jola_li Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 [quote name='ostatniaszansa']Yyyyy, nie jest coooo????? /Agnieszka[/QUOTE] Z tego banerka nie można trafić do bazarku. Jak się na niego najedzie nie pokazuje się łapka, coby kliknąć i już ;). Quote
ostatniaszansa Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 [quote name='jola_li']Z tego banerka nie można trafić do bazarku. Jak się na niego najedzie nie pokazuje się łapka, coby kliknąć i już ;).[/QUOTE] A jak to sie robiiii.... matko, juz prosciej mi sie magisterke pisze niz linkuje bazarki :(:(:( /Agnieszka Quote
jola_li Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 ;). Mnie to się też często nie udaje. Może lepiej jeszcze raz wstaw wg wczorajszej instrukcji, albo zapamiętaj (ctrl+c) adres bazarku biegnij z tym tutaj i go skróć: [url]http://tiny.pl/[/url] , wejdź na "edytuj sygnaturę" kliknij na banerek kliknij na ikonkę z globusikiem i dwoma białymi kółeczkami (jak się na nią najedzie pojawi się napis "link") wstaw skrócony adres w okienko, które się otworzy zapisz sygnaturę i jak będziesz miała szczęście, to Ci się uda (bo mnie nie zawsze) ;) Powodzenia :)! Quote
ostatniaszansa Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 To jak ogarne papiery do KRS ... chociaz jak na nie patrze, to wydaja sie podejrzanie proste, nawet na zmienionych od tego roku drukach ;) /Agnieszka Quote
ostatniaszansa Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Rodzina super :) Decyzja o adopcji psa bardzo przemyślana . Poprzedni pies znajda był w tej rodzinie 14 lat. Dex, pakuj walizki na sobotę . Ewa Quote
jola_li Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 [quote name='ostatniaszansa']Rodzina super :) Decyzja o adopcji psa bardzo przemyślana . Poprzedni pies znajda był w tej rodzinie 14 lat. Dex, pakuj walizki na sobotę . Ewa[/QUOTE] I takich wiadomości nam trzeba w dużych ilościach :)!!! (a ja niedługo będę zabierała z Mazur synka Pusi, w sobotę porobię zdjęcia) Quote
ostatniaszansa Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 [quote name='Ania+Milva i Ulver']I to jest to, co lubię;)[/QUOTE] To co teraz mozemy wlozyc do Ani ;) ?/Agnieszka Quote
Soema Posted June 15, 2012 Author Posted June 15, 2012 [quote name='ostatniaszansa']To co teraz mozemy wlozyc do Ani ;) ?/Agnieszka[/QUOTE] Hm, nic?:) Nie ma póki co wystarczającej ilości pieniędzy.. Podrzutek też ostatnio poszedł raz dwa, a Misia siedziała i siedziała... Oby Kusa tak nie miała. Ao ile charakterem Misi dorównuje, to już urodą nie ;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Uroda jak uroda- każda potwora znajdzie swojego amatora hahahaha- żartuję oczywiście;) , bardziej mnie martwi kwestia wieku- 4 lata , to dla wielu już za dużo - dla mnie to zupełna abstrakcja, ale nic, trzeba być dobrej mysli i mocno Kusę promować. Na razie na jej pobyt na 2-3 miesiące jest . Jak zejdzie szybko, to będzie można jeszcze o jakimś psiaku pomyśleć, ale na razie nie. Swoją drogą jaki paradoks, aby pies musiał przyjechać 200km , aby po dwóch tygodniach wrócić do domu 200 km hihi Quote
ostatniaszansa Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 KUSA jest piekna i pelna uroku - ja nie wiem gdzie Wy wszyscy macie oczy .... ;) /Agnieszka Quote
ostatniaszansa Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 podpisuję się pod postem Agnieszki, Kusa była ulubienica wszystkich wolontariuszy . Pierwsza biegła ; ja chcę do szkoły. Błyskawicznie wszystko łapała, jest energiczna, skoczna, aktywna a do tego mizak nieprzeciętny, zachowuje czystość i jest posłuszna.Ona jest piękna, wystarczy pobyć z nią 10 minut. Trzeba czegoś więcej ? Na szczęście była też ulubienicą opiekunki. Nie ma więc klasycznego syndromu psa schroniskowego. My mamy fajne zdjęcia, coś aktualnego dołoży Ania i bardzi ładnie uśmiechniemy się do Mgie lub Ziutki, robią moc ogłoszeń. Ewa Quote
ostatniaszansa Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 siedzę już jak na szpilkach . czekam na wieści . Ewa Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 O 15 pojechał, o 17.30 dostałam sms, że są w domu i wszystko ok. Rodzina super, dawno nie miałam tak zaangażowanych osób w adopcję. Jestem o niego całkowicie spokojna:) Dex dostał czerwoną obrożę i smycz, w samochodzie czekały smaczki, zabawki, woda z miską . Będzie miał dobrze. [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-foDugXWGIeA/T9zEma8hpLI/AAAAAAAAEUc/pTnTNE6_ksU/s640/dex1.JPG[/IMG] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-qelhBd3xWqA/T9zEp9NVYZI/AAAAAAAAEUk/0XfcUW6PIYU/s640/dex.JPG[/IMG] Quote
ostatniaszansa Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Dex w nowym domku nieśmiały, upatrzył sobie taras. Na spacerze nie załatwił swojej potrzeby, zrobił to na tarasie. Rozmawiałam z Państwem jak go zachęcić do załatwiania się na spacerach a jak delikatnie zniechęcić do tarasu jako toalety . Państwo są cierpliwi i rozumieją. Ewa Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Najgorsze dwie pierwsze doby, powinno być potem dużo łatwiej. Trzymam kciuki ! Quote
Ziutka Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 ZJAWISKOWO PIĘKNY :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-foDugXWGIeA/T9zEma8hpLI/AAAAAAAAEUc/pTnTNE6_ksU/s640/dex1.JPG[/IMG] Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Czy sa zrobione ogłoszenia dla Kusy? bo już sie pogubiłam;) Quote
ostatniaszansa Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 ups, były , ale trzeba wznowic i dac nowe fotki, masz cos dla nas Aniu ? Ewa Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 zrobię, muszę kogos zmolestowac do pomocy aby popozował z sunią...chętnych brak niestety Quote
ostatniaszansa Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Aniu jak będziesz miała zdjęcia wysyłaj do nas. Ubłagamy mgie o ogłoszenia chyba jest troszkę na nas zła za szczeniaki które pojechały do Szwajcarii a były jednocześnie ogłaszane u nas i byl spory odzew, ale mamy kolejne :( Ewa Quote
mgie Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Ewa! no co ty jaka zła... Moja neostrada ,, zasuwa'' z prędkością 1,3 mb/s. Jedna strona otwiera się 20 minut, to dlatego nie udzielam się na forum. Zdjęć ani tekstu do ogłoszeń nie widziałam. [quote name='ostatniaszansa']Aniu jak będziesz miała zdjęcia wysyłaj do nas. Ubłagamy mgie o ogłoszenia chyba jest troszkę na nas zła za szczeniaki które pojechały do Szwajcarii a były jednocześnie ogłaszane u nas i byl spory odzew, ale mamy kolejne :( Ewa[/QUOTE] Quote
Recommended Posts