malawaszka Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 nie moge :evilbat: bo dostanie bęcki od Luny za samo zbliżenie się do niej (tej szafy) :-? Quote
asher Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 [quote name='malawaszka']8) [img]http://img362.imageshack.us/img362/3733/p10100025on.jpg[/img] [img]http://img483.imageshack.us/img483/4792/p10100011hs.jpg[/img][/quote][b]Magaaaaaa!!!![/b], chodź i oglądaj! I niby to moje boorki są dziwolągi, tak? 8) :lol: Quote
dbsst Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [quote name='Maga100']Waszko, mówisz, ze za spokojnie tu, tak? :evilbat: [b]zaproś Debe z Emilem, zaraz przestanie być spokojnie[/b]:lol:[/quote] a coz to ma oznaczac :evilbat: :lol: [img]http://img362.imageshack.us/img362/3733/p10100025on.jpg[/img] :o :lol: ale sep ja jak znalazl do [b]sępschool[/b] qtora otwiera Szpila z Boggiem 8) Quote
malawaszka Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 ale z racji wieku TYLKO na stanowisko Profesora Sępiarstwa :lol: w tym jest MISTRZEM!!! zwłaszcza w chodzeniu po domu i płakaniu Jaki to ja jestem głooodnyyyy :lol: Quote
dbsst Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [quote name='malawaszka']ale z racji wieku TYLKO na stanowisko Profesora Sępiarstwa :lol: w tym jest MISTRZEM!!! zwłaszcza w chodzeniu po domu i płakaniu Jaki to ja jestem głooodnyyyy :lol:[/quote] oooooooczywiscie jak najbardziej dostanie stanowisko odpowiednie do wieku i umiejetnoci (a te widzimy ma spore) :lol: Quote
Maga100 Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [quote name='asher'][b]Magaaaaaa!!!![/b], chodź i oglądaj! I niby to moje boorki są dziwolągi, tak? 8) :lol:[/quote] fakt, że Bolutek też dość ...ekh... nietypowy w swej pozycji, ale i tak uważam, że ty Asher masz większe dziwolągi :lol: :lol: [quote name='dbsst'][quote name='Maga100']Waszko, mówisz, ze za spokojnie tu, tak? :evilbat: [b]zaproś Debe z Emilem, zaraz przestanie być spokojnie[/b]:lol:[/quote] a coz to ma oznaczac :evilbat: :lol: [/quote] niewiniątko :evilbat: Quote
dbsst Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [quote name='Maga100']niewiniątko :evilbat:[/quote] swiete slowa tylko ikonka Ci sie pomylila :roll: Quote
asher Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='asher'][b]Magaaaaaa!!!![/b], chodź i oglądaj! I niby to moje boorki są dziwolągi, tak? 8) :lol:[/quote] fakt, że Bolutek też dość ...ekh... nietypowy w swej pozycji, ale i tak uważam, że ty Asher masz większe dziwolągi :lol: :lol: [/quote]Ja nie rozumiem, czemu ty się moich boorków czepiasz :evil: :evil: :evil: Dołki kopią, jak każdy normalny pies, śpią na kanapach, jak każdy normalny pies... :niewiem: Quote
asiunia Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [quote name='malawaszka']ale z racji wieku TYLKO na stanowisko Profesora Sępiarstwa :lol: w tym jest MISTRZEM!!! zwłaszcza w chodzeniu po domu i płakaniu Jaki to ja jestem głooodnyyyy :lol:[/quote] Hej!! Skąd ja to znam?Teraz się z Metką odchudzamy-masakra pierwszy dzien a mnie juz serce krwawi ze mi sie pies z głodu słania :lol: Quote
malawaszka Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 hahaha ale on to potrafi robić nawet tuż po opędzlowaniu miski :lol: wtedy płacze że było małooooo :lol: Quote
dbsst Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [quote name='malawaszka']hahaha ale on to potrafi robić nawet tuż po opędzlowaniu miski :lol: wtedy płacze że było małooooo :lol:[/quote] i dlatego nominujemy go na Sępmistrza Wielkiego :lol: Quote
asiunia Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [quote name='malawaszka']hahaha ale on to potrafi robić nawet tuż po opędzlowaniu miski :lol: wtedy płacze że było małooooo :lol:[/quote] Hej! Własnie o tym mowie :lol: Dzisiaj rzucila sie na karme zjadla w kilka sekund i patrzy na mnie "to juz zjadlam dawaj konkrety" :lol: Quote
malawaszka Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 hahhaa Bolut to jest Wielki Sępmistrz Lekoman :lol: bo jak nie dostanie wieczornej porcji tabletów to spać nie pójdzie :lol: Quote
Alicja Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [quote name='malawaszka']hahhaa Bolut to jest Wielki Sępmistrz Lekoman :lol: bo jak nie dostanie wieczornej porcji tabletów to spać nie pójdzie :lol:[/quote] 8) sumienny pacjent :wink: Quote
Maga100 Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [quote name='asher']Ja nie rozumiem, czemu ty się moich boorków czepiasz :evil: :evil: :evil: Dołki kopią, jak każdy normalny pies, śpią na kanapach, jak każdy normalny pies... :niewiem:[/quote] ja się nie czepiam, ja się zakochałam w twoich dziwolągach, ja bym chciała takie dwa dziwoloągi :angel: :angel: 8) Quote
dbsst Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [quote name='malawaszka']hahhaa Bolut to jest Wielki Sępmistrz Lekoman :lol: [b]bo jak nie dostanie wieczornej porcji tabletów to spać nie pójdzie[/b] :lol:[/quote] :o nie to juz normalne nie jest musze przyznac ze i u mnie Bolutowy awansowal na dziwolonga sępolonga wielgusa szrusa ([size=1]tak wiem to nie szary kolor ale mi sie rymowal[/size]) mumdusa ([size=1]nie wiem tez co to znaczy ale tez mi sie rymowalo)[/size] Quote
asher Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='asher']Ja nie rozumiem, czemu ty się moich boorków czepiasz :evil: :evil: :evil: Dołki kopią, jak każdy normalny pies, śpią na kanapach, jak każdy normalny pies... :niewiem:[/quote] ja się nie czepiam, ja się zakochałam w twoich dziwolągach, ja bym chciała takie dwa dziwoloągi :angel: :angel: 8)[/quote]Hahaha, kochana, nie sądź po pozorach :evilbat: Bolutek lekoman :o :roflt: Quote
malawaszka Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 a jakbyście widziały jakiego speeda dostaje jak słyszy szelest blistrów z jego tabletami :o :lol: a Luna jest beSZCZelna do potęgi setnej :evil: teraz na psacerku każdy dostał swój patyczek i było fajnie dopóki Luna nie zeżarła swojego :-? podbiegła do Bolusia po cichutku - wręcz na paluszkach :o :evil: i ukradła mu jego patyk tak, że biedaczek nawet się nie zdążył zorientować z której strony nadeszło złodziejstwo :lol: Quote
Hanna R. Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [b][size=6]DLACZEGO TWOJE PSY MAJĄ ŁADNIEJSZĄ POŚCIEL NIŻ MOI DOMOWNICY ?[/size][/b] :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
dbsst Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [quote name='malawaszka']a jakbyście widziały jakiego speeda dostaje jak słyszy szelest blistrów z jego tabletami :o :lol: a Luna jest beSZCZelna do potęgi setnej :evil: teraz na psacerku każdy dostał swój patyczek i było fajnie dopóki Luna nie zeżarła swojego :-? podbiegła do Bolusia po cichutku - wręcz na paluszkach :o :evil: i ukradła mu jego patyk tak, że biedaczek nawet się nie zdążył zorientować z której strony nadeszło złodziejstwo :lol:[/quote] hahahaha KOBIETY :) Quote
malawaszka Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][b][size=6]DLACZEGO TWOJE PSY MAJĄ ŁADNIEJSZĄ POŚCIEL NIŻ MOI DOMOWNICY ?[/size][/b] :evilbat: :evilbat: :evilbat:[/quote] noo to mnie się pytasz?? 8) Quote
Hanna R. Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [quote name='malawaszka'] noo to mnie się pytasz?? 8)[/quote] To jest pytanie retoryczne moja droga !!! Ja Ci - a własciwie Twoim psom poprostu ordynarnie zazdraszczam :evilbat: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 ahhh no widzisz :lol: ja im też zazdraszczam :lol: a Luna się właśnie wyniosła obrażona do mojej mamy na brzydkie pościele :lol: bo jej wyczesałam podszerstek :evilbat: :lol: Quote
Alicja Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 [quote name='malawaszka']ahhh no widzisz :lol: ja im też zazdraszczam :lol: a Luna się właśnie wyniosła obrażona do mojej mamy na brzydkie pościele :lol: bo jej wyczesałam podszerstek :evilbat: :lol:[/quote] 8) delikatna panienka w końcu a ty ją pewnie szarpałaś :-? Quote
aga1215 Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 [quote name='malawaszka']ahhh no widzisz :lol: ja im też zazdraszczam :lol: a Luna się właśnie wyniosła obrażona do mojej mamy na brzydkie pościele :lol: bo jej wyczesałam podszerstek :evilbat: :lol:[/quote] sie nie dziwię, że obrażona - przecież teraz jej bidusi zimno :( :wink: :lol: Quote
Recommended Posts