Ilka21 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='moon_light']a elektroniczne potwierdzenie, w tej ich bazie ? Nie działa ? Jeśli tak, mogę do nich zadzwonić. Potrzebuje tylko dane psiaków, no i Twoje..[/quote] A czy mogłabym prosić Ciebie o telefon do nich w sprawie spanieli tybetańskich, podałabym Ci na pw jak były zgłoszone bo ja nie znam na tyle języka co by porozumieć się telefonicznie dobrze a osoba ,która dzwoniła zna tylko angielski. Koszty rozmowy by ci włascicielka zwróciła. Quote
moon_light Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='Ilka21']A czy mogłabym prosić Ciebie o telefon do nich w sprawie spanieli tybetańskich, podałabym Ci na pw jak były zgłoszone bo ja nie znam na tyle języka co by porozumieć się telefonicznie dobrze a osoba ,która dzwoniła zna tylko angielski. Koszty rozmowy by ci włascicielka zwróciła.[/quote] Pewnie, podaj dane psiaków. I nie wygłupiajmy się ze zwrotem kosztów rozmowy:evil_lol: Quote
Ilka21 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 wyłałam Ci pw, mam nadzieję,że będziesz miała dla nas dobre wieści;) Quote
bargest Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='Asiaczek'][B]bargest[/B], ile i jakie (płeć) gryfoników zgłosiłaś? Pzdr.[/quote] Zglosilam jednego brukselskiego psa w klasie championow i suke belgijska tez w klasie championow. Quote
Asiaczek Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='bargest']Zglosilam jednego brukselskiego psa w klasie championow i suke belgijska tez w klasie championow.[/quote] Dzieki. Te info potrzebne mi sa do noclegów.:lol: pzdr. Quote
Ilka21 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='moon_light']Pewnie, podaj dane psiaków. I nie wygłupiajmy się ze zwrotem kosztów rozmowy:evil_lol:[/quote] Już nie dzwoń dostałam opowiedź na mojego maila ze wszytsko jest ok i psy sa w katalogu:multi: Quote
bargest Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Ja tez dostalam odpowiedz ze psy sa w katalogu: [LEFT][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#0000ff]Your dogs are in cataloge, confermation is on the way by post.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/LEFT] [LEFT][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#0000ff]With kind regards[/COLOR][/SIZE][/FONT][/LEFT] [LEFT][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#0000ff]Elisabeth Manner[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#0000ff]ÖKV office[/COLOR][/SIZE][/FONT][/LEFT] [LEFT][FONT=Arial][COLOR=#0000ff]ale nie wszystko rozumiem:shake: do konca czy ktos moze mi przetlumaczyc?[/COLOR][/FONT][/LEFT] Quote
Asiaczek Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='bargest']Ja tez dostalam odpowiedz ze psy sa w katalogu: [LEFT][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#0000ff]Your dogs are in cataloge, confermation is on the way by post.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/LEFT] [LEFT][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#0000ff]With kind regards[/COLOR][/SIZE][/FONT][/LEFT] [LEFT][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#0000ff]Elisabeth Manner[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#0000ff]ÖKV office[/COLOR][/SIZE][/FONT][/LEFT] [LEFT][FONT=Arial][COLOR=#0000ff]ale nie wszystko rozumiem:shake: do konca czy ktos moze mi przetlumaczyc?[/COLOR][/FONT][/LEFT] [/quote] Austriacy napisali: "Wasze psy sa w katalogu, potwierdzenie pocztowe jest w drodze." Tak więc wsio jest OK. Czekasz na potwierdzenie.:lol: pzdr. Quote
bargest Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Asiaczku dzieki za tlumaczenie.Pozdrawiam.:lol: Quote
bargest Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Wlasnie dostalam potwierdzenie poczta:multi:nareszcie odetchnelam. Quote
moon_light Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 A ile płacę za 3 dni, na miejscu ? bo nie napisali mi na potwierdzeniu :shake: Quote
Frytela Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 ja dostalam potwierdzenie pocztowe, kiedy to nie wiem bo dopiero dzis do domku wrocilam xD Quote
Ilka21 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 ja też dostałam potwierdzenie pocztowe a płaciłam wcześniej na konto i wysyłałam im potwierdzenia ale nie wiem czy dostali, bo tego nie napisali Quote
jovi Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Będąc na miejscu podejdziesz do sekretariatu po numerek i dowiesz się czy wszystko jest ok . Quote
Tecia Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 [quote name='Ilka21']musi byc ok:evil_lol:[/quote] Tez już mam potwierdzenie na wszystkie wystawy tylko nic nie pisze na tych kwitach co i jak z zapłatą, nic poprostu trzeba bedzie wziasc potwierdzenie przelewu. Quote
bargest Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Oczywiscie potwierdzenie przelewu trzeba wziac bezwzglednie. Quote
Dan Danilo Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Hej, Można płacić na miejscu :) Pozdrawiamy J&K Quote
moon_light Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 [quote name='Dan Danilo']Hej, Można płacić na miejscu :) Pozdrawiamy J&K[/quote] a ile euro płace na miejscu za 3 wystawy ? ...bo zapomniałam:oops: Quote
Dan Danilo Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 [quote name='moon_light']a ile euro płace na miejscu za 3 wystawy ? ...bo zapomniałam:oops:[/quote] :) chyba 150EUR...koleżanka dzwoniła i powiedzieli ze można za kwotę podana na stronie... Pozdrawiamy J&K Quote
moon_light Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='Dan Danilo']:) chyba 150EUR...koleżanka dzwoniła i powiedzieli ze można za kwotę podana na stronie... Pozdrawiamy J&K[/quote] Ok , dzieki, tak właśnie myślałam Quote
aro Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 A ktoś może planuje, przy okazji wystaw, spędzić kilka dni na którymś z austriackich campingów ? ;) Quote
jovi Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Ja planuję nocleg na jakimś campingu w trakcie wystawy. Quote
aro Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='jovi']Ja planuję nocleg na jakimś campingu w trakcie wystawy.[/quote] A masz jakieś wskazania ? W samym Wels campingu nie ma, więc staram się mailowo od piątku załatwić nocleg na najbliższym campie (ok. 20- 30 km od Wels)ale milczą. Jutro pewnie zadzwonię do nich i niech zdeklarują, czy nas chcą, czy nie. Ps. Szacuję nocleg dla 3 osób, psa itp. na ok. 27 euro. pozdro Quote
jovi Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Nie mam konkretnego. Wiem, że w Wels nie ma campingu tylko dalej. Wydaje mi się, że pola namiotowego to nie trzeba rezerwować . Quote
Recommended Posts