niki_ill Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [QUOTE]Niki MEJK a nei mAjk :mad: :mad: ;-)[/QUOTE] :oops: siem przejezyczylam Mrowka, a kiedy u ciebie 2 boks:razz: ?:evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 No ładnie, ładnie ... Poczekaj aż Debe i Szpilka się dowiedzą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
mrowka Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 [quote name='niki_ill']:oops: siem przejezyczylam Mrowka, a kiedy u ciebie 2 boks:razz: ?:evil_lol:[/quote] Niki, zeby mi to bylo przedostatni raz :mad: :lol: Yyy 2 boks u mnie? :shake: oj nie predko, narazie sie nie zanosi wogole :placz: [QUOTE] No ładnie, ładnie ... Poczekaj aż Debe i Szpilka się dowiedzą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... [/QUOTE] Piotrze, ale o co chodzi? :hmmmm: :niewiem: Przeciez to tylko damsko meska przyjazn :razz: Quote
Basia&Safi Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='mrowka']:loveu: O jaa, mowie Wam jaka ona kochanaa :loveu: Niestety trzeba bylo uwazac, bo wszyscy co znaja Mejka wiedza jaki on jest... :roll: Chyba bedziemy musieli isc do okulisty bo ten moj wariat wogole nie zwrocil uwagi, ze to taka mala Safineczka-kropeczka i chcial sie bawic jak z duzymi piechami :roll: :evil_lol: :evil_lol: AHhhh a jaka calusna ta Safinka :iloveyou: Przez te prawie 3 lata jak mam Mejka nie zostalam tak wycalowana jak dzisiaj :loveu: :loveu: :bigcool: :Cool!: :bigcool: I ten pycholek taki cudowny :loveu: i wogolee cala... :placz: :loveu: [B]BASIU DZIĘKUJEMY BARDZO ZA WSZYSTKO!!![/B][/QUOTE] Niema za co :) to napewno nie ostatni spacerek i nie ostatnie wspolne foteczki :) nam tez sie bardzo podobalo :) :loveu: Quote
mrowka Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 [quote name='basiulka22tychy']Niema za co :) to napewno nie ostatni spacerek i nie ostatnie wspolne foteczki :) nam tez sie bardzo podobalo :) :loveu:[/quote] Niech sie tylko cieplutko zrobi (tak zeby Safince nie bylo zimniutko) i Was zameczymy :cool3: :cool3: :cool3: :oops: :bigcool: :loveu: Quote
asiunia Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='mrowka']No wkoncu!! ja tylko czekalam..... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Niki MEJK a nei mAjk :mad: :mad: ;) [/quote] Hej!! No wlasnie Mejk jak Make up:evil_lol: Quote
Marta Chmielewska Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 O jakie słodziaki, Wielka Morda i Podbite Oko spotkały się na spacerku :evil_lol::loveu: Quote
Alicja Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Ślicznosciowe fotki ślicznościowych psiaczków:loveu: Quote
mrowka Posted January 28, 2006 Author Posted January 28, 2006 [quote name='asiunia']Hej!! No wlasnie Mejk jak Make up:evil_lol:[/quote] Assik, Asik chyba już wyzdrowialas :mad: [quote name='"MCh"']O jakie słodziaki, Wielka Morda i Podbite Oko spotkały się na spacerku :evil_lol::loveu:[/QUOTE] No prosze, prosze kogo tutaj widzimy... :mad: :evil_lol: :loveu: Martaa, prosze zlituj sie hahahaha......... :lol: :lol: :lol: [B]DZIĘKUJEEEMY BARDZO WSZYSTKIM :calus:[/B] Quote
agbar Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Halo Mrówcia:) więcej fotek ni ma??:) ja lubie Mejka ogladac baaardzo...wiesz czemu:) Pozdrawiamy Aga&Dealer Quote
Basia&Safi Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Zostalo mi kilka fotek samego mejka ze soacerku wiec je wkleje :) [IMG]http://img90.imageshack.us/img90/430/23bn1.jpg[/IMG] [IMG]http://img88.imageshack.us/img88/9552/10nf.jpg[/IMG] [IMG]http://img86.imageshack.us/img86/5272/42jm.jpg[/IMG] Quote
ewelinabuck Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 fajne fotki a marta jak zazwyczaj dogryza:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
niki_ill Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 haha patrzy na tego malego jakby chcial go polknac :evil_lol: Quote
agbar Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 hmmm taka mała przekąska?:) chyba nie warto brudzić fafelków..lepiej sie pobawmy:) Quote
Basia&Safi Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 eeee Mejk wolal jesc snieg od Safi :):) Quote
mrowka Posted January 28, 2006 Author Posted January 28, 2006 O jaaaaa jeszcze foteczki sa :-o :multi: :multi: :multi: :bigcool: :bigcool: :bigcool: [B]Basiuu[/B] dziekujemy Ci bardzoo :calus: :iloveyou: :multi: [quote name='dealer']hmmm taka mała przekąska?:) chyba nie warto brudzić fafelków..lepiej sie pobawmy:)[/quote] Ta bawic to on sie chcial, ale jak.... :shake: Biedna mala Safineczke kropeczke (:loveu: )by zgniótł.. :shake: A pozniej z tego wszystkiego zbaral sie za snieg :mad: [QUOTE] fajne fotki a marta jak zazwyczaj dogryza:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/QUOTE] Marta chce sie poprostu przekonac, ze Mejk potrafi Kung Fu :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 [IMG]http://img90.imageshack.us/img90/430/23bn1.jpg[/IMG] Jaki ojciec taki syn ;) ... Normalnie jakbym na Loca patrzył :lol: ... Quote
mrowka Posted January 28, 2006 Author Posted January 28, 2006 [quote name='PiotrekJ'][IMG]http://img90.imageshack.us/img90/430/23bn1.jpg[/IMG] Jaki ojciec taki syn ;) ... Normalnie jakbym na Loca patrzył :lol: ...[/quote] No, oni są jak dwie krople wody :evil_lol: Dawaj zdjęcia macho Locersa mojego wnuczka!!! :mad: Quote
Marta Chmielewska Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 W Katowicach zobaczysz, jak Penny zrobi na ciebie Wielkie Oko to Mejk Wielka Morda będzie uciekał z płaczem :evil_lol::cool3: A szwędam ci sie po topiku, tu jestem, tam zaglądam... tu coś zepsuję :evil_lol: Ewelina, była taka bajka uciekające kurczaki, czy twój kurczak też uciekł? :mad::cool3: Quote
PiotrekJ Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Mróweczka pilnie poszukiwana :lol: :lol: :lol: ... Quote
mrowka Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 Martaaaa :crazyeye: Penny Wielkie Oko?!:roflt: Aż strach się bać! :razz: Mojaa Pennulkaa czarnulka, w piatek bedzie moja :loveu: [QUOTE] Mróweczka pilnie poszukiwana :lol: :lol: :lol: ... [/QUOTE] Przeciez dzisiaj bylam grzeczna? :hmmmm: ;) Quote
PiotrekJ Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='mrowka']Przeciez dzisiaj bylam grzeczna? :hmmmm: ;)[/quote] A cholera Cię tam wie :evil_lol: ... Quote
agbar Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='mrowka']:razz: Przeciez dzisiaj bylam grzeczna? :hmmmm: ;)[/quote] a tego to my nie wiemy:) Quote
Recommended Posts