Soema Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='li1']Soema, podmienisz te 2 biedaki na 2 suczydla ?[/quote] Kochana, mi jest wszystko jedno, które psiaki pojadą :) chcemy pierw wyciągnąć te, które są "adopcyjne".. Przykre to, ale konieczne. Tam będzie luźniej, a i miejsce w hotelu szybciej się zwolni dla następnego. Musi to być także psiak, który jest w złych warunkach na dworze.. bo kojce u Ani są zewnętrzne, choc w sumie teraz lato będzie... ;) [SIZE=1]Ja osobiście uważam, że wyższość suczek nad psami jest niepodważalna ;)[/SIZE] Quote
zuzel Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 może narazie weźmy te które miały zostać wzięte. One tylko dla tego nie wyjechały wczoraj - miały zaklepany hotelik więc wyciągalismy inne, którymi nikt się nie interesował. Quote
Soema Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='zuzel']może narazie weźmy te które miały zostać wzięte. One tylko dla tego nie wyjechały wczoraj - miały zaklepany hotelik więc wyciągalismy inne, którymi nikt się nie interesował.[/quote] No właśnie, ja naprawdę się nie upieram. Z Dziewczynami, które tam jeżdżą jest ustalone, że jeśli któryś z psów wcześniej coś znajdzie, to pojedzie inny. Ja ich jeszcze nie widziałam, nie znam tych psiaków i polegam na osobach, które tam jeżdżą. Ciemniejszy psiak w pierwszym poście miał być sunią, nawet jest tak napisane.. Ale w tym ogromie psich nieszczęść nic nie jest do końca pewne.. I to też jest zaznaczone, a Ania pokocha wszystkie :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 O nie nie-ja na żadne zamiany się nie zgadzam:mad:;) Te dwa sierściuchy zostały wybrane i przyjadą-chyba ze szybciej domek znajdą. Wytnie sie jajka i będą prawie jak suczki:diabloti: Chyba trzeba imie zmienić ;) Quote
Soema Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Biały miał być Diego, to teraz ciemniejszy jeszcze...:razz: i tak dopiero będziemy na 100% pewni płci jak psiaki do Ciebie przyjadą.. ;) albo w przyszłą sobotę :) Quote
Anna_33 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 P. Jozef mowil, ze to dwaj chlopcy...ale czego na oczy sama nie zobacze, tego pewna nie jestem;-) Wczoraj u nich nie bylam, nie wystarczylo czasu... Quote
Soema Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Wstawiam za pozwoleniem Teapot :) szorściak (na drugiej focie ładna psina z długim włosem) [URL="http://picasaweb.google.pl/kasia.sloniewicz/SZORSCIAK5Ju#"]Picasa Web Albums - Katarzyna - SZORSCIAK5 ju[/URL] nasz białasek :loveu: [URL="http://picasaweb.google.pl/kasia.sloniewicz/SZORSCIAK4Ju#"]Picasa Web Albums - Katarzyna - SZORSCIAK4 ju[/URL] [URL="http://picasaweb.google.pl/kasia.sloniewicz/SZORSCIAK1Ju#"]Picasa Web Albums - Katarzyna - SZORSCIAK1 ju[/URL] [URL="http://picasaweb.google.pl/kasia.sloniewicz/SZORSCIAK2Ju#"]Picasa Web Albums - Katarzyna - SZORSCIAK2 ju[/URL] Mi osobiście, nie tylko mi podoba się ta sunia [URL="http://picasaweb.google.pl/kasia.sloniewicz/OSbyZofia#5339427932906139906"]Picasa Web Albums - Katarzyna - OSbyZofia[/URL] to tak, na przyszłośc ;) Quote
Soema Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 [CENTER][COLOR=Navy][B]Szukamy pomału transportu na przyszły tydzień dla psiaków ! [/B][/COLOR][LEFT][COLOR=DarkRed]aa, kto pomoże później w ewentualnych ogłoszeniach?[/COLOR] Allegro, itd..?:oops: Białasek, jest taki uroczy.. Im szybciej znajdziemy im super domy, tym więcej psiaków opuści to miejsce. Jako, że będą wakacje, Teapot uświadomiła, że to będą najlepsze adopcje, "spędź urlop z najlepszym przyjacielem":lol: zachęcam do robienia ogłoszeń :eviltong: [/LEFT] [/CENTER] Quote
teapot Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='Soema'] Mi osobiście, nie tylko mi podoba się ta sunia [URL="http://picasaweb.google.pl/kasia.sloniewicz/OSbyZofia#5339427932906139906"]Picasa Web Albums - Katarzyna - OSbyZofia[/URL] to tak, na przyszłośc ;)[/quote] Ta sunia już wyjechała z OS. :multi: Fotki są autorstwa Zofii i Saszy, która jest prawdziwą skarbnicą wiedzy o tych psiakach. Ona zapamiętuje praktycznie każde słowo opiekunów! Quote
mgie Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [B]Soema[/B] ta suczka to chyba Dżina,która niedawno znalazła dom. Nie jestem pewna ale te miodowe oczy są chyba jej. :) edit. Patrze jeszcze razi ,tak to Dżina Quote
Soema Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 [quote name='mgie'][B]Soema[/B] ta suczka to chyba Dżina,która niedawno znalazła dom. Nie jestem pewna ale te miodowe oczy są chyba jej. :) edit. Patrze jeszcze razi ,tak to Dżina[/quote] To super w takim razie :) śliczna jest. Musiało mi umknąć na ogólnym :) [SIZE=1]a jest tam jeszcze jakaś cudna, przytulaśna sunia?[/SIZE] Szorściaki to chłopaki :razz: Quote
Soema Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 [quote name='mgie'][SIZE=1]Oczywiście,że są....na przykład ruda Gwiazda chyba ją kojarzysz:cool3: Jest jeszcze Fabia,tylko ona jest bardzo nieśmiała,potrzebna by jej była dobra socjalizacja z ludziem:cool3:[/SIZE][/quote] [SIZE=1]Rudą kojarzę... :) ale Fabii nie..:oops:[/SIZE] Quote
mgie Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [SIZE=1]Oczywiście,że są....na przykład ruda Gwiazda chyba ją kojarzysz:cool3: Jest jeszcze Fabia,tylko ona jest bardzo nieśmiała,potrzebna by jej była dobra socjalizacja z ludziem:cool3:[/SIZE] Quote
mgie Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [SIZE=1]Oto jej wątek : [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/fabia-psie-dziecko-szukamy-odpowiedzialnego-opiekuna-albo-dt-sa-nowe-zdjecia-130512/[/url] Kurczę,fajnie jakby się dziewczynom udało. W końcu dziewczyny górą:cool3:[/SIZE] Quote
Soema Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 [quote name='mgie'][SIZE=1]Oto jej wątek : [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/fabia-psie-dziecko-szukamy-odpowiedzialnego-opiekuna-albo-dt-sa-nowe-zdjecia-130512/[/URL] Kurczę,fajnie jakby się dziewczynom udało. W końcu dziewczyny górą:cool3:[/SIZE][/quote] [SIZE=1]Dziękuję :)[/SIZE] Musimy ruszyć z ogłoszeniami chłopaków, jak tylko pojawiają się u Ani i będzie wszystko okey. JA chcę wierzyć, że się uda ;) i jeszcze w wakacje zwolni się miejsce.. Quote
Soema Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 [quote name='mgie']Pomogę w ogłoszeniach.[/quote] Bardzo dziękuję, przypomnę się.. :oops: Quote
Soema Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Pierwsze rozliczenia: [B]jkp[/B] - 300zł (wpłata za 3 miesiące z góry) [B]Bazyli3101[/B] - 30zł [B]Becia222[/B] - 100zł [B]Lidia E[/B]. - 100zł [B]Agnieszka R.[/B] - 100zł [B]Bjuta [/B]- 50zł [B]Poker[/B] - 40zł [B]Zuzel[/B] - 10zł [B]Bico[/B] - 50zł [B]Vesna[/B] - 50zł [B]Lacrima [/B]- 100zł (na razie na moim koncie) [B]agata51[/B] - 50zł suma [SIZE=3][B][COLOR=DarkGreen]980zł[/COLOR][/B][/SIZE] Dziękujemy !! :Rose: :Rose: Quote
zuzel Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 czyli już pewniak na 2 miesiące :) tak tak, wiem że jeszcze leczenie itd, ale przecież miesiąc później przyjdą też wpłaty ze stałych deklaracji więc chyba możemy założyć że 2 miesiące są na 100% :) Quote
Soema Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 [quote name='zuzel']czyli już pewniak na 2 miesiące :) tak tak, wiem że jeszcze leczenie itd, ale przecież miesiąc później przyjdą też wpłaty ze stałych deklaracji więc chyba możemy założyć że 2 miesiące są na 100% :)[/quote] Mam nadzieję, że psiaki będą zdrowe... :) teoretycznie 2 miesiące są, ale musimy liczyc się z: - opłatą za transport psiaków do hotelu (nadal nie mamy transportu) - ewentualne szczepienia - kastracja/sterylizacja - niespodziewane leczenie - np, chora skóra, uszy.. - plus jakieś środki na odrobaczenie i przeciwpchelne.. Może ma ktoś coś na bazarek?:oops: Dwie osoby oferowały rzeczy, pomoże ktoś? Ja przeszukam swoją szafę, no i od siebie też wpłacę. Quote
li1 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Z zakladow pogodowych wplynie 50zl za poprzedni tydzien. Ja usiade w ciagu dnia i wysle moja dzialke. Quote
Soema Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 [quote name='li1']Z zakladow pogodowych wplynie 50zl za poprzedni tydzien. Ja usiade w ciagu dnia i wysle moja dzialke.[/quote] Dziękuję, ja czekam co mi odpowiedzą odnośnie transportu. Mam na koncie 100zł od Lacrimy i sama się dorzucę. Quote
Freya73 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Soema napisalam do Ciebie na priv. Moge wspomoc finansowo - niestety bedzie to jednorazowa wplata 50 zl i to dopieru w lipcu. Nie dam rady wczesniej, mam inne, wczesniejsze zobowiazania. Pozdrawiam Quote
Freya73 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 W lipcu wysle £15. Musze jednak poprosic ktoras z kolezanek o pomoc w transferze pieniazkow. Pzdr Quote
Soema Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Dziękuję Freya :) :Rose: to bardzo dużo.. Kto pomoże wystawić Ewie bazarek?:razz: Quote
Recommended Posts