dbsst Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='malawaszka']fajnie że Wam się podobują moje fotki - Debest żeby ni było - to na tej focie Luna biegnie :lol: - jak będę się zbierała do kradzieży to oczywoście dam Ci znać :razz: :razz: :razz: PIKA to może Czarnosrebrny Terier Rosyjski??? :cool3: nie podobuje Ci się???? :placz:[/quote] ona wyglada jakby jej ktos lapy zwiazal :evil_lol: waszka oki to czekam na znak sygnal kradziezowy ;) wiedzialam ze na Ciebie mozna liczyc :cool1: Quote
PIKA Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='malawaszka'] PIKA to może Czarnosrebrny Terier Rosyjski??? :cool3: nie podobuje Ci się???? :placz:[/quote] Alez Wasia podba mi się :buzi: :lol: Przeciez wiesz, ze zartuje :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 no to ufff mogę zatem spokojnie iść na piwo w piątek 13 :evil_lol: i będę piła za znalezienie takiego cuda i za kradzież nowego aparatu :razz: :razz: :razz: :diabloti: [SIZE=6][COLOR=darkorchid]BO PAMIĘTAJCIE - NIE SIEDŹCIE WDOMU BO TRZYYYNAAASTEEEGOOO!!!! WSZYSTKO ZDARZYĆ SIĘ MOŻE!!!![/COLOR][/SIZE] :cool1: Quote
asher Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='malawaszka']domek z księżyckiem :niedowia: [IMG]http://img254.imageshack.us/img254/2347/8sty293fm.jpg[/IMG][/quote] Domek z czym??? :hmmmm: [quote name='malawaszka'] [SIZE=6][COLOR=darkorchid]BO PAMIĘTAJCIE - NIE SIEDŹCIE WDOMU BO TRZYYYNAAASTEEEGOOO!!!! WSZYSTKO ZDARZYĆ SIĘ MOŻE!!!![/COLOR][/SIZE] :cool1:[/quote]O masz ci los, a ja się właśnie wymówiłam od rozrywkowej nocy :shake: Quote
malawaszka Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 [quote name='asher']Domek z czym??? :hmmmm: O masz ci los, a ja się właśnie wymówiłam od rozrywkowej nocy :shake:[/quote] no asher nooo!!! księżycka nie widzisz???? :cool1: a ja mogłam siedzieć w domu :shake: [SIZE=1][COLOR=silver]spotkałam exa bleh[/COLOR][/SIZE] Quote
PIKA Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='malawaszka'] a ja mogłam siedzieć w domu :shake: [SIZE=1][COLOR=silver]spotkałam exa bleh[/COLOR][/SIZE][/quote] No 13 wszystko zdarzyc się może :roll: Nie zawsze dobrego :roll: Quote
malawaszka Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 a ja miałam nadzieję na jakieś nowe emicje :cool3: Quote
PIKA Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='malawaszka']a ja miałam nadzieję na jakieś [B]nowe emicje[/B] :cool3:[/quote] Nowe co? :diabloti: Quote
Maga100 Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='asher']Domek z czym??? :hmmmm: [/quote] [B][SIZE=5]z księżyckiem :diabloti: :diabloti: :diabloti: [/SIZE][/B] [quote] O masz ci los, a ja się właśnie wymówiłam od rozrywkowej nocy :shake:[/quote] [B]I dobrze Asherku i dobrze, bo znając twoje szczęście i talenta...:shake: [/B] Quote
malawaszka Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 [quote name='PIKA']Nowe co? :diabloti:[/quote] emIcje - to taki nowy rodzaj odczuć - XXI wiek mamy droga PIKO i trezeba iść naprzów :cool3: Quote
asher Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Nie widzę księżycka :shake: Oślepłam, zaniewidziałam, tragedia :placz: Quote
Maga100 Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='malawaszka']emIcje - to taki nowy rodzaj odczuć - XXI wiek mamy droga PIKO i trezeba iść [B]naprzów[/B] :cool3:[/quote] [B]idźmy więc naprzów, hej ho! :p [/B] Quote
malawaszka Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 [quote name='asher']Nie widzę księżycka :shake: Oślepłam, zaniewidziałam, tragedia :placz:[/quote] no JAK TO???!!! a ja sie tak starałam zeby był na foto a tY go nei widzis??? :angryy: jest na śtrodku na samej góre!!!!! :angryy: MAGA ty ić juz na te łyżwy - tylko sie nie połam :diabloti: Quote
Maga100 Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='malawaszka'] MAGA ty ić juz na te łyżwy - tylko sie nie połam :diabloti:[/quote] [B]nie emicjonuj się tak :evil_lol: [/B] [B]Bedzie dobrze, wrócę cała prosto do twej galerii, bo umiłowałam ją :diabloti: [/B] [SIZE=1][COLOR=silver]chyba muszę się wyspać[/COLOR][/SIZE] :stupid: Quote
Alicja Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20348&page=3"]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20348&page=3[/URL] staw się MALAWASZKO Quote
asher Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='malawaszka']no JAK TO???!!! a ja sie tak starałam zeby był na foto a tY go nei widzis??? :angryy: jest na śtrodku na samej góre!!!!! :angryy: [/quote] Hahahaha, już zobaczyłam :lol: Ja go wcześniej na dachu szukałam, bo myślałam, że to coś w rodzaju kuraka, albo innej wiechy :lol: Quote
malawaszka Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 [quote name='asher']Hahahaha, już zobaczyłam :lol: Ja go wcześniej na dachu szukałam, bo myślałam, że to coś w rodzaju kuraka, albo innej wiechy :lol:[/quote] :stupid: NOO ZA KOGO TY MNIE MASZ MOJA DROGA???!!!!! :angryy: MAGA SIO!!!!! :x Quote
Maga100 Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='malawaszka'] MAGA SIO!!!!! :x[/quote] [B]Im bardziej Malawaszka wyganiała Magę, tym bardziej Maga tam była :diabloti: [/B] Quote
malawaszka Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 [quote name='Maga100'][B]Im bardziej Malawaszka wyganiała Magę, tym bardziej Maga tam była :diabloti: [/B][/quote] powinno być TYM BARDIEJ MAGI TAM NIE BYŁO :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 boshe tak Was czytam i mialam to robic tak ciiiiii ale nie moge musze to powiedziec WY jestescie WARIATKI normalnie ;) Quote
asher Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='dbsst']WY jestescie WARIATKI normalnie ;)[/quote]No masz, a tej się po piwie na komplementa zebrało :shake: Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='asher']No masz, a tej się po piwie na komplementa zebrało :shake:[/quote] hahahahahaha odrazu po piffe to tak z milosci :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='malawaszka']powinno być TYM BARDIEJ MAGI TAM NIE BYŁO :evil_lol:[/quote] [B]ale jak nie było, jak była? :-o [/B] [B]Debe, mówię nie po raz pierwszy - NIE PIJ!!!!!!!!!!!!!!!!![/B] Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Maga100'][B]ale jak nie było, jak była? :-o [/B] [B]Debe, mówię nie po raz pierwszy - NIE PIJ!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/quote] jeszcze dwa lyczki mi zostaly ;) Quote
Maga100 Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='dbsst']jeszcze dwa lyczki mi zostaly ;)[/quote] [B]spirytusu?? :diabloti: [/B] Quote
Recommended Posts