Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja mam dwie chętne osoby w szkole, które zainteresowały się taką formą pomocy dla psiaków, ale dokładnie dowiem się po niedzieli. [B]Konieczny będzie nr konta.[/B]
Dziś postaram się wyprodukować tekścik łapiący za serduszko i ..kieszeń i zacząć rozsyłać. Bedziemy się dublować..

Posted

W poniedziałek ogłoszę je na nowym portalu adopcyjnym Sforahusky. Wbrew nazwie to portal dla każdego psiaka potrzebujacego domu, stworzony po prostu przez miłośników husky. Portal jest swojego rodzaju eksperymentem, będzie zawierał artykuły pisane autorsko przez specjalistów w danej dziedzinie.Nazwiska i tematy maja zainteresować czytelników a tylko zakładkę dalej są adopcje:)
Danko jesteś polonistką, wolontariuszką może napiszesz coś dla Sforahusky? Mogą to być wspomnienia, rady dla przyszłych i początkujących wolontariuszy. Co dusza zapragnie w psiej sferze. Moze piszesz bloga?

Posted

Kobieto, Ty mnie chyba przeceniasz!!!:shake: Ani nie jestem specjalistą, ani moje nazwisko nie jest nikomu znane!!:evil_lol: Bloga nie piszę, bo ledwie wyrabiam się z poprawianiem...szkolnych " blogów":mad: :angryy: :mad:
I wolontariuszką też nie jestem...nie te latka:shake:
Caromina, podaj namiary na ten portal. Niech ujrzę, co tam się wyprawia.

Posted

UWAGA wersja testowa portalu SforaHusky.pl, pierwszy raz pokazana poza gronem informatyków, LOGUJCIE SIĘ I TESTUJCIE, PISZCIE NA FORUM!
Oficjalna premiera planowana na niedzielę, o ile mój luby nie zejdzie na zawał :)
[B][URL="http://testy.mj-media.pl/sforahusky.pl/"]TEST SforaHusky.pl[/URL][/B]

[IMG]http://testy.mj-media.pl/sforahusky.pl/images/sfora-husky-logo-glow_w.png[/IMG]

Aha, w godzinach nocnych mamy wersję "nocną" - kolory i zdjęcie sfory. W dzień będzie inna :)

Posted

Caromina, dlaczego Twój luby ma zejść na zawał??? Moze jest szansa na ocalenie?
Przejrzałam portal SforaHusky i nie wiem, co powiedzieć, ani co mogłabym tam napisać...Nie znam się na psach rasowych, a tym bardziej na psich sportach...
Dobrze zrozumiałam, że za [B]wartościowe[/B] artykuły uzyskujemy możliwość zamieszczenia ogłoszenia[B]?[/B]

Posted

Ooo, widzisz, już musimy zmienić... Możliwość ogłoszenia psa jest absolutnie bezwarunkowa, tzn ogłoszenia na forum są oczywiście free, po to jest portal! Oczywiście nie dotyczy to tylko Husky, wszystkie burki są mile widziane.
To o czym mówisz dotyczy artykułów fachowych, którymi chcielibyśmy zaświecić, dlatego zachęcamy weterynarzy, producentów karmy, sklepy, hodowle ... żeby pisali do nas, w zamian oferujemy po prostu darmową reklamę. TY mogłabyś w przystępny i ciekawy sposób opisać zasady działalności wolontariatu. Na czym polegają adopcje, co robimy i dlaczego. Gdybyś znalazła czas i chęć, to prosimy...

Posted

Na wolontariacie najlepiej znają się dziewczyny z tego - i innych -wątków.
Chęci mam, tylko wolontariat to nie moja działka. Myślę..myślę bardzo powoli i" dużymi literami", bo juz nieco późno.

Posted

Potrzeba, tego nigdy za dużo.Sadzę, że tekst z pierwszej, możesz go zmodyfikować, jak wiesz coś więcej o psach, bo ja - powiem Ci szczerze-" gonię w piętkę", walczę z czasem na kilku wątkach i zaczyna mi się to wszystko nieco mylic..
Była wcześniej propozycja, żeby wysyłać zaproszenia na wątek i prośba o deklaracje. Co Ty na to? Sama nie dam teraz rady

Posted

Danusia ja pisze chyba na 30-40 jestem sama nie wiem gdzie..serio, bo ktoś mni na pw, taki temat, że szok, i człowiek wchodzi i chce pomóc..sama nie nadążam/..ale tytuł wątku należałoby zmienić, to wiem wczesniej mnie ciotki uczyły,...na bardziej hmm,,litościwy,,

Posted

Wątków subskrybowanych mam ponad 50, ale oczywiście nie da rady nawet przejrzeć ich codziennie, chociaż staram się to robić i nie pisać postów [B]hopających,[/B] bo uważam, ze jak nie mam nic konkretnego do powiedzenia, to lepiej milczeć.
Tutuł wątku rzeczywiście powinien być inny....taki:placz::placz::placz::placz:

Posted

Gdzie byłas u weta? W Gliwicach? Zastanawiam się, gsdzie udać się ze swoim 11 letnim Oskarem...brodzwki?? czerniak??? w kazdym razie powinno byc wycięte i zbadane histopatologicznie, a nie ufam zadnemu wetowi u nas " na wsi"

Posted

wiesz co?/ja zawsze sterylka ale jak mnie nie ma..ui dzisiaj pierwszy raz..matko od tylu lat pojechałam,...koszmar....ale dałam rade niunie się dobrze czuje...już wraca do siebie nawet szczeknęła:crazyeye:i wet super i tani bo zapłaciłam 290 zł za sterylkę, czyszczenie zębów, wyrwanie dwóch antybiotyk na 5 dni od dziąseł, ubranko po sterylce, przycięcie pazznokci..super jak dla mnie