ostatniaszansa Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 buuuuuuuuuu :( :( Soemo, a kto potem zechce takie staruszki ? :evil_lol: Gdybym nie wiedziała w zyciu byl nie uwierzyła ,że Hermes , Hektor ,Koka i Hera mają juz 5 lat w tym roku tak mniej więcej teraz im mija. Ewa Quote
mgie Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Misia jako jedyny psiak jest dzisiaj w METRZE!!! [url]http://emetro.newspaperdirect.com/epaper/viewer.aspx[/url] Quote
ostatniaszansa Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Aaaaaale ekstra!!!! No ba, to wprost niemozliwe, aby pominac takie cudo :):):) /Agnieszka Quote
Soema Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Trzymam kciuki! Ania ma telefon pod ręką..Oby!! Szkoda,że na tym zdjęciu nie widać jej całej cudnej mordki, ale z drugiej strony taka radosna jest :) Quote
ostatniaszansa Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Misia to chyba kocha cały świat , no może oprócz kur ...:evil_lol: Cudną ma mordeczkę i kapitalną sierść. Teraz zaciskamy kciukasy i czekamy . Ewa Quote
jola_li Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Ja po prostu nie wiem jak to możliwe, że Misia jeszcze nie ma domu :-(... A co do ogłoszenia - może nie trzeba było pisać, ze to Brodnica? Dla niektórych może to być przeszkoda, a w bezpośredniej rozmowie zawsze łatwiej przekonać, że nie jest to problem ew. zaproponować pomoc w transporcie. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Super się trafiło z tym ogłoszenie, mam nadzieję , że ktoś przez weekend zadzwoni...choć ostatnio znowu jakiś zastój adopcyjny -przynajmniej u mnie.. Quote
mgie Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 [quote name='jola_li']Ja po prostu nie wiem jak to możliwe, że Misia jeszcze nie ma domu :-(...[/QUOTE] Bez ogłoszeń pies domu nie znajdzie. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 [quote name='jola_li']Ja po prostu nie wiem jak to możliwe, że Misia jeszcze nie ma domu :-(... A co do ogłoszenia - może nie trzeba było pisać, ze to Brodnica? Dla niektórych może to być przeszkoda, a w bezpośredniej rozmowie zawsze łatwiej przekonać, że nie jest to problem ew. zaproponować pomoc w transporcie.[/QUOTE] Ja uważam , że dobrze iz napisane , że Brodnica-przynajmniej odpadnie mi kilka bezsensownych telefonów. Ja wychodze z założenia , że jak dom chce to po psa przyjedzie , albo zwróci za transport. Nie podoba mi się załatwianie za kogoś transportu, opłacanie itp, a niestety ludzie tak się zrobili wygodni, że czasem głowa mała. Jak ktoś nie ma kasy, czasu i chęci to niech szuka psa blisko siebie i nie dzwoni do mnie np z Wrocławia. Bo wszystko jest fajnie pieknie do kiedy nie dochodzimy do częsci dostarczenia psa.... No , ale oby zadzwonił ktoś normalny;) Quote
ostatniaszansa Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Ja uważam , że dobrze iz napisane , że Brodnica-przynajmniej odpadnie mi kilka bezsensownych telefonów. Ja wychodze z założenia , że jak dom chce to po psa przyjedzie , albo zwróci za transport. Nie podoba mi się załatwianie za kogoś transportu, opłacanie itp, a niestety ludzie tak się zrobili wygodni, że czasem głowa mała. Jak ktoś nie ma kasy, czasu i chęci to niech szuka psa blisko siebie i nie dzwoni do mnie np z Wrocławia. Bo wszystko jest fajnie pieknie do kiedy nie dochodzimy do częsci dostarczenia psa.... No , ale oby zadzwonił ktoś normalny;)[/QUOTE] Dokladnie, duzo osob dzwoni i jak sie dowiaduje, ze np. pies jest w Boguszycach to nie chce, bo oni sa z Krakowa i mysleli, ze to od nich ze schroniska i sobie tam podejda po psa i zaden transport ich nie interesuje. /Agnieszka Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Miałam jeden telefon z Wawy po ogłoszeniu w metrze i z Krakowa. Wawa kompletna porażka , Karków zobaczymy - wysłałam więcej zdjęć, zobaczę czy odpowiedzą . Jak nic się w tygodniu nie rozwinie, to wystawię jej wyróżnione allegro. A tu foty z wczoraj;) [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-8sw2OICwQIc/ToBbd66wlHI/AAAAAAAACkw/GzqWEOeQe-c/s512/misia.JPG[/IMG] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-lhDdMm9M2aM/ToBbgpAb5PI/AAAAAAAACk0/bCwl_lzQMds/misia1.JPG[/IMG] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-8W99M0nEaUA/ToBbikS2eRI/AAAAAAAACk4/KPNFNedDWmU/misia2.JPG[/IMG] [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-MeIWQCxZOeA/ToBbmhQ1okI/AAAAAAAACk8/_XenilIrim4/misia3.JPG[/IMG] [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-QjlXPqJHAjE/ToBbnpZ5hbI/AAAAAAAAClA/cs3bnAXJnSI/misia4.JPG[/IMG] Quote
mgie Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Podeśle zdjęcia Misi do pewniej Pani z Warszawy. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Miałam wieczorem fajny tel o Misię. Po rozmowie jutro maja potwierdzić czy sa na tak-jesli ok, to w niedzielę przyjadą zobaczyć Misię. Małżenstwo ludzi w wieku ok 50, ustatkowani z domem z ogrodem, dobrze ogrodzonym. W domu sa dwie sunie jamniczki. Misia miałaby do dyspozycji ogród i specjalny budynek do spania a zimą w mrozy byłaby w domu. Dom brzmiał normalnie , mieszkaja 150km od nas, ale znaja brodnice i okolice. Nie ma problemu z wizytami przed czy po adopcyjnymi. Takze czekamy czy sie odezwą...trzymajcie kciuki. Quote
ostatniaszansa Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 oj to trzymamy tak mocno,ze az bieleją :) Ewa Quote
3 x Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 ja po prośbie bardzo proszę o głosy na[COLOR="red"][B] wspólnego kandydata dogo i miau[/B][/COLOR] w krakvecie - [b]Prywatne przytulisko znajdki koło Radzymina[/b] jeśli ktoś jeszcze nie głosował bardzo bardzo proszę o głosy na wspólnego kandydata jeszcze link do krakvetu: [url]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14172[/url] głosować można dzisiaj do północy Quote
ostatniaszansa Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 zagłosowałyśmy obie , ale jestem cholernie zniesmaczona , jakaś fundacja nikomu nie znana i taka liczba głosów ? Jakim cudem ? a może czegoś nie rozumiem ? Ewa Quote
3 x Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 [quote name='ostatniaszansa']zagłosowałyśmy obie , ale jestem cholernie zniesmaczona , jakaś fundacja nikomu nie znana i taka liczba głosów ? Jakim cudem ? a może czegoś nie rozumiem ? Ewa[/QUOTE] ech nikt tego nie rozumie Grey Animals to "wiosna" z dogo z takim poparciem jakie miała na kv spokojnie wygrałaby wewnętrzną ankietę ech tak sie nie robi :( Quote
jola_li Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Odnoszę wrażenie, że znowu zadziałały "siły nieczyste" (zapewne nawet bez wiedzy osób zaangażowanych), tylko tym razem w mniej rzucający się w oczy sposób :-(. Trudno mi uwierzyć, by ktoś miał tylu tak zaangażowanych znajomych... Quote
Soema Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Zadziwiająca regularność była. Ale na zdrowie Wiośnie z kilkunastoma psami i kotami. Bo dla koni to nic nie kupi w KV. Dziwię się, że tak można.. no ale. Gratulacje. a o Misię cisza.... :( domy się nie odezwały Quote
ostatniaszansa Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Poczytałam na stronie ile to owa fundacja ma pod opieką zwierząt ... Ja protestuje! Nie wiem tylko do kogo napisać list - dlaczego nikt nie chce pokochać i dać dom Misi ? Ma pecha czy co ? Wielgachna nie jest , stara nie jest a jest urodziwa i przekochana. Ewa Quote
3 x Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 a ja troche rozumiem wiosne, mając karmę dla zwierząt mniejszych, "środki własne" może przeznaczyć na konie nie wiem co prawda ile ona ma tych koni ale gdyby FZNJR dostałaby zabiezpieczenie w postaci karmy dla psow i kotów, więcej mogłybyśmy przeznaczyć na konie których jest ok 20tu. swoją drogą musimy się kiedyś zgłosić, tylko jak widzę co się dzieje podczas głosowania to odechciewa mi się wszystkiego :shake: Quote
ostatniaszansa Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 glosowania wygadaja coraz gorzej, nie zdziwilabym sie jakby Krakvet tez mial dosyc... ale w koncu wygraly Znajdki? /Agnieszka Quote
monikapf Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Dziewczyny jak to możliwe ale na stronie kv widnieje o 4 głosy więcej dla przytuliska pod Radzyminem ? Quote
ostatniaszansa Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 wlasnie dlatego pytam kto wygral, bo juz zglupialam /Agnieszka Quote
Soema Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 [quote name='ostatniaszansa']glosowania wygadaja coraz gorzej, nie zdziwilabym sie jakby Krakvet tez mial dosyc... ale w koncu wygraly Znajdki? /Agnieszka[/QUOTE] Nie, fundacja wiosny. [quote name='monikapf']Dziewczyny jak to możliwe ale na stronie kv widnieje o 4 głosy więcej dla przytuliska pod Radzyminem ?[/QUOTE] Bo się ankieta nie zatrzymała 30tego. I dlatego tak. Quote
Recommended Posts