Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']hahahaha wariatki wariatki wariatki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: włączam kompika letko skacowana a tu mi tyyle dogociółek wyznania wysyła :roflt: hahahaha od razu się obudziłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i mam tylko pytanko - PYSIA COś TY IM NAOPOWIADAłA??!! :mad::diabloti:[/quote]
JA :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Zawsze ja :cool1: Ciągle ja :cool1: A co to Pysia napis na słupie telegraficznym czy co? :obrazic:

:scared:

Posted

[quote name='Pysia']JA :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Zawsze ja :cool1: Ciągle ja :cool1: A co to Pysia napis na słupie telegraficznym czy co? :obrazic:

:scared:[/quote]

na słupie może nie ale na kamieniu w dzikich górskich ostępach widziałam :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']na słupie może nie ale na kamieniu w dzikich górskich ostępach widziałam :diabloti::evil_lol:[/quote]
[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nooo faftycznie było na focie:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='malawaszka']na słupie może nie ale na kamieniu w dzikich górskich ostępach widziałam :diabloti::evil_lol:[/quote]
Osz kurna zapomniałam o tym kamieniu :splat:

:evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']
A JA DZIś IDę NA PANIEńSKI :sweetCyb::bigcool::ylsuper::Cool!::drink1::cunao::beerchug::drinka::drinking::seeyeah:[/quote]

[B]zgodnie z ostatnią naszą osobistą rozmową, miałaś NIE PIĆ na tym panieńskim :diabloti: :diabloti: :diabloti: [/B]

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:hand:[/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]tady my som tukej[/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:hand:[/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:hand:[/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:hand:[/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:hand:[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Maga100'][B]zgodnie z ostatnią naszą osobistą rozmową, miałaś NIE PIĆ na tym panieńskim :diabloti: :diabloti: :diabloti: [/B][/quote]
Pewnie mówiła że pić nie będzie a Ty twierdziłaś że na pewno wypije...Wię czego się spodziewasz? Krakałaś, krakałaś aż wykrakałaś :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Osz kurna zapomniałam o tym kamieniu :splat:

[/quote]

:evil_lol:

[quote name='Maga100'][B]zgodnie z ostatnią naszą osobistą rozmową, miałaś NIE PIĆ na tym panieńskim :diabloti: :diabloti: :diabloti: [/B][/quote]

:crazyeye:nie może być, żebym ja tak mówiła :shake: nigdy tak nie mówię :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:hand:[/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]tady my som tukej[/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:hand:[/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:hand:[/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:hand:[/B][/I][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:hand:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]

a my tu :hand:

[quote name='dealer']witojcie:) gdzies cie wsyslo kobito??[/quote]

:niewiem: wpadłam w dziurę czasową

[quote name='AlKil']Weszka leczy kaca...:cool3:[/quote]

dwa dni??? :crazyeye:

[quote name='anetta']I pod stolem lezy :evil_lol:[/quote]

stoły są do tańczenia a nie leżenie pod nimi :razz::p

Posted

[COLOR=Indigo]Waszka mam dla ciebie wiadomość od znajomego ornitologa.
Bociany mają V zlot Bociani w Dąbrowie, więc uważaj [/COLOR]:diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']oooo cześć Dominika :loveu: nareszcie ktoś u mnie napisał :multi::multi::multi:[/quote]

czesc Monisiu przyszłam na Twój blogasek bo straszniutko się nudziłam a wiedziałam, że u Ciebie się rozwesele i humorek mi się poprawi no i w ogóle

mnmninainmneminimkminin miuuu

Posted

[quote name='malawaszka']że niby na czym polega ta złośliwość??? że niby znowu przytyłam???? :diabloti:[/quote]
przytyłaś :crazyeye: :crazyeye: serio :crazyeye: :crazyeye: mówiłam że piwo tuczy :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']przytyłaś :crazyeye: :crazyeye: serio :crazyeye: :crazyeye: mówiłam że piwo tuczy :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote]

samo piffo bez soku i podjadania nie tuczy :multi: :multi: czytałam na ten temat artykuł w medycznym pisimie :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

tylko ze ja lubie piffo ze sokiem i z zapychaczem :shake: :placz: więc mnie tuczy :evil_lol: :roll:

Posted

[quote name='dbsst']samo piffo bez soku i podjadania nie tuczy :multi: :multi: czytałam na ten temat artykuł w medycznym pisimie :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
[/quote]

uuuurraaaaatttooowaaaniiii :multi::multi::multi: to lece po bronka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dotarłam do pracy jakby kierys pytał :p
cześc skacowana dziewczynko.. łącze sie z Toba w bólu :oops:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

hihihi ja dziś nie mam kaca :p