pietrucha204 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 no to dzięki Wam Szarik chwilowo podratowany :):):) Quote
bazylowa Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Właśnie zrobiłam świeżutkie rozliczenie. Na pierwszy rzut oka wygląda to tak jakby Szarik był na plusie, ale rzeczywiście zalegamy z opłatą za jeden miesiąc. od 14.06 do 14.07 już zapłaciłam. Na następny miesiąc znów brakuje. Teraz jest tak, że Szarik jest płacony "do tyłu" tzn że sierpniowe deklaracje łatają dziurę z lipca. Nie może tak być, bo dziura się powiększa. Szarik ma za mało deklaracji :( Quote
ania_to_ja Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 z bazarku nie wszysycy sie ze mna jeszcze rozliczyli ale jak kaska jest potrzebna to wplace ja dzis juz;) bede myslec nad kolejnym bazarkiem :) Quote
bazylowa Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Ania dziękuję Ci za bazarek :) Na razie bez paniki, nie zrobię przelewu za hotel do póki nie uzbiera się odpowiednia suma. Poczekaj aż spłyną Ci pieniążki. Quote
Piromanka Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 I Szariczek prosi o pieniążki. Nie opłaca hotelu.... Quote
bros Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 cioteczki przepraszam za opóżnienie w opłacie, najpierw byłam niedostępna na urlopie a potem trochę splukana, zaraz po wypłacie wpłacę zaległe i bierzące wpłaty i bonusik za ociaganie :) Quote
ania_to_ja Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 [quote name='bros']cioteczki przepraszam za opóżnienie w opłacie, najpierw byłam niedostępna na urlopie a potem trochę splukana, zaraz po wypłacie wpłacę zaległe i bierzące wpłaty i bonusik za ociaganie :)[/QUOTE] oooo znajoma z owczarkowego forum :D Quote
bros Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 oj Aniu a to na Tosinym wątku jużeśmy się nie widziały ;)) pozdrawiam gorąco. Quote
ania_to_ja Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 [quote name='bros']oj Aniu a to na Tosinym wątku jużeśmy się nie widziały ;)) pozdrawiam gorąco.[/QUOTE] faktycznie :D pozdrawiam również :) Quote
betka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Szarik już chyba na stałe w hotelu zostanie :( Quote
Asiaczek Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 E, może jednak ktoś jego pokocha... Pzdr. Quote
betka Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Jak tu cicho!!! Widziałam, że zmienił się nr tel hotelu, w którym jest Szarik [url]http://www.dogomania.pl/threads/146779-Hotel-u-Agnieszki/page27[/url] Jak finanse Szarika?? Pierwsza str już od dawana nieuaktualniana... Żeby nam przypadkiem Aga nie wystawiła pieska przed furtkę! Quote
bazylowa Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Spokojnie, Szarik jest zapłacony :) Uaktualnię rozliczenie tylko dajcie mi trochę czasu. Nie mam go niestety za dużo wolnego ;/ Quote
betka Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 To dobrze :). Szkoda, że nikt go nie adoptował. Taki fajny misiek. Quote
Mal Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Misiek z niego i fajny i kochany :) Było kilka tel o niego, ale miałam nieaktualny tel do Agi (i nikt nie miał nowego), więc jak się chcący nie dodzwonili do hotelu to zrezygnowali i już do mnie ponownie nawet nie dzwonili. A szkoda.. Quote
betka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 A mógłby Ktoś proszę uaktualnić allegro i puścić na nowo? (ja nie potrafię :oops:). Opłaciłabym wyróżnienie. Szarik młody nie jest, a im dłużej czeka, tym ma mniejsze szanse na adopcję. Quote
betka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Ostatnie info o Szariku są z maja/czerwca tego roku. Dziewczyny z Kędzierzyna zadzwońcie proszę do Agi, bo nawet nie wiemy czy jest zdrowy. Co z jego skórnymi przypadłościami? Kiedyś dzwoniłam do hotelu, ale Aga chciała rozmawiać z osobą odpowiedzialną za psa. Quote
betka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Jeśli mu dobrze u Agi (a mam nadzieję, że tak jest) to nie ma sensu zmieniać hotelu. Musimy go bardziej rozreklamować (SZARIKA :)), bo szkoda pieska. Fajny jest, a większe Bidy czekają na pomoc. Quote
Mal Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Też myślałam o zmianie hotelu. Aga ma teraz dużo swoich problemów na głowie i nie ma tyle czasu na psy co dawniej. Źle mu tam nie jest, ale to pies do adopcji - potrzebne są stałe info o nim, zdjęcia itd. Jak u Jamora - tam co tydzień są aktualizacje o danym psie. Quote
pietrucha204 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 a tu już kilka miesięcy cisza o psie. Mal - dzwoniłaś może do Agi? ;) Quote
bazylowa Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 Zrobiłam aktualne rozliczenie. W tej chwili Szarik ma 361zł. To o 104zł za mało, żeby zapłacić mu hotel od 14.08 do 14.09 :( Dziewczyny jeśli chcecie przenieść Szarika to nie ma sprawy. Mnie też martwi brak jakichkolwiek wieści. Nie wiem tylko czy Szarika stać na przeprowadzkę. Wiecznie jesteśmy do tyłu z finansami :( Quote
Recommended Posts