Katcherine Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Ania moze Szejkusia chca do pary? Juz przestal bezsensownie szczekac ale za toMisie by nauczyl Haha kiedy i po co. Quote
Soema Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 [B]Uwaga, uwaga![/B] Dzięki temu wątkowi i nam wszystkim kilkanaście psiaków opuściło Boguszyce.. dzięki tej akcji poznałam wspaniałe dziewczyny z OS, no i Anie z czego bardzo bardzo się cieszę (naszemu sponsorowi też BARDZO dziękuję i mam nadzieję na spotkanie kiedyś:)) . Udało się nam bez kłótni i niesnasek, bez chamstwa, manipulacji zrobić kawał dobrej roboty. Odmieniliśmy los wielu psiakom :) Dziękuję i proszę o więcej! Mamy możliwość pod koniec kwietnia zabrać do hotelu kolejne psiaki, o ile z Michą będzie ok. Potrzebujemy bazarków, reklamy wątku, drobnych wpłat, musimy miec zaplecze finansowo, żeby nic nas nie zaskoczyło. Wierzę, że dziewczyny z OS pomogą nam wybrać kolejne psiaki, czy to z Boguszyc, czy z Korabiewic, gdzie też baardzo pomagają!:Rose: Chwała Wam z to! Razem możemy więcej i dłużej! Czekam na pomysły, propozycję. Dziękuję, że jesteście przez tyle lat :Rose: :loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 [quote name='Katcherine']Ania moze Szejkusia chca do pary? Juz przestal bezsensownie szczekac ale za toMisie by nauczyl Haha kiedy i po co.[/QUOTE] że też o tym nie pomyślałam;) Ostatnio próbowałam przejrzeć wątek od początku aby sobie psiaki poprzypominać, ale stanęłam na stronach o Diego i Fibi;) Quote
Soema Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 [quote name='Ania+Milva i Ulver']że też o tym nie pomyślałam;) Ostatnio próbowałam przejrzeć wątek od początku aby sobie psiaki poprzypominać, ale stanęłam na stronach o Diego i Fibi;)[/QUOTE] Toś daleko zaszła :) Rudzielce, Pszczółki, Szerszenie... Pusia, Asia..... ehh Quote
ostatniaszansa Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 A Brutus a Przerzutek-Podrzutek a Kropa-Ciaputka, a Stasio , Misia ? Ostatnie wieści ; z wieloletnich rezydentów boguszyckich, domek ma Kojak notabene z grupy "HAŚKI" obecnie jest ich 19 -tka. Z tych co do na trafiają od czerwca ub. r w domkach kolejne ; Pepsi, Majunia, Lessi, Heban, szczeniak Milo ( jego siostra MILA nadal tkwi ), Boluś no i cudny Kimo z Korabiewic. Ewa Quote
Soema Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 Ciaputa to nie od nas :) ale my wiozłyśmy razem z Rudym i ...:hmmmm: Asią :) szalejecie dziewczyny, ale to wiadomo nie od dziś. Wiele osób stawia Was za wzór! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 i Muszka ;) to chyba wszystkie?;) z wieloma domami mam kontakt regularny, z innymi mniejszy, mam jednak nadzieję, że wszystkie trafiły dobrze... największe pokazy charakteru dał Stas -Lucky, który im sikał rok na blaty w kuchni;) Quote
Soema Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 To ile ich w sumie?:) zapomniałam o podrzutku, co z Misią przyjechał :splat: Quote
ostatniaszansa Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Kropa-Ciaputka nie od WAS???? Przeca ona ponad rok zasiedziała się u Ani a potem do Paji pojechała ? Karina ... ja już jestem egzemplarz po gwarancji ale TY? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Psy ,które przebywały w domu BW, nauczone chodzenia po szafkach, stołach i tym podobne i tam też załatwiały swoje potrzeby :-o Cud boski,że ludzie ,ktorzy adoptowali te psiaki to wszystko wytrzymali . Teraz mowy nie ma aby którykolwiek pies wskakiwał na szafki a stoły zlikwidowane . Psy dostają burę za załatwianie sie w pomieszczeniach a nagrody i ciumkanie jak są grzecznie :) Karina najlepszym przykładem chyba nie jesteśmy :oops: bo juz 3 rok walczymy z pracownikami - nie paść psów !!! To nie o urodę chodzi,ale o ich zdrowie. Ewa Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Karinie chodzi o to, że na Kropę zbierane były deklaracje, taka jak i na Rikiego. Ale one z Boguszyc fakt, więc można zaliczyć;) Nie pisałam, że Misia zaszczekała na działce na karetkę, dostałam obszerną informację z tego zdarzenia;) Quote
ostatniaszansa Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Misia ... a więc ma głos znaczy się szczek :) Zaliczyć należy wszystkie,które wylądowały u Ciebie Aniu, tak myślę . Ewa Quote
Soema Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 [quote name='ostatniaszansa']Misia ... a więc ma głos znaczy się szczek :) Zaliczyć należy wszystkie,które wylądowały u Ciebie Aniu, tak myślę . Ewa[/QUOTE] No to Ciaputa też :):) chodziło mi o ten konkretny nasz wątek :) Quote
Soema Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 Wątek trwa 3 lata,,, większość zdjęć zniknęła....:( brakuje mi fot 6 psiaków chyba. Na pewno Diega, Pszczółki, Szerszenia, Muszki, Brutusa...i? [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-66aUBvd5i_s/T3iuyKdDf1I/AAAAAAAAPzo/eLPpSJ_FTDM/s800/Boguszaki.jpg[/IMG] Quote
ostatniaszansa Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Brutus ma swęj wątek i tam są zdjęcia Kropa-Ciaputka miała sporo zdjęć robionych przez Paję . A czy moje ulubione koleżanki przeczytały artykul o OS w Zwierciadle ? no i zabawny dosyć komentarz BW ... jest ciut lepiej niz w innych tego typu miejscach . Ewa Quote
Soema Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 [quote name='ostatniaszansa']Brutus ma swęj wątek i tam są zdjęcia Kropa-Ciaputka miała sporo zdjęć robionych przez Paję . A czy moje ulubione koleżanki przeczytały artykul o OS w Zwierciadle ? no i zabawny dosyć komentarz BW ... jest ciut lepiej niz w innych tego typu miejscach . Ewa[/QUOTE] Okoliczne kioski nie zakupują Zwierciadła..... widziałam tylko komentarze Joli na Waszym wątku.... chcę skan! :) Quote
ostatniaszansa Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 ok. Agnieszka Ci prześle. Ja własnie naliczyłam wynagrodzenia dla pracowników a Ona pisze umowy i mile koresponduje z naszymi darczyńcami ze Szwajcarii tak wypada. Zakupiliśmy 2 ciężarówki żwiru , część już wysypana i co ? Psy od P. Józefa nadal brodzą w wodzie !!!! :( :( :( trzeba wykopać rów nie ma wyjścia . Ewa Quote
Soema Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 [quote name='ostatniaszansa']ok. Agnieszka Ci prześle. Ja własnie naliczyłam wynagrodzenia dla pracowników a Ona pisze umowy i mile koresponduje z naszymi darczyńcami ze Szwajcarii tak wypada. Zakupiliśmy 2 ciężarówki żwiru , część już wysypana i co ? Psy od P. Józefa nadal brodzą w wodzie !!!! :( :( :( trzeba wykopać rów nie ma wyjścia . Ewa[/QUOTE] Dziękuję, dostałam.....:) zawsze jak tak leje i jest błoto, ku uciesze mych małych psów, myślę o Boguszycach i o Waszych opowieściach :shake: ciągle coś.... zrobiłam bazarek na mych podopiecznych, bezpośrednio i pośrednio pod moją opieką :mdleje: jakby ktoś chciał podnieść będę wdzięczna ;) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/225548-%C5%9Amierdziuchy-na-me-d%C5%82ugi!-Do-15-04-lub-do-ko%C5%84ca-zapas%C3%B3w-KT?p=18937420#post18937420[/url] Quote
ostatniaszansa Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 nie wiem czemu te nasze głupole ciesza się jak tak robia chlas , plast w wodę... jak z niesfornymi dziećmi. Karina, jakowaś karma Ci potrzebna ? Zaraz , zaraz a co tak ani slowa o artykule , przeca to pierwszy po 3 latach a tak juz 3 przyzwoity i tak bez komentarza ? Eeeeeeeeeeee. ewka-konewka :) Quote
Soema Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 [quote name='ostatniaszansa']nie wiem czemu te nasze głupole ciesza się jak tak robia chlas , plast w wodę... jak z niesfornymi dziećmi. Karina, jakowaś karma Ci potrzebna ? Zaraz , zaraz a co tak ani slowa o artykule , przeca to pierwszy po 3 latach a tak juz 3 przyzwoity i tak bez komentarza ? Eeeeeeeeeeee. ewka-konewka :)[/QUOTE] Bo ja go przeczytam jutro..... kręgosłup nie daję mi wysiedziec. Zaczynam w tym tygodniu rehabilitację ;) niee, ja karmię BARFem bo po tym na szczęście nie ma rewolucji żołądkowych Molla i Fado też.. bo Nafi jak odkurzacz ;) dzięki. Jak się kasa uzbieraaaa, to widzimy się z maju ;) Quote
ostatniaszansa Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 [quote name='Soema']Bo ja go przeczytam jutro..... kręgosłup nie daję mi wysiedziec. Zaczynam w tym tygodniu rehabilitację ;) niee, ja karmię BARFem bo po tym na szczęście nie ma rewolucji żołądkowych Molla i Fado też.. bo Nafi jak odkurzacz ;) dzięki. Jak się kasa uzbieraaaa, to widzimy się z maju ;)[/QUOTE] a potem razem do Korabiewic ? :evil_lol: Ewa Quote
3 x Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 dziewczyny, może [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/226148-Dom-dla-duzego-psa!?p=19001334#post19001334"]tutaj - klik[/URL] podrzucic Haśki? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-vUb8XhpMR-0/T6ELlfLfBtI/AAAAAAAAD7k/AmnVORFTk58/s640/5.JPG[/IMG] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-esb9Cd0w-eQ/T6Daeq8rh4I/AAAAAAAAD4I/aALlHJ3pRDE/s640/5a.JPG[/IMG] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-yQaTHXojzGI/T6ELqXhGWJI/AAAAAAAAD7s/5M1IS_35YAU/s640/5b.JPG[/IMG] Quote
ostatniaszansa Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Oto ja Dama, ale i na swawolę sobie pozwolę :) Ewa Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 ojj , ona to do końca pozostanie dziwakiem...jak się czegoś wystraszy, to się schowa pod samochód i za cholerę nie wywabisz-żadnym smakołykiem, jak jej przejdzie to wyjdzie i jest ok;) Quote
Recommended Posts