem ciekawa jakie maja charaktery. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AniaGd Posted April 24, 2007 Author Share Posted April 24, 2007 Witaj Bogusiu, Witaj "Lewka" dzięki za powitanie. A moje "ozdóbki" to dwa przeciwne żywioły: ogień i woda. Sunshine - to ogień - ciekawska, wszędzie jej pełno, zazdrosna, rozrabiaka, "żywe srebro", chochlik, Tiffanie - to woda - spokojna, elegancka, subtelna, szalenie delikatna. Świetnie się "uzupełniają" i "dogadują" no i przepadają za sobą. Są nierozłączne i prześcigają się w jak najlepszym wykonywaniu zadań, za które otrzymują smakołyki. Acha - i wspólnie zaczepiają Berneńkę POMPEJĘ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts