Linssi Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 ale masz slicznego łajcika!! :loveu::loveu::loveu: dziekujemy za odwiedziny!!! tez bedziemy do was zagladac ;) Quote
bianka19 Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 [quote name='halgre58'][FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=DarkRed]Cześć ... [IMG]http://i27.tinypic.com/hx4xt4.gif[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] [quote name='Maks i Spark']Cześć :lol: A.[/quote] [quote name='karolina1']Hejo :loveu:[/quote] Heej wam :loveu::loveu::loveu: [quote name='stratoos']hej Wam :multi: Co u Was? :cool3:[/quote] Bry ;) U nas dobrze:cool3: A u was? :razz: Trochę z tymi wczorajszymi fotkami przesadziłam :evil_lol: [quote name='Linssi']ale masz slicznego łajcika!! :loveu::loveu::loveu: dziekujemy za odwiedziny!!! tez bedziemy do was zagladac ;)[/quote] Dziękuje , jesteście mile widziani:loveu: [quote name='Ania :)']Dzień dobry :buzi:[/quote] Dobry :calus: JAK KTOŚ NIE WIDZIAŁ WCZORAJSZYCH FOTEK TO SĄ ONE NA STR. 76,75 i 74 :D Quote
Czasowa Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Dobry z samego rana :eviltong: Mama zgodziła się na drugiego psa.Ale wezmę jakiegoś kundelka, jak ktoś będzie miał przypadkowy miot, od znajomych.Bo to się zdarza, a jednak będzie można pomóc psikowi. To może potrwać, ale warto czekać, aż komuś przypadkiem się suka oszczeni. :oops: Zawsze marzyłam o psie którego będę mogła wychować wedle własnych norm, i będzie tylko, i wyłącznie mój. :loveu:, I taki z którym Fudzi będzie mógł latać...:roll: Quote
bianka19 Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 [quote name='Czasowa']Dobry z samego rana :eviltong: Mama zgodziła się na drugiego psa.Ale wezmę jakiegoś kundelka, jak ktoś będzie miał przypadkowy miot, od znajomych.Bo to się zdarza, a jednak będzie można pomóc psikowi. To może potrwać, ale warto czekać, aż komuś przypadkiem się suka oszczeni. :oops: Zawsze marzyłam o psie którego będę mogła wychować wedle własnych norm, i będzie tylko, i wyłącznie mój. :loveu:, I taki z którym Fudzi będzie mógł latać...:roll:[/quote] Heej ;) To czyli , że Fudzi nie był tylko Twój ?? :razz: Już nic nie kumam..:shake: Quote
Czasowa Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 [quote name='bianka19']Heej ;) To czyli , że Fudzi nie był tylko Twój ?? :razz: Już nic nie kumam..:shake:[/quote] Czyli Fudzi był mój, mojego brata, mamy, taty.:lol: Quote
bianka19 Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 [quote name='Czasowa']Czyli Fudzi był mój, mojego brata, mamy, taty.:lol:[/quote] Ahaa...:eviltong: A czemu akurat na kundelka się zzdecydowałaś ?? :razz: Quote
Czasowa Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 [quote name='bianka19']Ahaa...:eviltong: A czemu akurat na kundelka się zzdecydowałaś ?? :razz:[/quote] Jak miot przypadkowy- to pomóc można, tym biedakom kochanym,. A z kundelka nigdy nie wiadomo co wyrośnie. No albo pies w typie, z przypadkowego miotu. :oops: Quote
bianka19 Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 [quote name='Czasowa']Jak miot przypadkowy- to pomóc można, tym biedakom kochanym,. A z kundelka nigdy nie wiadomo co wyrośnie. No albo pies w typie, z przypadkowego miotu. :oops:[/quote] Aaa..;);););) Quote
Bzikowa Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Zamiast wspierać pseudohodowlę ('przypadkowe mioty' to nic innego niż chęć zarobienia kasy, ew. rozmnożenie suczki z braku wiedzy = z głupoty) przejdź się do schroniska, tam naprawdę możesz jakiemuś psu pomóc. Quote
Czasowa Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 [quote name='Bzikowa']Zamiast wspierać pseudohodowlę ('przypadkowe mioty' to nic innego niż chęć zarobienia kasy, ew. rozmnożenie suczki z braku wiedzy = z głupoty) przejdź się do schroniska, tam naprawdę możesz jakiemuś psu pomóc.[/quote] A myślisz ze mi pozwolą ze schronu? Juz raz próbowałam, mówią że w życiu bo takiego trudno wychować. :angryy: A mi chodzi raczej o coś takiego, kiedy ludzie dobrzy, szczeniaki oddadzą za darmo, byleby do dobrych rąk, kiedy nie chcieli np. miotu, był przypadkowy, jakiś pies wtargnął się na podwórko, mimo wszelkich zabezpieczeń, albo kiedy komuś suczka uciekła z cieczką, i wróciła w ciazy czy coś w tym stylu. I od znajomych, takich, którym bym w to uwierzyła, że mogło to się naprawdę zdarzyć, a takich ludzi znam wiele. Wiem że to i tak pseudo, ale to nie ich wina, i moim zdaniem, takie wypadki, psudohodowlą nie powinny być nazywane. Quote
stratoos Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 [quote name='bianka19']Heej wam :loveu::loveu::loveu: Bry ;) U nas dobrze:cool3: A u was? :razz: Trochę z tymi wczorajszymi fotkami przesadziłam :evil_lol: [/QUOTE] U nas tez dobrze :) Wcale nie przesadziłaś, nigdy dość oglądania Cezarka :loveu: I czekamy na kolejne foty :evil_lol: [B]Czasowa[/B] weź proszę kundelka ze schroniska. Tyle szczeniaków czeka tam na nowy, kochający domek... :loveu: Quote
.Labradore. Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 [quote name='Bzikowa']W schroniskach także są szczeniaki.[/quote] no racja. Spytałąm kiedyś mojej mamy czemu nie wzięliśmy psa ze schronu. Ona na to, że taki pies to nieprzewidywalny jest. Spytałam o szczeniaka a ona powiedziała że nie chce mieć psa siedzącego ciągle w kącie i trzesącego sie jak galereta. Moim zdaniem to było lekko płytkie:shake: A tak na marginesie xD Co u Ciebie i Twojego Yeti?:multi: Coś nas nie odwiedzacie:mad: Quote
stratoos Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 [quote name='Asiqs']A i dawaj foty![/QUOTE] Na nowe foty chyba trochę poczekamy, bo Bianka wczoraj zaszalała i nie wiem kiedy nowe wstawi. A może zrobi nam miłą niespodziankę i doda jakieś? :razz: :evil_lol: Quote
hovomaniaczka Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Witanko:loveu: Fotki by sie jakies przydaly ;) Quote
bianka19 Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 [quote name='Bzikowa']Zamiast wspierać pseudohodowlę ('przypadkowe mioty' to nic innego niż chęć zarobienia kasy, ew. rozmnożenie suczki z braku wiedzy = z głupoty) przejdź się do schroniska, tam naprawdę możesz jakiemuś psu pomóc.[/quote] [quote name='Czasowa']A myślisz ze mi pozwolą ze schronu? Juz raz próbowałam, mówią że w życiu bo takiego trudno wychować. :angryy: A mi chodzi raczej o coś takiego, kiedy ludzie dobrzy, szczeniaki oddadzą za darmo, byleby do dobrych rąk, kiedy nie chcieli np. miotu, był przypadkowy, jakiś pies wtargnął się na podwórko, mimo wszelkich zabezpieczeń, albo kiedy komuś suczka uciekła z cieczką, i wróciła w ciazy czy coś w tym stylu. I od znajomych, takich, którym bym w to uwierzyła, że mogło to się naprawdę zdarzyć, a takich ludzi znam wiele. Wiem że to i tak pseudo, ale to nie ich wina, i moim zdaniem, takie wypadki, psudohodowlą nie powinny być nazywane.[/quote] [quote name='stratoos']U nas tez dobrze :) Wcale nie przesadziłaś, nigdy dość oglądania Cezarka :loveu: I czekamy na kolejne foty :evil_lol: [B]Czasowa[/B] weź proszę kundelka ze schroniska. Tyle szczeniaków czeka tam na nowy, kochający domek... :loveu:[/quote] [quote name='Bzikowa']W schroniskach także są szczeniaki.[/quote] [quote name='Asiqs']no racja. Spytałąm kiedyś mojej mamy czemu nie wzięliśmy psa ze schronu. Ona na to, że taki pies to nieprzewidywalny jest. Spytałam o szczeniaka a ona powiedziała że nie chce mieć psa siedzącego ciągle w kącie i trzesącego sie jak galereta. Moim zdaniem to było lekko płytkie:shake: A tak na marginesie xD Co u Ciebie i Twojego Yeti?:multi: Coś nas nie odwiedzacie:mad:[/quote] [B]Czasowa[/B] radzę też Ci wziąść szczeniaka ze schroniska , bo tam na domek czeka dużo małych biednych i kochanych kruszynek :loveu: [B]Asiqs[/B] u nas dobrze , właśnie jutro jedę nad morze do Ustki i wracam 4 sierpnia :cool3: A co tam u was?? :razz: Nie odzywaliśmy sie bo myśleliśmy ze wyjechaliście ..:shake: Quote
stratoos Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Dobryyy wieczór :cool3: Udanego wyjazdu, wygłasz Cezarka, bo go długo widzieć nie będę :placz: :placz: Wracaj szybko, ale wypoczęta, by dodawać nowe fotki :evil_lol: :razz: Quote
bianka19 Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 [quote name='Asiqs']A i dawaj foty![/quote] [quote name='stratoos']Na nowe foty chyba trochę poczekamy, bo Bianka wczoraj zaszalała i nie wiem kiedy nowe wstawi. A może zrobi nam miłą niespodziankę i doda jakieś? :razz: :evil_lol:[/quote] [quote name='hovomaniaczka']Witanko:loveu: Fotki by sie jakies przydaly ;)[/quote] [quote name='deer_1987']kazdy czeka na foty :D[/quote] Na nowe foty to troche poczekacie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Na 76 , 75 , 74 są fotki muszą wam wystarczyć bo ja około 8 rano wyjeżdżam.. :placz::placz::placz: I wrócę 4 sierpnia :oops: [B]To do zobaczenia wszystkim!!!:roll:[/B] [B]Paaa!!! ;) Ucałujcie swoje psiaki [/B]:loveu::loveu: [B]Aniu i Andusiu - Musimy jakoś ten tydzień bez was wytrzymać , proszę uściskaj Andusia ode mnie i ucałuj go![/B]:loveu: [B]Będziemy za wami strasznie tęsknić :-( I zresztą za wszystkimi :-( Paaa:placz:[/B] Quote
bianka19 Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 [quote name='stratoos']Dobryyy wieczór :cool3: Udanego wyjazdu, wygłasz Cezarka, bo go długo widzieć nie będę :placz: :placz: Wracaj szybko, ale wypoczęta, by dodawać nowe fotki :evil_lol: :razz:[/quote] jasne :loveu: to pa bo ja już muszę iść się spakować:-( Nie wyobrażam sobie tego będę za wszystkimi tęsknić!! :placz::placz: [B]PRZEPRASZAM , ŻE NIE ZAJRZAŁAM DZISIAJ DO WIĘKSZOŚCI WASZYCH GALERII , ALE NIE MIAŁAM NA TO CZASU BO SIĘ PAKOWAŁAM , A TERAZ TYLKO NA CHWILĘ WESZŁAM NA DOGO.. :placz: ŻEGNAM SIĘ ZE WSZYSTKIMI! :-( BĘDZIEMY TĘSKNIĆ :placz: [/B] Quote
kajkoowa Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 My też będziemy tęsknić, a ja do Was nie zajrzę aż do 13 ;( Miłego pobytu życze Quote
Recommended Posts