Frytela Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 No ja jutro robie wypad o 11 z domu. Słuchajcie jakie mam zaswiadczenia itd zalatwiac dla psów? Tak sie pytam zeby nie było później ze nie mam... Quote
aro Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Frytela - o 11.00 - strasznie wcześnie :p A zaświadczenia - paszport ze wścieklizną i potwierdzenie opłaty (warto). Asiaczku - częściowo własny - w drodze się przesiadamy w jedno auto Co do campingu - no to nie każdemu pasi, ale ja tak spędzam zawsze wakacje i dla mnie to normalka. A co owadów itp. - w Splicie mój młodszy zapragnął kilka nocy spędzić pod gołym niebem więc tak sobie spaliśmy obok namiotu. Fajnie było pierwszego ranka, bo budzimy się, patrzymy w górę, a nad nami trzy na gałęziach szaleją trzy wiewiórki ;) Quote
Frytela Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 [quote name='aro']Frytela - o 11.00 - strasznie wcześnie :p A zaświadczenia - paszport ze wścieklizną i potwierdzenie opłaty (warto). [/quote] A jakoś tak wyszło :evil_lol: Okej, dzieki za odpowiedz. Quote
M&S Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Bawcie się dobrze i zgarniajcie, co trzeba, a my trzymać będziemy....:lol:;) A. Quote
aro Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 [quote name='Maks i Spark']Bawcie się dobrze i zgarniajcie, co trzeba, a my trzymać będziemy....:lol:;) A.[/quote] ok, na to liczymy :evil_lol: Quote
M&S Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 [quote name='aro']ok, na to liczymy :evil_lol:[/quote] Dobra;) Foty róbcie, duuużo!!!!! A. Quote
Frytela Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 [quote name='aro']ok, na to liczymy :evil_lol:[/quote] Oj tak tak :) Moze jest ktos nic nie robiacy z polakow i porobil by zdjecia corgisiom? :oops: :evil_lol::evil_lol: Dobra ja lece! Papa! trzymać kciuki! Quote
M&S Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 [quote name='Frytela']Oj tak tak :) Dobra ja lece! Papa! trzymać kciuki![/quote] Macie jak w banku....:cool3: Leć, dobrej drogi papapa :p A. Quote
moon_light Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 oj tak mi sie pakować nie chce :shake:...:evil_lol: Quote
M&S Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 [quote name='moon_light']oj tak mi sie pakować nie chce :shake:...:evil_lol:[/quote] to zdrowy objaw, ja tak mam przed każdą wystawą...:evil_lol:;) Pakuj się....!!!!! A. Quote
moon_light Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 [quote name='Maks i Spark']to zdrowy objaw, ja tak mam przed każdą wystawą...:evil_lol:;) Pakuj się....!!!!! A.[/quote] chciałabym żeby ktoś mnie spakował , przeteleportował (dokładnie na czas wejscia na ring) :evil_lol: no juz juz ideee ;) Quote
M&S Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 [quote name='moon_light']chciałabym żeby ktoś mnie spakował , przeteleportował (dokładnie na czas wejscia na ring) :evil_lol: no juz juz ideee ;)[/quote] jechać mogę sama, ale pakowanie....okropność :cool3: A. Quote
Asiaczek Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Ja zaraz zaliczam spacerki z psami, potem pakowanie, kąpiółka i... oczekiwanie na godzinę "W"... Pzdr. Quote
M&S Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 [quote name='Asiaczek']Ja zaraz zaliczam spacerki z psami, potem pakowanie, kąpiółka i... oczekiwanie na godzinę "W"... Pzdr.[/quote] a o której jedziecie? A. Quote
Asiaczek Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Zbiórka o 17.00, a wyjazd... hm, myślę, że o 17.30 ... Pzdr. Quote
M&S Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 [quote name='Asiaczek']Zbiórka o 17.00, a wyjazd... hm, myślę, że o 17.30 ... Pzdr.[/quote] To już niedługo...i szaleństwo;) A. Quote
Dream Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Jeśli ktoś ma rezerwację w hotelu Kaiserkrone to od razu szukajcie innego miejsca do spania. Hotel zamknięty, telefonu nie odbierają :( Quote
Asiaczek Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Ha, ekipa Asiaczkowa jest juz w hotelu. Warunki bardzo fajne, psy już wysikane, nakarmione, my juxz też po oblucjach i teraz komplet w pokoju i... zaczynamy balanżkę;)) Podaję wyniki: [SIZE=3][COLOR=black][B]Welsh Corgi Pembroke - Frytela[/B][/COLOR][/SIZE] [COLOR=red][B]I'M SUPERSTAR GAUCHO - CAJC, NAJ.Junior[/B][/COLOR] [B][SIZE=3][COLOR=black]Welsh Corgi Cardigan - Frytela[/COLOR][/SIZE][/B] [COLOR=red][B]ECLAIR AU CHOCOLAT GAUCHO - bdb3[/B][/COLOR] [COLOR=#ff0000][/COLOR] [SIZE=3][COLOR=black][B]Basenji -[/B] [B]A[/B][/COLOR][/SIZE][B]siaczek[/B] [B][COLOR=red]JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.2, r.CAC[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, r.CACIB (przechodzi)[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.2[/COLOR][/B] [B][COLOR=red][/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Para hod. - pierwsza piątka i... nic dalej;))[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B] [SIZE=3][COLOR=black][B]Gryfoniki Bruks. - bargest[/B][/COLOR][/SIZE] [B][COLOR=#ff0000]Ali-Be v.d.Platte Belskes - dosk.1, CAC, CACIB,BOB[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]Tequila bargest - dosk.1, CAC, CACIB, BOB[/COLOR][/B] [B][SIZE=3][COLOR=black]Dog niemiecki błękitny - Moon light[/COLOR][/SIZE][/B] [B][COLOR=#ff0000]FIGARO Modry Efekt - dosk.3[/COLOR][/B] [B][SIZE=3][/SIZE][/B] Pzdr. [COLOR=red][/COLOR] [COLOR=red][/COLOR] Quote
Dan Danilo Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Hej, Kochani serdeczne gratulacje! fajnie Wam,ze juz na miejscu :) my za dwie godzinki ruszamy ( zglosilismy na dwa dni), czy znacie moze dokladny adres wystawy? np z kodem ? ;) chodzi o ustawienie przemądrzałej maszynki i chciałaby znac kod ;) a ile zajela Wam podróż? Pozdrawiamy Was serdecznie i miłej balanżki ;) Pozdrawiam Justyna Quote
Dream Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 [quote name='Dan Danilo']Hej, Kochani serdeczne gratulacje! fajnie Wam,ze juz na miejscu :) my za dwie godzinki ruszamy ( zglosilismy na dwa dni), czy znacie moze dokladny adres wystawy? np z kodem ? ;) chodzi o ustawienie przemądrzałej maszynki i chciałaby znac kod ;) a ile zajela Wam podróż? Pozdrawiamy Was serdecznie i miłej balanżki ;) Pozdrawiam Justyna[/quote] Messegelände 1 4600 Wels, Austria Quote
Dream Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 [quote name='Asiaczek']Ha, ekipa Asiaczkowa jest juz w hotelu. Warunki bardzo fajne, psy już wysikane, nakarmione, my juxz też po oblucjach i teraz komplet w pokoju i... zaczynamy balanżkę;)) Podaję wyniki: [SIZE=3][COLOR=black][B]Welsh Corgi Pembroke - Frytela[/B][/COLOR][/SIZE] [COLOR=red][B]I'M SUPERSTAR GAUCHO - CAJC, NAJ.Junior[/B][/COLOR] [B][SIZE=3][COLOR=black]Welsh Corgi Cardigan - Frytela[/COLOR][/SIZE][/B] [COLOR=red][B]ECLAIR AU CHOCOLAT GAUCHO - bdb3[/B][/COLOR] [SIZE=3][COLOR=black][B]Basenji -[/B] [B]A[/B][/COLOR][/SIZE][B]siaczek[/B] [B][COLOR=red]JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.2, r.CAC[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, r.CACIB (przechodzi)[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.2[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Para hod. - pierwsza piątka i... nic dalej;))[/COLOR][/B] [SIZE=3][COLOR=black][B]Gryfoniki Bruks. - bargest[/B][/COLOR][/SIZE] [B][COLOR=#ff0000]Ali-Be v.d.Platte Belskes - dosk.1, CAC, CACIB,BOB[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]Tequila bargest - dosk.1, CAC, CACIB, BOB[/COLOR][/B] [B][SIZE=3][COLOR=black]Dog niemiecki błękitny - Moon light[/COLOR][/SIZE][/B] [B][COLOR=#ff0000]FIGARO Modry Efekt - dosk.3[/COLOR][/B] Pzdr. [/quote] Ogromne gratulacje !!! [B]DREAMER[/B] CACA + res-CACIB[B] Ukończył Championat Austrii ;)[/B] Quote
Asiaczek Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 [quote name='Dream']Ogromne gratulacje !!! [B]DREAMER[/B] CACA + res-CACIB [B]Ukończył Championat Austrii ;)[/B][/quote] Pięknie, gratulacje!!! Pzdr. Quote
Zimowa Aura Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 [B]ARIZONA Zimowa Aura FCI[/B]- doskonała, 2, [B]r.CAC[/B] i [B]r.CACIB[/B] Quote
Dumisiowa Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 [b][color=seagreen]gratulacje dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!![/color][/b] Quote
Recommended Posts