mc85 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 hej to ja magda od Puchara ;) dzieki za foty ;) tak wiec jak wiecie ze waham sie. w sumie nawet nie chodzi o moja corke bo w koncu to ja jestem od pilnowania dziecka a nie pies tylko wlasnie boje sie jak psy zareaguja. pucharnie jestagresywnym psem, na spacerach nie zaczepia, zadko w ogole szczeka, jest raczej taka wielka psia ciapa no ale co innego mieszkanie pod jednym dachem. puchar ma caly dom dla siebie. i boje sie co "powie" na to jak inny piesek u nas zamieszka. mam nadzieje ze mnie rozumiecie. nie chce nigdy oddawac zadnego stworzenia do schronu ale jak bysmy mieli zyc w strachu czyspy sie nie pogryza itp... jeszcze do tego pucharjest taki gigant ze rozdzielanie byloby straszne. a pogryzl sie juz z psem ktory na spacerze biegal bez smyczy i go zaatakowal. zdazylam mu szybko odpiac smycz zeby mogl sie bronic. wiem ze sobie nie da wejsc na glowe innym psom Quote
__Lara Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 [quote name='mc85']hej to ja magda od Puchara ;) dzieki za foty ;) tak wiec jak wiecie ze waham sie. w sumie nawet nie chodzi o moja corke bo w koncu to ja jestem od pilnowania dziecka a nie pies tylko wlasnie boje sie jak psy zareaguja. pucharnie jestagresywnym psem, na spacerach nie zaczepia, zadko w ogole szczeka, jest raczej taka wielka psia ciapa no ale co innego mieszkanie pod jednym dachem. puchar ma caly dom dla siebie. i boje sie co "powie" na to jak inny piesek u nas zamieszka. mam nadzieje ze mnie rozumiecie. nie chce nigdy oddawac zadnego stworzenia do schronu ale jak bysmy mieli zyc w strachu czyspy sie nie pogryza itp... jeszcze do tego pucharjest taki gigant ze rozdzielanie byloby straszne. a pogryzl sie juz z psem ktory na spacerze biegal bez smyczy i go zaatakowal. zdazylam mu szybko odpiac smycz zeby mogl sie bronic. wiem ze sobie nie da wejsc na glowe innym psom[/quote] witamy :lol: Pani Magdo, to ciężka decyzja, nie chce żeby doszło do tragedii w Pani domu :shake: Quote
maciaszek Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Witamy na dogo:). Mam pytanie -czy byłaby możliwość aby ktoś z Państwa podjechał z Pucharem do Katowic, żeby psiaki poznały się na neutralnym gruncie? Jeśli od razu się nie polubią sprawa będzie jasna. Jeśli będzie ok to myślę, że warto spróbować, trzymając się tych zasad: [url=http://www.bokserywpotrzebie.pl/czytelnia*/wprowadzanienowegopsa.htm (trzeba usunąć * z tego linku, ewentualnie wejść tu: http://www.bokserywpotrzebie.pl/index.htm do działu "czytelnia" i tam przeczytać "wprowadzanie nowego psa") Quote
maciaszek Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Zaglądam po miesiącu do Lucky'ego z informacją, że został wykastrowany :). Quote
__Lara Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 [quote name='maciaszek']Zaglądam po miesiącu do Lucky'ego z informacją, że został wykastrowany :).[/quote] O, bardzo fajnie :) o Luckiego nikt nie pyta :shake: Quote
maciaszek Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Zaglądam po długiej ciszy, z dobrymi wieściami :). Lucky został zaadoptowany :multi: :multi: :multi:. Quote
__Lara Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 [quote name='maciaszek']Zaglądam po długiej ciszy, z dobrymi wieściami :). Lucky został zaadoptowany :multi: :multi: :multi:.[/QUOTE] OOO:crazyeye::crazyeye::crazyeye::multi::multi::multi::multi: Mam nadzieję, że fajny domek!!! :loveu::multi: Quote
Jasza Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Doczekał się!!:loveu::multi::loveu::multi: Quote
Recommended Posts