Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maga100 napisał(a):
Waszko, mówisz, ze za spokojnie tu, tak? :evilbat:
zaproś Debe z Emilem, zaraz przestanie być spokojnie:lol:

a coz to ma oznaczac :evilbat: :lol:

:o :lol:

ale sep ja jak znalazl do sępschool qtora otwiera Szpila z Boggiem 8)

Posted

malawaszka napisał(a):
ale z racji wieku TYLKO na stanowisko Profesora Sępiarstwa :lol: w tym jest MISTRZEM!!! zwłaszcza w chodzeniu po domu i płakaniu Jaki to ja jestem głooodnyyyy :lol:

oooooooczywiscie jak najbardziej dostanie stanowisko odpowiednie do wieku i umiejetnoci (a te widzimy ma spore) :lol:

Posted

asher napisał(a):
Magaaaaaa!!!!, chodź i oglądaj! I niby to moje boorki są dziwolągi, tak? 8) :lol:

fakt, że Bolutek też dość ...ekh... nietypowy w swej pozycji, ale i tak uważam, że ty Asher masz większe dziwolągi :lol: :lol:

dbsst napisał(a):
Maga100 napisał(a):
Waszko, mówisz, ze za spokojnie tu, tak? :evilbat:
zaproś Debe z Emilem, zaraz przestanie być spokojnie:lol:

a coz to ma oznaczac :evilbat: :lol:

niewiniątko :evilbat:

Posted

Maga100 napisał(a):
asher napisał(a):
Magaaaaaa!!!!, chodź i oglądaj! I niby to moje boorki są dziwolągi, tak? 8) :lol:

fakt, że Bolutek też dość ...ekh... nietypowy w swej pozycji, ale i tak uważam, że ty Asher masz większe dziwolągi :lol: :lol:
Ja nie rozumiem, czemu ty się moich boorków czepiasz :evil: :evil: :evil: Dołki kopią, jak każdy normalny pies, śpią na kanapach, jak każdy normalny pies... :niewiem:

Posted

malawaszka napisał(a):
ale z racji wieku TYLKO na stanowisko Profesora Sępiarstwa :lol: w tym jest MISTRZEM!!! zwłaszcza w chodzeniu po domu i płakaniu Jaki to ja jestem głooodnyyyy :lol:

Hej!!
Skąd ja to znam?Teraz się z Metką odchudzamy-masakra pierwszy dzien a mnie juz serce krwawi ze mi sie pies z głodu słania :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha ale on to potrafi robić nawet tuż po opędzlowaniu miski :lol: wtedy płacze że było małooooo :lol:

i dlatego nominujemy go na Sępmistrza Wielkiego :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha ale on to potrafi robić nawet tuż po opędzlowaniu miski :lol: wtedy płacze że było małooooo :lol:

Hej!

Własnie o tym mowie :lol: Dzisiaj rzucila sie na karme zjadla w kilka sekund i patrzy na mnie "to juz zjadlam dawaj konkrety" :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahhaa Bolut to jest Wielki Sępmistrz Lekoman :lol: bo jak nie dostanie wieczornej porcji tabletów to spać nie pójdzie :lol:
8) sumienny pacjent :wink:

Posted

asher napisał(a):
Ja nie rozumiem, czemu ty się moich boorków czepiasz :evil: :evil: :evil: Dołki kopią, jak każdy normalny pies, śpią na kanapach, jak każdy normalny pies... :niewiem:

ja się nie czepiam, ja się zakochałam w twoich dziwolągach, ja bym chciała takie dwa dziwoloągi :angel: :angel: 8)

Posted

malawaszka napisał(a):
hahhaa Bolut to jest Wielki Sępmistrz Lekoman :lol: bo jak nie dostanie wieczornej porcji tabletów to spać nie pójdzie :lol:

:o nie to juz normalne nie jest musze przyznac ze i u mnie Bolutowy awansowal na dziwolonga sępolonga wielgusa szrusa (tak wiem to nie szary kolor ale mi sie rymowal) mumdusa (nie wiem tez co to znaczy ale tez mi sie rymowalo)

Posted

Maga100 napisał(a):
asher napisał(a):

ja się nie czepiam, ja się zakochałam w twoich dziwolągach, ja bym chciała takie dwa dziwoloągi :angel: :angel: 8)
Hahaha, kochana, nie sądź po pozorach :evilbat:

Bolutek lekoman :o :roflt:

Posted

a jakbyście widziały jakiego speeda dostaje jak słyszy szelest blistrów z jego tabletami :o :lol:

a Luna jest beSZCZelna do potęgi setnej :evil: teraz na psacerku każdy dostał swój patyczek i było fajnie dopóki Luna nie zeżarła swojego :-? podbiegła do Bolusia po cichutku - wręcz na paluszkach :o :evil: i ukradła mu jego patyk tak, że biedaczek nawet się nie zdążył zorientować z której strony nadeszło złodziejstwo :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
a jakbyście widziały jakiego speeda dostaje jak słyszy szelest blistrów z jego tabletami :o :lol:

a Luna jest beSZCZelna do potęgi setnej :evil: teraz na psacerku każdy dostał swój patyczek i było fajnie dopóki Luna nie zeżarła swojego :-? podbiegła do Bolusia po cichutku - wręcz na paluszkach :o :evil: i ukradła mu jego patyk tak, że biedaczek nawet się nie zdążył zorientować z której strony nadeszło złodziejstwo :lol:

hahahaha KOBIETY :)

Posted

malawaszka napisał(a):

noo to mnie się pytasz?? 8)

To jest pytanie retoryczne moja droga !!! Ja Ci - a własciwie Twoim psom poprostu ordynarnie zazdraszczam :evilbat: :lol: :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
ahhh no widzisz :lol: ja im też zazdraszczam :lol: a Luna się właśnie wyniosła obrażona do mojej mamy na brzydkie pościele :lol: bo jej wyczesałam podszerstek :evilbat: :lol:
8) delikatna panienka w końcu a ty ją pewnie szarpałaś :-?

Posted

malawaszka napisał(a):
ahhh no widzisz :lol: ja im też zazdraszczam :lol: a Luna się właśnie wyniosła obrażona do mojej mamy na brzydkie pościele :lol: bo jej wyczesałam podszerstek :evilbat: :lol:

sie nie dziwię, że obrażona - przecież teraz jej bidusi zimno :( :wink: :lol: