Bjuta Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Prześlijcie mi też nr konta, ale ja to niestety tylko jednorazowo... :shake: Quote
Soema Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Dziękuję wszystkim :) Proszę o chwilę cierpliwości, musimy wszystko dograć. Tak jak pisałam kilka postów wyżej ;) Quote
Soema Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 [quote name='Randa']deklaruję 100zł miesięcznie[/quote] Dziękujemy :multi: Quote
Soema Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 [quote name='3 x']chodzi tylko o wystawinie ? tzn rzeczy sa obfotografowane? i kto zajmie się wysyłką fantów?[/quote] To trzeba chętne Panie pytać :oops: niedługo wszystkim zainteresowanym podam konto :) [SIZE=1]Poker.. kochaj Ty mię..:oops:[/SIZE] Quote
3 x Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='Soema'] [/COLOR][/COLOR] Poszukujemy osób, które wystawią bazarki z rzeczy, które podarują: [COLOR=Blue]Ewa i flatki[/COLOR] [/B](Warszawa)[B] [COLOR=Blue]Bros[/COLOR] [/B](Wrocław)[LEFT] [/LEFT][/QUOTE] chodzi tylko o wystawinie ? tzn rzeczy sa obfotografowane? i kto zajmie się wysyłką fantów? Quote
3 x Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='Soema']To trzeba chętne Panie pytać :oops: [/QUOTE] to w takim razie pytam :] Quote
Ewa i flatki Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Ojej :oops:moje fanty nie są obfocone, będę musiała poprosić Teapotka, żeby wpadł i wykonał artystyczne zdjęcia obiektów :cool3: Quote
chita Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 nie bylo mnie:oops: zaraz sie biore za czytanie i zaznaczam Quote
3 x Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='Ewa i flatki']Ojej :oops:moje fanty nie są obfocone, będę musiała poprosić Teapotka, żeby wpadł i wykonał artystyczne zdjęcia obiektów :cool3:[/QUOTE] jakby były zdjęcia to mogę wystawić bazarek, tzn po małych konsultacjach co do ceny itd a dużo jest tych fantów i jakiego typu? w sensie ubrania, ksiązki, bibeloty, cokolwiek innego a która część warszawy? Quote
Soema Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 [quote name='chita']nie bylo mnie:oops: zaraz sie biore za czytanie i zaznaczam[/quote] Kochana :loveu: masz może jakiś pomysł, gdzie jeszcze uderzyć..? Jak będziemy mieli już konto, trzeba poprosic o wzruszające allegro cegiełkowe ;) Aaa i mam prośbę, proszę kwestie formalne - bazarek itd. załatwiajmy na pw. Bo wątek robi się coraz dłuższy.. a konkrety na razie najważniejsze :) Dziękuję :) Quote
Bazyli3101 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Mogę zadeklarować comiesięczne wpłaty (bez względu na psa) ale tylko 30 zł i do końca roku. Mam nadziję,że choc troche pomogę. Proszę o dane do przelewu jak już wszystko będzie ustalone. Dzięki,że tak walczycie. Quote
Ewa i flatki Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Moje fanty to ( na razie) porcelana - filiżanka ze spodkiem w pięknym pudełku z kotem i pudło w " ćpłene" róże z kompletem 2 filiżanek i 2 spodków, również w "ćpłene" róże. Nad innymi fantami intensywnie myślę ;) Quote
Soema Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 [quote name='li1']Witam, deklaruje 100zl jednorazowo.[/quote] Jejku, dziękujemy. Niedługo podam wszystkim numer konta :) Quote
Anna_33 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 W sprawie numeru konta. Zarzad jest w trakcie zakladania subkonta przeznaczonego specjalnie na wszelkie zbiorki dla konkretnych zwierzakow. Konto mialo byc juz wczoraj, jednak pani w banku zapomniala,ze potrzebny jest jeszcze jeden papierek :mad: Papierek zostanie dzis dowieziony i prawdopodobnie juz dzis dostaniemy ten wyczekiwany numer konta :-) Agnieszka z Zarzadu mniej wiecej co 7 dni bedzie sprawdzala stan konta i przesylala do osob organizujacych zbiorke wyciagi. Bardzo wazny bedzie przy wplatach precyzyjny opis przelewu. Bardzo prosze o jeszcze troche cierpliwosci i nie wycofywanie sie z deklaracji :-) Nawet nie wiecie jaka to radosc, ze dwa nastepne psiaki, dzieki Wam, zmienia niedlugo otoczenie :-) Soema pieknie i sprawnie wszystko zorganizowala) Quote
chita Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='Soema']Kochana :loveu: masz może jakiś pomysł, gdzie jeszcze uderzyć..? Jak będziemy mieli już konto, trzeba poprosic o wzruszające allegro cegiełkowe ;) Aaa i mam prośbę, proszę kwestie formalne - bazarek itd. załatwiajmy na pw. Bo wątek robi się coraz dłuższy.. a konkrety na razie najważniejsze :) Dziękuję :)[/quote] jak bedzie konto to razem z allegro rozreklamujemy sie np na n-k mysle ze pare rubli wpadnie;) nie ma mnie w PL ale napewno znajde cos na bazarek,moglabym wyslac komus calosc kto by sie tym dalej zajal bo na pojedyncze wysylki stad to szkoda kasy...jak sa chetni to piszcie:cool3::lol: Quote
Soema Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Aniu, dziękuję! :) wtedy, już na pewno będziemy wiedzieli na czym stoimy :) jak tylko dostanę numer konta, wszystkim chętnym, którzy się deklarowali wyślę go na pw i wstawię do pierwszego postu. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 chita możesz paczkę wsyłac do mnie- zajme się wystawieniem ;) adres wrzucam na pw Quote
Soema Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 [quote name='Ania+Milva i Ulver']chita możesz paczkę wsyłac do mnie- zajme się wystawieniem ;) adres wrzucam na pw[/quote] Dzięki :):loveu: Chita, jak wrócisz do Polski koniecznie musimy się spotkać, może pojedziemy razem do hotelu Ani zobaczyć psiny :) ja to na pewno. Bardzo wszystkim Dziękuję :) Quote
chita Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='Soema']Dzięki :):loveu: Chita, jak wrócisz do Polski koniecznie musimy się spotkać, może pojedziemy razem do hotelu Ani zobaczyć psiny :) ja to na pewno. Bardzo wszystkim Dziękuję :)[/quote] Soema ja do Ani mam niedaleko:cool3::cool3::cool3:bede w lipcu;) Quote
Becia2222 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Soema ja oczywiście czekam na nr konta. Mam do Ciebie ogromna prośbę, wiem, że jestes bardzo zajęta masz swoje psiaki na głowie dlatego z góry przepraszam. Proszę Cię zerknij na ten wątek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/bransk-shivia-suczka-przypominajaca-shar-peia-ma-dt-u-pipi-potrzebna-pomoc-finansowa-135556/index66.html[/URL] może coś nam podpowiesz. Ja od niedawna jestem na dogo i jeszcze nie bardzo sobie tu radzę.Jeśli nie pomożemy tej suczce wyladuje znów na ulicy a my nie mamy pomysłu. Quote
Soema Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Beciu, masz pw. Mam konto :multi::multi: [B][COLOR=DarkSlateGray] [/COLOR][/B][CENTER][SIZE=4][B][COLOR=DarkSlateGray]FUNDACJA OSTATNIA SZANSA [/COLOR][/B] [B][COLOR=DarkSlateGray]PIWNA 7/5A [/COLOR][/B] [B][COLOR=DarkSlateGray]00 - 265 WARSZAWA [/COLOR][/B] [B][COLOR=DarkSlateGray]BANK PEKAO S.A. [/COLOR][/B] [B][COLOR=DarkSlateGray]68 1240 1066 1111 0010 2468 8007 Tytuł : [COLOR=DarkRed]"Hotel Brodnica"[/COLOR][/COLOR][/B] [/SIZE][/CENTER] Quote
zuzel Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 już zrobiłam zlecenie stałe... Robiłam je pierwszy raz w życiu więc nie wiem co to będzie. Jutro ma się wysłać, będę pilnować :diabloti: Quote
Soema Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 [quote name='zuzel']już zrobiłam zlecenie stałe... Robiłam je pierwszy raz w życiu więc nie wiem co to będzie. Jutro ma się wysłać, będę pilnować :diabloti:[/quote] Oo.. a ja walczę z netem żeby Ci pw wysłać :eviltong: dziękuję :) Quote
Recommended Posts