Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sprawa ma się w najbliższym czasie wyjaśnić, tak słyszałam...i wszystkiego dowiemy się później...bo Warszawa zainteresowała się sprawą schroniska i zobaczymy jak to będzie...

Posted

Z tym leczeniem to są normalnie szczyty, żeby wolontariuszki ze swojej kasy musiały wykładać, aby leczyć schroniskowe psy! To jakaś paranoja. Urząd Gminy ma obowiązek tak samo utrzymywać schronisko jak i leczyć, zatrudnić weta lub podpisać umowę z nim i leczyć, leczyć, leczyć.
Coś strasznego co się dzieje w tym Obornickim schronisku!!!!!!!!

Te dwa ostatnie zdjęcia są idealne do ogłoszeń. Dziewczyny jestem pełna szacunku dla Was!!!!

Posted

To właśnie gmina wprowadziła ten zakaz, a weterynarza mamy na miejscu bo wet i schronisko są na tym samym "podwórku", schron jest na tyle a wet przyjmuje z przodu, i prywatnie i psy schroniskowe. On sam jest zaskoczony tą sprawą, ale mówią że lada dzień ma się to wszytko zmienić...
Na szczęście steryliki są chociaż robione...

Posted

[quote name='Angel']a kto by porobił ogłoszenia suczką ? ana sie nie odezwała w sprawie przekazania mi wątku Peggi i Meggi ..:([/QUOTE]

A może Angel ty im porobisz ogłoszenia, trochę czasu dla suczek mogła byś znaleźć :):)
Tym bardziej, że mamy teraz trochę wolnego czasu bo mamy egzaminy:)

Posted

Zapraszam na wątek zbiorowy psiaków do adopcji tylko razem Peggi i Meggi też są w nim umieszczone. Mam nadzieję że wątek ten zwiększy szansę na adopcje suczek.
[url]http://www.dogomania.pl/threads/184489-Adoptuj-jednego-drugi-gratis-w%C4%85tek-zbiorczy-psiak%C3%B3w-tylko-do-wsp%C3%B3lnej-adopcji?p=14570044#post14570044[/url]

Posted

Pegi i Megi to takie wierne sunie ,a tak długo juz w schronie :/
Fajnie że Ana przekierowała wątek na Angel :)
mam nadzieje że sprawa z leczeniem psów się szybko wyjaśni :)

Posted

Zapraszam na bazarek na leczenie Meggi!
[url]http://www.dogomania.pl/threads/184276-pocztówki-itp-ZBIERAMY-NA-LECZENIE-CZIKA-I-MEGGI!-PILNE!!-do-29-kwietnia[/url]!
trwa do dziś do godz 22:00 !!
może jakieś grosze jeszcze wpadną :)

Posted

Potrzebuje informacji czy psiaki mają aktualne ogłoszenia, interesuje mnie czy jest też osoba, która np robi im ogłoszenia lub zobowiąże się do zrobienia. Na chwilę obecną zbieram informacje dotyczące ogłoszeń, a jak już się wszystkiego dowiem, to będziemy robić/szukać osób chętnych do robienia dla tych psich par które ich nie mają. :)

Posted

[quote name='OlaLola']Potrzebuje informacji czy psiaki mają aktualne ogłoszenia, interesuje mnie czy jest też osoba, która np robi im ogłoszenia lub zobowiąże się do zrobienia. Na chwilę obecną zbieram informacje dotyczące ogłoszeń, a jak już się wszystkiego dowiem, to będziemy robić/szukać osób chętnych do robienia dla tych psich par które ich nie mają. :)[/QUOTE]

Angel podjęła się, że porobi im ogłoszenia.
Ale przydało by im się allegro, tak patrzyłam i chyba nie mają...