Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a ja znowu w sobotę zdradzałam moje sznaucie z łysolami :oops: i zakochałam się w takim jednym małym czarnulku - oto ja i Sendo Jolki :angel:

to najwspanialszy mały grzywacz na świecie :angel:
[img]http://img227.echo.cx/img227/9517/sendo35zw.jpg[/img]
[img]http://img290.echo.cx/img290/5479/sendo40ck.jpg[/img]
[img]http://img67.echo.cx/img67/2372/sendo12em.jpg[/img]

:grins:

Posted

drugie (coż za "całus") i trzecie (uszy są beściackie) najlepsze !!!!!

jejku, ja muszę wreszcie poleźć na dużą MWPR w dzień, jak nie ma rottków (bo nie mam się, co łudzić, że dam radę zrezygnować z czarnulków) i pooglądać takie śmiszne psiaki :D :wink:

Posted

ja byłam teraz na 4 wystawie w życiu i już nie latałam jak dzika :lol: na pierwszych dwóch byłam wszędzie i jak wróciłam do domu padłam na pysk :lol: dwie ostatnie spędziłam już spokojniej i szalenie miło - jedną w towarzystwie sznauceromaniaków i drugi dzień cały z Rybką, a w Kraku zdradziłam sznauceromaniaków dla Grzywkomaniaczek :angel: :wink: super babki są :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

jeśli to 1-dniowa, to nie mam problemu, gdzie będę-przy rottach, nawet żal mi odchodzć, jeśłi słaba stawka

ale może w Warszawie bryknę się na maluchy :D

wreszcie pójdę na moje ukochane Cavisie :oops: a przy okazji chciałam kilka podpatrzeć 8)

Posted

serio ukochane Cavisie?? Rotty i Cavalierki?? :lol: fajne połączenie :wink: mam kilka zdjęć Cavisiów z wystawy bo moja sąsiadka z bloku była, ale z hali i wszystkie ciemne albo rozmazane :-?

Posted

mówię śmiertelnie poważnie :D:D:D a połączenie?? ..... kolorowe :lol:

od kilku lat jestem zakochana w tych psiakach (zresztą mam sporo ukochanym ras, no ale to chyba dozwolone, jak wszystkich jest kilkaset 8) )

marzę o cavisiu, ale takim porządnym :wink: a to nieźle kasy wypłasza, więc jeszcze poczekam :( ale po prostu mam słabość do tych ich cudnych mordeczek :D:D:D :oops:

jak masz fotki to dawaj 8)

Posted

Kaka-ja mam liste chyba 20 ras takich ze chcialabym miec :oops: wiec chyba jest to dozwolone :lol: .a na razie zmierzam ku leonom doskonalym i wciaz szukam takiego :oops: moze ten 10ty bedzie perfect :lol:

Posted

hihih mój TOP listy to:

1. Sznaucer Olbrzym czarny
2. Grzywacz chiński łysy
3. CTR
4. Sznaucer Średni czarny
5. Sznaucer mini czarny

:grins:

Ka-ka a fot Cavisiów nie wkleję bo nic nie widać na nich :roll:

Posted

aha :lol: .no ja bym chciala jeszcze..leony,leony,leony :oops: .amstaff,boxer,dog niemiecki,grzywacz,sznaucio-ale taki jak Luneta :oops: ,ON,Niuf i DA :oops: aha-i najwazniejszy kundel na swiecie-Lion d'occitane :oops: .bydle z marzen :P

Guest bernulka
Posted

Waszeczko :o gdzie ty mieszkasz?! Masz w bloku Cavisia? A ja nigdy w DG jeszcze Cavcia nie spotkałam :cry: Moja znajoma z Wawy ma cavusia malutkiego Blanie (bh). A jakiej maści jest ten z twojego bloku? Uwielbiam cavusie! A ja TOP nie umiem napisać bo przez dgm pokochałam tak wiele ras że szok. No oczywiście bernie kocham, sznaucery olbrzymy czarne (mam 2 na osiedlu :laola: ), inne sznaucerki (każdego rozmiaru, każdej maści), BOLUSIA KOCHAM :evilbat: , afganki, chińskie grzywacze, leosie, bokserki, nowofunlandy, landseery i jeszcze wiele innych :evilbat:

paździoszki

Posted

[quote name='malawaszka']Ale i tak najlepsze ma Marta Chmielewska :D Stafficzkę, łysolkę i pudelka :lol:[/quote]

Jeszcze dzurga ma fajne - rotkę i klopsa :lol:

A ja szczerzę powiem, ze lysole to jedyna rasa psów, jakiej nie lubię. Nie podobają mi się kompletnie :roll:

Posted

TOP LISTA, powiadacie.....echhh....dużo tego (ale zaledwie mały ułamek tych kilkuset :wink:). to ja powiem tak (daję słowo, to nie moja rozrzutność uczuciowa, ale moje serduszko ma dużo miejsca)

1)ROTTWEILERY
2) ROTTWEILERY
3) ROTTWEILERY

poza tym reszta bez hierarchizacji (pewnie coś zapomnę), ale z takich NAJ, NAJ, NAJ (tylko nie strzelajcie, żeby nie było, że innych nie lubię, ale miała być TOP Lista):

-GRUPA 1: ON-y, podhalany, collie, czechosłowackie wilczaki
-GRUPA 2: uuuuuuuu..........tu az nie sposób wymieniec, bo wchodzą w to [b]molosy[/b], a ja mam bzika na punkcie [b]wszelakich molosów [/b]:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D a do tego przede wszystkim boksery, plus bernardyny i duże japońskie
-GRUPA 3: miniusie :oops: czyli bulliki miniaturowe; a od zeszłych wakacji zaraziłam się od Angoli staffikami, pocieszne psiurki :fadein:
-GRUPA 5: husky, malamuty
-GRUPA 6: bloodhound
-GRUPA 7: seterki irlandzkie
-GRUPA 8: springer spaniele, goldenki
-GRUPA 9: cavisie ( :hmmmm: jakoś nie ma super smigła na punkcie małoformatowców)
-GRUPA 10: zdecydowanie saluki :D plus borzoje i afgany

no to tyle, z tych naj :D:D:D:D:D

Posted

[quote name='Ka-ka']TOP LISTA, powiadacie.....echhh....dużo tego (ale zaledwie mały ułamek tych kilkuset :wink:). to ja powiem tak (daję słowo, to nie moja rozrzutność uczuciowa, ale moje serduszko ma dużo miejsca)

1)ROTTWEILERY
2) ROTTWEILERY
3) ROTTWEILERY

poza tym reszta bez hierarchizacji (pewnie coś zapomnę), ale z takich NAJ, NAJ, NAJ (tylko nie strzelajcie, żeby nie było, że innych nie lubię, ale miała być TOP Lista):

-GRUPA 1: ON-y, podhalany, collie, czechosłowackie wilczaki
-GRUPA 2: uuuuuuuu..........tu az nie sposób wymieniec, bo wchodzą w to [b]molosy[u][/b], a ja mam bzika na punkcie [b]wszelakich molosów [/u][/b]:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D a do tego przede wszystkim boksery, plus bernardyny i duże japońskie
-GRUPA 3: miniusie :oops: czyli bulliki miniaturowe; a od zeszłych wakacji zaraziłam się od Angoli staffikami, pocieszne psiurki :fadein:
-GRUPA 5: husky, malamuty
-GRUPA 6: bloodhound
-GRUPA 7: seterki irlandzkie
-GRUPA 8: springer spaniele, goldenki
-GRUPA 9: cavisie ( :hmmmm:jakoś nie ma super smigła na punkcie małoformatowców)
-GRUPA 10: zdecydowanie saluki :D plus borzoje i afgany

no to tyle, z tych naj :D:D:D:D:D[/quote]

Jestem za :ylsuper: jeżeli chodzi o molosy :wink:

Posted

A ja mam bardzo sprecyzowane zainteresowania :lol:
Kolejmnośc przypadkowa :lol:
1. Dog niemiecki arlekin
2 Dog niemiecki błekitny
3. Dog niemiecki czarny
4 Dog niemiecki pręgowany
5 Dog niemiecki płaszczowy
6 Dog niemiecki żólty

7. wiekszosc psow z grupy II

A z maluszkow to najlepiej jakis biedniusi maly kundelek, taki najbrzydszy na swiecie :)