beka Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Patrząc z jaka prędnoscią pojawiają się nowe wątki na dogo, wiadamo że wakacje juz za pasem..:( Wyjeżdżam za tydzień, nie mam jej gdzie zabrać ale licze na cud.. W ciągu tygodnia musze znaleźć dla niej lokum. Sunia ma ok 3-4 lat, jest miła do ludzi do zwierzaków jeszcze nie wiem, ładnie chodzi na smyczy i szcześliwie juz jest po sterylce. Gdyby ktos chciał pomóc w ogłoszeniach bedę wdzięczna. [email protected] 606300853 Quote
GoskaGoska Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 rozumiem ze ona jest w Lodzi ? tak robic tez na W-we? Quote
Kana Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Piękna :loveu: A skąd się wzieła u Ciebie ? Mieszka w domu czy na podworku? Czystosc zachowuje ? Wszelkie info się przyda. Czy na pewno nie szuka jej właściciel ? Quote
GoskaGoska Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 NA szybko alllegro pozniej dodam jej troche zdjec allegro Quote
Helga72 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Beka ja jestem w szoku kolejny piękny onek co sie dzieje :-( czy ja dobrze zrozumiałam sunia jest pod moim nosem znaczy w Łodzi :crazyeye: piekna sucz a moze więcej info , chyba ,że sprawdzimy na moich siesciuchach jaka ona jest na koty :diabloti: Quote
kamilawa Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Kana napisał(a):Piękna :loveu: Mieszka w domu czy na podworku? Czystosc zachowuje ? Wszelkie info się przyda. No właśnie, jak będzie więcej info to i ogłoszenia będą ;) Quote
GoskaGoska Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 oby oby sie szybko domek znalazl a tak przyokazji cioteczki prosze rozpromuje aukcje allegro na benia potrzeba az 2tys :placz: STEFAN,już nie Ślimak_ma szansę żyć!POMÓŻMY (660985851) - Aukcje internetowe Allegro Quote
beka Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Skąd podejrzenie że jest w Łodzi? Ona jest u nasz na wsi - w Konstancinie. Quote
GoskaGoska Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 beka jestes teraz w Konstancinie? tam zaginela sunia pozniej wrzuce jej link jakbys moze já gdzies zauwazyla Quote
beka Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 GoskaGoska napisał(a):beka jestes teraz w Konstancinie? tam zaginela sunia pozniej wrzuce jej link jakbys moze já gdzies zauwazyla Jeśli masz na myśli Moretę, to jestem z kontakcie z p. Małgosią i szukamy :( Quote
beka Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Odnalazł się własciciel suni. Sunia robi za stróża w komisie samochodowym w pIASECZNIE :( Szkoda jej.... Quote
GoskaGoska Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 oj a skad sie dowiedzial, ze jest u ciebie? moze moglas jej nie wydawac :razz: a na allegro ma obserwatora Quote
Helga72 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 no i tak do końca nie wiadomo cieszyć się czy nie :shake: samo życie Quote
beka Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 GoskaGoska napisał(a):oj a skad sie dowiedzial, ze jest u ciebie? moze moglas jej nie wydawac :razz: a na allegro ma obserwatora Ona nie była u mnie, tylko w lecznicy wet. która ma podpisana umowe na odławianie psów. Sprawdzili w gminie kto się tym zajmuje zadzwonili i zabrali... Quote
Recommended Posts