Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przez przypadek weszłam na wątek Psy z Ostatniej Szansy w Boguszewicach.To co tam zobaczyłam na na fotkach spędziło mi sen z oczu.Trudno powiedzieć żeby to psełdoschronisko było zgodnie z nazwą miejscem ostatniej szansy dla psów i kotów.To miejsce jest umieralną ,miejscem bólu ,cierpienia i głodu niewinnych stworzeń . Własnie z tego miejsca jest ten mały 5-miesięczny szczeniak. GUCIO to psi dzieciak który mimo że żyje już 5-miesięcy to jeszcze nic dobrego nie zaznał od człowieka dlatego jest nieufny ,wylękniony nie jest rozbrykanym i ciekawskim dzieciakiem jak to na szczeniaka przystało. Widać że bardzo brakuje mu człowieka który by otoczył go troskliwą opieka i miłością. GUCIO mimo że urodził i wychowywał się do tej pory w tak trudnych warunkach jest psiakiem bardzo kontaktowym szybko pojmuje co mu wolno a czego nie wolno.Nawet z załatwianiem się i chodzeniem na smyczce nie ma problemu. Kontakt w sprawie GUCIA TEL.--606 593 606
GG.--1545765
[email protected]

Posted

Ogłoszenia Gucia

offer.pl
alegratka.pl
petsy.pl
pineska.pl
petworld.pl
kupsprzedaj.pl
eoferty.com.pl
przygarnijzwierzaka.pl
cafeanimal.pl
bono-polska.pl
lodz.gumtree.pl
warszawa.gumtree.pl
poznan.gumtree.pl
aukcjezwierzat.pl
animalsmarket.pl
marketzwierzat.eu
gielda-zwierzat.eu
sprzedam-psa.pl
polskiehodowle.pl
psy-koty.info
ogloszenia.interpress.net.pl

Posted

CoolCaty napisał(a):
Ale Gucio ma teraz dużo ogłoszeń! Mam nadzieję, że odezwie się jakiś dobry domek!

Tak ale przydało by się jeszcze allegro wiem że tam dyzo ludzi zagląda i dużo adopcji jest stamtąd może by ktoś tam go ogłosił ?:modla::modla::modla:

Posted

OJ TO SĄ BARDZO ZŁE WIADOMOŚCI:placz::placz::placz:.BARDZO MI PRZYKRO Z POWODU ŚMIERCI BRACISZKA GUCIA:placz::placz::placz: I ŻE Z GUCIEM JEST AŻ TAK ŹLE.:placz::placz::placz: