zofia Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Ja jestem zdania takiego, że jeżeli one są tak bardzo zżyte z sobą, to należy im szukać domu dla obydwu, bo rozdzielone nie będą szczęśliwe. Z pewnością przyzwyczaiły się do warunków w jakich żyją i nie zapadły w depresję lub wycofanie.Więc co lepsze? Quote
Angel Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 TERCET: Sindi, Bari i Tobi to nie są aż tak zżyte ze sobą psy :) Nie chodzą razem na sacery, nawet nie przebywają często razem. A Peggi i Meggi ? One wszedzie razem się poruszaja Quote
danka4u1 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Witaj Dwupaku nierozłączny. Niech dzisiejszy dzień bedzie dla Was, pieski -dobry i wesoły. Quote
Szyna13222 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 [quote name='Angel']TERCET: Sindi, Bari i Tobi to nie są aż tak zżyte ze sobą psy :) Nie chodzą razem na sacery, nawet nie przebywają często razem. A Peggi i Meggi ? One wszedzie razem się poruszaja[/QUOTE] Jasne ze nasza trójeczka nie jest tak zżyta jak Peggi i Meggi ale to przez to ze zostały oddzielone od siebie na dlugi czas:( Bari znalazł zobie nową przyjaciółkę Sindi ...A Tobi został sam :( Chciaż wg mnie jeśliby ktoś wziął je razem przyjaźń mogła by wrócić tak jak to było kiedys :) Ale już wracając do Peggi i Meggi zgadzam sie z [B]zofia- [/B]nie ma opcji zeby zostały rozdzielone. Tylko niestety mało jest ludzi którzy biorą od razu dwa psy ze schronisk :( Quote
kameralna Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Ja mam nadzieję, że ten jeden potrzebny nam człowiek będzie chciał przygarnąć i Peggi i Meggi :) Quote
Angel Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 ja też mam taka nadzieje.. ale ich nadzieja wygasa :( już 6 lat na to czekaja.. Quote
danka4u1 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Witaj Aneta, super, że jesteś. Takiej cioteczki ,zaprawionej w bojach o domek dla dwupaków -bardzo nam tutaj trzeba. Quote
Angel Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 ale musi sie udać ! napewno jest kilka domów na cała polske, które sa w stanie przygarnąć taki dwupak ! :) trzeba tylko reklamowac sunie.. jak rozlicze sie z tych moich obecnych bazarków to zrobie nowe i zaczniemy zbierac na ogłoszenie w gazecie :) co wy na to ? Quote
danka4u1 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 I jak wyślemy, Angel -Rudą , żeby już była bezpieczna. Może na początek, starym zwyczajem zrobimy plakaty- takie piękne jak miała Ruda. Tutaj kłaniam się niziutko, Angel w Twoją stronę, bo ja tępak jestem i tylko mogę robić za siłę fizyczną. Rozwieszać, rozwieszać, a mam teraz kilka osób do pomocy w różnych miejscowościach wokół Rybnika, więc wisiałby nasz dwupak wszędzie. Cioteczki z wątku tez na pewno pomogą w plakatowaniu. Trzeba ruszyć z miejsca, bo nigdy nie wiadomo, jaki sposób reklamowania jest najlepszy, dopóki nie spróbuje się. Quote
Angel Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 ok, to jutro postaram się zrobić plakat jakiś :) chociaż mamy starą wersje danko zobacz na pierwszej :) Quote
Angel Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 nie widac plakatu ;/ próbowałam go wstawić ale dziś strony mi sie zwieszaja ;/ jutro sie postaram wstawić :) Quote
danka4u1 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 [quote name='Angel']nie widac plakatu ;/ próbowałam go wstawić ale dziś strony mi sie zwieszaja ;/ jutro sie postaram wstawić :)[/QUOTE] Mnie tez dziś dogo chodzi tak, że nie mam już sił. Zaraz zobaczę na pierwszej Nic z tego, plakaciku nie widać Quote
Tola^^ Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 A sunią ktoś kiedyś robił plakacik i był na wątku może warto by poszperać i poszukać tego plakaciku ? Quote
Angel Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 oto plakacik :) [IMG]http://i52.tinypic.com/1606jhy.jpg[/IMG] Quote
Szyna13222 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Wow świetny plakacik :) Jak najbardziej jestem za zbieraniem pieniążków na ogłoszenie do gazety :) Takie ogłoszenia czesto dają rezulataty-był nawet o tym artykuł w "Przyjaciel Pies" W razie czego moge dać kilka fantów na bazarek Quote
kameralna Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Świetny plakat! można drukować go także w mniejszym formacie (ulotki). Quote
danka4u1 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Plakat super !!! Angel, Ty masz talent,.Zdjęcia piękne, plakat też. Dziś nie dam rady, ale jutro podrukuję. I we formie ulotek też. To jest bardzo dobry pomysł. Podobnie jak bazarek- kto umie go zrobić? Kasa pewnie jakaś zostanie z poprzedniego bazarku i mam nadzieję, że od Rudej też, bo mamy super transport, tak że dziewczyny będą miały na ogłoszenia. Quote
_Goldenek2 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Ruch u dziewczyn się zrobił....Super :). [INDENT]Sorry za offa. Proszę 9 osób o 5 zł miesiecznie dla Bruna [URL="http://www.dogomania.pl/threads/183211-Prosimy-o-wsparcie-dla-BRUNA-z-Boguszyc-jest-miejsce-w-hoteliku-brakuje-tylko-50-zł!?p=15489457#post15489457"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1832...7#post15489457[/COLOR][/URL] [/INDENT] Quote
Angel Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 to nie ja robiłam akurat ten plakat ;p ja moge zrobic bazarek tylko w przyszłym tygodniu dopiero bo teraz czekam za wpłatami z teraźniejszych bazarków. Musze sie rozliczyć i powysyłać paczki.. i w nast tyg bd :) Quote
danka4u1 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Co Angel masz już na te bazarki? We wolnej chwili- kiedy to będzie?- mogę zrobić remanent w domu. Pewnie coś znajdę, ale raczej będą to książki, ale te nie sa zbyt chodliwe.....Może uda mi się namówić córkę na kolczyki i takie tam, bo nałogowo produkuje, ale muszę użyć...argumentow i też zdopingować ją do pracy... Jak wygląda organizacja takiego bazarku? Ja wysyłam Ci rzeczy ? Zdjęcia? Napisz. Co myślicie o szukaniu deklaracji na DT dla Dwupaku. Mam dwie chętne osoby do deklaracji spoza dogo. Wiem, to bardzo trudne na dwa psy, ale [B]szczęście Angel jest z nami i psiakami[/B] ,a Lisio i Pieguska znalazły dom i deklaracje i to szybko.. Quote
Angel Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 hmmm... wolałabym żeby to było odrazu DS chodć wiem że może być trudno.. DTteż nie jest zly tylko znowu kasa.. co do bazarków to tak dobrzegdybys wysłała je do mnie. Na bazarkek mam jeszcze kilka książek, ciuchów, pluszaków itp. Wszystko sie przydaje-kosmetyki i inne potzrebne rzeczy :) w weekend raczej zrobie ten bazarek dla dziewczyn :) Quote
danka4u1 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 W ten weekend na pewno nie dam rady zrobić " remanentu" w domu w poszukiwaniu rzeczy na bazarek, ale obiecuję, że poszukam.Czy adres ten, co podałaś mi do wpłat na Rudą? Quote
Angel Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='danka4u1']W ten weekend na pewno nie dam rady zrobić " remanentu" w domu w poszukiwaniu rzeczy na bazarek, ale obiecuję, że poszukam.Czy adres ten, co podałaś mi do wpłat na Rudą?[/QUOTE] tak ten adres :) Quote
danka4u1 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Meggi i Peggi !! Zaraz Waszev buźki będą wisieć na wszystkich słupach ogłoszeń i gdzie tylko jeszcze się da w Rybniku i okolicy. Może coś ruszy, a na pewno nie ruszy, jak nic nie zrobimy dla dwupaku. Angej, zajrzyj do Lisia i Pieguski. Jedna nieprzyjemna sprawa, a druga lepsza. Mestudio zgodziła sie od chyba kwietnia jednego z psiaków sama utrzymywać. Pozostają wolne deklaracje...może przydałyby się dwupakowi. Na jednego zawsze łatwiej nazbierać kasę. Quote
Szyna13222 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Angel jakbyś chciała tez ode mnie fanty na bazarek to napisz ;) Mogłabym do schronu przynieść albo jakoś inaczej jak wolisz Quote
Recommended Posts