mike Posted April 16, 2004 Posted April 16, 2004 :kciuki: ... zaraz, zaraz, to o czym :hmmmm: ... aaaa :roll: o nietypowym "używaniu" ras! 8) Quote
PATIszon Posted April 16, 2004 Posted April 16, 2004 To moze ja powinnam zalozyc topik: "Z motyka na slonce, czyli Rodezjan na IPO"... 8) Quote
Baśka Posted April 16, 2004 Posted April 16, 2004 Warran, kilka słów o głupim :wink: labciu z emblematu Zachraniarki ... "Dzieci z SP 24 mają zajęcia z dwoma psami - Czoperem, którego właścicielką jest Joanna Włodarska, oraz z Hugo, biszkoptowym labradorem z grupy poszukiwawczo- ratowniczej straży pożarnej. Ten pies należy do Joanny Hewelt. " ... nie mogłam znależć gratulacji od Prezydenta :( Przepraszam :oops: , nie mogłam się powstrzymać ... :megagrin: Quote
zachraniarka Posted April 19, 2004 Author Posted April 19, 2004 Zniknełam na kilka dni, a tu takie rzeczy się wypisuje :oops: Najlepszy dowód na to, że czas zakończyć wątek rozpoczęty przez warrana 8) To moze ja powinnam zalozyc topik: "Z motyka na slonce, czyli Rodezjan na IPO"... No to dla Ciebie świeżutkie zdjęcie z mojego ostatniego wyjazdu. Niestety IPO to to nie jest :( ale przynajmniej prawdziwy, pracujacy rodezjan :D Quote
warran Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 Baśka : Nie orientuję się jeszcze za bardzo kto jest kto i jakie ma psy, czego dokonał i co robi, ale domyślam się, że napisałaś o psie Zachraniarki i miło coś takiego przeczytać, sam mam labradora i wiem co psy tej rasy są warte. ZACHRANIARKA - gratulacje !!! :) Quote
haska_12 Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Husky ratownikiem :D WoW :) Raczej u nas nie będzie kogo ratować :p Więc Oskar pożegna się z takim szkoleniem :) Quote
Recommended Posts