Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pusiula na pewno domek znajdzie- muszę ją sprawdzić na koty- ale u nas dziś taka wichura i deszcz ,że koty sie gdzies pochowały...jutro spróbujemy...

Chciałam jeszcze dodać ,ze nowy domek Stasiulka dał 100zł za opiekę nad nim przez miesiąc. Tak więc pieniążki te doliczam do puli kojca Soemy:)

Posted

Wczoraj dzwoniła Pani Stasiowa:) Wieczorem jak wychodzili na spacer...wiecie ,że oni przechodza przez ulice i sa na plazy nad morzem...ehhh to mały prypeć ma teraz dobrze:)
Stasiu grzeczny, kochany i najpiękniejszy:) Raz tylko wszedł na stół:) A tak jest idealny. Śpi sobie na fotelu, w domu wariuje- a ma duzo miejsca, bo mieszkanie to ok 160m2. Chodzi do drugiej pracy razem ze swoja Panią-siedzi na fotelu, odwozi dzieciaki do szkoły i odbiera-non stop jest cos do roboty:)
Ma kupione szeleczki , karmę z kaczki -ale oczywiscie lubi smakołyki i jak tylko otwiera się lodówka to już czeka.
Lubi wszystkich , ładnie zostaje sam- jak na razie żadnych wad:)

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Wczoraj dzwoniła Pani Stasiowa:) Wieczorem jak wychodzili na spacer...wiecie ,że oni przechodza przez ulice i sa na plazy nad morzem...ehhh to mały prypeć ma teraz dobrze:)
Stasiu grzeczny, kochany i najpiękniejszy:) Raz tylko wszedł na stół:) A tak jest idealny. Śpi sobie na fotelu, w domu wariuje- a ma duzo miejsca, bo mieszkanie to ok 160m2. Chodzi do drugiej pracy razem ze swoja Panią-siedzi na fotelu, odwozi dzieciaki do szkoły i odbiera-non stop jest cos do roboty:)
Ma kupione szeleczki , karmę z kaczki -ale oczywiscie lubi smakołyki i jak tylko otwiera się lodówka to już czeka.
Lubi wszystkich , ładnie zostaje sam- jak na razie żadnych wad:)[/QUOTE]

Poproszę 3 x dziennie takie wieści :-)!!!

Posted

A to Fibi wraca ze spaceru..oczywiście z opóźnieniem, bo ona musi się sama wybiegać:) Pobiegała ze mną -pomagałą sprzatać w kojcach- ucze ją wchodzenia do innych, bo niedługo bedzie zmieniała lokum, a chce żeby obyło się bez większych problemów.
U nas znowu spadł snieg....

[IMG]http://images41.fotosik.pl/265/2c7d44ed9bbc34ae.jpg[/IMG]

[IMG]http://images39.fotosik.pl/265/46da84eebd93b959.jpg[/IMG]

• 2 weeks later...
Posted

W końcu czuć wiosnę....zaczynamy wielkie sprzątanie...Soema miała sprzatać , ale cwana bestia wiedziała kiedy przyjechać aby jeszcze śnieg był:mad::diabloti:

Zaczęłam od domu Boguszaków.
Jedna budka niestety do wyrzucenia, ale psiaki dostały materac- Fibuli tak sie spodobało,że nie chciała nikogo wpuścić :evil_lol:
[IMG]http://images43.fotosik.pl/274/9c458b496b169e06med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images48.fotosik.pl/274/b96c203e0d36314emed.jpg[/IMG]

[IMG]http://images41.fotosik.pl/270/cae482599375bc77med.jpg[/IMG]

Wczoraj dzwoniła Pani od Stasiulka:p Zawsze sie naśmieję, bo tak fajnie opowiada o wszystkim. Mały bardzo dobrze- słyszałam jak szczeka:razz: Karmę którą mu kupili z ta kaczka -najdroższą jaka była, to nie chcial jeść:evil_lol: Teraz jakiegos royala dostaje ale tez kreci nosem hehe

Nie wiem czy tu już byłą wiadomość podana- najprawdopodobniej 29 marca będziemy w Boguszycach- Soema i ja...zabierzemy jakies psiaki i zobaczymy jak to wszystko wygląda...już sie boję:shake:

Posted

Jak tam czysto :crazyeye: ładnie żeś odpicowała chałupkę :) a Fibula na materacu - CUDO:loveu:
ja nie myślę co tam zastaniemy, stać nas na 2, góra 3 psiaki tylko... a tam 550 :placz:

Posted

Fibula wyglada rewelacyjnie :-)
W Boguszycach jest duzo lepiej, niz bylo w kwietniu zeszlego roku. Niby bloto to samo, budynki tez, ale jednak.
Moze dlatego, ze mniej psow, nie wiem.

Posted

[quote name='chita']Ale sie wszyscy ciesza ze co niektore psiaki w nowych domkach:cool3:[/QUOTE]
Tak, jakby ktoś nie wiedział jeszcze to dziś rudzielec Riki pojechał z Anią do domku, do Białegostoku:multi:

Posted

[quote name='Soema']Tak, jakby ktoś nie wiedział jeszcze to dziś rudzielec Riki pojechał z Anią do domku, do Bydgoszczy:multi:[/QUOTE]

wow :)
tzn ze została Pusia ?
kurcze ona jest taka fajna

i nie ma ze nikt sie nie cieszy, wszystcy wstrzymali oddech i czekają w napięciu (mniejszym bądz wiekszym ;)) na nowych hotelowiczów :)

Posted

My też... nawet nie wiecie, jak my z Anią to przeżywamy. No bo jak wybrać dwa, trzy spośród 550??
A ja wierzę, że Pusia szybko znajdzie dom.

Posted

[quote name='Kaja i Aza']Ja sie ciesze bardzo, ale rzeczywiscie zadanie macie nielatwe, powodzenie zycze. W ogole to myslalam, ze pojechalyscie w ten weekend.[/QUOTE]
Nie, możemy jechać dopiero po 26, znaczy tak Ani pasuje. Ja jadę z Krakowa do Łodzi, a Ania z Brodnicy do Łodzi, nocleg i z samego rana ruszamy.. Zabieramy 5 - 6 psów :mdleje: Potem do Brodnicy, a potem do Krakowa...