Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[IMG]http://lh3.ggpht.com/_yJnkzpowZVw/TEYJa5x5rBI/AAAAAAAAOns/HeZlYET-B-w/34454_1528142369068_1399955762_2294836_2566169_n.jpg[/IMG]

[IMG]http://lh4.ggpht.com/_yJnkzpowZVw/TEYJbG7x7BI/AAAAAAAAOnw/J5gwLkvx0DA/34454_1528142409069_1399955762_2294837_1204368_n.jpg[/IMG]

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='t_kasiek']spróbuje inaczej.....[/QUOTE]

No teraz wyszlo, super.Przeslij mi instrukcje jak dokladnie zamieszczac zdjecia...moze wreszcie sie naucze...

Zstatniej chwili ...Borrego chwycil meksykanina (robi listwy przypodlogowe , maluje, etc...). Meksykany (no psy zamkniete w pokoju gdzie
remont, Pakus ze mna jakos sie dobrze sprawuje i Hector nawet go poglaskal.....

Posted

[quote name='wtatara']ale przeciez on łagodny[/QUOTE]

No wychodzi na to, ze Borrego nie taki lagodny...Bully sie rzucal ale nie chwycil za portki, to samo z Pakusiem, a Borrego chwycil i zaczal szarpac nogawke spodni...

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='giselle4']witaaj Alu,fotki chętnie zobaczymy
...
mam prosbe podrasuj mi ją ...prosze
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/189256-Tara-od-wczoraj-na-kwarantannie-popiskuje-płacząc-i-zaląc-sie-.pomozcie-mi-pomagac[/URL]-([/QUOTE]

Giselko, sorry zalalo nas o ile wiesz, wejde na watek co jeszcze potrzeba ???

Posted

Co u Ciebie dziewczyno? Tak dawno się nie widziałyśmy,że wpadam sie przywitac!!!
A co porabia Pakulisko mojachne???Ogromnie jestem go ciekawa...jak sobie radzicie bez nas?...serdecznie sciskam!!!

Posted

[quote name='zuzlikowa']Co u Ciebie dziewczyno? Tak dawno się nie widziałyśmy,że wpadam sie przywitac!!!
A co porabia Pakulisko mojachne???Ogromnie jestem go ciekawa...jak sobie radzicie bez nas?...serdecznie sciskam!!![/QUOTE]

Tak kochana przepraszam ale od przyjazdu tutaj ciagle sie cos dzieje...mialam w chalupie powodz i jest remont, a z psiakami, robotnikami trudno.
Robotnikow to moje psy nie lubia wlaczajac Pakusia....no zalalo pol chalupy niech to jasna....walcze z ubezpieczeniem...zaplacili troche ale
dalej walka plus lekarze, wetka (oj drogo tutaj w poronaniu z Polska)..moj wyjazd do Polski pod znakiem zapytania....nie moge meza tak
zostawic bo Joe jeszcze pracuje...caluski dla ciebie i Dany....dla wszystkich ciotek co wchodza na watek Pakusia...

Posted

[quote name='coronaaj']Tak kochana przepraszam ale od przyjazdu tutaj ciagle sie cos dzieje...mialam w chalupie powodz i jest remont, a z psiakami, robotnikami trudno.
Robotnikow to moje psy nie lubia wlaczajac Pakusia....no zalalo pol chalupy niech to jasna....walcze z ubezpieczeniem...zaplacili troche ale
dalej walka plus lekarze, wetka (oj drogo tutaj w poronaniu z Polska)..moj wyjazd do Polski pod znakiem zapytania....nie moge meza tak
zostawic bo Joe jeszcze pracuje...caluski dla ciebie i Dany....dla wszystkich ciotek co wchodza na watek Pakusia...[/QUOTE]

Dziękuję :lol:
Nawet nie wiesz, Alicja, jak dobrze rozumiem Twój stres związany z remontem;)

Zajrzyjcie do psiaka z wnyków, z mojego podpisu, masakra,
czegoś tak strasznego jeszcze nie widziałam :-(

Posted

[quote name='dana']Dziękuję :lol:
Nawet nie wiesz, Alicja, jak dobrze rozumiem Twój stres związany z remontem;)

Zajrzyjcie do psiaka z wnyków, z mojego podpisu, masakra,
czegoś tak strasznego jeszcze nie widziałam :-([/QUOTE]

Chyba juz tam jestem ale sprawdze...jestem , jestem.

Posted

Widze, ze cioteczki na wakacjach...probuje zrobic zdjecie Pakusia jak siedzi obok Joe mojego meza na fotelu i go caluje
ale jak wchodze z aparatem to zeskakuje , biegnie do mnie i guzik ze zdjec... no moze go jakos trafie...

Posted

[quote name='coronaaj']Widze, ze cioteczki na wakacjach...probuje zrobic zdjecie Pakusia jak siedzi obok Joe mojego meza na fotelu i go caluje
ale jak wchodze z aparatem to zeskakuje , biegnie do mnie i guzik ze zdjec... no moze go jakos trafie...[/QUOTE]

Hihi, bo Pani to by chciała zaraz zdjęcia robić, a Pakuś ma ochotę na buziaka :)

Posted

[quote name='__Lara']Hihi, bo Pani to by chciała zaraz zdjęcia robić, a Pakuś ma ochotę na buziaka :)[/QUOTE]

Masz racje nawet nie moge go ubrac do zdjec, potem Taby albo Pixi usza pozowac zanim rzeczy trafia na bazarek...

Posted

[quote name='coronaaj']Masz racje nawet nie moge go ubrac do zdjec, potem Taby albo Pixi usza pozowac zanim rzeczy trafia na bazarek...[/QUOTE]

:lol::lol::lol::lol: a bo Pani go będzie zaraz ubierać, Pakuś ma swoje futerko :eviltong:

Posted

[quote name='__Lara']:lol::lol::lol::lol: a bo Pani go będzie zaraz ubierać, Pakuś ma swoje futerko :eviltong:[/QUOTE]

Racja futerko Pakusia cudowne (pamietasz byl lysy jak kolano) , teraz mu za goraco, zreszta jednak kwalifikowalby sie na jakis trening
czy szkolenie do Jamora...nabralby oglady i manier !!!!

Posted

[quote name='coronaaj']Racja futerko Pakusia cudowne (pamietasz byl lysy jak kolano) , teraz mu za goraco, zreszta jednak kwalifikowalby sie na jakis trening
czy szkolenie do Jamora...nabralby oglady i manier !!!![/QUOTE]

Wystarczy, że jego psia-mamusia pozwala mu na wszystko :lol!:

Posted

[quote name='__Lara']Wystarczy, że jego psia-mamusia pozwala mu na wszystko :lol!:[/QUOTE]

Tak moj maz Joe mowi, ze rozpuszczam te psiaki niesamowicie, chyba ma racje ale to takie bidule co przeszly tyle
w zyciu, zreszta nawet nie znamy ich prawdziwych histori...

Posted

[quote name='coronaaj']Tak moj maz Joe mowi, ze rozpuszczam te psiaki niesamowicie, chyba ma racje ale to takie bidule co przeszly tyle
w zyciu, zreszta nawet nie znamy ich prawdziwych histori...[/QUOTE]

Hihi, to tak jak mój TZ - ale ja nie potrafię inaczej ;) chcę żeby zwierzakom było u mnie jak najlepiej ;)

Posted

[quote name='__Lara']Hihi, to tak jak mój TZ - ale ja nie potrafię inaczej ;) chcę żeby zwierzakom było u mnie jak najlepiej ;)[/QUOTE]

Te chlopy to takie same wszedzie na swiecie ale zapomina, ze rozpuszcza te swoje koty jak cholera, znowu dzisiaj wlecial pokiereszowany ptak
i musial go ratowac ptaszysko podobno wylecialo (zamknal drzwi od pokoju psow) ale czy wyzyje oto jest pytanie...Guber ten bialy ogrom to Jego
dzielo (instynk) . musze umiescic zdjecie Gubera 5 razy wiekszy od pudli , Pakus nawet mniejszy...ale Pakus nie boi sie kota.

Posted

Dziekuje za zaproszenie. Przeczytalam chyba caly watek :) Pakus jest przesliczny i taki malusi. Teraz to on jest w raju. Wiem jakie zycie maja u nas pieski. Moja mama po dluzszym pobycie u mnie stwierdzila ze Psy w Kanadzie i USA maja lepiej niz wiele dzieci w Polsce.
Pakus wyglada na bardzo szczesliwego.:) :) :)