Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']DOBRA nie będę :evil_lol:

Debest a co? nie podoba się? :razz: :evil_lol:[/quote]

pewnieże sie podoba tym bardziej że nie jest do mnie a do takiej jednej :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Przez te ciałka, co to pobudziły moją wyobraźnię, zapomniałam o co miałam zapytać :diabloti: Wybierasz się do Morska :cool3: A jeśli tak to kiedy :cool3:

Posted

Czesc Weszko :lol:
A skad mialyscie te cialka? Zamowione? Ja kiedys organizowalam panienskie dla kolezanki i chcialysmy isc na striptiz; wiecie ze w calej Wawie nie bylo lokalu z męskim striptizem :-o :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:crazyeye:ooo męskie ciałka ...............:cool3:ja za stara jestem na panieńskie wieczorki ........:razz:a fotki ciałków masz;)[/B][/I][/quote]

haha mówi za stara , a o foty się domaga ...:evil_lol:

Posted

Beria - chyba jutro pojadę, chciałabym zostać do soboty a w sobotę pojadę na ślub koleżanki bo to w Skarżycach więc bliziutko, tylko :hmmmm: nie wiem jak ja sięw tym morsku wyszykuję żeby wyglądać jak człowiek :lol:

Paula - nie zamawiałyśmy - zrobiłyśmy oszczędnie i poszłyśmy do klubu gdzie jest co środę :razz: :p

Posted

nie mam fotek - na panieńskich sie fot nie robi coby potem do rozwodu nie doszło w razie ich odkrycia przez TZ :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie no żartuje - ktoś tam robił, ale nie wiem czy do nich dotre i kiedy :angryy: a tymczasem chyba się jeszcze drzemnę :p a potem z Bolutkiem do wetki skonsultować bo coś nie zaznam spokoju dopóki ona mi nie powie, że tu możemy tylko czekać :placz:

Posted

[quote name='malawaszka']Beria - chyba jutro pojadę, chciałabym zostać do soboty a w sobotę pojadę na ślub koleżanki bo to w Skarżycach więc bliziutko, tylko :hmmmm: nie wiem jak ja sięw tym morsku wyszykuję żeby wyglądać jak człowiek :lol:
[/QUOTE]

Ja też się jutro wybieram, bo TZ sobie gdzieś jedzie :evil_lol: Tylko muszę go poprosić, żeby wieczorem odebrał moje zwłoki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='beria']Ja też się jutro wybieram, bo TZ sobie gdzieś jedzie :evil_lol: Tylko muszę go poprosić, żeby wieczorem odebrał moje zwłoki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]:shake:[I]a ja nie pojadę , jutro z Ozzym rano na pik do weta a potem TZ do pracy jedzie i doopa blada ...mnie się ostatnio nic nie udaje:shake:[/I]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:[I]a ja nie pojadę , jutro z Ozzym rano na pik do weta a potem TZ do pracy jedzie i doopa blada ...mnie się ostatnio nic nie udaje:shake:[/I][/QUOTE]

Alu :calus: Zorganizujemy konkurencyjny zlot na Bezludziu :cool3: Masz tam nawet prąd ;)

Posted

[B][I]Uffff może wreszcie coś napisze:cool3:. Bardzo długo śledzie ten wątek lecz nic nie pisze:roll:. Sama niewiem czemu:eviltong:. Masz cudne psiaczki, szczególnie Luna przypadła mi do gustu:loveu:. A wodospad cuuudny:p[/I][/B]
[IMG]http://img164.imageshack.us/img164/4788/dscf0824tj0.jpg[/IMG]

[B][I]a to zdjęcie cuuudne:)[/I][/B]
[IMG]http://img55.imageshack.us/img55/5553/dscf0987bj8.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='*luthien*'][B][I]Uffff może wreszcie coś napisze:cool3:. Bardzo długo śledzie ten wątek lecz nic nie pisze:roll:. Sama niewiem czemu:eviltong:. Masz cudne psiaczki, szczególnie Luna przypadła mi do gustu:loveu:. [/I][/B][/quote]

Widzisz Waszka - masz kolejną wielbicielkę - wierną choć milczącą;)

Posted

[quote name='malawaszka']Alu - pociągiem do Dąbrowy albo Zawiercia i ja Cie zabiore dalej :razz:[/quote][B]:shake:jednak odpadam
Waszko czytałaś to
[/B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29396"]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29396[/URL]