mrowka Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 Eee przeciez ja zawsze i wszedzie jestem grzeczna :razz: wszyscy wiedza ze mrowki grzeczne i pracowite :cool1: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
agbar Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Mrówka zajrzyj do mnie bo cos tam dla ciebie mam:) Quote
mrowka Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 [quote name='PiotrekJ']Mróweczka pilnie poszukiwana :lol: :lol: :lol: ...[/quote] haa już wiem!!!! :razz: Quote
an3czka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='basiulka22tychy'][IMG]http://img90.imageshack.us/img90/430/23bn1.jpg[/IMG] [/quote] :loveu:[COLOR=darkslateblue][B][I] Proszę ode mnie buziaki w zadarty kinol przekazać!:eviltong: [/I][/B][/COLOR] Quote
PiotrekJ Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='mrowka']haa już wiem!!!! :razz:[/quote] Co już wiesz? :niewiem: :hmmmm: Quote
mrowka Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 [quote name='an3czka']:loveu:[COLOR=darkslateblue][B][I] Proszę ode mnie buziaki w zadarty kinol przekazać!:eviltong: [/I][/B][/COLOR][/quote] Aneczka :Cool!: cieszyymy się, że do nas wpadłaś :loveu: A buziaaki napewno przekażę! ;) [quote name='PiotrekJ']Co już wiesz? :niewiem: :hmmmm:[/quote] Czemu byłam poszukiwana :razz: :evil_lol: :evil_lol: Grrrr kiedy ta zima się już skończy, kolejnaa pilka zgubiona :angryy: :placz: Teraz to pozostalo tylko iść do sklepu po następne zabaweczki, bo już się wszystkie zgubiły :placz: :shake: Quote
sylwiaskalska Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Ja tam twierdze że Mejk to młodszy brat Tekilii :) :cool3: :loveu: [IMG]http://img90.imageshack.us/img90/430/23bn1.jpg[/IMG] Quote
LAZY Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Ja tam twierdze że Mejk to młodszy brat Tekilii :) :cool3: :loveu: [IMG]http://img90.imageshack.us/img90/430/23bn1.jpg[/IMG][/quote] Niech Ci będzie ze podobni:evil_lol: Quote
mrowka Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 [quote name='LAZY']Niech Ci będzie ze podobni:evil_lol:[/quote] hahaha no pewnie, że są... :evil_lol: [B]Prawie[/B] jak dwie krople wody :razz: :loveu: :loveu: Quote
Agga Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Mejkuś tobie chopie przydałaby się fota z paniciom:cool3: Quote
mrowka Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 [quote name='Agga']Mejkuś tobie chopie przydałaby się fota z paniciom:cool3:[/quote] hahahahahahha... Agggus proszę Cię niedawno czysciłam monitor i teraaz znowu będę musiałą :lol: :eviltong: Ja nic nei chce mówić, ale ktoś miał do nas w Lutym przyjechać :hmmmm: :mad: Quote
Agga Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [B]Mrowa[/B] luty sie jeszcze nie zaczał:lol: Myslałam ze moze w ten wekedn ale Sara ma operacje a ja mam zaliczenie. W nastepna nie moge bo Pay będzie wiec zostają dwa osttanie tygodnie lutego:cool3: Quote
mrowka Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Ze tez tatkowi zachcialo sie jechac :mad: :evil_lol: :evil_lol: Zartujem zartujem ciesze sie, ze sie zobaczyciee znowu :loveu: :bigcool: :loveu: No to byle do konca lutego!!! :razz: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :razz: Już skreslam dni :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 A kto z was będzie w Szczecinie w czerwcu Na wystawie :cool3::cool3: Quote
mrowka Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 [quote name='sylwiaskalska']A kto z was będzie w Szczecinie w czerwcu Na wystawie :cool3::cool3:[/quote] Napewno nie ja :placz: :placz: Quote
asiunia Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='mrowka']Napewno nie ja :placz: :placz:[/quote] Hej!! Ja tez nie:-( Quote
sylwiaskalska Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='mrowka']Napewno nie ja :placz: :placz:[/quote] Kurka szkoda :( :-( Quote
PiotrekJ Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Dzień dobry Mróweczko, siostro faraonki :cool3: :lol: :evil_lol: ... Quote
agbar Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 halooo Mrowka!!!! mam nadzieje ze ci jutro nic nie wypadnie:) baterie do aparatu mam juz naładowane:) uwiecznimy ten rozlew krwi:) Pozdrawiam Quote
dbsst Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='basiulka22tychy']Zostalo mi kilka fotek samego mejka ze soacerku wiec je wkleje :) [IMG]http://img90.imageshack.us/img90/430/23bn1.jpg[/IMG] [IMG]http://img88.imageshack.us/img88/9552/10nf.jpg[/IMG] [IMG]http://img86.imageshack.us/img86/5272/42jm.jpg[/IMG][/quote] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a ostatnia fota oskar dla modeli hahaha te spojrzenia wszystko mowiace jak w telenoweli brazylijskiej KOSA Quote
mrowka Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 [quote name='PiotrekJ']Dzień dobry Mróweczko, [B]siostro faraonki[/B] :cool3: :lol: :evil_lol: ...[/quote] :shock: no prosze prosze, kto do nas zawital :evil_lol: Jaka siostro?! :mad: Kuzynko Piotrze, kuzynko!! :evil_lol: [quote name='dealer']halooo Mrowka!!!! mam nadzieje ze ci jutro nic nie wypadnie:) baterie do aparatu mam juz naładowane:) uwiecznimy ten rozlew krwi:) Pozdrawiam[/quote] Ja już siedzie jak na szpilkach (:loveu: ) i sie doczekac nie moge :multi: zaraz obiadek trzeba isc robic i zeby czas szybciej minal :oops: :bigcool: Mojego Dealerka zobcze kochanego, slodziachnego :loveu: Tylko ostrzegam tak jak Basie :lol: Mejk jest wariateeem i to wielkim :evil_lol: Buuu a ja wczoraj internetu nie mialam :placz: komp mi ledwo zipie, formata robic nei umiem :oops: :roll: Kto mi zrobi? :razz: ;) No i tak sobei siedzialam wczoraj i.... mamy cos dla Szpilci :iloveyou: :loveu: :lol: Quote
Basia&Safi Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 mroweczko ja nic niechce moiwc ale dawidek ma serwis komputerowy ;P Quote
agbar Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Mrowka az tak źle ze formata chcesz robić?? kochana powiedz mi czy ta biedronka jest duzo dalej za browarem??:) Quote
dbsst Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 :cool3: :cool1: :cool1: a cio macie dla Szpilowej Potfforowej :cool3: Quote
PiotrekJ Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='mrowka']:shock: no prosze prosze, kto do nas zawital :evil_lol:[/quote] Ja do Was zawsze bardzo chętnie wstępuję :lol: ... Quote
Recommended Posts