Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']8)

[img]http://img362.imageshack.us/img362/3733/p10100025on.jpg[/img]

[img]http://img483.imageshack.us/img483/4792/p10100011hs.jpg[/img][/quote][b]Magaaaaaa!!!![/b], chodź i oglądaj! I niby to moje boorki są dziwolągi, tak? 8) :lol:

Posted

[quote name='Maga100']Waszko, mówisz, ze za spokojnie tu, tak? :evilbat:
[b]zaproś Debe z Emilem, zaraz przestanie być spokojnie[/b]:lol:[/quote]

a coz to ma oznaczac :evilbat: :lol:

[img]http://img362.imageshack.us/img362/3733/p10100025on.jpg[/img]

:o :lol:

ale sep ja jak znalazl do [b]sępschool[/b] qtora otwiera Szpila z Boggiem 8)

Posted

[quote name='malawaszka']ale z racji wieku TYLKO na stanowisko Profesora Sępiarstwa :lol: w tym jest MISTRZEM!!! zwłaszcza w chodzeniu po domu i płakaniu Jaki to ja jestem głooodnyyyy :lol:[/quote]

oooooooczywiscie jak najbardziej dostanie stanowisko odpowiednie do wieku i umiejetnoci (a te widzimy ma spore) :lol:

Posted

[quote name='asher'][b]Magaaaaaa!!!![/b], chodź i oglądaj! I niby to moje boorki są dziwolągi, tak? 8) :lol:[/quote]

fakt, że Bolutek też dość ...ekh... nietypowy w swej pozycji, ale i tak uważam, że ty Asher masz większe dziwolągi :lol: :lol:

[quote name='dbsst'][quote name='Maga100']Waszko, mówisz, ze za spokojnie tu, tak? :evilbat:
[b]zaproś Debe z Emilem, zaraz przestanie być spokojnie[/b]:lol:[/quote]

a coz to ma oznaczac :evilbat: :lol:

[/quote]

niewiniątko :evilbat:

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='asher'][b]Magaaaaaa!!!![/b], chodź i oglądaj! I niby to moje boorki są dziwolągi, tak? 8) :lol:[/quote]

fakt, że Bolutek też dość ...ekh... nietypowy w swej pozycji, ale i tak uważam, że ty Asher masz większe dziwolągi :lol: :lol: [/quote]Ja nie rozumiem, czemu ty się moich boorków czepiasz :evil: :evil: :evil: Dołki kopią, jak każdy normalny pies, śpią na kanapach, jak każdy normalny pies... :niewiem:

Posted

[quote name='malawaszka']ale z racji wieku TYLKO na stanowisko Profesora Sępiarstwa :lol: w tym jest MISTRZEM!!! zwłaszcza w chodzeniu po domu i płakaniu Jaki to ja jestem głooodnyyyy :lol:[/quote]
Hej!!
Skąd ja to znam?Teraz się z Metką odchudzamy-masakra pierwszy dzien a mnie juz serce krwawi ze mi sie pies z głodu słania :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha ale on to potrafi robić nawet tuż po opędzlowaniu miski :lol: wtedy płacze że było małooooo :lol:[/quote]

i dlatego nominujemy go na Sępmistrza Wielkiego :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha ale on to potrafi robić nawet tuż po opędzlowaniu miski :lol: wtedy płacze że było małooooo :lol:[/quote]

Hej!

Własnie o tym mowie :lol: Dzisiaj rzucila sie na karme zjadla w kilka sekund i patrzy na mnie "to juz zjadlam dawaj konkrety" :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']hahhaa Bolut to jest Wielki Sępmistrz Lekoman :lol: bo jak nie dostanie wieczornej porcji tabletów to spać nie pójdzie :lol:[/quote] 8) sumienny pacjent :wink:

Posted

[quote name='asher']Ja nie rozumiem, czemu ty się moich boorków czepiasz :evil: :evil: :evil: Dołki kopią, jak każdy normalny pies, śpią na kanapach, jak każdy normalny pies... :niewiem:[/quote]

ja się nie czepiam, ja się zakochałam w twoich dziwolągach, ja bym chciała takie dwa dziwoloągi :angel: :angel: 8)

Posted

[quote name='malawaszka']hahhaa Bolut to jest Wielki Sępmistrz Lekoman :lol: [b]bo jak nie dostanie wieczornej porcji tabletów to spać nie pójdzie[/b] :lol:[/quote]

:o nie to juz normalne nie jest musze przyznac ze i u mnie Bolutowy awansowal na dziwolonga sępolonga wielgusa szrusa ([size=1]tak wiem to nie szary kolor ale mi sie rymowal[/size]) mumdusa ([size=1]nie wiem tez co to znaczy ale tez mi sie rymowalo)[/size]

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='asher']Ja nie rozumiem, czemu ty się moich boorków czepiasz :evil: :evil: :evil: Dołki kopią, jak każdy normalny pies, śpią na kanapach, jak każdy normalny pies... :niewiem:[/quote]

ja się nie czepiam, ja się zakochałam w twoich dziwolągach, ja bym chciała takie dwa dziwoloągi :angel: :angel: 8)[/quote]Hahaha, kochana, nie sądź po pozorach :evilbat:

Bolutek lekoman :o :roflt:

Posted

a jakbyście widziały jakiego speeda dostaje jak słyszy szelest blistrów z jego tabletami :o :lol:

a Luna jest beSZCZelna do potęgi setnej :evil: teraz na psacerku każdy dostał swój patyczek i było fajnie dopóki Luna nie zeżarła swojego :-? podbiegła do Bolusia po cichutku - wręcz na paluszkach :o :evil: i ukradła mu jego patyk tak, że biedaczek nawet się nie zdążył zorientować z której strony nadeszło złodziejstwo :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']a jakbyście widziały jakiego speeda dostaje jak słyszy szelest blistrów z jego tabletami :o :lol:

a Luna jest beSZCZelna do potęgi setnej :evil: teraz na psacerku każdy dostał swój patyczek i było fajnie dopóki Luna nie zeżarła swojego :-? podbiegła do Bolusia po cichutku - wręcz na paluszkach :o :evil: i ukradła mu jego patyk tak, że biedaczek nawet się nie zdążył zorientować z której strony nadeszło złodziejstwo :lol:[/quote]

hahahaha KOBIETY :)

Posted

[quote name='malawaszka']
noo to mnie się pytasz?? 8)[/quote]

To jest pytanie retoryczne moja droga !!! Ja Ci - a własciwie Twoim psom poprostu ordynarnie zazdraszczam :evilbat: :lol: :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']ahhh no widzisz :lol: ja im też zazdraszczam :lol: a Luna się właśnie wyniosła obrażona do mojej mamy na brzydkie pościele :lol: bo jej wyczesałam podszerstek :evilbat: :lol:[/quote] 8) delikatna panienka w końcu a ty ją pewnie szarpałaś :-?

Posted

[quote name='malawaszka']ahhh no widzisz :lol: ja im też zazdraszczam :lol: a Luna się właśnie wyniosła obrażona do mojej mamy na brzydkie pościele :lol: bo jej wyczesałam podszerstek :evilbat: :lol:[/quote]
sie nie dziwię, że obrażona - przecież teraz jej bidusi zimno :( :wink: :lol: