beataczl Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 szkoda,że nie poruszyli od razu tematu weterynarza-tzn. jego braku. Czy o tym też było? Quote
Jola i Czterołapy Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Właśnie brak weterynarza proponuję nagłośnić i trafić do szefa tego, kto za ten brak odpowiada ;) Quote
Tia Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Sprawa ma się w najbliższym czasie wyjaśnić, tak słyszałam...i wszystkiego dowiemy się później...bo Warszawa zainteresowała się sprawą schroniska i zobaczymy jak to będzie... Quote
beataczl Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 gdzie można o tym przeczytać lub obejrzeć -napiszcie, o ile wiecie. Quote
Tia Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Pani z TOZ powiedziała, że dowiemy się w najbliższym czasie...więc nic innego nie wiem. Quote
beataczl Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Peggi wygląda jak szczeniorek na tym zdjęciu, a Meggi taka chora i taka dzielna, aż żal patrzeć. Quote
Kapsel Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Z tym leczeniem to są normalnie szczyty, żeby wolontariuszki ze swojej kasy musiały wykładać, aby leczyć schroniskowe psy! To jakaś paranoja. Urząd Gminy ma obowiązek tak samo utrzymywać schronisko jak i leczyć, zatrudnić weta lub podpisać umowę z nim i leczyć, leczyć, leczyć. Coś strasznego co się dzieje w tym Obornickim schronisku!!!!!!!! Te dwa ostatnie zdjęcia są idealne do ogłoszeń. Dziewczyny jestem pełna szacunku dla Was!!!! Quote
Tia Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 To właśnie gmina wprowadziła ten zakaz, a weterynarza mamy na miejscu bo wet i schronisko są na tym samym "podwórku", schron jest na tyle a wet przyjmuje z przodu, i prywatnie i psy schroniskowe. On sam jest zaskoczony tą sprawą, ale mówią że lada dzień ma się to wszytko zmienić... Na szczęście steryliki są chociaż robione... Quote
Angel Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 no właśnie oby sie wyjaśniło...:) a właśnie wet jest tylko poprostu ma zakaz leczenia od gminy. Quote
Angel Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 a kto by porobił ogłoszenia suczką ? ana sie nie odezwała w sprawie przekazania mi wątku Peggi i Meggi ..:( Quote
Tia Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 [quote name='Angel']a kto by porobił ogłoszenia suczką ? ana sie nie odezwała w sprawie przekazania mi wątku Peggi i Meggi ..:([/QUOTE] A może Angel ty im porobisz ogłoszenia, trochę czasu dla suczek mogła byś znaleźć :):) Tym bardziej, że mamy teraz trochę wolnego czasu bo mamy egzaminy:) Quote
OlaLola Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Zapraszam na wątek zbiorowy psiaków do adopcji tylko razem Peggi i Meggi też są w nim umieszczone. Mam nadzieję że wątek ten zwiększy szansę na adopcje suczek. [url]http://www.dogomania.pl/threads/184489-Adoptuj-jednego-drugi-gratis-w%C4%85tek-zbiorczy-psiak%C3%B3w-tylko-do-wsp%C3%B3lnej-adopcji?p=14570044#post14570044[/url] Quote
Angel Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 porobie porobie Tia :) ana przekierowała wątek na mnie :):multi: Quote
Tia Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 No to dobrze, że go na ciebie przekierowała teraz będzie co chwile aktualizowany:):) Quote
Mersi1 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Pegi i Megi to takie wierne sunie ,a tak długo juz w schronie :/ Fajnie że Ana przekierowała wątek na Angel :) mam nadzieje że sprawa z leczeniem psów się szybko wyjaśni :) Quote
Jola i Czterołapy Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Na pierwszą! Zaczynamy nowy dzień ;) Quote
Angel Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Zapraszam na bazarek na leczenie Meggi! [url]http://www.dogomania.pl/threads/184276-pocztówki-itp-ZBIERAMY-NA-LECZENIE-CZIKA-I-MEGGI!-PILNE!!-do-29-kwietnia[/url]! trwa do dziś do godz 22:00 !! może jakieś grosze jeszcze wpadną :) Quote
Kapsel Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 [quote name='Angel']ciszaa sie zrobiła :([/QUOTE] Ja zaglądam :-) Quote
OlaLola Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Potrzebuje informacji czy psiaki mają aktualne ogłoszenia, interesuje mnie czy jest też osoba, która np robi im ogłoszenia lub zobowiąże się do zrobienia. Na chwilę obecną zbieram informacje dotyczące ogłoszeń, a jak już się wszystkiego dowiem, to będziemy robić/szukać osób chętnych do robienia dla tych psich par które ich nie mają. :) Quote
Tia Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 [quote name='OlaLola']Potrzebuje informacji czy psiaki mają aktualne ogłoszenia, interesuje mnie czy jest też osoba, która np robi im ogłoszenia lub zobowiąże się do zrobienia. Na chwilę obecną zbieram informacje dotyczące ogłoszeń, a jak już się wszystkiego dowiem, to będziemy robić/szukać osób chętnych do robienia dla tych psich par które ich nie mają. :)[/QUOTE] Angel podjęła się, że porobi im ogłoszenia. Ale przydało by im się allegro, tak patrzyłam i chyba nie mają... Quote
Recommended Posts