Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='3 x']chodzi tylko o wystawinie ? tzn rzeczy sa obfotografowane? i kto zajmie się wysyłką fantów?[/quote]
To trzeba chętne Panie pytać :oops:

niedługo wszystkim zainteresowanym podam konto :)

[SIZE=1]Poker.. kochaj Ty mię..:oops:[/SIZE]

Posted

[quote name='Soema']
[/COLOR][/COLOR] Poszukujemy osób, które wystawią bazarki z rzeczy, które podarują:
[COLOR=Blue]Ewa i flatki[/COLOR] [/B](Warszawa)[B]
[COLOR=Blue]Bros[/COLOR] [/B](Wrocław)[LEFT]
[/LEFT][/QUOTE]

chodzi tylko o wystawinie ? tzn rzeczy sa obfotografowane? i kto zajmie się wysyłką fantów?

Posted

[quote name='Ewa i flatki']Ojej :oops:moje fanty nie są obfocone, będę musiała poprosić Teapotka, żeby wpadł i wykonał artystyczne zdjęcia obiektów :cool3:[/QUOTE]

jakby były zdjęcia to mogę wystawić bazarek, tzn po małych konsultacjach co do ceny itd

a dużo jest tych fantów i jakiego typu?
w sensie ubrania, ksiązki, bibeloty, cokolwiek innego

a która część warszawy?

Posted

[quote name='chita']nie bylo mnie:oops: zaraz sie biore za czytanie i zaznaczam[/quote]
Kochana :loveu:
masz może jakiś pomysł, gdzie jeszcze uderzyć..?
Jak będziemy mieli już konto, trzeba poprosic o wzruszające allegro cegiełkowe ;)

Aaa i mam prośbę, proszę kwestie formalne - bazarek itd. załatwiajmy na pw. Bo wątek robi się coraz dłuższy.. a konkrety na razie najważniejsze :) Dziękuję :)

Posted

Mogę zadeklarować comiesięczne wpłaty (bez względu na psa) ale tylko 30 zł i do końca roku. Mam nadziję,że choc troche pomogę. Proszę o dane do przelewu jak już wszystko będzie ustalone.
Dzięki,że tak walczycie.

Posted

Moje fanty to ( na razie) porcelana - filiżanka ze spodkiem w pięknym pudełku z kotem i pudło w " ćpłene" róże z kompletem 2 filiżanek i 2 spodków, również w "ćpłene" róże.
Nad innymi fantami intensywnie myślę ;)

Posted

W sprawie numeru konta.
Zarzad jest w trakcie zakladania subkonta przeznaczonego specjalnie na wszelkie zbiorki dla konkretnych zwierzakow.
Konto mialo byc juz wczoraj, jednak pani w banku zapomniala,ze potrzebny jest jeszcze jeden papierek :mad:
Papierek zostanie dzis dowieziony i prawdopodobnie juz dzis dostaniemy ten wyczekiwany numer konta :-)
Agnieszka z Zarzadu mniej wiecej co 7 dni bedzie sprawdzala stan konta i przesylala do osob organizujacych zbiorke wyciagi.
Bardzo wazny bedzie przy wplatach precyzyjny opis przelewu.
Bardzo prosze o jeszcze troche cierpliwosci i nie wycofywanie sie z deklaracji :-)
Nawet nie wiecie jaka to radosc, ze dwa nastepne psiaki, dzieki Wam, zmienia niedlugo otoczenie :-)
Soema pieknie i sprawnie wszystko zorganizowala)

Posted

[quote name='Soema']Kochana :loveu:
masz może jakiś pomysł, gdzie jeszcze uderzyć..?
Jak będziemy mieli już konto, trzeba poprosic o wzruszające allegro cegiełkowe ;)

Aaa i mam prośbę, proszę kwestie formalne - bazarek itd. załatwiajmy na pw. Bo wątek robi się coraz dłuższy.. a konkrety na razie najważniejsze :) Dziękuję :)[/quote]

jak bedzie konto to razem z allegro rozreklamujemy sie np na n-k mysle ze pare rubli wpadnie;)
nie ma mnie w PL ale napewno znajde cos na bazarek,moglabym wyslac komus calosc kto by sie tym dalej zajal bo na pojedyncze wysylki stad to szkoda kasy...jak sa chetni to piszcie:cool3::lol:

Posted

Aniu, dziękuję! :) wtedy, już na pewno będziemy wiedzieli na czym stoimy :)

jak tylko dostanę numer konta, wszystkim chętnym, którzy się deklarowali wyślę go na pw i wstawię do pierwszego postu.

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']chita możesz paczkę wsyłac do mnie- zajme się wystawieniem ;) adres wrzucam na pw[/quote]
Dzięki :):loveu:
Chita, jak wrócisz do Polski koniecznie musimy się spotkać, może pojedziemy razem do hotelu Ani zobaczyć psiny :) ja to na pewno.

Bardzo wszystkim Dziękuję :)

Posted

[quote name='Soema']Dzięki :):loveu:
Chita, jak wrócisz do Polski koniecznie musimy się spotkać, może pojedziemy razem do hotelu Ani zobaczyć psiny :) ja to na pewno.

Bardzo wszystkim Dziękuję :)[/quote]

Soema ja do Ani mam niedaleko:cool3::cool3::cool3:bede w lipcu;)

Posted

Soema ja oczywiście czekam na nr konta.
Mam do Ciebie ogromna prośbę, wiem, że jestes bardzo zajęta masz swoje psiaki na głowie dlatego z góry przepraszam.
Proszę Cię zerknij na ten wątek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/bransk-shivia-suczka-przypominajaca-shar-peia-ma-dt-u-pipi-potrzebna-pomoc-finansowa-135556/index66.html[/URL]
może coś nam podpowiesz. Ja od niedawna jestem na dogo i jeszcze nie bardzo sobie tu radzę.Jeśli nie pomożemy tej suczce wyladuje znów na ulicy a my nie mamy pomysłu.

Posted

Beciu, masz pw.

Mam konto :multi::multi:
[B][COLOR=DarkSlateGray]
[/COLOR][/B][CENTER][SIZE=4][B][COLOR=DarkSlateGray]FUNDACJA OSTATNIA SZANSA [/COLOR][/B]
[B][COLOR=DarkSlateGray]PIWNA 7/5A [/COLOR][/B]
[B][COLOR=DarkSlateGray]00 - 265 WARSZAWA [/COLOR][/B]
[B][COLOR=DarkSlateGray]BANK PEKAO S.A. [/COLOR][/B]

[B][COLOR=DarkSlateGray]68 1240 1066 1111 0010 2468 8007

Tytuł : [COLOR=DarkRed]"Hotel Brodnica"[/COLOR][/COLOR][/B]
[/SIZE][/CENTER]

Posted

już zrobiłam zlecenie stałe... Robiłam je pierwszy raz w życiu więc nie wiem co to będzie. Jutro ma się wysłać, będę pilnować :diabloti:

Posted

[quote name='zuzel']już zrobiłam zlecenie stałe... Robiłam je pierwszy raz w życiu więc nie wiem co to będzie. Jutro ma się wysłać, będę pilnować :diabloti:[/quote]
Oo.. a ja walczę z netem żeby Ci pw wysłać :eviltong: dziękuję :)