Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']No to udanych wakacji!![/quote]

Dziękuje , ale jeszcze nie wyjeżdżam :evil_lol:

[quote name='Mqrtynq']Śliczne fotki :loveu::loveu:
Ja też jadę w poniedziałek nad morze ;)
Ale tylko na 5 dni :placz:
Do Niechorzy.[/quote]

Bardzo dziękujee ;)
Ja na tydzień raczej jade , ale jeszcze nie wiem..:p

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ooo moja biała przytulanka ze sterczącymi uszkami :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Jak chcesz to Cezuś może być z połowie Twój , ale na 100% druga połowa Cezusia [B]MUSI [/B]należeć do Ani :roll:

[quote name='cockermaister']Dzieńdoberek :hand:

śliczne fotki i Cezarek piękny :loveu::loveu::loveu:[/quote]

Heej wam :multi:
Dziękować..!!! :loveu:

Posted

[quote name='Czasowa']Dobry wieczór :diabloti:[/quote]

Bry ;)

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]to ja chcę chociaż tą większą połowę ;) :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[B]Ty połowe i Ania połowe - nie ma więcej i mniej , jest po równo ! :evil_lol:[/B]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]hm, skoro połowa jest moja to połowa noska również :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
yhym ;) :eviltong:

Posted

[quote name='Ania :)']No dobra mogę się podzielić Cezarkiem :roll: :loveu: On ma wielkie serduszko i zmieści jeszcze kilka osób :cool3: :loveu:[/quote]

Ojj bardzo dziękujee :loveu:
Ale Ciebie bym nie zostawiła nawet bez kawałka Cezarka :calus:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]hm, skoro połowa jest moja to połowa noska również :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Nochal jest Czasowej (nie wiem jak Ci na imie :razz:) :evil_lol:
To już z nią musisz uzgodnić ;)

[quote name='Czasowa']Ok:cool3::cool3:[/quote]

:loveu:

Posted

[quote name='bianka19']Ojj bardzo dziękujee :loveu:
Ale Ciebie bym nie zostawiła nawet bez kawałka Cezarka :calus:[/quote]
Wiem wiem :loveu::loveu::loveu:
I witam z rana :D
U Nas wczoraj po 20 byla straszna burza.. a u was ? :evil_lol:

Posted

[quote name='Ania :)']Wiem wiem :loveu::loveu::loveu:
I witam z rana :D
U Nas wczoraj po 20 byla straszna burza.. a u was ? :evil_lol:[/quote]

Nawet nie chciało mi się wczoraj o niej opowiadać nikomu , bo tak szczerze to się trochę bałam tej burzy..:oops: Zaczęło się około 19 i do 21 tak było.. :shake:
Był straszny wiatr , piasek sypał po samochodach , gałęzie z drzew spadały, grzmiło przeraźliwie, nie było nic widać ,strasznie padało i było na ziemi około 10cm wody!! :crazyeye: Myślałam , że to już koniec świata!!!!
Nawet w wiadomościach to pokazywali!..

Posted

[quote name='Kaja10014']bianka19 u mnie było tak samo
z nikąd zaczęło tak wiać:shake:[/quote]

Mów mi Bianka dobrze ? ;)
Właśnie się bardzo przeraziłam , bo naprawdę myślałam , że to już koniec świata :oops::oops:

Posted

Oki, będę mówić Bianka :)

Ja też myślałam że to koniec świata, mój królik w drugim pokoju siedzial jak zawsze z psem ale tak się bał, ze tupał, może myslał, ze burza się go przestraszy? W każdym bądź razie musiałam z nim siedziec i go uspokajać, aż w końcu światło w pokoju zaczęło mrygac jak w horrorze to jo włożyłam do klatki i ruszyłam pędem grać w karty w drugim pokoju. Dziś tez tak wieje, że może głowę urwac, ale nie pada, nawet słońce jest a temperatura nie przekracza może 20 stopni:shake:

PS Bianka jestes na nk? Bo chyba Cię nie mam;)

Posted

[quote name='Kaja10014']Oki, będę mówić Bianka :)

Ja też myślałam że to koniec świata, mój królik w drugim pokoju siedzial jak zawsze z psem ale tak się bał, ze tupał, może myslał, ze burza się go przestraszy? W każdym bądź razie musiałam z nim siedziec i go uspokajać, aż w końcu światło w pokoju zaczęło mrygac jak w horrorze to jo włożyłam do klatki i ruszyłam pędem grać w karty w drugim pokoju. Dziś tez tak wieje, że może głowę urwac, ale nie pada, nawet słońce jest a temperatura nie przekracza może 20 stopni:shake:

PS Bianka jestes na nk? Bo chyba Cię nie mam;)[/quote]

U nas w pewnym momencie światło zgasło na jakieś 5 minut , a potem cały czas mrugało. I u nas naszczęście nie ma już wiatru i jest tylko jakieś 21 stopni :shake::shake: A Cezar bał sie przerażliwie.. Nie znosi burz oraz sylwestra , bo fajerwerki to jego słaba strona . Zawsze ucieka , gdy słyszy jakiś hałas , chowa się pod łóżko , albo próbuje za kanape wejść :D
A nk nie mam :roll:

Posted

[quote name='bianka19']U nas w pewnym momencie światło zgasło na jakieś 5 minut , a potem cały czas mrugało. I u nas naszczęście nie ma już wiatru i jest tylko jakieś 21 stopni :shake::shake: A Cezar bał sie przerażliwie.. Nie znosi burz oraz sylwestra , bo fajerwerki to jego słaba strona . Zawsze ucieka , gdy słyszy jakiś hałas , chowa się pod łóżko , albo próbuje za kanape wejść :D
A nk nie mam :roll:[/QUOTE]
Chyba że nie masz, trudno zebym Cię miała:evil_lol:
A mój pies tylko sobie spał, fajarwerków tez się raczej nie boi;)

Posted

[quote name='Kaja10014']Chyba że nie masz, trudno zebym Cię miała:evil_lol:
A mój pies tylko sobie spał, fajarwerków tez się raczej nie boi;)[/quote]

A Cezar to mały straszek - tak na niego mówie , jak się boi czegoś :evil_lol:
Uuu.. To masz farta , że masz takie psiaka z ,którym nie musisz siedzieć i go głaskać , żeby się nie bał w sylwestra :shake: Normalnie koszmar z tym Cezarem.. a , jakbym go zostawiła samego to by gdzieś nasikał ,albo walnął kloca , albo by sie tak schował , że potem bym go nie mogła znaleźć..:roll:
To mały cwaniak :evil_lol::evil_lol::evil_lol: