Luzia Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Paulina_mickey napisał(a):Jak tam się sunie mają? U suczek wszystko super. Medi jest już po sterylizacji i w tym tygodniu idzie na DT (choć moim zdaniem to już raczej DS jest :evil_lol:), a Hope dalej odchowuje szczeniaczki i szuka domku. Będzie do wydania za jakieś 3 tygodnie. Zrobiłam jej ostatnio kilka fotek tyle że cały czas biegała więc nie są rewelacyjne. Postaram się dać je na dniach. Quote
Paulina_mickey Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Luzia&Funia napisał(a):U suczek wszystko super. Medi jest już po sterylizacji i w tym tygodniu idzie na DT (choć moim zdaniem to już raczej DS jest :evil_lol:), a Hope dalej odchowuje szczeniaczki i szuka domku. Będzie do wydania za jakieś 3 tygodnie. Zrobiłam jej ostatnio kilka fotek tyle że cały czas biegała więc nie są rewelacyjne. Postaram się dać je na dniach. Nie wiem czy było pisane jak tak to sorcia.:oops: Ile sunia ma małych? Quote
Basia1968 Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 trzy klusiaczki maluśkie czarniuśkie - takie diabełki tasmańskie :evil_lol::evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Basia1968 napisał(a):trzy klusiaczki maluśkie czarniuśkie - takie diabełki tasmańskie :evil_lol::evil_lol: To takie maluśkie śliczniuśkie maluszki to na pewno szybko znajdą domki :loveu: Quote
Basia1968 Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 zdjęcia wezme klusiaczków i będziemy ogłaszać:loveu::loveu: Luizka a jeszcze hrabiny psiaczki - bo na jednego mam chętnego takie z mniejszych psiaczków. Quote
Luzia Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Basia1968 napisał(a):trzy klusiaczki maluśkie czarniuśkie - takie diabełki tasmańskie :evil_lol: Dokładnie :) Choć już nie takie malutkie Basiu:evil_lol::evil_lol: rosną jak na drożdżach :evil_lol: 2 suczki i 1 piesek (z czego na pieska już mamy chętnego)- będą to psiaki postury Owczarka więc szukajcie chętnych :razz: Quote
Luzia Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Dziewczyny pomóżcie: http://www.dogomania.pl/forum/f28/deszcz-czy-upal-mieszkam-na-metrowym-lancuch-bez-grama-wody-pomoz-140167/#post12473688 Quote
Luzia Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Wczoraj i przed wczoraj czesałam Hope mimo że wyszła z niej "tona" futra to i tak 3xtyle jeszcze zostało :evil_lol: Ale jest coraz lepiej, ma wyczesane portki i tylne łapy reszta jeszcze słabo wychodzi. Suka jest bardzo cierpliwa i wszystko znosiła z godnością i spokojem :p Quote
Luzia Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Allegro Hope Hope, piękna długowłosa suka Owczarek Niemiecki (667041062) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Basia1968 Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 jaka ona pięknaaaaaaaa:crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::loveu: Quote
Luzia Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Mogę dać więcej fotek obsrańców małych jak chcecie :razz: Basiu może zmień tytuł galerii ? :cool3: Quote
Soema Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Luzia&Funia napisał(a):Mogę dać więcej fotek obsrańców małych jak chcecie :razz: Basiu może zmień tytuł galerii ? :cool3: Zdjęcia :multi: szczylki :multi: :evil_lol::evil_lol: Quote
Luzia Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Soema napisał(a):Zdjęcia :multi: szczylki :multi: :evil_lol::evil_lol: To za chwilę bo muszę najpierw zrobić allegro Medi :p Quote
Luzia Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Allegro Medi Medi, piękny i młody Owczarek Niemiecki ! (667289231) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Luzia Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 I na dokładkę mamusia brzydkich "gronków" :evil_lol: pasąca vel zjadająca trzodę hodowlaną (czyt. owce, kozy i kuniki). Quote
Basia1968 Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 wiadomość potwierdzona - Hope ma już dom zapewniony - kolega Kasi w związku z tym, iż miesiąc temu pożegnał swojego owczarka /choroba, eutanazja/ weźmie sunieczke do siebie. Dom z ogrodem, kojec - te warunki super dla Hope. Pan z okolic Tarnobrzega, znajomy Kasi, więc bez obaw na pewno dom jak trzeba. A my dziaij z Kasia latałyśmy za malutkim pieskiem yorkopodobnym, pięknie ostrzyżonym - ktos wyrzucił i chodzi maleństwo od raniuśka:-(:-( a my czatujemy jak wariatki z Kasią w niedzielę na malucha i nic. Ucieka!!! Boi się - deszcz leje jak cholera, zimno, a ono biedne tam samo - i na dodatek przy najruchliwszej ulicy w Tarnobrzegu:placz::placz: Jak nie stanie się cud, to niestety........ Quote
Marlena:) Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Super :loveu: A maluszek pewnie komuś zginął;) Quote
Paulina_mickey Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Basia1968 napisał(a):wiadomość potwierdzona - Hope ma już dom zapewniony - kolega Kasi w związku z tym, iż miesiąc temu pożegnał swojego owczarka /choroba, eutanazja/ weźmie sunieczke do siebie. Dom z ogrodem, kojec - te warunki super dla Hope. Pan z okolic Tarnobrzega, znajomy Kasi, więc bez obaw na pewno dom jak trzeba. A my dziaij z Kasia latałyśmy za malutkim pieskiem yorkopodobnym, pięknie ostrzyżonym - ktos wyrzucił i chodzi maleństwo od raniuśka:-(:-( a my czatujemy jak wariatki z Kasią w niedzielę na malucha i nic. Ucieka!!! Boi się - deszcz leje jak cholera, zimno, a ono biedne tam samo - i na dodatek przy najruchliwszej ulicy w Tarnobrzegu:placz::placz: Jak nie stanie się cud, to niestety........ Bidulek :placz: Maluszku daj się złapać, dziewczyny chcą pomóc! A z sunią. Bardzo fajnie, że będzie miała super domek :loveu: Quote
Recommended Posts