Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Doti1986']Hihihhi bo te małe kruszynki to stają się oczkami w głowie:) Moja mama też się mnie pytała czemu Pixi taka mała i chuda;)[/QUOTE]

Moja mama to się ze mną kłóciła, że psy za chude. Więc wpadłam w paranoje i zabrałam do weta. Oczywiście popatrzyli na mnie jak na wariautkę i pani wet stwierdziła- "pani mama to ma syndrom babci, które zawsze dokarmiają wnuki i zawsze te wnuki za chude". No i wet ma rację! :D
Więc u mnie to są prawdziwe oczka w głowie:)
Buziaki dla Pixulki:)

Posted

Witamy Pixule w poniedzialkowy wieczór:multi:, tak, tak to miły widoczek z rana:loveu:- widok kochanego pyszczka:loveu:.
Fredziola jak sie budzi to jest poczochraniec zupełnie tak jak ja:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='*kleo*']Pixi to chyba śpi jak gejsza, że sobie fryzury nie narusza :eviltong:[/QUOTE]

Albo Doti ma jakiś patent żeby pies się nie poczochrał w nocy ;)
Moje rano wyglądają jak czarownice :evil_lol:

Posted

[quote name='Viky i Ja']Albo Doti ma jakiś patent żeby pies się nie poczochrał w nocy ;)
Moje rano wyglądają jak czarownice :evil_lol:[/QUOTE]

Moje to jeszcze gorzej wyglądają :evil_lol: Zresztą moje bez gumek śpią :razz:

Cześć Doti i Pixi :multi:

Posted

Co tutaj tak cichutko? Doti specjalnie dla Ciebie zaraz wkleję poranne fotki moich rozczochrańców.Całkowite przeciwieństwo Pixi po spaniu :diabloti: No i cześć :multi:

Posted

Cześć dziewczyny już jestem:) Pojechałyśmy wczoraj do mojej mamy a dziś byłam u fryzjera i podciełam sobie troszkę włoski i rozjaśniłam i teraz już jestem blondi;)

Posted

[quote name='Doti1986']Cześć dziewczyny już jestem:) Pojechałyśmy wczoraj do mojej mamy a dziś byłam u fryzjera i podciełam sobie troszkę włoski i rozjaśniłam i teraz już jestem blondi;)[/QUOTE]
No to pokaz nową fryzurę Doti:)