Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Wykasowano z powodu braku sensu wypowiedzi. :cool3:
[/quote]

ojjj Haniu Haniu - wcale nie brakowało sensu :evil_lol:

[quote name='aga1215']Dobrze, że ten biały stateczek przemieścił się, bo przez chwilę myślałam, że podwójnie widzę ;):evil_lol:

btw - okropna jest ta zamiana fotek na linki:angryy: :placz:[/quote]

no co Ty - na jednej focie uśmiechnięta jestem ja na drugiej J :evil_lol:
też nie lubię zamieniać na linki :shake:

ledwo skończył mi się urlop już siedzę nockę :placz: ja chcę na wakacje, chcę do ukochanego, niech mnie ktoś psituliii :placz: aaaaaaaaaaa buuuuuuuuu:placz:

Posted

[quote name='malawaszka']a tak przy okazji to stawiam dziś starcze :drinking: :drinking: :drinking: zapraszam na kolejeczkę :roll:
[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]o masz ...chluśniem przed pracą ....:knajpa:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

i z tej okazji postanowiłam Wam pokazać 2 (słownie DWA) nasze wspólne zdjęcia z wakacji :diabloti: są piękne :cool1:

[url]http://img473.imageshack.us/img473/5421/dsc0431lf9.jpg[/url]
[url]http://img175.imageshack.us/img175/864/dsc0430rx1.jpg[/url]
[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:loveu:psiękne ....tylko cósik ....:hmmmm: niewyraźne

witaj znów....do września tylko chwilka ;)
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='malawaszka']
ledwo skończył mi się urlop już siedzę nockę :placz: ja chcę na wakacje, chcę do ukochanego, niech mnie ktoś psituliii :placz: aaaaaaaaaaa buuuuuuuuu:placz:[/quote]
Cho do mnie ;) Ja Cię psitulę a potem dokuczę :evil_lol: A do tego wszystkiego zaserwuję kawusię ;)

Posted

[quote name='Pysia']Cho do mnie ;) Ja Cię psitulę a potem dokuczę :evil_lol: A do tego wszystkiego zaserwuję kawusię ;)[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]i ci serducho stanie ;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=red][FONT=Arial][B][I]i ci serducho stanie ;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
Ona nie taka delikatuśna jak Ty :eviltong: Weszka lubi moją kawe :multi: Chyba....:evil_lol:

Posted

Cześć Wasiu Wniebowstąpiona :lol:

[quote name='dbsst']wpadnięta Asherka nic nie mówi czyżby to był czyżyk hahahhaha[/quote]
Nie kumaju :placz: Jaki czyżyk i jak to nic nie mowię, jak mówię :hmmmm:

Posted

[quote name='Pysia']Ona nie taka delikatuśna jak Ty :eviltong: Weszka lubi moją kawe :multi: Chyba....:evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:shake:...to nie mi stanęło ...a właśnie Weszce :eviltong:...ja pijam tylko mocną kawę :evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:shake:...to nie mi stanęło ...a właśnie Weszce :eviltong:...ja pijam tylko mocną kawę :evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
Fakt :diabloti: Raz jej stanęło :evil_lol: Ale jak po jednej wypitej kawie zachciało jej się drugiej to jako dobra pani domu jej zrobiłam ;) A co :) Dorosła w końcu jest i wie co robi :diabloti: Widać mojej kawie oprzeć się dziewczyna nie moze :evil_lol:

Posted

Waszko wsysskiego naj naj naj naj naj :loveu: :loveu: :loveu: spełnienia marzeń , bo reszty to ci nie życze bo już masz :diabloti: no może jeszcze gromadki dziecków :cool3:

[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20party/82F.gif[/IMG] [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20party/4AB.gif[/IMG]

Posted

[quote name='malawaszka']no to jak już jestem to pokażę Wam troszkę nieba z nieba :loveu:

muszę się pochwalić, że lecąc w tą stronę już się nie żegnałam z życiem i nie prosiłam o szybką i bezbolesną smierć :lol: nie bałam się prawie wcale :multi: co oczywiście nie oznacza, że mi się podobało. bo podobać to nie będzie mi się nigdy :shake: to jest nienaturalne i tyle :evil_lol: Lwy nie latają :shake:
[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a nie mówiłam..... pierwszy raz jest najgorszy :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[URL="http://www.coolspacetricks.com/smiles/music/25797/"][IMG]http://img1.coolspacetricks.com/images/smiles/music/cheerleader3.gif[/IMG][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/13/13_10_4.gif[/IMG][/URL]

Posted

Jak to ma urodziny? Chyba miała !! Nie ogarniam już wszystkiego :crazyeye: Chyba się starzeję :placz:
Weszka gadaj kiedy te urodziny były/są/ będą bo ja zaraz zemdleje :cool3:

Posted

[quote name='Pysia']Jak to ma urodziny? Chyba miała !! Nie ogarniam już wszystkiego :crazyeye: Chyba się starzeję :placz:
Weszka gadaj kiedy te urodziny były/są/ będą bo ja zaraz zemdleje :cool3:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
we dogowskim kalendarium pisze że 22.08... wiek bliżej nieokreślony :cool1:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/calendar.php?s=&c=1&week=&month=8&year=2006[/URL]
ino że zapomnieli dodać roku 2007... ale chyba od roku 2006 nic sie nie zmieniło z data urodzin Weszki :razz::razz::razz: co nie???? [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

tak tak to dzisiaj - dokładnie 22 sierpnia 2X lat temu świat stał się bogatszy o tak wspaniałą istotę jaką jestem JA :grins: :p

Dziękuję kochane dogociółki :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Pysia']Fakt :diabloti: Raz jej stanęło :evil_lol: Ale jak po jednej wypitej kawie zachciało jej się drugiej to jako dobra pani domu jej zrobiłam ;) A co :) Dorosła w końcu jest i wie co robi :diabloti: Widać mojej kawie oprzeć się dziewczyna nie moze :evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:ja wypijam 3 szatany na dzień:eviltong:

[SIZE=4]Waszeczko ....naj naj naj lepsiejszego :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/SIZE]
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='malawaszka']tak tak to dzisiaj - dokładnie 22 sierpnia 2X lat temu świat stał się bogatszy o tak wspaniałą istotę jaką jestem JA :grins: :p

Dziękuję kochane dogociółki :loveu::loveu::loveu:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
2X :hmmmm: 2x 20 lat temu?? :diabloti:

i jeszcze jeden i jeszcze raz :drink1::drink1::knajpa::beerchug::popcorn:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']tak tak to dzisiaj - dokładnie 22 sierpnia 2X lat temu świat stał się bogatszy o tak wspaniałą istotę jaką jestem JA :grins: :p

Dziękuję kochane dogociółki :loveu::loveu::loveu:[/quote]
Och....
Zaniemówiłam....
Monika...
Posłuchaj...
Ja jestem bardzo szczęśliwa w życiu - wiesz?
I czy Ci się to podoba czy nie to życzę Ci abyś była conajmniej taka szczęśliwa :loveu:
Rzekłam :evil_lol:

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B];)niech jej gwiazdka pomyślności nigdy nie zagaśnieeeeee.....

:knajpa: [/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:knajpa: [/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:knajpa: [/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:knajpa: [/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:knajpa: [/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:knajpa: [/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:knajpa:[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue][B]a kto z nami nie wypije...
[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:knajpa: [/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:knajpa: [/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:knajpa: [/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:knajpa: [/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:knajpa: [/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:knajpa: [/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:knajpa:[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=Blue][B]sto lat sto lat sto lat sto lat niechaj żyje nam.... [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:knajpa: [/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:knajpa: [/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:knajpa: [/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:knajpa: [/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:knajpa: [/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:knajpa: [/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:knajpa:[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[SIZE=3][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]niech żyje nam ...niech żyje nam .....[/B][/I][/FONT][/COLOR][/SIZE][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=Blue][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:knajpa: [/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:knajpa: [/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:knajpa: [/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:knajpa: [/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:knajpa: [/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:knajpa: [/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:knajpa:[/B][/I][/FONT][/COLOR]