Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='niki_ill']:oops: siem przejezyczylam

Mrowka, a kiedy u ciebie 2 boks:razz: ?:evil_lol:[/quote]
Niki, zeby mi to bylo przedostatni raz :mad: :lol:

Yyy 2 boks u mnie? :shake: oj nie predko, narazie sie nie zanosi wogole :placz:

[QUOTE] No ładnie, ładnie ... Poczekaj aż Debe i Szpilka się dowiedzą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...
[/QUOTE]
Piotrze, ale o co chodzi? :hmmmm: :niewiem: Przeciez to tylko damsko meska przyjazn :razz:

Posted

[quote name='mrowka']:loveu: O jaa, mowie Wam jaka ona kochanaa :loveu: Niestety trzeba bylo uwazac, bo wszyscy co znaja Mejka wiedza jaki on jest... :roll: Chyba bedziemy musieli isc do okulisty bo ten moj wariat wogole nie zwrocil uwagi, ze to taka mala Safineczka-kropeczka i chcial sie bawic jak z duzymi piechami :roll: :evil_lol: :evil_lol:

AHhhh a jaka calusna ta Safinka :iloveyou: Przez te prawie 3 lata jak mam Mejka nie zostalam tak wycalowana jak dzisiaj :loveu: :loveu: :bigcool: :Cool!: :bigcool:
I ten pycholek taki cudowny :loveu: i wogolee cala... :placz: :loveu:

[B]BASIU DZIĘKUJEMY BARDZO ZA WSZYSTKO!!![/B][/QUOTE]

Niema za co :) to napewno nie ostatni spacerek i nie ostatnie wspolne foteczki :) nam tez sie bardzo podobalo :) :loveu:

Posted

[quote name='basiulka22tychy']Niema za co :) to napewno nie ostatni spacerek i nie ostatnie wspolne foteczki :) nam tez sie bardzo podobalo :) :loveu:[/quote]
Niech sie tylko cieplutko zrobi (tak zeby Safince nie bylo zimniutko) i Was zameczymy :cool3: :cool3: :cool3: :oops: :bigcool: :loveu:

Posted

[quote name='mrowka']No wkoncu!! ja tylko czekalam..... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Niki MEJK a nei mAjk :mad: :mad: ;)
[/quote]
Hej!!

No wlasnie Mejk jak Make up:evil_lol:

Posted

[quote name='asiunia']Hej!!

No wlasnie Mejk jak Make up:evil_lol:[/quote]
Assik, Asik chyba już wyzdrowialas :mad:

[quote name='"MCh"']O jakie słodziaki, Wielka Morda i Podbite Oko spotkały się na spacerku :evil_lol::loveu:[/QUOTE]
No prosze, prosze kogo tutaj widzimy... :mad: :evil_lol: :loveu:
Martaa, prosze zlituj sie hahahaha......... :lol: :lol: :lol:

[B]DZIĘKUJEEEMY BARDZO WSZYSTKIM :calus:[/B]

Posted

Zostalo mi kilka fotek samego mejka ze soacerku wiec je wkleje :)
[IMG]http://img90.imageshack.us/img90/430/23bn1.jpg[/IMG]
[IMG]http://img88.imageshack.us/img88/9552/10nf.jpg[/IMG]
[IMG]http://img86.imageshack.us/img86/5272/42jm.jpg[/IMG]

Posted

O jaaaaa jeszcze foteczki sa :-o :multi: :multi: :multi: :bigcool: :bigcool: :bigcool:
[B]Basiuu[/B] dziekujemy Ci bardzoo :calus: :iloveyou: :multi:

[quote name='dealer']hmmm taka mała przekąska?:) chyba nie warto brudzić fafelków..lepiej sie pobawmy:)[/quote]
Ta bawic to on sie chcial, ale jak.... :shake: Biedna mala Safineczke kropeczke (:loveu: )by zgniótł.. :shake: A pozniej z tego wszystkiego zbaral sie za snieg :mad:

[QUOTE]
fajne fotki a marta jak zazwyczaj dogryza:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
[/QUOTE]
Marta chce sie poprostu przekonac, ze Mejk potrafi Kung Fu :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='PiotrekJ'][IMG]http://img90.imageshack.us/img90/430/23bn1.jpg[/IMG]

Jaki ojciec taki syn ;) ... Normalnie jakbym na Loca patrzył :lol: ...[/quote]
No, oni są jak dwie krople wody :evil_lol:

Dawaj zdjęcia macho Locersa mojego wnuczka!!! :mad:

Posted

W Katowicach zobaczysz, jak Penny zrobi na ciebie Wielkie Oko to Mejk Wielka Morda będzie uciekał z płaczem :evil_lol::cool3:
A szwędam ci sie po topiku, tu jestem, tam zaglądam... tu coś zepsuję :evil_lol:
Ewelina, była taka bajka uciekające kurczaki, czy twój kurczak też uciekł? :mad::cool3:

Posted

Martaaaa :crazyeye: Penny Wielkie Oko?!:roflt: Aż strach się bać! :razz:
Mojaa Pennulkaa czarnulka, w piatek bedzie moja :loveu:

[QUOTE]
Mróweczka pilnie poszukiwana :lol: :lol: :lol: ...
[/QUOTE]
Przeciez dzisiaj bylam grzeczna? :hmmmm: ;)