Jump to content
Dogomania

Cairny dwa - galeria Alayki vel Wampira & Simby vel Wombata!

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='McDzik']Biedny pan P. :evil_lol: Ja do 9gim co prawda nie uczęszczałam na jego nauki, ale wiele o nim słyszałam w rzeszowie :evil_lol: nawet piosenki :evil_lol:[/quote]
Żałuj, że nie miałaś z nim matematyki, ani lekcji informatyki, jak rysować w Paint`cie czy pisać na komputerze :-o
Omg, on tak znany? :D

Posted

[quote name='Kisses']Dla nas?
Cóż, chcielibyśmy w Kielcach - 14-15.11
A jak się nie uda to Rzeszów, bo na szczeniaki się fuksem łapiemy - 13-14.02
Jak wyjdą Kielce to i Rzeszów będzie, potem liczę na Jarosław, a dalej nie wiem nic :evil_lol:
[/quote]
No to kciuki trzymam!!

Posted

[url]http://i577.photobucket.com/albums/ss216/psiulka/u%20Arnika/DSC09962.jpg[/url]
ładnie! (chyba :evil_lol: - bo wystawy, pozycje wystawowe to dla mnie czysta abstrakcja, ale wizualnie jest OK)

Posted

Kiss:loveu: moja cierpliwa nauczycielko:loveu:..........dodałabyś jakieś zdjęcia :siara:
[SIZE=1]My chcemy Bombka![/SIZE] [SIZE=1]My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka![/SIZE] My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! [SIZE=3]My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka![/SIZE] [SIZE=4]My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka![/SIZE] ..... [I]no dobra wystarczy :diabloti: już będę spokojna[/I] :cool1:

Posted

:multi:[quote name='Kaya93']Kiss:loveu: moja cierpliwa nauczycielko:loveu:..........dodałabyś jakieś zdjęcia :siara:
[SIZE=1]My chcemy Bombka![/SIZE] [SIZE=1]My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka![/SIZE] My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! [SIZE=3]My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka![/SIZE] [SIZE=4]My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka![/SIZE] ..... [I]no dobra wystarczy :diabloti: już będę spokojna[/I] :cool1:[/quote]
Bo wezwe moderatora :mad:

Dodać moze coś... mam z wizyty u Arniszkonka :loveu:

Posted

Jak wrócisz w chate masz zrobić Wombkowi fotki w nowej obroży!! :loveu: No i oczywiście potem z łaski je wstawić na dogo :evil_lol: A jeśli nie... to możesz być pewna że gang Hello Kitty Cię dorwie!! :diabloti::diabloti::loveu::buzi:

Posted

[quote name='Kisses']:multi:
Bo wezwe moderatora :mad:

Dodać moze coś... mam z wizyty u Arniszkonka :loveu:[/quote]
Za co? Za nie robienie akapitów :roflt::megagrin:
Hah oj Kiss:loveu:

Dawaj zdj!!

Posted

my bywamy tu i tam :diabloti: Ogólnie teraz strasznie rzadko komputer włączam, głownie na gg siedzę na kom. A fotki będą, jak będę miała ochotę wrzucić na fbl fotke z Moniek193 :loveu:

Wombat jest jeszcze bardziej wytrymowany, więc pewnie Wam sie pochwale :diabloti: Postaram sie na jakimś spacerku pofocić małego.

Posted

Heja :loveu:
tez widzialam filmiki u Foxowej, hehe niezle sie usmialam, fajne treningi :diabloti: :loveu: no i foteczki Simbusia poprosimy szybko :loveu:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti::loveu::loveu::loveu::roflt::roflt::roflt:
nie wiem u kogo, gdzie i ile xD bo oglądam jednocześnie tu i Foxa.
Bombb jest pięknyyyyy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: cud :loveu:
zabawki macie miażdżące, szczególnie dinozaurową krowę i pudla, który ma zarąbiste proporcje i jest piękny :loveu::evil_lol::evil_lol:
filmiki są boskie :-D:-D:roflt:
widze iż Kiss jest normalnie prawie jak instruktor :razz::diabloti:
kocham was :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Cavy']Witaj Bazuko :eviltong:
Zapraszam Cie oficjalnie do Tofikowej galerii na nowe foty. :evil_lol:[/quote]
zapraszasz dzisiaj na foty co wczoraj dalas? :roll::roll::roll: