zuzka Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Przez przypadek weszłam na wątek Psy z Ostatniej Szansy w Boguszewicach.To co tam zobaczyłam na na fotkach spędziło mi sen z oczu.Trudno powiedzieć żeby to psełdoschronisko było zgodnie z nazwą miejscem ostatniej szansy dla psów i kotów.To miejsce jest umieralną ,miejscem bólu ,cierpienia i głodu niewinnych stworzeń . Własnie z tego miejsca jest ten mały 5-miesięczny szczeniak. GUCIO to psi dzieciak który mimo że żyje już 5-miesięcy to jeszcze nic dobrego nie zaznał od człowieka dlatego jest nieufny ,wylękniony nie jest rozbrykanym i ciekawskim dzieciakiem jak to na szczeniaka przystało. Widać że bardzo brakuje mu człowieka który by otoczył go troskliwą opieka i miłością. GUCIO mimo że urodził i wychowywał się do tej pory w tak trudnych warunkach jest psiakiem bardzo kontaktowym szybko pojmuje co mu wolno a czego nie wolno.Nawet z załatwianiem się i chodzeniem na smyczce nie ma problemu. Kontakt w sprawie GUCIA TEL.--606 593 606 GG.--1545765 [email protected] Quote
pati-c Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Cudo :loveu::loveu: Jak dobrze,że uratowany.. Jeszcze tylko dobry DS.. Quote
Kajtus Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 ;) Gutek widac,ze to bardzo madry chlopczyk jest:loveu: Quote
Chandler Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Ależ Gucio ma uszy...:) Zaraz poproszę o ogłoszenia dla Gucia. Quote
CoolCaty Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Tu zdjęcia Guciola jeszcze z Boguszyc: Mam tez filmik - jak się załaduje, to zaraz wkleję :) Quote
mgie Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Najpóźniej do jutra mały będzie miał ogłoszenia ;) Quote
zuzka Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Gucio pomału uczy się życia w innych warunkach niż żył do tej poru.Nauka idzie mu dobrze pojęty z niego szczeniorek. Quote
mgie Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Ogłoszenia Gucia offer.pl alegratka.pl petsy.pl pineska.pl petworld.pl kupsprzedaj.pl eoferty.com.pl przygarnijzwierzaka.pl cafeanimal.pl bono-polska.pl lodz.gumtree.pl warszawa.gumtree.pl poznan.gumtree.pl aukcjezwierzat.pl animalsmarket.pl marketzwierzat.eu gielda-zwierzat.eu sprzedam-psa.pl polskiehodowle.pl psy-koty.info ogloszenia.interpress.net.pl Quote
mgie Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Gucio 5miesięczny szczeniak o oryginalnej urodzie szuka domu Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Gucio 5miesięczny szczeniak o oryginalnej urodzie / Psy > Pozostałe Gucio - Zwierzaki - cafeanimal.pl Gucio 5miesięczny szczeniak o oryginalnej urodzie szuka domu - Ogłoszenia Internetowe. Darmowe. Gucio 5miesięczny szczeniak o oryginalnej urodzie szuka domu - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl Gucio 5miesięczny szczeniak o oryginalnej urodzie - Ogłoszenia drobne w Internecie - darmowe ogloszenia praca motoryzacja zwierzęta anonse Quote
CoolCaty Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Ale Gucio ma teraz dużo ogłoszeń! Mam nadzieję, że odezwie się jakiś dobry domek! Quote
zuzka Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 CoolCaty napisał(a):Ale Gucio ma teraz dużo ogłoszeń! Mam nadzieję, że odezwie się jakiś dobry domek! Tak ale przydało by się jeszcze allegro wiem że tam dyzo ludzi zagląda i dużo adopcji jest stamtąd może by ktoś tam go ogłosił ?:modla::modla::modla: Quote
ciapuś Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Zuzka jakiego pięknego podopiecznego sobie wynalazłaś -BRAWO :loveu: Ściskam kciuki za domek dla maluszka Quote
CoolCaty Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Gucio ma parwowirozę. Jest w tej chwili w lecznicy pod kroplówkami. Ma obniżona temperaturę ciała. Piesek jest słabiutki. Quote
mgie Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Biedny maluch, tyle przeszedł ..a tu jeszcze takie choróbsko :( Quote
mgie Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Dostałam na maila zapytanie w sprawie Gucia. Przekaże ci maila i możesz odpisać. witam,czy ogłoszenie w sprawie Gucia jest nadal aktualne? [email protected] Quote
zuzka Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 [quote name='mgie']Dostałam na maila zapytanie w sprawie Gucia. Przekaże ci maila i możesz odpisać. witam,czy ogłoszenie w sprawie Gucia jest nadal aktualne? [email protected] Dziękuje już odpisałam :p Quote
CoolCaty Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Gucio jest w stanie krytycznym - ma objawy nerwowe. Nie wiem czy przezyje. Jego braciszek umarł w Boguszycach dziś rano... Quote
zuzka Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 OJ TO SĄ BARDZO ZŁE WIADOMOŚCI:placz::placz::placz:.BARDZO MI PRZYKRO Z POWODU ŚMIERCI BRACISZKA GUCIA:placz::placz::placz: I ŻE Z GUCIEM JEST AŻ TAK ŹLE.:placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts