Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']fajnie że Wam się podobują moje fotki - Debest żeby ni było - to na tej focie Luna biegnie :lol: - jak będę się zbierała do kradzieży to oczywoście dam Ci znać :razz: :razz: :razz:

PIKA to może Czarnosrebrny Terier Rosyjski??? :cool3: nie podobuje Ci się???? :placz:[/quote]

ona wyglada jakby jej ktos lapy zwiazal :evil_lol:

waszka oki to czekam na znak sygnal kradziezowy ;) wiedzialam ze na Ciebie mozna liczyc :cool1:

Posted

[quote name='malawaszka']

PIKA to może Czarnosrebrny Terier Rosyjski??? :cool3: nie podobuje Ci się???? :placz:[/quote]
Alez Wasia podba mi się :buzi: :lol:
Przeciez wiesz, ze zartuje :evil_lol:

Posted

no to ufff mogę zatem spokojnie iść na piwo w piątek 13 :evil_lol: i będę piła za znalezienie takiego cuda i za kradzież nowego aparatu :razz: :razz: :razz: :diabloti:

[SIZE=6][COLOR=darkorchid]BO PAMIĘTAJCIE - NIE SIEDŹCIE WDOMU BO TRZYYYNAAASTEEEGOOO!!!! WSZYSTKO ZDARZYĆ SIĘ MOŻE!!!![/COLOR][/SIZE] :cool1:

Posted

[quote name='malawaszka']domek z księżyckiem :niedowia:

[IMG]http://img254.imageshack.us/img254/2347/8sty293fm.jpg[/IMG][/quote]
Domek z czym??? :hmmmm:

[SIZE=6][COLOR=darkorchid]BO PAMIĘTAJCIE - NIE SIEDŹCIE WDOMU BO TRZYYYNAAASTEEEGOOO!!!! WSZYSTKO ZDARZYĆ SIĘ MOŻE!!!![/COLOR][/SIZE] :cool1:[/quote]O masz ci los, a ja się właśnie wymówiłam od rozrywkowej nocy :shake:

Posted

[quote name='asher']Domek z czym??? :hmmmm:

O masz ci los, a ja się właśnie wymówiłam od rozrywkowej nocy :shake:[/quote]

no asher nooo!!! księżycka nie widzisz???? :cool1:

a ja mogłam siedzieć w domu :shake: [SIZE=1][COLOR=silver]spotkałam exa bleh[/COLOR][/SIZE]

Posted

a ja mogłam siedzieć w domu :shake: [SIZE=1][COLOR=silver]spotkałam exa bleh[/COLOR][/SIZE][/quote]
No 13 wszystko zdarzyc się może :roll: Nie zawsze dobrego :roll:

Posted

[quote name='asher']Domek z czym??? :hmmmm: [/quote]

[B][SIZE=5]z księżyckiem :diabloti: :diabloti: :diabloti: [/SIZE][/B]

[quote] O masz ci los, a ja się właśnie wymówiłam od rozrywkowej nocy :shake:[/quote]

[B]I dobrze Asherku i dobrze, bo znając twoje szczęście i talenta...:shake: [/B]

Posted

[quote name='malawaszka']emIcje - to taki nowy rodzaj odczuć - XXI wiek mamy droga PIKO i trezeba iść [B]naprzów[/B] :cool3:[/quote]

[B]idźmy więc naprzów, hej ho! :p [/B]

Posted

[quote name='asher']Nie widzę księżycka :shake: Oślepłam, zaniewidziałam, tragedia :placz:[/quote]

no JAK TO???!!! a ja sie tak starałam zeby był na foto a tY go nei widzis??? :angryy: jest na śtrodku na samej góre!!!!! :angryy:

MAGA ty ić juz na te łyżwy - tylko sie nie połam :diabloti:

Posted

MAGA ty ić juz na te łyżwy - tylko sie nie połam :diabloti:[/quote]

[B]nie emicjonuj się tak :evil_lol: [/B]
[B]Bedzie dobrze, wrócę cała prosto do twej galerii, bo umiłowałam ją :diabloti: [/B]
[SIZE=1][COLOR=silver]chyba muszę się wyspać[/COLOR][/SIZE] :stupid:

Posted

[quote name='malawaszka']no JAK TO???!!! a ja sie tak starałam zeby był na foto a tY go nei widzis??? :angryy: jest na śtrodku na samej góre!!!!! :angryy: [/quote]
Hahahaha, już zobaczyłam :lol: Ja go wcześniej na dachu szukałam, bo myślałam, że to coś w rodzaju kuraka, albo innej wiechy :lol:

Posted

[quote name='asher']Hahahaha, już zobaczyłam :lol: Ja go wcześniej na dachu szukałam, bo myślałam, że to coś w rodzaju kuraka, albo innej wiechy :lol:[/quote]

:stupid: NOO ZA KOGO TY MNIE MASZ MOJA DROGA???!!!!! :angryy:

MAGA SIO!!!!! :x

Posted

[quote name='malawaszka']powinno być TYM BARDIEJ MAGI TAM NIE BYŁO :evil_lol:[/quote]

[B]ale jak nie było, jak była? :-o [/B]

[B]Debe, mówię nie po raz pierwszy - NIE PIJ!!!!!!!!!!!!!!!!![/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B]ale jak nie było, jak była? :-o [/B]

[B]Debe, mówię nie po raz pierwszy - NIE PIJ!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/quote]

jeszcze dwa lyczki mi zostaly ;)