Pysia Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='malawaszka']hahahaha wariatki wariatki wariatki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: włączam kompika letko skacowana a tu mi tyyle dogociółek wyznania wysyła :roflt: hahahaha od razu się obudziłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i mam tylko pytanko - PYSIA COś TY IM NAOPOWIADAłA??!! :mad::diabloti:[/quote] JA :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Zawsze ja :cool1: Ciągle ja :cool1: A co to Pysia napis na słupie telegraficznym czy co? :obrazic: :scared: Quote
malawaszka Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='Pysia']JA :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Zawsze ja :cool1: Ciągle ja :cool1: A co to Pysia napis na słupie telegraficznym czy co? :obrazic: :scared:[/quote] na słupie może nie ale na kamieniu w dzikich górskich ostępach widziałam :diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='malawaszka']na słupie może nie ale na kamieniu w dzikich górskich ostępach widziałam :diabloti::evil_lol:[/quote] [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nooo faftycznie było na focie:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Pysia Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='malawaszka']na słupie może nie ale na kamieniu w dzikich górskich ostępach widziałam :diabloti::evil_lol:[/quote] Osz kurna zapomniałam o tym kamieniu :splat: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='malawaszka'] A JA DZIś IDę NA PANIEńSKI :sweetCyb::bigcool::ylsuper::Cool!::drink1::cunao::beerchug::drinka::drinking::seeyeah:[/quote] [B]zgodnie z ostatnią naszą osobistą rozmową, miałaś NIE PIĆ na tym panieńskim :diabloti: :diabloti: :diabloti: [/B] Quote
Alicja Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:hand:[/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]tady my som tukej[/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:hand:[/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:hand:[/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:hand:[/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:hand:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Pysia Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Maga100'][B]zgodnie z ostatnią naszą osobistą rozmową, miałaś NIE PIĆ na tym panieńskim :diabloti: :diabloti: :diabloti: [/B][/quote] Pewnie mówiła że pić nie będzie a Ty twierdziłaś że na pewno wypije...Wię czego się spodziewasz? Krakałaś, krakałaś aż wykrakałaś :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 [quote name='Pysia']Osz kurna zapomniałam o tym kamieniu :splat: [/quote] :evil_lol: [quote name='Maga100'][B]zgodnie z ostatnią naszą osobistą rozmową, miałaś NIE PIĆ na tym panieńskim :diabloti: :diabloti: :diabloti: [/B][/quote] :crazyeye:nie może być, żebym ja tak mówiła :shake: nigdy tak nie mówię :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:hand:[/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]tady my som tukej[/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:hand:[/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:hand:[/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:hand:[/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:hand:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] a my tu :hand: [quote name='dealer']witojcie:) gdzies cie wsyslo kobito??[/quote] :niewiem: wpadłam w dziurę czasową [quote name='AlKil']Weszka leczy kaca...:cool3:[/quote] dwa dni??? :crazyeye: [quote name='anetta']I pod stolem lezy :evil_lol:[/quote] stoły są do tańczenia a nie leżenie pod nimi :razz::p Quote
Vectra Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 cześć Weszko mała [B]:diabloti: [/B][B]:diabloti:[/B] Quote
malawaszka Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 [quote name='Vectra']cześć Weszko mała [B]:diabloti: [/B][B]:diabloti:[/B][/quote] że niby na czym polega ta złośliwość??? że niby znowu przytyłam???? :diabloti: Quote
Ewkaa Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [COLOR=Indigo]Waszka mam dla ciebie wiadomość od znajomego ornitologa. Bociany mają V zlot Bociani w Dąbrowie, więc uważaj [/COLOR]:diabloti: Quote
malawaszka Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 jesuuu niekt nas nie kocha :shake: nikt nie odwiedza naszej galerii :placz: Quote
dbsst Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 ja odwiedzam ale wole nie pisac bo zaraz dostane w łep za coś :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 oooo cześć Dominika :loveu: nareszcie ktoś u mnie napisał :multi::multi::multi: Quote
dbsst Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='malawaszka']oooo cześć Dominika :loveu: nareszcie ktoś u mnie napisał :multi::multi::multi:[/quote] czesc Monisiu przyszłam na Twój blogasek bo straszniutko się nudziłam a wiedziałam, że u Ciebie się rozwesele i humorek mi się poprawi no i w ogóle mnmninainmneminimkminin miuuu Quote
Vectra Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='malawaszka']że niby na czym polega ta złośliwość??? że niby znowu przytyłam???? :diabloti:[/quote] przytyłaś :crazyeye: :crazyeye: serio :crazyeye: :crazyeye: mówiłam że piwo tuczy :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
dbsst Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Vectra']przytyłaś :crazyeye: :crazyeye: serio :crazyeye: :crazyeye: mówiłam że piwo tuczy :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote] samo piffo bez soku i podjadania nie tuczy :multi: :multi: czytałam na ten temat artykuł w medycznym pisimie :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tylko ze ja lubie piffo ze sokiem i z zapychaczem :shake: :placz: więc mnie tuczy :evil_lol: :roll: Quote
clockwork Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dotarłam do pracy jakby kierys pytał :p cześc skacowana dziewczynko.. łącze sie z Toba w bólu :oops: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 [quote name='dbsst']samo piffo bez soku i podjadania nie tuczy :multi: :multi: czytałam na ten temat artykuł w medycznym pisimie :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/quote] uuuurraaaaatttooowaaaniiii :multi::multi::multi: to lece po bronka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dotarłam do pracy jakby kierys pytał :p cześc skacowana dziewczynko.. łącze sie z Toba w bólu :oops: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] hihihi ja dziś nie mam kaca :p Quote
dbsst Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 tylko pamiętaj sam złoty nektar nic więcej :eviltong: Quote
Recommended Posts