malawaszka Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 nie moge :evilbat: bo dostanie bęcki od Luny za samo zbliżenie się do niej (tej szafy) :-? Quote
asher Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 malawaszka napisał(a):8) Magaaaaaa!!!!, chodź i oglądaj! I niby to moje boorki są dziwolągi, tak? 8) :lol: Quote
dbsst Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Maga100 napisał(a):Waszko, mówisz, ze za spokojnie tu, tak? :evilbat: zaproś Debe z Emilem, zaraz przestanie być spokojnie:lol: a coz to ma oznaczac :evilbat: :lol: :o :lol: ale sep ja jak znalazl do sępschool qtora otwiera Szpila z Boggiem 8) Quote
malawaszka Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 ale z racji wieku TYLKO na stanowisko Profesora Sępiarstwa :lol: w tym jest MISTRZEM!!! zwłaszcza w chodzeniu po domu i płakaniu Jaki to ja jestem głooodnyyyy :lol: Quote
dbsst Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 malawaszka napisał(a):ale z racji wieku TYLKO na stanowisko Profesora Sępiarstwa :lol: w tym jest MISTRZEM!!! zwłaszcza w chodzeniu po domu i płakaniu Jaki to ja jestem głooodnyyyy :lol: oooooooczywiscie jak najbardziej dostanie stanowisko odpowiednie do wieku i umiejetnoci (a te widzimy ma spore) :lol: Quote
Maga100 Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 asher napisał(a):Magaaaaaa!!!!, chodź i oglądaj! I niby to moje boorki są dziwolągi, tak? 8) :lol: fakt, że Bolutek też dość ...ekh... nietypowy w swej pozycji, ale i tak uważam, że ty Asher masz większe dziwolągi :lol: :lol: dbsst napisał(a):Maga100 napisał(a):Waszko, mówisz, ze za spokojnie tu, tak? :evilbat: zaproś Debe z Emilem, zaraz przestanie być spokojnie:lol: a coz to ma oznaczac :evilbat: :lol: niewiniątko :evilbat: Quote
dbsst Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Maga100 napisał(a):niewiniątko :evilbat: swiete slowa tylko ikonka Ci sie pomylila :roll: Quote
asher Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Maga100 napisał(a):asher napisał(a):Magaaaaaa!!!!, chodź i oglądaj! I niby to moje boorki są dziwolągi, tak? 8) :lol: fakt, że Bolutek też dość ...ekh... nietypowy w swej pozycji, ale i tak uważam, że ty Asher masz większe dziwolągi :lol: :lol: Ja nie rozumiem, czemu ty się moich boorków czepiasz :evil: :evil: :evil: Dołki kopią, jak każdy normalny pies, śpią na kanapach, jak każdy normalny pies... :niewiem: Quote
asiunia Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 malawaszka napisał(a):ale z racji wieku TYLKO na stanowisko Profesora Sępiarstwa :lol: w tym jest MISTRZEM!!! zwłaszcza w chodzeniu po domu i płakaniu Jaki to ja jestem głooodnyyyy :lol: Hej!! Skąd ja to znam?Teraz się z Metką odchudzamy-masakra pierwszy dzien a mnie juz serce krwawi ze mi sie pies z głodu słania :lol: Quote
malawaszka Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 hahaha ale on to potrafi robić nawet tuż po opędzlowaniu miski :lol: wtedy płacze że było małooooo :lol: Quote
dbsst Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 malawaszka napisał(a):hahaha ale on to potrafi robić nawet tuż po opędzlowaniu miski :lol: wtedy płacze że było małooooo :lol: i dlatego nominujemy go na Sępmistrza Wielkiego :lol: Quote
asiunia Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 malawaszka napisał(a):hahaha ale on to potrafi robić nawet tuż po opędzlowaniu miski :lol: wtedy płacze że było małooooo :lol: Hej! Własnie o tym mowie :lol: Dzisiaj rzucila sie na karme zjadla w kilka sekund i patrzy na mnie "to juz zjadlam dawaj konkrety" :lol: Quote
malawaszka Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 hahhaa Bolut to jest Wielki Sępmistrz Lekoman :lol: bo jak nie dostanie wieczornej porcji tabletów to spać nie pójdzie :lol: Quote
Alicja Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 malawaszka napisał(a):hahhaa Bolut to jest Wielki Sępmistrz Lekoman :lol: bo jak nie dostanie wieczornej porcji tabletów to spać nie pójdzie :lol: 8) sumienny pacjent :wink: Quote
Maga100 Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 asher napisał(a):Ja nie rozumiem, czemu ty się moich boorków czepiasz :evil: :evil: :evil: Dołki kopią, jak każdy normalny pies, śpią na kanapach, jak każdy normalny pies... :niewiem: ja się nie czepiam, ja się zakochałam w twoich dziwolągach, ja bym chciała takie dwa dziwoloągi :angel: :angel: 8) Quote
dbsst Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 malawaszka napisał(a):hahhaa Bolut to jest Wielki Sępmistrz Lekoman :lol: bo jak nie dostanie wieczornej porcji tabletów to spać nie pójdzie :lol: :o nie to juz normalne nie jest musze przyznac ze i u mnie Bolutowy awansowal na dziwolonga sępolonga wielgusa szrusa (tak wiem to nie szary kolor ale mi sie rymowal) mumdusa (nie wiem tez co to znaczy ale tez mi sie rymowalo) Quote
asher Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Maga100 napisał(a):asher napisał(a):Ja nie rozumiem, czemu ty się moich boorków czepiasz :evil: :evil: :evil: Dołki kopią, jak każdy normalny pies, śpią na kanapach, jak każdy normalny pies... :niewiem: ja się nie czepiam, ja się zakochałam w twoich dziwolągach, ja bym chciała takie dwa dziwoloągi :angel: :angel: 8)Hahaha, kochana, nie sądź po pozorach :evilbat: Bolutek lekoman :o :roflt: Quote
malawaszka Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 a jakbyście widziały jakiego speeda dostaje jak słyszy szelest blistrów z jego tabletami :o :lol: a Luna jest beSZCZelna do potęgi setnej :evil: teraz na psacerku każdy dostał swój patyczek i było fajnie dopóki Luna nie zeżarła swojego :-? podbiegła do Bolusia po cichutku - wręcz na paluszkach :o :evil: i ukradła mu jego patyk tak, że biedaczek nawet się nie zdążył zorientować z której strony nadeszło złodziejstwo :lol: Quote
Hanna R. Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 DLACZEGO TWOJE PSY MAJĄ ŁADNIEJSZĄ POŚCIEL NIŻ MOI DOMOWNICY ? :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
dbsst Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 malawaszka napisał(a):a jakbyście widziały jakiego speeda dostaje jak słyszy szelest blistrów z jego tabletami :o :lol: a Luna jest beSZCZelna do potęgi setnej :evil: teraz na psacerku każdy dostał swój patyczek i było fajnie dopóki Luna nie zeżarła swojego :-? podbiegła do Bolusia po cichutku - wręcz na paluszkach :o :evil: i ukradła mu jego patyk tak, że biedaczek nawet się nie zdążył zorientować z której strony nadeszło złodziejstwo :lol: hahahaha KOBIETY :) Quote
malawaszka Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 HankaRupczewska napisał(a):DLACZEGO TWOJE PSY MAJĄ ŁADNIEJSZĄ POŚCIEL NIŻ MOI DOMOWNICY ? :evilbat: :evilbat: :evilbat: noo to mnie się pytasz?? 8) Quote
Hanna R. Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 malawaszka napisał(a): noo to mnie się pytasz?? 8) To jest pytanie retoryczne moja droga !!! Ja Ci - a własciwie Twoim psom poprostu ordynarnie zazdraszczam :evilbat: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 ahhh no widzisz :lol: ja im też zazdraszczam :lol: a Luna się właśnie wyniosła obrażona do mojej mamy na brzydkie pościele :lol: bo jej wyczesałam podszerstek :evilbat: :lol: Quote
Alicja Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 malawaszka napisał(a):ahhh no widzisz :lol: ja im też zazdraszczam :lol: a Luna się właśnie wyniosła obrażona do mojej mamy na brzydkie pościele :lol: bo jej wyczesałam podszerstek :evilbat: :lol: 8) delikatna panienka w końcu a ty ją pewnie szarpałaś :-? Quote
aga1215 Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 malawaszka napisał(a):ahhh no widzisz :lol: ja im też zazdraszczam :lol: a Luna się właśnie wyniosła obrażona do mojej mamy na brzydkie pościele :lol: bo jej wyczesałam podszerstek :evilbat: :lol: sie nie dziwię, że obrażona - przecież teraz jej bidusi zimno :( :wink: :lol: Quote
Recommended Posts