Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie zrobiłam świeżutkie rozliczenie. Na pierwszy rzut oka wygląda to tak jakby Szarik był na plusie, ale rzeczywiście zalegamy z opłatą za jeden miesiąc. od 14.06 do 14.07 już zapłaciłam. Na następny miesiąc znów brakuje. Teraz jest tak, że Szarik jest płacony "do tyłu" tzn że sierpniowe deklaracje łatają dziurę z lipca. Nie może tak być, bo dziura się powiększa. Szarik ma za mało deklaracji :(

Posted

Ania dziękuję Ci za bazarek :)
Na razie bez paniki, nie zrobię przelewu za hotel do póki nie uzbiera się odpowiednia suma. Poczekaj aż spłyną Ci pieniążki.

• 4 weeks later...
Posted

cioteczki przepraszam za opóżnienie w opłacie, najpierw byłam niedostępna na urlopie a potem trochę splukana, zaraz po wypłacie wpłacę zaległe i bierzące wpłaty i bonusik za ociaganie :)

Posted

[quote name='bros']cioteczki przepraszam za opóżnienie w opłacie, najpierw byłam niedostępna na urlopie a potem trochę splukana, zaraz po wypłacie wpłacę zaległe i bierzące wpłaty i bonusik za ociaganie :)[/QUOTE]

oooo znajoma z owczarkowego forum :D

• 2 weeks later...
Posted

Jak tu cicho!!!
Widziałam, że zmienił się nr tel hotelu, w którym jest Szarik
[url]http://www.dogomania.pl/threads/146779-Hotel-u-Agnieszki/page27[/url]
Jak finanse Szarika?? Pierwsza str już od dawana nieuaktualniana... Żeby nam przypadkiem Aga nie wystawiła pieska przed furtkę!

Posted

Misiek z niego i fajny i kochany :) Było kilka tel o niego, ale miałam nieaktualny tel do Agi (i nikt nie miał nowego), więc jak się chcący nie dodzwonili do hotelu to zrezygnowali i już do mnie ponownie nawet nie dzwonili. A szkoda..

Posted

A mógłby Ktoś proszę uaktualnić allegro i puścić na nowo? (ja nie potrafię :oops:). Opłaciłabym wyróżnienie.
Szarik młody nie jest, a im dłużej czeka, tym ma mniejsze szanse na adopcję.

Posted

Ostatnie info o Szariku są z maja/czerwca tego roku. Dziewczyny z Kędzierzyna zadzwońcie proszę do Agi, bo nawet nie wiemy czy jest zdrowy. Co z jego skórnymi przypadłościami?
Kiedyś dzwoniłam do hotelu, ale Aga chciała rozmawiać z osobą odpowiedzialną za psa.

Posted

Jeśli mu dobrze u Agi (a mam nadzieję, że tak jest) to nie ma sensu zmieniać hotelu. Musimy go bardziej rozreklamować (SZARIKA :)), bo szkoda pieska. Fajny jest, a większe Bidy czekają na pomoc.

Posted

Też myślałam o zmianie hotelu. Aga ma teraz dużo swoich problemów na głowie i nie ma tyle czasu na psy co dawniej. Źle mu tam nie jest, ale to pies do adopcji - potrzebne są stałe info o nim, zdjęcia itd. Jak u Jamora - tam co tydzień są aktualizacje o danym psie.

Posted

Zrobiłam aktualne rozliczenie. W tej chwili Szarik ma 361zł. To o 104zł za mało, żeby zapłacić mu hotel od 14.08 do 14.09 :(
Dziewczyny jeśli chcecie przenieść Szarika to nie ma sprawy. Mnie też martwi brak jakichkolwiek wieści. Nie wiem tylko czy Szarika stać na przeprowadzkę. Wiecznie jesteśmy do tyłu z finansami :(