Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka'] że niby co TY mi tu sugerujesz????? :-o[/quote]
:siara:

[SIZE=1][COLOR=LightBlue][COLOR=PaleTurquoise]10 głupich znaków[/COLOR] [/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='malawaszka']taaaa dzięki - pociągów mam dość na kolejne kilka lat :shake:[/quote]
[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:no ja nie wiem jak można nie lubieć pociągów ....no ale jak KTOŚ woli samoloty .....to proszę na lotnisko w Gotartowicach możesz podlecieć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[COLOR=DarkRed][B]..........................znowu jestem................he he he.................to jakies tance będa.kiedy?????
przyjdę popatrzeć:razz:[/B][/COLOR]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]weszeczko..... i jeszcze nie zapomnij wspomnieć swojej gorszej połowie że..... ostatnio poznałaś mężczyznę który tak cie zauroczył że po jednym kursie windą z nim poszłas i zasponsorowałaś mu spodnie.... bo tamte sobie potargał przy nieumiejętnym współżyciu [/B][COLOR=MediumTurquoise]LUNY. :evil_lol:[/COLOR][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='paula_z']:siara:

[SIZE=1][COLOR=LightBlue][COLOR=PaleTurquoise]10 głupich znaków[/COLOR] [/COLOR][/SIZE][/quote]

a Ty coś tu zmieniała - o musku było :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:no ja nie wiem jak można nie lubieć pociągów ....no ale jak KTOŚ woli samoloty .....to proszę na lotnisko w Gotartowicach możesz podlecieć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

noo zadzieram kiece i lece na lotnisko :shake:

[quote name='AlKil']Dzień dobry! :loveu:

Waszka, jak wolisz samoloty, to do Gdańska latają...:cool3:[/quote]

j.w. :diabloti:

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]..........................znowu jestem................he he he.................to jakies tance będa.kiedy?????
przyjdę popatrzeć:razz:[/B][/COLOR][/quote]

nooo to my kochaniutka będziem patrzeć :razz:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]weszeczko..... i jeszcze nie zapomnij wspomnieć swojej gorszej połowie że..... ostatnio poznałaś mężczyznę który tak cie zauroczył że po jednym kursie windą z nim poszłas i zasponsorowałaś mu spodnie.... bo tamte sobie potargał przy nieumiejętnym współżyciu [/B][COLOR=MediumTurquoise]LUNY. :evil_lol:[/COLOR][/COLOR][/FONT][/quote]

hihihi o tym też juz wie :p coś kiepskie te Wasze tematy do rozmów - wsio już przerabiałam :niewiem: dawać dalej :razz:

Posted

[quote name='malawaszka']

mła droga, zniknę za 9 dni na 9 dni :p a tematów do rozmowy NIE przygotowałam :placz: nie mam czasu :placz: może jakieś podpowiedzi???? :razz::razz::razz::diabloti:[/quote]

[B]moze tematy angielskie??[/B]
[B]zawsze aktualne...[/B]
[B]o pogodzie.....:diabloti: [/B]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]moze tematy angielskie??[/B]
[B]zawsze aktualne...[/B]
[B]o pogodzie.....:diabloti: [/B][/quote]

noo jak będzie padało przez te 9 dni to niewątpliwie będę marudzić o pogodzie :angryy:i nie będę damą wtedy :angryy:bo mi wszystkie plany popsuje :placz::mad:

Posted

[IMG]http://img231.imageshack.us/img231/8535/dscf1663av7.jpg[/IMG]

[/quote]

no i w końcu znalazłaś swoje miejsce na Ziemi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']a oba dzioby żrą???? :hmmmm: do doopy taki interes - jedna ryba a dwa razy więcej żarcia schodzi????? :-o a robiłaś im prześwietlenie??? czy mają jeden żołądek???? :razz:[/quote]
Mają jeden żołądek :diabloti: A jak ten ładniejszy samiczki gania - pewnie myśli, że co dwie głowy to nie jedna:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , pokładełko też jest tylko jedno ( chyba jedno:eviltong: )
Jak zdechnie zrobię mu sekcję zwłok, a raczej im:lol: - ten ładny to samczyk, a ta głowa dodatkowa to nie wiem:shake:

Posted

[quote name='Pysia']Weszka - Sreszka ponoć na Dąbrowe ciagną stada bocianów :diabloti: Wiesz coś o tym? :evil_lol:[/quote]
tak , bo w Weszce dżemie sex :diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']no i w końcu znalazłaś swoje miejsce na Ziemi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

eee a Ty nie bądź taka mądra kobietko z mutacją :evil_lol:

[quote name='Doginka']Mają jeden żołądek :diabloti: A jak ten ładniejszy samiczki gania - pewnie myśli, że co dwie głowy to nie jedna:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , pokładełko też jest tylko jedno ( chyba jedno:eviltong: )
Jak zdechnie zrobię mu sekcję zwłok, a raczej im:lol: - ten ładny to samczyk, a ta głowa dodatkowa to nie wiem:shake:[/quote]

noo to czekam czekam na wyniki sekcji :razz:

[quote name='Pysia']Weszka - Sreszka ponoć na Dąbrowe ciagną stada bocianów :diabloti: Wiesz coś o tym? :evil_lol:[/quote]

przygotowałam już kałacha :snipersm: i bazooke:2gunfire:

[quote name='Vectra']tak , bo w Weszce dżemie sex :diabloti:[/quote]

już niedługo pobudka :diabloti:

Posted

noo to czekam czekam na wyniki sekcji :razz: :diabloti:[/quote]
Nie tak szybko - dajmy im jeszcze pożyć:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']a Ty coś tu zmieniała - o musku było :diabloti:[/quote]
:evil_lol: Bo jeszcze byś się obraziła :eviltong: ;)

Posted

już niedługo pobudka :diabloti:[/quote]

ooooo stary wilk jak się zbudzi i nie będzie dżemał to to będzie sex :diabloti:

Posted

[CENTER]A Ty skąd znałas moją ukochaną piosenkę poetycką ? [/CENTER]

[CENTER]:loveu::loveu::loveu:[/CENTER]

[CENTER]I skad znałaś ICH - Starszczych Panów ?????[/CENTER]

[CENTER]I za to Cię kocham właśnie [/CENTER]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]weszko... czy Twój men sam bedzie tak romantycznie gacie ściągał czy luna mu pomoże ?? :diabloti: no wiesz.... w razie ataków tych boćków...[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B][IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/midi-smileys/confused/2/0044.gif[/IMG]fak!!! tu też nie....
gdzie ten legwan, gdzie ten legwan... gdzieś go widziałam :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Waszka , zobacz leci , widziałam go przed chwilą , powiedział że leci na te Twoje jak mu tam - Zagłębie

[IMG]http://zdjecia.polska.pl/gal/238/80/42/med.jpg[/IMG]