malawaszka Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Wykasowano z powodu braku sensu wypowiedzi. :cool3: [/quote] ojjj Haniu Haniu - wcale nie brakowało sensu :evil_lol: [quote name='aga1215']Dobrze, że ten biały stateczek przemieścił się, bo przez chwilę myślałam, że podwójnie widzę ;):evil_lol: btw - okropna jest ta zamiana fotek na linki:angryy: :placz:[/quote] no co Ty - na jednej focie uśmiechnięta jestem ja na drugiej J :evil_lol: też nie lubię zamieniać na linki :shake: ledwo skończył mi się urlop już siedzę nockę :placz: ja chcę na wakacje, chcę do ukochanego, niech mnie ktoś psituliii :placz: aaaaaaaaaaa buuuuuuuuu:placz: Quote
Alicja Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='malawaszka']a tak przy okazji to stawiam dziś starcze :drinking: :drinking: :drinking: zapraszam na kolejeczkę :roll: [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]o masz ...chluśniem przed pracą ....:knajpa:[/I][/B][/FONT][/COLOR] i z tej okazji postanowiłam Wam pokazać 2 (słownie DWA) nasze wspólne zdjęcia z wakacji :diabloti: są piękne :cool1: [url]http://img473.imageshack.us/img473/5421/dsc0431lf9.jpg[/url] [url]http://img175.imageshack.us/img175/864/dsc0430rx1.jpg[/url] [/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:loveu:psiękne ....tylko cósik ....:hmmmm: niewyraźne witaj znów....do września tylko chwilka ;) [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Pysia Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='malawaszka'] ledwo skończył mi się urlop już siedzę nockę :placz: ja chcę na wakacje, chcę do ukochanego, niech mnie ktoś psituliii :placz: aaaaaaaaaaa buuuuuuuuu:placz:[/quote] Cho do mnie ;) Ja Cię psitulę a potem dokuczę :evil_lol: A do tego wszystkiego zaserwuję kawusię ;) Quote
Alicja Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='Pysia']Cho do mnie ;) Ja Cię psitulę a potem dokuczę :evil_lol: A do tego wszystkiego zaserwuję kawusię ;)[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]i ci serducho stanie ;)[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Pysia Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=red][FONT=Arial][B][I]i ci serducho stanie ;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] Ona nie taka delikatuśna jak Ty :eviltong: Weszka lubi moją kawe :multi: Chyba....:evil_lol: Quote
asher Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Cześć Wasiu Wniebowstąpiona :lol: [quote name='dbsst']wpadnięta Asherka nic nie mówi czyżby to był czyżyk hahahhaha[/quote] Nie kumaju :placz: Jaki czyżyk i jak to nic nie mowię, jak mówię :hmmmm: Quote
Alicja Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='Pysia']Ona nie taka delikatuśna jak Ty :eviltong: Weszka lubi moją kawe :multi: Chyba....:evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:shake:...to nie mi stanęło ...a właśnie Weszce :eviltong:...ja pijam tylko mocną kawę :evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Pysia Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:shake:...to nie mi stanęło ...a właśnie Weszce :eviltong:...ja pijam tylko mocną kawę :evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] Fakt :diabloti: Raz jej stanęło :evil_lol: Ale jak po jednej wypitej kawie zachciało jej się drugiej to jako dobra pani domu jej zrobiłam ;) A co :) Dorosła w końcu jest i wie co robi :diabloti: Widać mojej kawie oprzeć się dziewczyna nie moze :evil_lol: Quote
asher Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Pysiu, takiego smaka mi na kawę zrobiłaś, że choć zwykle nie pijam, to właśnie pędzę sobie zrobić! Quote
Vectra Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Waszko wsysskiego naj naj naj naj naj :loveu: :loveu: :loveu: spełnienia marzeń , bo reszty to ci nie życze bo już masz :diabloti: no może jeszcze gromadki dziecków :cool3: [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20party/82F.gif[/IMG] [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20party/4AB.gif[/IMG] Quote
clockwork Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='malawaszka']no to jak już jestem to pokażę Wam troszkę nieba z nieba :loveu: muszę się pochwalić, że lecąc w tą stronę już się nie żegnałam z życiem i nie prosiłam o szybką i bezbolesną smierć :lol: nie bałam się prawie wcale :multi: co oczywiście nie oznacza, że mi się podobało. bo podobać to nie będzie mi się nigdy :shake: to jest nienaturalne i tyle :evil_lol: Lwy nie latają :shake: [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a nie mówiłam..... pierwszy raz jest najgorszy :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [URL="http://www.coolspacetricks.com/smiles/music/25797/"][IMG]http://img1.coolspacetricks.com/images/smiles/music/cheerleader3.gif[/IMG][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/13/13_10_4.gif[/IMG][/URL] Quote
asher Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Ło matko, nie załapałam, że Wasia ma urodziny! :sweetCyb: Wszystkiego najlepszego, moja ulubiona Weszko!!! :drinking: Quote
Pysia Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Jak to ma urodziny? Chyba miała !! Nie ogarniam już wszystkiego :crazyeye: Chyba się starzeję :placz: Weszka gadaj kiedy te urodziny były/są/ będą bo ja zaraz zemdleje :cool3: Quote
clockwork Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='Pysia']Jak to ma urodziny? Chyba miała !! Nie ogarniam już wszystkiego :crazyeye: Chyba się starzeję :placz: Weszka gadaj kiedy te urodziny były/są/ będą bo ja zaraz zemdleje :cool3:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] we dogowskim kalendarium pisze że 22.08... wiek bliżej nieokreślony :cool1: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/calendar.php?s=&c=1&week=&month=8&year=2006[/URL] ino że zapomnieli dodać roku 2007... ale chyba od roku 2006 nic sie nie zmieniło z data urodzin Weszki :razz::razz::razz: co nie???? [/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 tak tak to dzisiaj - dokładnie 22 sierpnia 2X lat temu świat stał się bogatszy o tak wspaniałą istotę jaką jestem JA :grins: :p Dziękuję kochane dogociółki :loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 aha - zamówiłam wreszcie parapety :evil_lol: po ponad roku czekania na trawertyn zamówiłam z aglomarmuru :diabloti::p Quote
Alicja Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='Pysia']Fakt :diabloti: Raz jej stanęło :evil_lol: Ale jak po jednej wypitej kawie zachciało jej się drugiej to jako dobra pani domu jej zrobiłam ;) A co :) Dorosła w końcu jest i wie co robi :diabloti: Widać mojej kawie oprzeć się dziewczyna nie moze :evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:ja wypijam 3 szatany na dzień:eviltong: [SIZE=4]Waszeczko ....naj naj naj lepsiejszego :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/SIZE] [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='malawaszka']tak tak to dzisiaj - dokładnie 22 sierpnia 2X lat temu świat stał się bogatszy o tak wspaniałą istotę jaką jestem JA :grins: :p Dziękuję kochane dogociółki :loveu::loveu::loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] 2X :hmmmm: 2x 20 lat temu?? :diabloti: i jeszcze jeden i jeszcze raz :drink1::drink1::knajpa::beerchug::popcorn: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pysia Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='malawaszka']tak tak to dzisiaj - dokładnie 22 sierpnia 2X lat temu świat stał się bogatszy o tak wspaniałą istotę jaką jestem JA :grins: :p Dziękuję kochane dogociółki :loveu::loveu::loveu:[/quote] Och.... Zaniemówiłam.... Monika... Posłuchaj... Ja jestem bardzo szczęśliwa w życiu - wiesz? I czy Ci się to podoba czy nie to życzę Ci abyś była conajmniej taka szczęśliwa :loveu: Rzekłam :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B];)niech jej gwiazdka pomyślności nigdy nie zagaśnieeeeee..... :knajpa: [/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:knajpa: [/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:knajpa: [/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:knajpa: [/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:knajpa: [/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:knajpa: [/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:knajpa:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
aga1215 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [CENTER][IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20party/831.gif[/IMG] [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20hobby/803.gif[/IMG][/CENTER] Quote
clockwork Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue][B]a kto z nami nie wypije... [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:knajpa: [/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:knajpa: [/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:knajpa: [/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:knajpa: [/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:knajpa: [/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:knajpa: [/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:knajpa:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Alicja Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]niech go piorun trzaśnie..... :knajpa::knajpa::knajpa::knajpa::knajpa: [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=Blue][B]sto lat sto lat sto lat sto lat niechaj żyje nam.... [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:knajpa: [/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:knajpa: [/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:knajpa: [/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:knajpa: [/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:knajpa: [/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:knajpa: [/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:knajpa:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Alicja Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [SIZE=3][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]niech żyje nam ...niech żyje nam .....[/B][/I][/FONT][/COLOR][/SIZE][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=Blue][/COLOR][/SIZE][/FONT] [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:knajpa: [/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:knajpa: [/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:knajpa: [/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:knajpa: [/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:knajpa: [/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:knajpa: [/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:knajpa:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Recommended Posts