Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Jak tam się sunie mają?

U suczek wszystko super. Medi jest już po sterylizacji i w tym tygodniu idzie na DT (choć moim zdaniem to już raczej DS jest :evil_lol:), a Hope dalej odchowuje szczeniaczki i szuka domku. Będzie do wydania za jakieś 3 tygodnie. Zrobiłam jej ostatnio kilka fotek tyle że cały czas biegała więc nie są rewelacyjne. Postaram się dać je na dniach.

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
U suczek wszystko super. Medi jest już po sterylizacji i w tym tygodniu idzie na DT (choć moim zdaniem to już raczej DS jest :evil_lol:), a Hope dalej odchowuje szczeniaczki i szuka domku. Będzie do wydania za jakieś 3 tygodnie. Zrobiłam jej ostatnio kilka fotek tyle że cały czas biegała więc nie są rewelacyjne. Postaram się dać je na dniach.

Nie wiem czy było pisane jak tak to sorcia.:oops:
Ile sunia ma małych?

Posted

Basia1968 napisał(a):
trzy klusiaczki maluśkie czarniuśkie - takie diabełki tasmańskie :evil_lol:

Dokładnie :) Choć już nie takie malutkie Basiu:evil_lol::evil_lol: rosną jak na drożdżach :evil_lol:
2 suczki i 1 piesek (z czego na pieska już mamy chętnego)- będą to psiaki postury Owczarka więc szukajcie chętnych :razz:

Posted

Wczoraj i przed wczoraj czesałam Hope mimo że wyszła z niej "tona" futra to i tak 3xtyle jeszcze zostało :evil_lol: Ale jest coraz lepiej, ma wyczesane portki i tylne łapy reszta jeszcze słabo wychodzi. Suka jest bardzo cierpliwa i wszystko znosiła z godnością i spokojem :p

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
Mogę dać więcej fotek obsrańców małych jak chcecie :razz:
Basiu może zmień tytuł galerii ? :cool3:

Zdjęcia :multi: szczylki :multi:
:evil_lol::evil_lol:

Posted

wiadomość potwierdzona - Hope ma już dom zapewniony - kolega Kasi w związku z tym, iż miesiąc temu pożegnał swojego owczarka /choroba, eutanazja/ weźmie sunieczke do siebie. Dom z ogrodem, kojec - te warunki super dla Hope. Pan z okolic Tarnobrzega, znajomy Kasi, więc bez obaw na pewno dom jak trzeba.
A my dziaij z Kasia latałyśmy za malutkim pieskiem yorkopodobnym, pięknie ostrzyżonym - ktos wyrzucił i chodzi maleństwo od raniuśka:-(:-( a my czatujemy jak wariatki z Kasią w niedzielę na malucha i nic. Ucieka!!! Boi się - deszcz leje jak cholera, zimno, a ono biedne tam samo - i na dodatek przy najruchliwszej ulicy w Tarnobrzegu:placz::placz: Jak nie stanie się cud, to niestety........

Posted

Basia1968 napisał(a):
wiadomość potwierdzona - Hope ma już dom zapewniony - kolega Kasi w związku z tym, iż miesiąc temu pożegnał swojego owczarka /choroba, eutanazja/ weźmie sunieczke do siebie. Dom z ogrodem, kojec - te warunki super dla Hope. Pan z okolic Tarnobrzega, znajomy Kasi, więc bez obaw na pewno dom jak trzeba.
A my dziaij z Kasia latałyśmy za malutkim pieskiem yorkopodobnym, pięknie ostrzyżonym - ktos wyrzucił i chodzi maleństwo od raniuśka:-(:-( a my czatujemy jak wariatki z Kasią w niedzielę na malucha i nic. Ucieka!!! Boi się - deszcz leje jak cholera, zimno, a ono biedne tam samo - i na dodatek przy najruchliwszej ulicy w Tarnobrzegu:placz::placz: Jak nie stanie się cud, to niestety........

Bidulek :placz:
Maluszku daj się złapać, dziewczyny chcą pomóc!

A z sunią. Bardzo fajnie, że będzie miała super domek :loveu: