Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dla mnie MAŁO :eviltong: :eviltong: :eviltong:

skowronki mi zaświergoliły, że się ktoś opitolił i tak wpadam w przejęciu a tu tak małutko fot :placz: :placz: :placz:

Posted

wygladasz jakiby MŁODZIEJ jak Cie na łace złapią to odrazu do rodziców zadzwonią :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:cool2: :cool2: :cool2:

Posted

[B]jaka radosna dziewczyneczka :klacz:[/B]
[B]teraz w okońcu wyglądasz na mniej niż masz :p [/B]
[B]Naprawdę max daję ci 35 :cool3: :cool3: :cool3: [/B]
:diabloti:

Posted

Weszka , my się Ciebie nie przestraszyłyśmy to i J jakoś to wytrzyma :diabloti:

zdradź no mi tajemnice bo palne gafę ;) co Ty tam obcięłaś na tej głowie ??

Posted

[quote name='Vectra']

zdradź no mi tajemnice bo palne gafę ;) co Ty tam obcięłaś na tej głowie ??[/quote]

włosy qrna a co niby miałam obciąć??? :diabloti: DUŻO obcięłam - z 15 cm :p

a tak wogóle to kto Wam kazał mi słodzić???? ALA :mad::mad::mad: ja prosiłam o prawdę szczerą prawdę, a nie że ptaszki świrgoliły Wam co napisać :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']włosy qrna a co niby miałam obciąć??? :diabloti: DUŻO obcięłam - z 15 cm :p

a tak wogóle to kto Wam kazał mi słodzić???? ALA :mad::mad::mad: ja prosiłam o prawdę szczerą prawdę, a nie że ptaszki świrgoliły Wam co napisać :diabloti:[/quote]

no to przeca napisałam prawdę i całą prawdę i tylko prawdę , że wyglądasz tak samo jak wyglądałaś :p

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
noooo... nasi klienci nie taką kasę wydają na ozdobienie sie :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkRed][B].....................wiem:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR]

Posted

[COLOR=DarkRed][B]..............aaaaaaaa no i zapomniałam sie przywitać.
Witanko..............radosnaś po tym fryzjerze:lol:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='malawaszka']włosy qrna a co niby miałam obciąć??? :diabloti: DUŻO obcięłam - z 15 cm :p

a tak wogóle to kto Wam kazał mi słodzić???? ALA :mad::mad::mad: ja prosiłam o prawdę szczerą prawdę, a nie że ptaszki świrgoliły Wam co napisać :diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:crazyeye:o masz przecie to nie ja napialam o pitaszkach ....a ja ci na gie napisalam już:diabloti:

[/I][/B][/FONT][/COLOR]
[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]weszko... jakaś ty rozrzutna... wyrzucac ozdobe za 70 zł :crazyeye: :shake:
no dobra już cie nie wkurzam... dychnij se... bo dziś?? dziś spotkanko??? już widze co sie bedzie działo- ty taka wyposzczona i on... pewnie też... choć nie koniecznie :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no bedzie sie działo ...oj będzie :razz:

Waszeczko pojechałaś już czy jeszcze sie miotasz ............:razz:
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='malawaszka']miotam sie :diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:calus:siem uspokoi bo sie rozczaśnie ............bedzie dobrze:cool2:;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]przyleciał?? [/B][/COLOR][/FONT][COLOR=PaleTurquoise]bocian??[/COLOR] :diabloti:

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jablonex dowieźli??

widziałam fotki po fryzjerze... NIC SIE NIE ZMIENIŁAŚ!!! :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote][B]brawa dla tej pani, brawa!!! :klacz:[/B]
[B]widać , że ma umysł otwarty na dzieła Mistrza :p [/B][/QUOTE]
Ach :B-fly: dziekuje, dziekuje :B-fly::B-fly:

Ja protestuje!! Na tych fotach z fryzem nic nie widze :diabloti::diabloti: Za ciemno tam :diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']:eviltong::eviltong::eviltong:

[IMG]http://img234.imageshack.us/img234/1540/dscf2135pf9.jpg[/IMG]

[IMG]http://img265.imageshack.us/img265/4930/dscf2136vh2.jpg[/IMG]

[IMG]http://img234.imageshack.us/img234/3130/dscf2132rj6.jpg[/IMG]

dobra wiem, że chodziło Ci o fote Luny :diabloti:ale ona już śpi :evil_lol: proszę o szczere opinie bo jeszcze J może odwołać lot :diabloti:[/quote]

[B]duzo lepiej tylko jakby jeszcze ze 4 cm krócej...... [/B]
[B]bardzo dobrze..odswiezona kobieto.........[/B]
[B]bardzo ładnie.....[/B]

Posted

:loveu::loveu::loveu:jest jest jest - dwa razy J :evil_lol: mój J :loveu: i Jablonex tyż :evil_lol::multi::multi::multi:

:hand: KWM :loveu::loveu::loveu:

pijana, tym razem szczęściem, waszka :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']:loveu::loveu::loveu:jest jest jest - dwa razy J :evil_lol: mój J :loveu: i Jablonex tyż :evil_lol::multi::multi::multi:

pijana, tym razem szczęściem, waszka :diabloti:[/quote]

oooo Waszunia.....mialas sile pisac:diabloti:
upijaj sie kochana upijaj:loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']:loveu::loveu::loveu:jest jest jest - dwa razy J :evil_lol: mój J :loveu: i Jablonex tyż :evil_lol::multi::multi::multi:

pijana, tym razem szczęściem, waszka :diabloti:[/quote]

[B]ale i co, i co, i co, icoicoicoico???? :grins:[/B]
[B]kle, kle, kle?[/B]

Posted

pijana, tym razem szczęściem, waszka :diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi::multi::multi:nooooo nareszcie jakies pozytywy .........przeczekam te kilka dni :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi::multi::multi:nooooo nareszcie jakies pozytywy .........przeczekam te kilka dni :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

Lepiej zdawaj relacje na bieżąco :razz: Ja tam lubiam pikantne kawałki :diabloti:

Posted

[quote name='beria']Lepiej zdawaj relacje na bieżąco :razz: Ja tam lubiam pikantne kawałki :diabloti:[/quote]

to idz do KFC:diabloti: