Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ostatniaszansa']Yyyyy, nie jest coooo????? /Agnieszka[/QUOTE]
Z tego banerka nie można trafić do bazarku.
Jak się na niego najedzie nie pokazuje się łapka, coby kliknąć i już ;).

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jola_li']Z tego banerka nie można trafić do bazarku.
Jak się na niego najedzie nie pokazuje się łapka, coby kliknąć i już ;).[/QUOTE]

A jak to sie robiiii.... matko, juz prosciej mi sie magisterke pisze niz linkuje bazarki :(:(:( /Agnieszka

Posted

;). Mnie to się też często nie udaje.
Może lepiej jeszcze raz wstaw wg wczorajszej instrukcji, albo
zapamiętaj (ctrl+c) adres bazarku
biegnij z tym tutaj i go skróć: [url]http://tiny.pl/[/url] ,
wejdź na "edytuj sygnaturę"
kliknij na banerek
kliknij na ikonkę z globusikiem i dwoma białymi kółeczkami (jak się na nią najedzie pojawi się napis "link")
wstaw skrócony adres w okienko, które się otworzy
zapisz sygnaturę i
jak będziesz miała szczęście, to Ci się uda (bo mnie nie zawsze) ;)
Powodzenia :)!

Posted

[quote name='ostatniaszansa']Rodzina super :) Decyzja o adopcji psa bardzo przemyślana . Poprzedni pies znajda był w tej rodzinie 14 lat.
Dex, pakuj walizki na sobotę . Ewa[/QUOTE]
I takich wiadomości nam trzeba w dużych ilościach :)!!!
(a ja niedługo będę zabierała z Mazur synka Pusi, w sobotę porobię zdjęcia)

Posted

[quote name='ostatniaszansa']To co teraz mozemy wlozyc do Ani ;) ?/Agnieszka[/QUOTE]

Hm, nic?:) Nie ma póki co wystarczającej ilości pieniędzy.. Podrzutek też ostatnio poszedł raz dwa, a Misia siedziała i siedziała... Oby Kusa tak nie miała. Ao ile charakterem Misi dorównuje, to już urodą nie ;)

Posted

Uroda jak uroda- każda potwora znajdzie swojego amatora hahahaha- żartuję oczywiście;) , bardziej mnie martwi kwestia wieku- 4 lata , to dla wielu już za dużo - dla mnie to zupełna abstrakcja, ale nic, trzeba być dobrej mysli i mocno Kusę promować. Na razie na jej pobyt na 2-3 miesiące jest . Jak zejdzie szybko, to będzie można jeszcze o jakimś psiaku pomyśleć, ale na razie nie.

Swoją drogą jaki paradoks, aby pies musiał przyjechać 200km , aby po dwóch tygodniach wrócić do domu 200 km hihi

Posted

podpisuję się pod postem Agnieszki, Kusa była ulubienica wszystkich wolontariuszy . Pierwsza biegła ; ja chcę do szkoły. Błyskawicznie wszystko łapała, jest energiczna, skoczna, aktywna a do tego mizak nieprzeciętny, zachowuje czystość i jest posłuszna.Ona jest piękna, wystarczy pobyć z nią 10 minut. Trzeba czegoś więcej ? Na szczęście była też ulubienicą opiekunki. Nie ma więc klasycznego syndromu psa schroniskowego. My mamy fajne zdjęcia, coś aktualnego dołoży Ania i bardzi ładnie uśmiechniemy się do Mgie lub Ziutki, robią moc ogłoszeń. Ewa

Posted

O 15 pojechał, o 17.30 dostałam sms, że są w domu i wszystko ok. Rodzina super, dawno nie miałam tak zaangażowanych osób w adopcję. Jestem o niego całkowicie spokojna:)
Dex dostał czerwoną obrożę i smycz, w samochodzie czekały smaczki, zabawki, woda z miską . Będzie miał dobrze.

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-foDugXWGIeA/T9zEma8hpLI/AAAAAAAAEUc/pTnTNE6_ksU/s640/dex1.JPG[/IMG]

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-qelhBd3xWqA/T9zEp9NVYZI/AAAAAAAAEUk/0XfcUW6PIYU/s640/dex.JPG[/IMG]

Posted

Dex w nowym domku nieśmiały, upatrzył sobie taras. Na spacerze nie załatwił swojej potrzeby, zrobił to na tarasie. Rozmawiałam z Państwem jak go zachęcić do załatwiania się na spacerach a jak delikatnie zniechęcić do tarasu jako toalety . Państwo są cierpliwi i rozumieją. Ewa

Posted

ZJAWISKOWO PIĘKNY :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-foDugXWGIeA/T9zEma8hpLI/AAAAAAAAEUc/pTnTNE6_ksU/s640/dex1.JPG[/IMG]

• 2 weeks later...
Posted

Aniu jak będziesz miała zdjęcia wysyłaj do nas. Ubłagamy mgie o ogłoszenia chyba jest troszkę na nas zła za szczeniaki które pojechały do Szwajcarii a były jednocześnie ogłaszane u nas i byl spory odzew, ale mamy kolejne :( Ewa

Posted

Ewa! no co ty jaka zła...
Moja neostrada ,, zasuwa'' z prędkością 1,3 mb/s. Jedna strona otwiera się 20 minut, to dlatego nie udzielam się na forum.
Zdjęć ani tekstu do ogłoszeń nie widziałam.
[quote name='ostatniaszansa']Aniu jak będziesz miała zdjęcia wysyłaj do nas. Ubłagamy mgie o ogłoszenia chyba jest troszkę na nas zła za szczeniaki które pojechały do Szwajcarii a były jednocześnie ogłaszane u nas i byl spory odzew, ale mamy kolejne :( Ewa[/QUOTE]