Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='chrupcia']Witam:) ale dzisian dzień okropny.. ale Pixi jak zwykle śliczna:) a coś mi sie wydaje ze na ostatnim zdj borsuk nosa nie ma:D[/QUOTE]

Borsuczek jako weteran potracił pewne części ciała:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[url]http://img259.imageshack.us/img259/1051/pict8369.jpg[/url] Doti tak na wszelki wypadek szukaj w sklepach drugiego borsuka.Bo będzie rozpacz jak tego już się nie da uratować ;)
Fajniutkie foteczki :loveu:

Posted

No szczerze to powiem że nie wiem co się stanie jak borsuk zakończy żywota:diabloti::diabloti::diabloti: Ta miłość zakwitła od pierwszego dnia jak Pixi sie u nas pojawiła wsadziłam jej włąśnie borsuka do kojca żeby nie czuła się samotna i wtulona w niego pierwszą noc przespała i od tej pory są nierozłączni:diabloti::diabloti::diabloti: Gdzie Pixi tam i borsuk:evil_lol: Nieraz nawet z nami na spacer wychodzi bo jak wołam Pix na spacer to go w zębach przynosi i nie ma wyjścia:evil_lol: Trzeba go z nami brać:) Dobra dziewczyny biore się za naukę bo w sobote mam egzamin a jakoś 3 dni przebimbałam i nie zajrzałam w książki a taki mnie leń dopadł że naprawde nic mi sie nie chce a tym bardziej do nauki brać:(

Posted

[quote name='ladyyork']Taka młoda godzina , a ty idziesz spać:angryy:[/QUOTE]

Nie idę spać tylko się uczyć:( Właśnie mała przerwa bo mózg mi paruje już;) A od rana znów do nauki bo na dziś mam dość:(

Posted

A ja jutro mam do napisania 4 zadania:( Zaliczyć trzeba dobrze 3 żeby dostać wpis:( Do nauki mi zostało ściskanie mimośrodowe, rdzeń przekroju, rozciąganie i zginanie ukośne :(((

Posted

Cześć Doti! Czas sesji. Brr, jak sobie przypomnę to mnie dreszcze dopadają. Wtedy, kiedy ja zakuwałam moi wszyscy znajomi się bawili i tak przez prawie 6 lat (bo moje były jeszcze 6letnie:eviltong:). Jak już wszystko pozdawałam, to się okazało, że znajomi przestali się już bawić... I tak te moje wszystkie lata młodzieńcze upłynęły pod znakiem nauki. A teraz już jestem za stara na zabawę:-(
Ale nie o tym chciałam, chciałam Cię tylko pocieszyć, na pewno zdasz, przecież wszyscy zdają... jedni wcześniej, drudzy później;)
a Pixunia niezmiennie piękniutka na czerwonym dywanie:loveu:

Posted

[quote name='Truska34'] na pewno zdasz, przecież wszyscy zdają... jedni wcześniej, drudzy później;)[/QUOTE]

Edzia no to zdanie jest superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :turn-l::turn-l::turn-l:

Posted

Czesc:) Doti na pewno zdasz na 5!:) a co do nauki to ja tez mam dosc.. dzis siedzialam na lekcjach i myślałam aby tylko przetrwac do końca, ale jeszcze tydzień i ferie wiec nie jest źle, teraz to juz wszyscy maja dosc i tylko na ferie licza. Po świetach jakos bardzo dlugo sie nie mogłam sie przestawić na nauke i takie wstawanie wczesnie, a teraz mam lenia i licze na ferie:) Do tego papugi mi ćwierkają a mnie glowa od paru dni pęka.. . Ale sobie ponarzekałam:) Pozdrawiam!!;)

Posted

[quote name='jot11']Edzia no to zdanie jest superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :turn-l::turn-l::turn-l:[/QUOTE]
No i ma racje;)
Doti ja tam nie wiem czego sie obawiasz taki geniusz jak Ty da rade zawsze!!!
;)