Paula Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='malawaszka'] że niby co TY mi tu sugerujesz????? :-o[/quote] :siara: [SIZE=1][COLOR=LightBlue][COLOR=PaleTurquoise]10 głupich znaków[/COLOR] [/COLOR][/SIZE] Quote
Alicja Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='malawaszka']taaaa dzięki - pociągów mam dość na kolejne kilka lat :shake:[/quote] [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:no ja nie wiem jak można nie lubieć pociągów ....no ale jak KTOŚ woli samoloty .....to proszę na lotnisko w Gotartowicach możesz podlecieć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
AlKil Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Dzień dobry! :loveu: Waszka, jak wolisz samoloty, to do Gdańska latają...:cool3: Quote
BeaC Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [COLOR=DarkRed][B]..........................znowu jestem................he he he.................to jakies tance będa.kiedy????? przyjdę popatrzeć:razz:[/B][/COLOR] Quote
clockwork Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]weszeczko..... i jeszcze nie zapomnij wspomnieć swojej gorszej połowie że..... ostatnio poznałaś mężczyznę który tak cie zauroczył że po jednym kursie windą z nim poszłas i zasponsorowałaś mu spodnie.... bo tamte sobie potargał przy nieumiejętnym współżyciu [/B][COLOR=MediumTurquoise]LUNY. :evil_lol:[/COLOR][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='paula_z']:siara: [SIZE=1][COLOR=LightBlue][COLOR=PaleTurquoise]10 głupich znaków[/COLOR] [/COLOR][/SIZE][/quote] a Ty coś tu zmieniała - o musku było :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:no ja nie wiem jak można nie lubieć pociągów ....no ale jak KTOŚ woli samoloty .....to proszę na lotnisko w Gotartowicach możesz podlecieć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] noo zadzieram kiece i lece na lotnisko :shake: [quote name='AlKil']Dzień dobry! :loveu: Waszka, jak wolisz samoloty, to do Gdańska latają...:cool3:[/quote] j.w. :diabloti: [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]..........................znowu jestem................he he he.................to jakies tance będa.kiedy????? przyjdę popatrzeć:razz:[/B][/COLOR][/quote] nooo to my kochaniutka będziem patrzeć :razz: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]weszeczko..... i jeszcze nie zapomnij wspomnieć swojej gorszej połowie że..... ostatnio poznałaś mężczyznę który tak cie zauroczył że po jednym kursie windą z nim poszłas i zasponsorowałaś mu spodnie.... bo tamte sobie potargał przy nieumiejętnym współżyciu [/B][COLOR=MediumTurquoise]LUNY. :evil_lol:[/COLOR][/COLOR][/FONT][/quote] hihihi o tym też juz wie :p coś kiepskie te Wasze tematy do rozmów - wsio już przerabiałam :niewiem: dawać dalej :razz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='malawaszka'] mła droga, zniknę za 9 dni na 9 dni :p a tematów do rozmowy NIE przygotowałam :placz: nie mam czasu :placz: może jakieś podpowiedzi???? :razz::razz::razz::diabloti:[/quote] [B]moze tematy angielskie??[/B] [B]zawsze aktualne...[/B] [B]o pogodzie.....:diabloti: [/B] Quote
malawaszka Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]moze tematy angielskie??[/B] [B]zawsze aktualne...[/B] [B]o pogodzie.....:diabloti: [/B][/quote] noo jak będzie padało przez te 9 dni to niewątpliwie będę marudzić o pogodzie :angryy:i nie będę damą wtedy :angryy:bo mi wszystkie plany popsuje :placz::mad: Quote
dbsst Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='malawaszka'] [IMG]http://img231.imageshack.us/img231/8535/dscf1663av7.jpg[/IMG] [/quote] no i w końcu znalazłaś swoje miejsce na Ziemi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Doginka Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='malawaszka']a oba dzioby żrą???? :hmmmm: do doopy taki interes - jedna ryba a dwa razy więcej żarcia schodzi????? :-o a robiłaś im prześwietlenie??? czy mają jeden żołądek???? :razz:[/quote] Mają jeden żołądek :diabloti: A jak ten ładniejszy samiczki gania - pewnie myśli, że co dwie głowy to nie jedna:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , pokładełko też jest tylko jedno ( chyba jedno:eviltong: ) Jak zdechnie zrobię mu sekcję zwłok, a raczej im:lol: - ten ładny to samczyk, a ta głowa dodatkowa to nie wiem:shake: Quote
Pysia Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Weszka - Sreszka ponoć na Dąbrowe ciagną stada bocianów :diabloti: Wiesz coś o tym? :evil_lol: Quote
Vectra Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Pysia']Weszka - Sreszka ponoć na Dąbrowe ciagną stada bocianów :diabloti: Wiesz coś o tym? :evil_lol:[/quote] tak , bo w Weszce dżemie sex :diabloti: Quote
malawaszka Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='dbsst']no i w końcu znalazłaś swoje miejsce na Ziemi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] eee a Ty nie bądź taka mądra kobietko z mutacją :evil_lol: [quote name='Doginka']Mają jeden żołądek :diabloti: A jak ten ładniejszy samiczki gania - pewnie myśli, że co dwie głowy to nie jedna:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , pokładełko też jest tylko jedno ( chyba jedno:eviltong: ) Jak zdechnie zrobię mu sekcję zwłok, a raczej im:lol: - ten ładny to samczyk, a ta głowa dodatkowa to nie wiem:shake:[/quote] noo to czekam czekam na wyniki sekcji :razz: [quote name='Pysia']Weszka - Sreszka ponoć na Dąbrowe ciagną stada bocianów :diabloti: Wiesz coś o tym? :evil_lol:[/quote] przygotowałam już kałacha :snipersm: i bazooke:2gunfire: [quote name='Vectra']tak , bo w Weszce dżemie sex :diabloti:[/quote] już niedługo pobudka :diabloti: Quote
Doginka Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='malawaszka'] noo to czekam czekam na wyniki sekcji :razz: :diabloti:[/quote] Nie tak szybko - dajmy im jeszcze pożyć:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Paula Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='malawaszka']a Ty coś tu zmieniała - o musku było :diabloti:[/quote] :evil_lol: Bo jeszcze byś się obraziła :eviltong: ;) Quote
Vectra Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='malawaszka'] już niedługo pobudka :diabloti:[/quote] ooooo stary wilk jak się zbudzi i nie będzie dżemał to to będzie sex :diabloti: Quote
Pysia Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Bocków będzie tyle że zasłonią całe niebo :diabloti: Quote
Hanna R. Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [CENTER]A Ty skąd znałas moją ukochaną piosenkę poetycką ? [/CENTER] [CENTER]:loveu::loveu::loveu:[/CENTER] [CENTER]I skad znałaś ICH - Starszczych Panów ?????[/CENTER] [CENTER]I za to Cię kocham właśnie [/CENTER] Quote
BeaC Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [COLOR=DarkRed][B]...............znowu tutaj jeeeeeeeeeeeeeeeeeeesteeeeeeeeem[/B][/COLOR]:razz: Quote
agbar Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 dzien dobry:) przyszlam z kolega:diabloti: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images20.fotosik.pl/325/e0c571ab1cf67909.jpg[/IMG][/URL] Quote
Pysia Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Wstawaj kobieto !!! Do pracy!! Bo masz niewiele czasu ;) Bociany są coraz bliżej :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [B]czesc ...jak bociany??[/B] [B]juz na parapecie przesiaduja????:loveu: [/B] Quote
clockwork Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]weszko... czy Twój men sam bedzie tak romantycznie gacie ściągał czy luna mu pomoże ?? :diabloti: no wiesz.... w razie ataków tych boćków...[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B][IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/midi-smileys/confused/2/0044.gif[/IMG]fak!!! tu też nie.... gdzie ten legwan, gdzie ten legwan... gdzieś go widziałam :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Waszka , zobacz leci , widziałam go przed chwilą , powiedział że leci na te Twoje jak mu tam - Zagłębie [IMG]http://zdjecia.polska.pl/gal/238/80/42/med.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts