dbsst Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='malawaszka']DOBRA nie będę :evil_lol: Debest a co? nie podoba się? :razz: :evil_lol:[/quote] pewnieże sie podoba tym bardziej że nie jest do mnie a do takiej jednej :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [I][B]:razz:Waszeczko jakby cie głowa bolała to kawa z cytrynką pomaga:p[/B][/I] Quote
Maga100 Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [B]Waszko, oby ta kawa nie odbiła ci się czkawką :evil_lol: [/B] [B]mnie ostatnio kawa nie służy :shake: :evil_lol: [/B] Quote
AlKil Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Waszka, żyjesz po tym panieńskim??? Może okładzik na czółko???:razz: Quote
malawaszka Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 :eviltong: a żyję :p głowa już nie boli, wybawiłam się jak już dawno się nie bawiłam :p i pooglądałam piękne męskie ciałka :p Quote
beria Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='malawaszka'] i pooglądałam piękne męskie ciałka :p[/QUOTE] :cool3: :cool3: :cool3: Męskie ciałka :grins: Zazdraszczam :razz: Quote
beria Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Przez te ciałka, co to pobudziły moją wyobraźnię, zapomniałam o co miałam zapytać :diabloti: Wybierasz się do Morska :cool3: A jeśli tak to kiedy :cool3: Quote
Paula Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Czesc Weszko :lol: A skad mialyscie te cialka? Zamowione? Ja kiedys organizowalam panienskie dla kolezanki i chcialysmy isc na striptiz; wiecie ze w calej Wawie nie bylo lokalu z męskim striptizem :-o :diabloti: Quote
Alka Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Cześć !:multi: No to była mprezka na całego ...:razz: Quote
Alicja Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [I][B]:crazyeye:ooo męskie ciałka ...............:cool3:ja za stara jestem na panieńskie wieczorki ........:razz:a fotki ciałków masz;)[/B][/I] Quote
Alka Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:crazyeye:ooo męskie ciałka ...............:cool3:ja za stara jestem na panieńskie wieczorki ........:razz:a fotki ciałków masz;)[/B][/I][/quote] haha mówi za stara , a o foty się domaga ...:evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Beria - chyba jutro pojadę, chciałabym zostać do soboty a w sobotę pojadę na ślub koleżanki bo to w Skarżycach więc bliziutko, tylko :hmmmm: nie wiem jak ja sięw tym morsku wyszykuję żeby wyglądać jak człowiek :lol: Paula - nie zamawiałyśmy - zrobiłyśmy oszczędnie i poszłyśmy do klubu gdzie jest co środę :razz: :p Quote
Alicja Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Alka']haha mówi za stara , a o foty się domaga ...:evil_lol:[/quote]:eviltong:[I]no co popatrzeć nie grzech:razz:[/I] Quote
Alka Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:[I]no co popatrzeć nie grzech:razz:[/I][/quote] jasne,;) sama bym popatrzyła :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 nie mam fotek - na panieńskich sie fot nie robi coby potem do rozwodu nie doszło w razie ich odkrycia przez TZ :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie no żartuje - ktoś tam robił, ale nie wiem czy do nich dotre i kiedy :angryy: a tymczasem chyba się jeszcze drzemnę :p a potem z Bolutkiem do wetki skonsultować bo coś nie zaznam spokoju dopóki ona mi nie powie, że tu możemy tylko czekać :placz: Quote
beria Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='malawaszka']Beria - chyba jutro pojadę, chciałabym zostać do soboty a w sobotę pojadę na ślub koleżanki bo to w Skarżycach więc bliziutko, tylko :hmmmm: nie wiem jak ja sięw tym morsku wyszykuję żeby wyglądać jak człowiek :lol: [/QUOTE] Ja też się jutro wybieram, bo TZ sobie gdzieś jedzie :evil_lol: Tylko muszę go poprosić, żeby wieczorem odebrał moje zwłoki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='beria']Ja też się jutro wybieram, bo TZ sobie gdzieś jedzie :evil_lol: Tylko muszę go poprosić, żeby wieczorem odebrał moje zwłoki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]:shake:[I]a ja nie pojadę , jutro z Ozzym rano na pik do weta a potem TZ do pracy jedzie i doopa blada ...mnie się ostatnio nic nie udaje:shake:[/I] Quote
beria Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:[I]a ja nie pojadę , jutro z Ozzym rano na pik do weta a potem TZ do pracy jedzie i doopa blada ...mnie się ostatnio nic nie udaje:shake:[/I][/QUOTE] Alu :calus: Zorganizujemy konkurencyjny zlot na Bezludziu :cool3: Masz tam nawet prąd ;) Quote
malawaszka Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Alu - pociągiem do Dąbrowy albo Zawiercia i ja Cie zabiore dalej :razz: Quote
beria Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Mnie możesz zabrać :sweetCyb: Mnie :sweetCyb: Zaraz się spakuję :cool3: Quote
Mi. Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [B][I]Uffff może wreszcie coś napisze:cool3:. Bardzo długo śledzie ten wątek lecz nic nie pisze:roll:. Sama niewiem czemu:eviltong:. Masz cudne psiaczki, szczególnie Luna przypadła mi do gustu:loveu:. A wodospad cuuudny:p[/I][/B] [IMG]http://img164.imageshack.us/img164/4788/dscf0824tj0.jpg[/IMG] [B][I]a to zdjęcie cuuudne:)[/I][/B] [IMG]http://img55.imageshack.us/img55/5553/dscf0987bj8.jpg[/IMG] Quote
mila_2 Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='*luthien*'][B][I]Uffff może wreszcie coś napisze:cool3:. Bardzo długo śledzie ten wątek lecz nic nie pisze:roll:. Sama niewiem czemu:eviltong:. Masz cudne psiaczki, szczególnie Luna przypadła mi do gustu:loveu:. [/I][/B][/quote] Widzisz Waszka - masz kolejną wielbicielkę - wierną choć milczącą;) Quote
malawaszka Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 to pakuj się Beria :lol: witaj luthien :lol: bardzo nam miło :-) Quote
Alicja Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='malawaszka']Alu - pociągiem do Dąbrowy albo Zawiercia i ja Cie zabiore dalej :razz:[/quote][B]:shake:jednak odpadam Waszko czytałaś to [/B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29396"]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29396[/URL] Quote
Recommended Posts