fufu Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Czytałam, teapot, dzięki ogromne :) Jak myślicie, jaki domek byłby najlepszy dla suni, która została w OS? Quote
teapot Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='fufu']Czytałam, teapot, dzięki ogromne :) Jak myślicie, jaki domek byłby najlepszy dla suni, która została w OS?[/quote] Według mnie może być z nieco podrośniętymi dziećmi, bo to takie żywe sreberko jest i chyba będzie mieć kupę energii do zabawy. Nie jest wycofana i nie wydaje się strachliwa. Może (a raczej na pewno będzie) wymagała cierpliwości nauczenia czystości i smyczy, więc kłopotem może być "rzucenie jej od razu do miasta", chyba, że Nowi Państwo będą odpowiedzialni i świadomi ewentualnych kłopotów. No i raczej komend to ona nie zna... Ps. Fufu robisz mi ogromną nadzieję... Quote
fufu Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Przepraszam, teapot, że zrobiłam Ci nadzieję. Swoją szansę dostała inna bida. Quote
teapot Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Może następnym razem nasze suczydło... Ja nadziei tracić nie zamierzam! Quote
fufu Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='teapot']Może następnym razem nasze suczydło... Ja nadziei tracić nie zamierzam![/quote] I słusznie, nadziei tracić nie wolno! Będę mocno trzymała kciuki za sunieczkę! Quote
Soema Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Mógłbyś ktoś odświeżyc psiakom ogłoszenia?:oops: ja mam okropne problemy z netem...:shake: Quote
mgie Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [B]Soema [/B]właśnie już część zrobiłam od nowa. Miałam napisać jak skończę. Wyprzedziłaś mnie:eviltong: Quote
Soema Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 [quote name='mgie'][B]Soema [/B]właśnie już część zrobiłam od nowa. Miałam napisać jak skończę. Wyprzedziłaś mnie:eviltong:[/quote] Ohhh :loveu: Korzystam z dostępu do neta ;) mam chwilę.. bo mój cuuudny tymczas najedzony śpi :loveu: ma caaałe 3 tygodnie :) Quote
mgie Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [SIZE=4][B]Ogłoszenia:[/B][/SIZE] [I]offer alegratka.pl kupsprzedaj.pl eoferty.com.pl cafeanimal.pl przygarnijzwierzaka.pl ogłoszenia.interpress.net.pl pineska.pl petsy.pl petworld.pl lodz gumtree.pl warszawa gumtree.pl poznan gumtree.pl aukcjezwierzat.pl animalsmarket.pl marketzwierzat.pl gielda-zwierzat.eu sprzedam-psa.pl polskiehodowle.pl psy-koty.info[/I] [URL="http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2006300_diegofibi_mlodzutkie_szorstkowlose.html"]Diego&Fibi m�odzutkie szorstkow�ose psiaki. Nowe foty![/URL] Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 dzięki:loveu: A my czekamy na jutrzejszy najazd ciotek:evil_lol: Quote
Soema Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Będzie :) już się nie mogę doczekać kiedy poznam Ślicznoty :):) i Ciotki ;) Quote
teapot Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Oj, zazdroszczę! I to bardzo zazdroszczę! :oops: Quote
stonka1125 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 wkleiłam to gdzie sie dało,wklejam i tu:razz: "wielu tutaj ludzi z okolicy więc piszę,w miejscowości żdzary(na trasie do rawy mazowieckiej, ruchliwa trasa 707 )po drodze przy sklepie spozywczym chodzą dwa psy,podobno"sklepowe",łażą między samochodami,niektórzy zwalniaja ale ktos może kiedyś nie zwolnić,może ktoś mógłby sprawdzic jak to tam wygląda,my byliśmy tam przypadkiem bo wieźliśmy psy do dt i hotelu,nie moglismy nic zrobić........." bylismy tam w sobotę,proszę może ktoś jest w stanie to sprawdzić Quote
Soema Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='teapot']Oj, zazdroszczę! I to bardzo zazdroszczę! :oops:[/quote] Jeśli masz dziś czas... ja z Wwa jadę...;) Ciotka CHITA !! Czy Ty żyjesz?:eviltong: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Soema tylko weź pogode przywiez tez , bo pada u nas:mad: Jak ktos ma ochotę się zabrac po drodze z Soemą to zapraszam:cool3: Pomiesciemy się- najwyzej się namiot rozstawi:evil_lol: Quote
Soema Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Soema tylko weź pogode przywiez tez , bo pada u nas:mad: Jak ktos ma ochotę się zabrac po drodze z Soemą to zapraszam:cool3: Pomiesciemy się- najwyzej się namiot rozstawi:evil_lol:[/quote] Tu duchota... pewnie będzie lało, jak wczoraj. Zapewne się pogoda wymieni :diabloti: tu przyjdzie deszcz. a ja wjadę w słoneczko...:cool1: w samochodzie mam miejsce ;) a tam u ANI pięknieee :loveu: Quote
Soema Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='teapot']Niestety do 14 jestem uziemiona. :placz::placz::placz:[/quote] :cool1: jadę koło 15 :eviltong: Quote
teapot Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Soema']Tu duchota... pewnie będzie lało, jak wczoraj. Zapewne się pogoda wymieni :diabloti: tu przyjdzie deszcz. a ja wjadę w słoneczko...:cool1: w samochodzie mam miejsce ;) a tam u ANI pięknieee :loveu:[/quote] Niestety do 14 jestem uziemiona. :placz::placz::placz: Quote
chita Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Soema']Jeśli masz dziś czas... ja z Wwa jadę...;) Ciotka CHITA !! Czy Ty żyjesz?:eviltong:[/quote] wypoczywam na wsi i mam ograniczony dostep do tego wynalazku:eviltong:a jak odnajde tel to do Cie zadzwonie:roll: ja dzis wyjade ok 16 dopiero:mad:i juz laduje aparat:evil_lol: Quote
Soema Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='chita']wypoczywam na wsi i mam ograniczony dostep do tego wynalazku:eviltong:a jak odnajde tel to do Cie zadzwonie:roll: ja dzis wyjade ok 16 dopiero:mad:i juz laduje aparat:evil_lol:[/quote] Zyjesz :multi: to dobrze :evil_lol: patrzcie :loveu: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/3-tygodniowy-maluch-juz-we-wspanialym-dt-przydaloby-sie-wsparcie-finansowe-141327/index7.html[/URL] edit: ja zadzwonię później bo idziemy odespać noc :) Quote
teapot Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Soema'][B]TEAPOT[/B] to co...?:razz:[/quote] Niestety nie wiem - bo 14 lipca się dowiem czy koniec uziemienia czy dalej jestem uwiązana. Quote
Soema Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Trzymajcie kciuki... Diego jest w Metrze, ale na razie nie było ciekawego telefonu.. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Diego i Fibi;) Telefony są, ale albo na razie dzwoniący nieciekawi albo psy za duże:cool1: Quote
Recommended Posts