dbsst Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 dla mnie MAŁO :eviltong: :eviltong: :eviltong: skowronki mi zaświergoliły, że się ktoś opitolił i tak wpadam w przejęciu a tu tak małutko fot :placz: :placz: :placz: Quote
dbsst Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 wygladasz jakiby MŁODZIEJ jak Cie na łace złapią to odrazu do rodziców zadzwonią :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :cool2: :cool2: :cool2: Quote
Maga100 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [B]jaka radosna dziewczyneczka :klacz:[/B] [B]teraz w okońcu wyglądasz na mniej niż masz :p [/B] [B]Naprawdę max daję ci 35 :cool3: :cool3: :cool3: [/B] :diabloti: Quote
Vectra Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Weszka , my się Ciebie nie przestraszyłyśmy to i J jakoś to wytrzyma :diabloti: zdradź no mi tajemnice bo palne gafę ;) co Ty tam obcięłaś na tej głowie ?? Quote
malawaszka Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 [quote name='Vectra'] zdradź no mi tajemnice bo palne gafę ;) co Ty tam obcięłaś na tej głowie ??[/quote] włosy qrna a co niby miałam obciąć??? :diabloti: DUŻO obcięłam - z 15 cm :p a tak wogóle to kto Wam kazał mi słodzić???? ALA :mad::mad::mad: ja prosiłam o prawdę szczerą prawdę, a nie że ptaszki świrgoliły Wam co napisać :diabloti: Quote
Vectra Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='malawaszka']włosy qrna a co niby miałam obciąć??? :diabloti: DUŻO obcięłam - z 15 cm :p a tak wogóle to kto Wam kazał mi słodzić???? ALA :mad::mad::mad: ja prosiłam o prawdę szczerą prawdę, a nie że ptaszki świrgoliły Wam co napisać :diabloti:[/quote] no to przeca napisałam prawdę i całą prawdę i tylko prawdę , że wyglądasz tak samo jak wyglądałaś :p Quote
Doginka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Waszka, włosy włosami, ale oczy masz śliczne:loveu: (tylko bez żadnych domysłów - jestem hetero!!!:diabloti: :mad: :diabloti: ) Quote
BeaC Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] noooo... nasi klienci nie taką kasę wydają na ozdobienie sie :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B].....................wiem:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR] Quote
BeaC Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [COLOR=DarkRed][B]..............aaaaaaaa no i zapomniałam sie przywitać. Witanko..............radosnaś po tym fryzjerze:lol:[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='malawaszka']włosy qrna a co niby miałam obciąć??? :diabloti: DUŻO obcięłam - z 15 cm :p a tak wogóle to kto Wam kazał mi słodzić???? ALA :mad::mad::mad: ja prosiłam o prawdę szczerą prawdę, a nie że ptaszki świrgoliły Wam co napisać :diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:crazyeye:o masz przecie to nie ja napialam o pitaszkach ....a ja ci na gie napisalam już:diabloti: [/I][/B][/FONT][/COLOR] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]weszko... jakaś ty rozrzutna... wyrzucac ozdobe za 70 zł :crazyeye: :shake: no dobra już cie nie wkurzam... dychnij se... bo dziś?? dziś spotkanko??? już widze co sie bedzie działo- ty taka wyposzczona i on... pewnie też... choć nie koniecznie :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no bedzie sie działo ...oj będzie :razz: Waszeczko pojechałaś już czy jeszcze sie miotasz ............:razz: [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Alicja Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='malawaszka']miotam sie :diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:calus:siem uspokoi bo sie rozczaśnie ............bedzie dobrze:cool2:;)[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]przyleciał?? [/B][/COLOR][/FONT][COLOR=PaleTurquoise]bocian??[/COLOR] :diabloti: [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jablonex dowieźli?? widziałam fotki po fryzjerze... NIC SIE NIE ZMIENIŁAŚ!!! :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 aaaaa...CZWARTEK dzis....no to tego..BAW sie dobrze...i badz niegrzeczna:diabloti: Quote
anetta Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote][B]brawa dla tej pani, brawa!!! :klacz:[/B] [B]widać , że ma umysł otwarty na dzieła Mistrza :p [/B][/QUOTE] Ach :B-fly: dziekuje, dziekuje :B-fly::B-fly: Ja protestuje!! Na tych fotach z fryzem nic nie widze :diabloti::diabloti: Za ciemno tam :diabloti: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='malawaszka']:eviltong::eviltong::eviltong: [IMG]http://img234.imageshack.us/img234/1540/dscf2135pf9.jpg[/IMG] [IMG]http://img265.imageshack.us/img265/4930/dscf2136vh2.jpg[/IMG] [IMG]http://img234.imageshack.us/img234/3130/dscf2132rj6.jpg[/IMG] dobra wiem, że chodziło Ci o fote Luny :diabloti:ale ona już śpi :evil_lol: proszę o szczere opinie bo jeszcze J może odwołać lot :diabloti:[/quote] [B]duzo lepiej tylko jakby jeszcze ze 4 cm krócej...... [/B] [B]bardzo dobrze..odswiezona kobieto.........[/B] [B]bardzo ładnie.....[/B] Quote
Maga100 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [B]rozumiesz, że nie szepniesz nam ni słówka? :placz: [/B] Quote
Alicja Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]szepnij choć słówko ...po:razz:[/B][/I][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 :loveu::loveu::loveu:jest jest jest - dwa razy J :evil_lol: mój J :loveu: i Jablonex tyż :evil_lol::multi::multi::multi: :hand: KWM :loveu::loveu::loveu: pijana, tym razem szczęściem, waszka :diabloti: Quote
agbar Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='malawaszka']:loveu::loveu::loveu:jest jest jest - dwa razy J :evil_lol: mój J :loveu: i Jablonex tyż :evil_lol::multi::multi::multi: :hand: KWM :loveu::loveu::loveu: pijana, tym razem szczęściem, waszka :diabloti:[/quote] oooo Waszunia.....mialas sile pisac:diabloti: upijaj sie kochana upijaj:loveu: Quote
Maga100 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='malawaszka']:loveu::loveu::loveu:jest jest jest - dwa razy J :evil_lol: mój J :loveu: i Jablonex tyż :evil_lol::multi::multi::multi: :hand: KWM :loveu::loveu::loveu: pijana, tym razem szczęściem, waszka :diabloti:[/quote] [B]ale i co, i co, i co, icoicoicoico???? :grins:[/B] [B]kle, kle, kle?[/B] Quote
Alicja Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='malawaszka']:loveu::loveu::loveu:jest jest jest - dwa razy J :evil_lol: mój J :loveu: i Jablonex tyż :evil_lol::multi::multi::multi: :hand: KWM :loveu::loveu::loveu: pijana, tym razem szczęściem, waszka :diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi::multi::multi:nooooo nareszcie jakies pozytywy .........przeczekam te kilka dni :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
beria Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi::multi::multi:nooooo nareszcie jakies pozytywy .........przeczekam te kilka dni :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] Lepiej zdawaj relacje na bieżąco :razz: Ja tam lubiam pikantne kawałki :diabloti: Quote
agbar Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 [quote name='beria']Lepiej zdawaj relacje na bieżąco :razz: Ja tam lubiam pikantne kawałki :diabloti:[/quote] to idz do KFC:diabloti: Quote
Recommended Posts