Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 409
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='E-S']o dżizas :crazyeye:
Martka, narobiłaś się przy święcie ! Szacun wielki.
Dobija mnie Fecia ... jedyna pociecha to taka, że w schronisku ma dobre warunki, ale o tak u schyłku psiego życia za przeproszeniem w schronie gnić ? Strasznie to smutne, a sunia przesłodka i bezproblemowa.[/QUOTE]

to nie ja, ogłoszenia zrobiła nika28 a opłaciła jej dobra duszyczka:) ja tylko napisalam tekst i przesłalam fotki.

Posted

bardzo żal mi Fetki, szwenda się po tym podwórku bez celu.....każdemu psu w schronisku jest źle ale seniorom na pewno gorzej, mimo iż śpi sobie w ciepłym,spokojnym miejscu, to jednak dzieli pomieszczenie z mnóstwem innych seniorów, to samo z podwórkiem.

Posted

Zastanawiam się co jeszcze można zrobić dla Feci? Pomyślę o grudniowych finansach i może podeślę coś konkretniejszego na jakieś zmasowane ogłoszenia. Sama nie wiem. Czasami wydaje mi się, że tylko u Feci nic się nie rusza...Czy ci ludzie są ślepi?? Boli mnie to i strasznie mi jej żal:(

Posted

[quote name='kami_23']Zastanawiam się co jeszcze można zrobić dla Feci? Pomyślę o grudniowych finansach i może podeślę coś konkretniejszego na jakieś zmasowane ogłoszenia. Sama nie wiem. Czasami wydaje mi się, że tylko u Feci nic się nie rusza...Czy ci ludzie są ślepi?? Boli mnie to i strasznie mi jej żal:([/QUOTE]

nie tylko u Feci... co prawda moje tymczasy grzeją się na kanapach i do nowych domów im się nie spieszya, ale grzeją się już niestety grubo ponad rok.
Ogłoszenia i allegro leci non stop - bez rezultatu - kompletna , absolutna cisza

Posted

[quote name='kami_23']Zastanawiam się co jeszcze można zrobić dla Feci? Pomyślę o grudniowych finansach i może podeślę coś konkretniejszego na jakieś zmasowane ogłoszenia. Sama nie wiem. Czasami wydaje mi się, że tylko u Feci nic się nie rusza...Czy ci ludzie są ślepi?? Boli mnie to i strasznie mi jej żal:([/QUOTE]

sprawdziłam dziś,że doszły od Ciebie pieniążki na Fetkę.dziękuję.daj znać na co je przeznaczyć, jeśli chcesz dorzucę trochę od siebie i wyróżnię allegro. na razie kończy jej się jedno wyróżnione przez dd i kolejne też ma jeszcze opłacone.

Posted

Marta z pieniędzmi zrób co uważasz za stosowne:) Ja też nie rozumiem dlaczego Fetka ma takiego pecha. Wiele psiaków, którym pomagałam znalazło domki a kochana Fecia jakoś nie może trafić na ,,tych'' ludzi...

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

boję się napisać......
Fecia dziś około 12 ma jechać do domku! przyjeżdża po nią pan aż z Zamościa.
napiszę jak tylko dostanę informacje,że pojechała

wieści o domku miałam od ok. tygodnia ale nie chciałam robić nadziei, bo już kiedyś też byli tacy ludzie, którzy mieli po nią "za 2 tyg" przyjechać a nie przyjechali nigdy

Posted

[quote name='martka1982']boję się napisać......
Fecia dziś około 12 ma jechać do domku! przyjeżdża po nią pan aż z Zamościa.
napiszę jak tylko dostanę informacje,że pojechała

wieści o domku miałam od ok. tygodnia ale nie chciałam robić nadziei, bo już kiedyś też byli tacy ludzie, którzy mieli po nią "za 2 tyg" przyjechać a nie przyjechali nigdy[/QUOTE]

ALe wieści :) nic tylko trzymać kciuki :)

Posted

tak, udało się! postaram się dowiedzieć gdzie ją wypatrzyli, czy na allegro czy na innych stronach ogłoszeniowych. dziękuję kami_23, która często wyróżniała małej allegro oraz kamie (spoza dogomanii), która opłaciła ogłoszenia Fetki na innych stronach. to dzięki Wam suczka znalazła domek!

również mam nadzieję,że będą wieści
kami_23, nie wykorzystałam 30 zł, które ostatnio mi przesłałaś. daj znać co chciałabyś abym z nimi zrobiła:)

Posted

Ojej właśnie przeczytałam wiadomość i nie wiem co powiedzieć. Jestem szczęśliwa, że Fecia znalazła domek. Pokochałam ją mimo, że nigdy nie widziałam jej na żywo i pewnie nie raz będę myśleć co tam u niej, czy wszystko dobrze... Mam nadzieję, że pan da znać co słychać u Feciulki. Dostałam chyba najlepszy prezent pod choinkę- Fecia w domku:) Jeśli chodzi o pieniążki to przeznacz je dla Stiviego:)

Posted

[quote name='Karolcia_ko5']No i Fecia opuściła schronisko.......... Oby przysłali jakieś wieści co z małą... ![/QUOTE]

Super suniu! :) :) :) powodzenia na nowej drodze życia :D

Posted

[quote name='martka1982']był telefon! państwo są Fetką zachwyceni! mówią,że zachowuje się jakby mieszkała z nimi od dawna:)))))))))))))))))))))))[/QUOTE]

Dawno mnie nie było na dogo, jakie dobre wieści....
Wiadomo coś więcej?,czy Fecia pozostała Fecią? była przed adopcją lub będą "dogomaniackie" odwiedziny w domku Feci?

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Kasia77']Dawno mnie nie było na dogo, jakie dobre wieści....
Wiadomo coś więcej?,czy Fecia pozostała Fecią? była przed adopcją lub będą "dogomaniackie" odwiedziny w domku Feci?[/QUOTE]

Są jakieś nowe wiesci z domku?