Jump to content
Dogomania

Lublin, 14.06.2009 -National Dog Show (CAC)

Recommended Posts

Posted

Rezultaty :

Psy:

kl. championów: LHIS LHAM Ypsylon CWC, NPwR

Suki:

kl.szczeniąt : Nirse KAMARIA wo. BOB PUPPY, III BIS PUPPY
kl.pośrednia : LISA Stellanova CWC BOB

Gratulacje dla szystkich a szczególne dla Kamarii za super debiut !

Posted

[B]Dziękuję za gratulację [/B]:multi::multi:

Pogoda była bardzo mokra do południa jak dla Basenji czyli ciagle padało ale Basenji dały radę :) ocena dokładna i wnikliwa, Kamunia bardzo piękny opis dostała i jestem z niej dumny jak na debiut pięknie chodziła i stała ..
Miło było poznać Taschę i Ypsylonowego chłopaka :p

Tascha jeszcze z Lisą zajeła trzecie miejsce na najpięknieszego psa oddziału lubelskiego ..pięknie się na finałach pokazaliście ..wielkie gratulację za tak synchroniczny duet :multi::multi: a teraz idziemy spać zmęczeni i bardzo dzardzo zadowoleni :loveu:

Posted

Ponieważ jeszcze nie ma zdjęć z wystawy to tak dla przypomnienia ...

[IMG]http://www.basenjifamily.com/images/news1/mObraz-1012.gif[/IMG]
NIRSE KAMARIA

Posted

[quote name='basenjifiona']
Tascha jeszcze z Lisą zajeła trzecie miejsce na najpięknieszego psa oddziału lubelskiego ..pięknie się na finałach pokazaliście ..wielkie gratulację za tak synchroniczny duet :multi::multi: [/quote]

Tym większe gratulacje dla Lisy i Taschy !

Posted

Dziekujemy za gratulacje:loveu:
Zawsze ćwiczymy duzo w sezonie wystawowym- staramy sie jak najlepiej przygotować i zaprezentować :smile:

[B]Basenjifiona[/B] -a mówiłam,ze warto zostac mimo pogody ;) i słoneczko w końcu wyszło, i Kamaria "na pudle" stanęła-GRATULACJE ! :kciuki:

zdjęcia Lisy i Kamarii sa w wątku ("Wystawy") wystawy lubelskiej

Posted

Wiemy wiemy ..... :)Iza robione były zdjęcia ale ja ich nie mam i padał deszcze więc nie wiem jaka jakość ich będzie ..jak tylko dostanę to prześlę :))) pozdrawiam i czekam aż się pochwalisz nową zdobyczą :cool3:

Posted

Dziękuję, dzięki uprzejmości koleżanki forumowej mam parę zdjęć :cool3:

Wstawię inne zdjęcie to była kwestia ujęcia i prób ustawienia pozdrawiam :)

[img]http://lh5.ggpht.com/_4461VtJvga8/SkOe16DWtdI/AAAAAAAAIv8/HW_7zWpQ4eQ/s800/kamaria-lublin.jpg[/img]

Posted

[quote name='Ypsylon']nie chcąc być wredną tak od razu to najpierw się spytam - Krzyś czy mogę napisać słowa krytyki? na podstawie tego ostatniego zdjęcia...[/quote]
Nie dał Ci powredniczyć....:lol:

Posted

he, he skoro krytykuje się czyjeś basenji, to trzeba miec też odwagę przyjąc krytykę.
przy okazji gratuluję basenjifiona, udanego debiutu Kamarii i jej rodzeństwa na wystawach.

pozdrowienia
memsahib

Posted

[quote name='memsahib']he, he skoro krytykuje się czyjeś basenji, to trzeba miec też odwagę przyjąc krytykę.
przy okazji gratuluję basenjifiona, udanego debiutu Kamarii i jej rodzeństwa na wystawach.

pozdrowienia
memsahib[/quote]

Czym innym jest krytyka widząc psa w akcji od tych z " ujęcia " , co innego drobna uwaga czy podpowiedź szczera w dobrej intencji i tu pewnie tak miało być ..forma dowolna tylko kanał przekazu nie ten a przynajmniej nie preferowany w tym przypadku.:razz:

A za gratulację dziękuję :p pozdrawiam

Posted

a ja myślę, że ypsylon chciała właśnie szczerze wyrazic swoją opinię, podpowiedziec. starajmy się umiec słowa krytyki przyjmowac, nie tylko rozdawac. to cenna umiejętnośc :cool3:

pozdrowienia
memsahib

Posted

Nastąpiło kompletne nie zrozumienie może z racji tego, że się nie znamy ...my z Ypsylonem się dobrze znamy także prywatnie i właśnie konkretnie do tematu czyli jednego zdjęcia w poście wcześniejszym odniosłem się, cytuję ... "[B] co innego drobna uwaga czy podpowiedź szczera w dobrej intencji i tu pewnie tak miało być .."[/B] .Wiem, że chciała dać dobrą wskazówkę tylko to nie jest wątek na takie uwagi.Myślę, że temat jest dla mnie zakończony tym bardziej że strony zainteresowane nie rozwijają tego ;)