*kleo* Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [URL]http://img132.imageshack.us/img132/1148/pict8368.jpg[/URL] jeeest Pixi z moim ulubieńcem borsuczym :loveu: co mu się w nos stało? :evil_lol: Quote
Yorkomanka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Witamy czwartko-popołudniowo :) u nas dzisiaj panuje upał normalnie aż 4 stopnie na plusie:multi: Quote
karkakarka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Gratuluję oceny! Pixi śliczna - jak zawsze :) No i te łapy wyczesane :D Quote
Doti1986 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='chrupcia']Witam:) ale dzisian dzień okropny.. ale Pixi jak zwykle śliczna:) a coś mi sie wydaje ze na ostatnim zdj borsuk nosa nie ma:D[/QUOTE] Borsuczek jako weteran potracił pewne części ciała:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
chrupcia Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Doti1986']Borsuczek jako weteran potracił pewne części ciała:diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] ojj chyba żywot borsuka pomalu sie konczy..:D Quote
*Jot* Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [url]http://img259.imageshack.us/img259/1051/pict8369.jpg[/url] Doti tak na wszelki wypadek szukaj w sklepach drugiego borsuka.Bo będzie rozpacz jak tego już się nie da uratować ;) Fajniutkie foteczki :loveu: Quote
Doti1986 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 No szczerze to powiem że nie wiem co się stanie jak borsuk zakończy żywota:diabloti::diabloti::diabloti: Ta miłość zakwitła od pierwszego dnia jak Pixi sie u nas pojawiła wsadziłam jej włąśnie borsuka do kojca żeby nie czuła się samotna i wtulona w niego pierwszą noc przespała i od tej pory są nierozłączni:diabloti::diabloti::diabloti: Gdzie Pixi tam i borsuk:evil_lol: Nieraz nawet z nami na spacer wychodzi bo jak wołam Pix na spacer to go w zębach przynosi i nie ma wyjścia:evil_lol: Trzeba go z nami brać:) Dobra dziewczyny biore się za naukę bo w sobote mam egzamin a jakoś 3 dni przebimbałam i nie zajrzałam w książki a taki mnie leń dopadł że naprawde nic mi sie nie chce a tym bardziej do nauki brać:( Quote
*Jot* Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Doti,egzamin na 100% zdasz.Ja też już znikam.Głodna jestem i trzeba coś zjeść :evil_lol: No to do jutra :p:p:p Quote
ladyyork Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Doti1986']Dobranoc wszystkim :)[/QUOTE] Taka młoda godzina , a ty idziesz spać:angryy: Quote
Doti1986 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='ladyyork']Taka młoda godzina , a ty idziesz spać:angryy:[/QUOTE] Nie idę spać tylko się uczyć:( Właśnie mała przerwa bo mózg mi paruje już;) A od rana znów do nauki bo na dziś mam dość:( Quote
*Jot* Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Doti rób se przerwy bo inaczej wszystko Ci z głowy wyleci :diabloti: Chociaż i tak wiem,że zdasz :lol: Quote
Nati28 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Napewno dasz rade :) Bedziemy trzymac kciuki :loveu: Ja mam dzisiaj ustna matme :( Quote
Doti1986 Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 A ja jutro mam do napisania 4 zadania:( Zaliczyć trzeba dobrze 3 żeby dostać wpis:( Do nauki mi zostało ściskanie mimośrodowe, rdzeń przekroju, rozciąganie i zginanie ukośne :((( Quote
karkakarka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 będę trzymac kciuki :) a to na zaocznych czy na dziennych zdajesz? Quote
Doti1986 Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='karkakarka']będę trzymac kciuki :) a to na zaocznych czy na dziennych zdajesz?[/QUOTE] Na zaocznych bo na dziennych już sesja od tygodnia zaliczona:) Quote
bianka19 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Hej , my pierwszy raz tutaj ;) Pixi jest śliczna będziemy wpadać :D Quote
Truska34 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Cześć Doti! Czas sesji. Brr, jak sobie przypomnę to mnie dreszcze dopadają. Wtedy, kiedy ja zakuwałam moi wszyscy znajomi się bawili i tak przez prawie 6 lat (bo moje były jeszcze 6letnie:eviltong:). Jak już wszystko pozdawałam, to się okazało, że znajomi przestali się już bawić... I tak te moje wszystkie lata młodzieńcze upłynęły pod znakiem nauki. A teraz już jestem za stara na zabawę:-( Ale nie o tym chciałam, chciałam Cię tylko pocieszyć, na pewno zdasz, przecież wszyscy zdają... jedni wcześniej, drudzy później;) a Pixunia niezmiennie piękniutka na czerwonym dywanie:loveu: Quote
*Jot* Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Truska34'] na pewno zdasz, przecież wszyscy zdają... jedni wcześniej, drudzy później;)[/QUOTE] Edzia no to zdanie jest superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :turn-l::turn-l::turn-l: Quote
Skibka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Witamy!:loveu: [url]http://img11.imageshack.us/img11/8513/pict8375.jpg[/url] Śliczna Pixunia.:loveu: Ona ma zawsze śliczną fryzurkę.:loveu: Pozdrawiamy! Quote
chrupcia Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Czesc:) Doti na pewno zdasz na 5!:) a co do nauki to ja tez mam dosc.. dzis siedzialam na lekcjach i myślałam aby tylko przetrwac do końca, ale jeszcze tydzień i ferie wiec nie jest źle, teraz to juz wszyscy maja dosc i tylko na ferie licza. Po świetach jakos bardzo dlugo sie nie mogłam sie przestawić na nauke i takie wstawanie wczesnie, a teraz mam lenia i licze na ferie:) Do tego papugi mi ćwierkają a mnie glowa od paru dni pęka.. . Ale sobie ponarzekałam:) Pozdrawiam!!;) Quote
Pegaza Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='jot11']Edzia no to zdanie jest superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :turn-l::turn-l::turn-l:[/QUOTE] No i ma racje;) Doti ja tam nie wiem czego sie obawiasz taki geniusz jak Ty da rade zawsze!!! ;) Quote
karkakarka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Doti na piątki zdajesz więc nie ma co bać:) Quote
Recommended Posts