Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

aaaaaaa kurffaaaa ja zwariuję - normalnie wszystko się sprzysięgło przeciwko mnie :placz::placz::placz: zgubiłam cholerną ozdobę od kiecki na wesele, a bez niej nie wygląda tak fajnie :placz: a żebybyło ciekawiej to chyba jąwywaliłam do kosza razem z pudełkiem po kiecy :placz: więc skontaktowałam się ze sprzedawcą czy da się dokupić tą ozdobę - ależ oczywiście za 70 zł :crazyeye:bo to Jablonex z cyrkoniami :placz: kurfaaa prawie 1/3 ceny sukienki :shake: załamka i jakby tego było mało to oni nie wyślą za pobraniem BO NIE! i trzeba szybko zrobić przelew żeby z ING na milenium doszła kasa bo oni mi to wyślą dopiero jak będzie u nich na koncie :placz: no więc telefony do ING o której księgują, do milenium o której księgują i czy to dzisiaj dojdzie - więc teoretycznie dojdzie, a jak nie to ich podam do sądu :angryy::placz: i potem jeszcze modlić się żeby wysłali tą cholerną ozdobę od razu i żeby w piątek doszła bo jak dojdzie w poniedziałek to ją komuś w doope wsadze :diabloti: a jakby tego wszystkiego było mało to Oliwię boli gardło i rzyga :roll: obrzygała mi Lune i właśnie idę ją wyprać :mad:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]weszko... jakaś ty rozrzutna... wyrzucac ozdobe za 70 zł :crazyeye: :shake:
no dobra już cie nie wkurzam... dychnij se... bo dziś?? dziś spotkanko??? już widze co sie bedzie działo- ty taka wyposzczona i on... pewnie też... choć nie koniecznie :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

kurfaa nie??? mnie to się powodzi ostatnio :angryy::angryy::angryy: tam 150 na spodnie dla sąsiada, tu 70 zł do kosza - A CO!!! stać mnie przecież to co sobie będę żałować :angryy::angryy::angryy:

a spotkanko jutro :eviltong: EOT :diabloti:

Posted

[quote name='"Malawaszka"']normalnie wszystko się sprzysięgło przeciwko mnie [/QUOTE]

Monika!
To dlatego, że nie pokazałaś nam swojej foty w tej kiecy:mad:

Posted

[quote name='aga1215']Monika!
To dlatego, że nie pokazałaś nam swojej foty w tej kiecy:mad:[/quote]

bo nie mam :placz::placz::placz: ide prać burka z rzygów bo mi tu śmierdzi :shake:

Posted

[quote name='malawaszka'][B]bo nie mam[/B] :placz::placz::placz: ide prać burka z rzygów bo mi tu śmierdzi :shake:[/quote]
no właśnie:mad: oi tym mówie :mad:
btw biedna Oliwka :loveu:

Posted

[COLOR=DarkRed][B]..................no to masz pecha.............
a ja tam niektórych nierozumię..TEZ wydaję 70 zl na ozdoby :diabloti::diabloti::diabloti:
trzymaj się.tylko może niech ci jakimś kureirem to niech przyślą bo na pocztę polską......................:diabloti: uchowaj[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='malawaszka']kurfaa nie??? mnie to się powodzi ostatnio :angryy::angryy::angryy: tam 150 na spodnie dla sąsiada, tu 70 zł do kosza - A CO!!! stać mnie przecież to co sobie będę żałować :angryy::angryy::angryy:

[/quote]

[B]oczywiscie, ze cię stać :diabloti: Przypominam ci, ze jesteś członkiem zarządu :diabloti: :diabloti: :diabloti: [/B]

Posted

śmierdziel bury wykąpany w ekspresowym tempie :p

[quote name='Vectra']O Monisiu , jakie przygody paskudne :shake:[/quote]

ohoho coś mi tu nie pasuje :hmmmm:

[quote name='dealer']no wiesz co......jak mozesz jablonexem do kosza.....:diabloti:
KCM:loveu:[/quote]

qrna dopiero jak ona mi powiedziała że to jablonex z cyrkoniami to poleciałam szukać na necie co to ten jablonex :-o

[quote name='aga1215']no właśnie:mad: oi tym mówie :mad:
btw biedna Oliwka :loveu:[/quote]

kiedyś może będzie :roll:

a Oliwia biedna rzeczywiście - musiałam jej czopka zaaplikować bo ma gorączkę biedulka moja :placz:

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]..................no to masz pecha.............
a ja tam niektórych nierozumię..TEZ wydaję 70 zl na ozdoby :diabloti::diabloti::diabloti:
trzymaj się.tylko może niech ci jakimś kureirem to niech przyślą bo na pocztę polską......................:diabloti: uchowaj[/B][/COLOR][/quote]

kurfffaaa i za tego kuriera zapłace drugie tyle??? :angryy:

[quote name='Maga100'][B]oczywiscie, ze cię stać :diabloti: Przypominam ci, ze jesteś członkiem zarządu :diabloti: :diabloti: :diabloti: [/B][/quote]

ahhhh no rzeczywiście zapomniałam :shake: noo to luzik - już się o nic nie martwię :loveu::multi:

Posted

o rany, jakież niesympatyczne przygody :-o

biedna Oliwkowa ....

a z kiecką masz teraz akurat swietna okazję do nadrobienia zaległości :eviltong:
trzeba sie w nią ubrać, pstryknąć fotę i nam koniecznie pokazać :evil_lol:

Posted

Dzień doberek! :lol:

Weszka moja droga, foty są po prostu powalające!!!:crazyeye: Mistrzostwo świata!:lol:
Biedna Oliwkowa, cóż się znowu biednemu dziecku przyplątało?:mad:
No i koniecznie zrób fotę w tej kiecce, może być takie mniej artystyczne...

Posted

[quote name='Gosiek']
trzeba sie w nią ubrać, pstryknąć fotę i nam koniecznie pokazać :evil_lol:[/quote]

:shake: nie da rady bo odprułam ramiączka i nie mam czerwonej nici żeby przyszyć, poza tym nie mogę wyciągnąć kiecki z worka będąc sama w domu z Oliwkową która w każdej chwili może zacząć rzygać, a co za tym idzie ja w tej kiecce musiałabym ją złapać na ręce i lecieć z nią do łazienki, itd......... :p żyć nie umierać - bosko po prostu jest bosko :angryy: o 16 ide do fryca i aż się boję co mi w tym cudownym dniu wyjdzie na głowie :angryy:

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]..................no to masz pecha.............
trzymaj się.tylko może niech ci jakimś kureirem to niech przyślą bo na pocztę polską......................:diabloti: uchowaj[/B][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja absolutnie nie robiłam weszce wyrzutów , że wydaje tyle kasy na ozdoby... jej kasa niech wydaje - ja jej nie dołoże....
chodziło mi o burżujstwo , przy wyrzucaniu tej ozdoby :diabloti:
noooo... nasi klienci nie taką kasę wydają na ozdobienie sie :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Weszka co to dla Ciebie te 70 zł skoro płacisz 150 za przejażdżkę windą :evil_lol:

:hmmmm: może Ty faktycznie nie idź do tego fryzjera dziś co ??

Posted

:loveu: [quote name='Vectra']Weszka co to dla Ciebie te 70 zł skoro płacisz 150 za przejażdżkę windą :evil_lol:

:hmmmm: może Ty faktycznie nie idź do tego fryzjera dziś co ??[/quote]

[B]Tak idz do fryzjera......to dobry pomysl......:loveu:[/B]

Posted

[quote name='malawaszka']:shake: nie da rady bo odprułam ramiączka i nie mam czerwonej nici żeby przyszyć, poza tym nie mogę wyciągnąć kiecki z worka będąc sama w domu z Oliwkową która w każdej chwili może zacząć rzygać, a co za tym idzie ja w tej kiecce musiałabym ją złapać na ręce i lecieć z nią do łazienki, itd......... :p żyć nie umierać - bosko po prostu jest bosko :angryy: [SIZE=4][COLOR=red]o[B] 16 ide do fryca[/B][/COLOR][/SIZE] i aż się boję co mi w tym cudownym dniu wyjdzie na głowie :angryy:[/quote]

[SIZE=4]i co?????????????????????[/SIZE]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja jej nie dołoże....[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

:placz::placz::placz:a czemu???? :placz::placz::placz:

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]Weszka....[/B]
[B]a Ty juz spakowana???[/B]
[B]o ktorej wyruszasz.........???[/B][/quote]

a po co mam się pakować??????? do Krakowa nie jest tak daleko :evil_lol:

[quote name='aga1215'][SIZE=4]i co?????????????????????[/SIZE][/quote]

i byłam :p

[quote name='Maga100'][B]Weszko, tylko nie pisz, ze fryzjer pomylił twoją głowę z głową tego pana obok, co to chciał ostrzyc się na 3mm :evil_lol: :evil_lol: [/B][/quote]

nie pomylił :diabloti::eviltong: BA!!! jestem bardzo zadowolona - mam krótsze dużo włosy niż miałam :mdleje: :p

Posted

:eviltong::eviltong::eviltong:

[IMG]http://img234.imageshack.us/img234/1540/dscf2135pf9.jpg[/IMG]

[IMG]http://img265.imageshack.us/img265/4930/dscf2136vh2.jpg[/IMG]

[IMG]http://img234.imageshack.us/img234/3130/dscf2132rj6.jpg[/IMG]

dobra wiem, że chodziło Ci o fote Luny :diabloti:ale ona już śpi :evil_lol: proszę o szczere opinie bo jeszcze J może odwołać lot :diabloti: