mrowka Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 [quote name='an3czka'][COLOR=navy][I][B]No dobla[/B][/I][/COLOR]:loveu:[/quote] :bigcool: dziekujee :bigcool: [quote name='asiunia']Hej!! Hahahahaha miny Make-upa zajefajne:lol::lol:[/quote] Asik z Toba tez sie w Katowicach spotkam zebys czasem nie zapomniala...:mad: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Mróweczko, a może Ty foteczki sama powstawiasz? :mad: Zaraz się pewnie zaczniesz tłumaczyć, że aparat jeszcze zepsuty :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
mrowka Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 [quote name='PiotrekJ']Mróweczko, a może Ty foteczki sama powstawiasz? :mad: Zaraz się pewnie zaczniesz tłumaczyć, że aparat jeszcze zepsuty :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote] :eviltong: :eviltong: :eviltong: a no zepsuty dalej :-( :angryy: Moze zechcesz mi naprawic? :evil_lol: A foteczki saa i to nawet duzo foteczek :Cool!: :loveu: :cool3: :iloveyou: :calus: Quote
PiotrekJ Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='mrowka']A foteczki saa i to nawet duzo foteczek :Cool!: :loveu: :cool3: :iloveyou: :calus:[/quote] Szkoda tylko, że nie tam gdzie ich miejsce :mad: :angryy: :mad: :evil_lol: ... Quote
mrowka Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 [quote name='PiotrekJ']Szkoda tylko, że nie tam gdzie ich miejsce :mad: :angryy: :mad: :evil_lol: ...[/quote] :hmmmm: jak to nie?? To juz nie chcecie zdjec w galerii?? :placz: :shake: :placz: Quote
PiotrekJ Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='mrowka']:hmmmm: jak to nie?? To juz nie chcecie zdjec w galerii?? :placz: :shake: :placz:[/quote] Tak to jest jak rozmawia blondyn z blondynką :evil_lol: ... Myślałem że masz fotki, których nie ma jeszcze w galerii ;) ... Quote
mrowka Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 [quote name='PiotrekJ']Tak to jest jak rozmawia blondyn z blondynką :evil_lol: ... Myślałem że masz fotki, których nie ma jeszcze w galerii ;) ...[/quote] Eee to chyba ja powinnam napisac tak to jest jak sie rozmawia z blondynem :evil_lol: No Ty sobie cos ubzdurales ze mam w kompie, przeciez foteczki mojego syncia wkleja BASIA (dziekujeeeeemy :calus: :multi: :loveu: ) Wiec od blondynek prosze sie odczepic :mad: :evil_lol: Piotrze :stupid: Quote
Basia&Safi Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Piotrus :cool3: nie podobaja Ci sie foteczki :evil_lol: mam chyba jeszcze troche w zapasie :eviltong: to jutro powklejam :) i wiecie co my idziemy na lodowisko a wy nie :multi: :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='basiulka22tychy']Piotrus :cool3: nie podobaja Ci sie foteczki :evil_lol: mam chyba jeszcze troche w zapasie :eviltong: to jutro powklejam :) i wiecie co my idziemy na lodowisko a wy nie :multi: :eviltong:[/quote] Sie podobają, tylko ta Faraonka zawsze coś przekręci :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
mrowka Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 [quote name='basiulka22tychy']Piotrus :cool3: nie podobaja Ci sie foteczki :evil_lol: mam chyba jeszcze troche w zapasie :eviltong: to jutro powklejam :) i wiecie co my idziemy na lodowisko a wy nie :multi: :eviltong:[/quote] Piotr chce mnei koniecznie sprowokowac zebym swoich tajnych nozyczek uzyla :evil_lol: Basiaa :shock: jeszcze masz foteczki???? :-o Jeee :iloveyou: :Cool!: :iloveyou: [B]:cunao::loveu: W weekendzik lodowisko :loveu: :cunao:[/B] [SIZE=1]Jak wroce cala to bedzie dobrze :lol: [/SIZE] Quote
mrowka Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 [quote name='PiotrekJ']Sie podobają, tylko ta Faraonka zawsze coś przekręci :shake: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote] :nono: wypraszam sobie... :mad: :mad: Faraonki to zaraz moga Ci po domu chodzic :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 noooo to dobrze :evil_lol: bo juz myslalam ze bde musiala jechac do :angryy: :mad: :lol: :lol: :lol: warszawy Quote
mrowka Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 [quote name='basiulka22tychy']noooo to dobrze :evil_lol: bo juz myslalam ze bde musiala jechac do :angryy: :mad: :lol: :lol: :lol: warszawy[/quote] hahaha i Piotr sie chyba przestraszyl :hmmmm: :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='basiulka22tychy'][B][COLOR=red]NIESPODZIEWAJKA [/COLOR][/B]zaraz Cie ugryze :evil_lol: [IMG]http://img95.imageshack.us/img95/2476/im0006574bu.jpg[/IMG] ehhh zabrali mi zabawki :( :angryy: [IMG]http://img216.imageshack.us/img216/3048/im0006682xk.jpg[/IMG] co jest z tym uchem :mad: oko tez mam jakies dziwne :shake: co wy mi zrobiliscie :crazyeye: :-( :evil_lol: [IMG]http://img233.imageshack.us/img233/424/im0006639db.jpg[/IMG][/quote] niespodziewana niespodziajka jest suuuuuuuuuper :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [SIZE=4][I][B]MEJKI u nas jest 100 strona :laola::laola::laola::drinking::drinking::drinking:[/B][/I][/SIZE] Quote
e.v.a Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 kolejnej seteczki Mejk!!!!:drinking: :beerchug::cunao: :drink1: Quote
dbsst Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 seteczka mrowie walnela :drinking: :thumbs: :tort: :tort: :tort: :cunao: :cunao: :cunao: :drinka: :drinka: :drink1: :drink1: :drink1: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: wiecej takich setek mrowa Quote
PiotrekJ Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='mrowka']hahaha i Piotr sie chyba przestraszyl :hmmmm: :evil_lol:[/quote] Nie mam kogo, a Ty mi z tymi nożyczkami nie wyskakuj bo Loca naślę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... A to za 100 stronkę :lol: ... :drinking::drinking::drink1::drink1::drinking::drinking::drink1::drink1: Quote
Cimi Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Wow to już setka Mejkowi stuknęła :cool3: :multi:. To za następne tyle :drinking: :drinking: :drinking: :lol!: :lol!: :drinka: Quote
Alicja Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [B]Mrówcia ma 100 i jej nie ma :angryy: :drinka::drinka::drinka::drinka::drinka: [/B] Quote
mrowka Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 :crazyeye: :-o Czy ja dobrze widze czy nam 100tka stuknela?? :crazyeye: ohhhhh to wszystko dzieki WAM!! Ze zagladacie do Mejkowej galerii bez Was by tego nie byloo :placz: az sie poplakalam ze wzruszenia.. DZIEKUJEMY BARDZO ze nas odwiedzacie, ze jestescie z nami w tych trudnych chwilach (mowa o zepsutym aparacie :-( ) i za to ze mozemy byc z Wami!! :loveu: [SIZE=5][COLOR=red][B]:laola:D :bigcool: Z :multi:I :sweetCyb: E :iloveyou:K :loveu: U :ylsuper:J :laugh2_2:E :BIG:M :Cool!:Y :laola:[/B][/COLOR][/SIZE] [B][COLOR=#ff0000][COLOR=black]A teraz stawiam wszystkim!![/COLOR] [/COLOR][/B]:knajpa: :cunao: :drink1: :beerchug: :drink1: :drinka: :drinking: [B]Zdrowko moi drodzy!![/B] :drinking: :cunao::drinka::drink1: :beerchug: :knajpa: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [CENTER][SIZE=6][B][COLOR=purple]za następną[/COLOR][/B] [COLOR=red]100[/COLOR][/SIZE] :drinking: :cunao::drinka::drink1: :beerchug: :knajpa::drinking: :cunao::drinka::drink1: :beerchug: :knajpa:[/CENTER] Quote
Alicja Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [B]za 100 stronę i za 1000 post :multi::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka:[/B] Quote
mrowka Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 Alu chyba z 5 min szukalam o co Ci chodzi z tym 1000 postem :oops: :oops: :lol: :lol: az wkoncu znalazlam :evil_lol: :drinking::drinking::drinking::drinking:[B][SIZE=5]Noo to za 100 stronke i 1000[/SIZE][/B] [SIZE=5][B]post ALI w naszej galerii [/B][/SIZE]:drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
Alicja Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='mrowka']Alu chyba z 5 min szukalam o co Ci chodzi z tym 1000 postem :oops: :oops: :lol: :lol: az wkoncu znalazlam :evil_lol: :drinking::drinking::drinking::drinking:[B][SIZE=5]Noo to za 100 stronke i 1000[/SIZE][/B] [SIZE=5][B]post ALI w naszej galerii [/B][/SIZE]:drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking:[/quote]ale mi się udało :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts