E-S Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='R-oy']Fecislawa.... Nic sie nie zmienila, wciaz tak samo urocza :)[/QUOTE] i niestety tak samo bezdomna ... Quote
martka1982 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [quote name='E-S']o dżizas :crazyeye: Martka, narobiłaś się przy święcie ! Szacun wielki. Dobija mnie Fecia ... jedyna pociecha to taka, że w schronisku ma dobre warunki, ale o tak u schyłku psiego życia za przeproszeniem w schronie gnić ? Strasznie to smutne, a sunia przesłodka i bezproblemowa.[/QUOTE] to nie ja, ogłoszenia zrobiła nika28 a opłaciła jej dobra duszyczka:) ja tylko napisalam tekst i przesłalam fotki. Quote
Kasia77 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 [quote name='Kasia77']całusy Feciulinko na Dobry Dzień[/QUOTE] a teraz na Dobranoc... Quote
martka1982 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 bardzo żal mi Fetki, szwenda się po tym podwórku bez celu.....każdemu psu w schronisku jest źle ale seniorom na pewno gorzej, mimo iż śpi sobie w ciepłym,spokojnym miejscu, to jednak dzieli pomieszczenie z mnóstwem innych seniorów, to samo z podwórkiem. Quote
kami_23 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Zastanawiam się co jeszcze można zrobić dla Feci? Pomyślę o grudniowych finansach i może podeślę coś konkretniejszego na jakieś zmasowane ogłoszenia. Sama nie wiem. Czasami wydaje mi się, że tylko u Feci nic się nie rusza...Czy ci ludzie są ślepi?? Boli mnie to i strasznie mi jej żal:( Quote
Kasia77 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='kami_23']Zastanawiam się co jeszcze można zrobić dla Feci? Pomyślę o grudniowych finansach i może podeślę coś konkretniejszego na jakieś zmasowane ogłoszenia. Sama nie wiem. Czasami wydaje mi się, że tylko u Feci nic się nie rusza...Czy ci ludzie są ślepi?? Boli mnie to i strasznie mi jej żal:([/QUOTE] nie tylko u Feci... co prawda moje tymczasy grzeją się na kanapach i do nowych domów im się nie spieszya, ale grzeją się już niestety grubo ponad rok. Ogłoszenia i allegro leci non stop - bez rezultatu - kompletna , absolutna cisza Quote
martka1982 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='kami_23']Zastanawiam się co jeszcze można zrobić dla Feci? Pomyślę o grudniowych finansach i może podeślę coś konkretniejszego na jakieś zmasowane ogłoszenia. Sama nie wiem. Czasami wydaje mi się, że tylko u Feci nic się nie rusza...Czy ci ludzie są ślepi?? Boli mnie to i strasznie mi jej żal:([/QUOTE] sprawdziłam dziś,że doszły od Ciebie pieniążki na Fetkę.dziękuję.daj znać na co je przeznaczyć, jeśli chcesz dorzucę trochę od siebie i wyróżnię allegro. na razie kończy jej się jedno wyróżnione przez dd i kolejne też ma jeszcze opłacone. Quote
Daga&Maks Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 tyle ogłoszeń już było i zero efektu. Nie rozumiem czemu nikt nie chce adoptować Feci :-( Quote
kami_23 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Marta z pieniędzmi zrób co uważasz za stosowne:) Ja też nie rozumiem dlaczego Fetka ma takiego pecha. Wiele psiaków, którym pomagałam znalazło domki a kochana Fecia jakoś nie może trafić na ,,tych'' ludzi... Quote
martka1982 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 boję się napisać...... Fecia dziś około 12 ma jechać do domku! przyjeżdża po nią pan aż z Zamościa. napiszę jak tylko dostanę informacje,że pojechała wieści o domku miałam od ok. tygodnia ale nie chciałam robić nadziei, bo już kiedyś też byli tacy ludzie, którzy mieli po nią "za 2 tyg" przyjechać a nie przyjechali nigdy Quote
__Lara Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 [quote name='martka1982']boję się napisać...... Fecia dziś około 12 ma jechać do domku! przyjeżdża po nią pan aż z Zamościa. napiszę jak tylko dostanę informacje,że pojechała wieści o domku miałam od ok. tygodnia ale nie chciałam robić nadziei, bo już kiedyś też byli tacy ludzie, którzy mieli po nią "za 2 tyg" przyjechać a nie przyjechali nigdy[/QUOTE] ALe wieści :) nic tylko trzymać kciuki :) Quote
Karolcia_ko5 Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 No i Fecia opuściła schronisko.......... Oby przysłali jakieś wieści co z małą... ! Quote
martka1982 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 tak, udało się! postaram się dowiedzieć gdzie ją wypatrzyli, czy na allegro czy na innych stronach ogłoszeniowych. dziękuję kami_23, która często wyróżniała małej allegro oraz kamie (spoza dogomanii), która opłaciła ogłoszenia Fetki na innych stronach. to dzięki Wam suczka znalazła domek! również mam nadzieję,że będą wieści kami_23, nie wykorzystałam 30 zł, które ostatnio mi przesłałaś. daj znać co chciałabyś abym z nimi zrobiła:) Quote
kami_23 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Ojej właśnie przeczytałam wiadomość i nie wiem co powiedzieć. Jestem szczęśliwa, że Fecia znalazła domek. Pokochałam ją mimo, że nigdy nie widziałam jej na żywo i pewnie nie raz będę myśleć co tam u niej, czy wszystko dobrze... Mam nadzieję, że pan da znać co słychać u Feciulki. Dostałam chyba najlepszy prezent pod choinkę- Fecia w domku:) Jeśli chodzi o pieniążki to przeznacz je dla Stiviego:) Quote
__Lara Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [quote name='Karolcia_ko5']No i Fecia opuściła schronisko.......... Oby przysłali jakieś wieści co z małą... ![/QUOTE] Super suniu! :) :) :) powodzenia na nowej drodze życia :D Quote
Sabina02 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Hurraaa!!! Ale radosc!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Teraz czekamy na wiesci i fotki z nowego domku. Powodzenia Feciuniu!!! :bye: Quote
Daga&Maks Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 ale wieści :) tyle czasu czekała i w końcu się doczekała :) Quote
martka1982 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 był telefon! państwo są Fetką zachwyceni! mówią,że zachowuje się jakby mieszkała z nimi od dawna:))))))))))))))))))))))) Quote
kami_23 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Super! Wreszcie Fecia ma swojego pana i ciepły domek na stare latka:) Quote
Kasia77 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 [quote name='martka1982']był telefon! państwo są Fetką zachwyceni! mówią,że zachowuje się jakby mieszkała z nimi od dawna:)))))))))))))))))))))))[/QUOTE] Dawno mnie nie było na dogo, jakie dobre wieści.... Wiadomo coś więcej?,czy Fecia pozostała Fecią? była przed adopcją lub będą "dogomaniackie" odwiedziny w domku Feci? Quote
Kasia77 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 [quote name='Kasia77']Dawno mnie nie było na dogo, jakie dobre wieści.... Wiadomo coś więcej?,czy Fecia pozostała Fecią? była przed adopcją lub będą "dogomaniackie" odwiedziny w domku Feci?[/QUOTE] Są jakieś nowe wiesci z domku? Quote
Recommended Posts