bianka19 Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 [quote name='Czarnulka']To dobrze ;) A u nas doskonale. ;) A i sory za blędy w postach ;p[/quote] Doskonale ? Co tacy szczęśliwi ? :evil_lol: [SIZE=1]Nic się nie stało[/SIZE] ;) [quote name='as_kate']Ładną mamy pogodę, prawda ?? :evil_lol:[/quote] Tak , tak piękną :evil_lol: Quote
Pestka Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='bianka19']U nas dobrze , jakoś żyjemy :evil_lol: A u was ? :razz:[/quote] U nas ujdzie.. Pogoda fajna, pies mnie wkurza ale spoko jest :cool3: Quote
bianka19 Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 [quote name='Linssi']Hej! Hej!!! :multi:[/quote] Heej wam :loveu: [quote name='as_kate']Słoneczko świeci, chmurki pływają...[/quote] Tak , a Cezarek się opala na balkonie :evil_lol: [quote name='Pestka']U nas ujdzie.. Pogoda fajna, pies mnie wkurza ale spoko jest :cool3:[/quote] Który ? :razz: Quote
Shaunell Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Hej, ja dziś znów wyjeżdżam :placz: [SIZE=1]Ale tym razem z Mi, więc fajnie, bo będą fotki :razz:. A potem jedziemy na zawody do Wrocka agility i tam też będziemy się focić! :multi: (może uda się z Luckiem :razz:).[/SIZE] Quote
bianka19 Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 [quote name='border_collie&westie']Hej, ja dziś znów wyjeżdżam :placz: [SIZE=1]Ale tym razem z Mi, więc fajnie, bo będą fotki :razz:. A potem jedziemy na zawody do Wrocka agility i tam też będziemy się focić! :multi: (może uda się z Luckiem :razz:).[/SIZE][/quote] Ooo.. To super ;) Trzymam kciuki :loveu: Quote
Shaunell Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 A i świetny bannerek! :loveu: Bardzo fajny pomysł, napisałaś coś lepszego od tego już nudnego popularnego. "Galeria blebleble" ;) Avatarek także cudny :loveu: Quote
as_kate Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='bianka19'] Tak , a Cezarek się opala na balkonie :evil_lol: :razz:[/QUOTE] Krótko mówiąc, solarkę sobie uprawia :evil_lol::evil_lol: Bo Ci jeszcze sciemnieje :-o:eviltong: Quote
Shaunell Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='bianka19']Ooo.. To super ;) Trzymam kciuki :loveu:[/quote] Ale my nie startujemy ;) Będziemy widzami ;) [SIZE=1]Co ty sobie myślisz - jak Mi może startować w agility :evil_lol: Chyba w snach.[/SIZE] Quote
bianka19 Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 [quote name='as_kate']Krótko mówiąc, solarkę sobie uprawia :evil_lol::evil_lol: Bo Ci jeszcze sciemnieje :-o:eviltong:[/quote] Tak , tak :) Kiedyś go zabiorę na prawdziwą solarkę heh :evil_lol: [quote name='border_collie&westie']Ale my nie startujemy ;) Będziemy widzami ;) [SIZE=1]Co ty sobie myślisz - jak Mi może startować w agility :evil_lol: Chyba w snach.[/SIZE][/quote] A tak można sobie pomarzyć :evil_lol::evil_lol: Fajnie by było gdyby Mi szła na agility :diabloti: Quote
as_kate Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='bianka19']Tak , tak :) Kiedyś go zabiorę na prawdziwą solarkę heh :evil_lol: [/QUOTE] Pies się moze opalic tak jak człowiek?? Quote
bianka19 Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 [quote name='as_kate']Pies się moze opalic tak jak człowiek??[/quote] Właśnie nie wiem , ale raczej nie :cool3: Quote
as_kate Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='bianka19']Właśnie nie wiem , ale raczej nie :cool3:[/QUOTE] Bo człowiek np może sobie paznokcie opalić :cool3: CHociaż jak grzywki chodzą ciągle nagie... chyba nie mają od ubranek zimowych jaśniejszych plam i pasków :shake::evil_lol: Quote
Ania :) Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='as_kate']CHociaż jak grzywki chodzą ciągle nagie... chyba nie mają od ubranek zimowych jaśniejszych plam i pasków :shake::evil_lol:[/quote] Chińskie grzywacze oczywiście mogą opalić swoje ciałko ;) Quote
bianka19 Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 [quote name='as_kate']Bo człowiek np może sobie paznokcie opalić :cool3: CHociaż jak grzywki chodzą ciągle nagie... chyba nie mają od ubranek zimowych jaśniejszych plam i pasków :shake::evil_lol:[/quote] Grzywacze tak , palą się , ale inne rasy to nie wiem :razz: [quote name='Ania :)']Chińskie grzywacze oczywiście mogą opalić swoje ciałko ;)[/quote] Zgodzę się :loveu: Quote
as_kate Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [B]Ania, bianka[/B] serio?? :crazyeye: nie wiedziałam ^^ kolejna ciekawostka ze swiata magii ^^ Quote
sunshine Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Ale jaja... u nas w miasteczku mieszka jeden grzywek... poobserwuje go czy się opalił latem:diabloti:...jak spotkam:lol: Quote
taxelina Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 nie bylo mnie poare godzin bo rozpoczecie w szkole a co dopierp jak od juta do 18/12 beda po za domem od 8 do 16? ile nagadane bedzie? Quote
bianka19 Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 [quote name='as_kate'][B]Ania, bianka[/B] serio?? :crazyeye: nie wiedziałam ^^ kolejna ciekawostka ze swiata magii ^^[/quote] Powoli się uczysz :evil_lol: [quote name='sunshine']Ale jaja... u nas w miasteczku mieszka jeden grzywek... poobserwuje go czy się opalił latem:diabloti:...jak spotkam:lol:[/quote] Poobserwuj i się spytaj właściciela czy się opalił przez lato :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='deer_1987']nie bylo mnie poare godzin bo rozpoczecie w szkole a co dopierp jak od juta do 18/12 beda po za domem od 8 do 16? ile nagadane bedzie?[/quote] Hmm.. Nie wiem :eviltong: Quote
Idolka Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 hihi pieski chyba opalić się nie mogą ? :evil_lol: Cezuś jest słodki :lol: widać że jest wesołym psiakiem :) Quote
bianka19 Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 [quote name='Idolka']hihi pieski chyba opalić się nie mogą ? :evil_lol: Cezuś jest słodki :lol: widać że jest wesołym psiakiem :)[/quote] Grzywacze Chińskie się opalić mogą , ale inne psy to chyba nie :evil_lol: Dziękuje za miłe słowa :loveu: Wycałuj swoje psiaki ;) Quote
Idolka Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='bianka19']Grzywacze Chińskie się opalić mogą , ale inne psy to chyba nie :evil_lol: Dziękuje za miłe słowa :loveu: Wycałuj swoje psiaki ;)[/quote] Wycałuje :) A Cezar był z Tobą od szczeniaczka czy nie ? Quote
bianka19 Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 [quote name='Idolka']Wycałuje :) A Cezar był z Tobą od szczeniaczka czy nie ?[/quote] Tak :) Dostałam go , jak miał niecały miesiąc :cool3: Taka słodka mała kruszynka :loveu::loveu: Quote
bianka19 Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Zamówiłam grawerek Cezarkowi i w tym tygodniu powinien przyjść:cool3: A fotki będą jutro , bo już dzisiaj nie chce mi się focić :evil_lol: Quote
Recommended Posts