McDzik Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Biedny pan P. :evil_lol: Ja do 9gim co prawda nie uczęszczałam na jego nauki, ale wiele o nim słyszałam w rzeszowie :evil_lol: nawet piosenki :evil_lol: Quote
Kisses Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 [quote name='McDzik']Biedny pan P. :evil_lol: Ja do 9gim co prawda nie uczęszczałam na jego nauki, ale wiele o nim słyszałam w rzeszowie :evil_lol: nawet piosenki :evil_lol:[/quote] Żałuj, że nie miałaś z nim matematyki, ani lekcji informatyki, jak rysować w Paint`cie czy pisać na komputerze :-o Omg, on tak znany? :D Quote
Moniek193 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Czyż nie pięknie lata w postawie:loveu: [url]http://i577.photobucket.com/albums/ss216/psiulka/u%20Arnika/DSC09951.jpg[/url] A Kiss nie rzucaj Gertrudą:evil_lol: Quote
taxelina Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 [quote name='Kisses']Dla nas? Cóż, chcielibyśmy w Kielcach - 14-15.11 A jak się nie uda to Rzeszów, bo na szczeniaki się fuksem łapiemy - 13-14.02 Jak wyjdą Kielce to i Rzeszów będzie, potem liczę na Jarosław, a dalej nie wiem nic :evil_lol: [/quote] No to kciuki trzymam!! Quote
Czasowa Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Simba, jak na tak młody wiek, ślicznie się prezentuje w postawie. Quote
Inkaa Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 [url]http://i577.photobucket.com/albums/ss216/psiulka/u%20Arnika/DSC09962.jpg[/url] ładnie! (chyba :evil_lol: - bo wystawy, pozycje wystawowe to dla mnie czysta abstrakcja, ale wizualnie jest OK) Quote
Kisses Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Dziękujemy :evil_lol: Inkaa, ogólnie ładnie jest, ale łapy bym mu poprawiła :evil_lol: Niedługo zrobię sie strasznie wymagająca :diabloti: Quote
Kaya93 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Kiss:loveu: moja cierpliwa nauczycielko:loveu:..........dodałabyś jakieś zdjęcia :siara: [SIZE=1]My chcemy Bombka![/SIZE] [SIZE=1]My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka![/SIZE] My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! [SIZE=3]My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka![/SIZE] [SIZE=4]My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka![/SIZE] ..... [I]no dobra wystarczy :diabloti: już będę spokojna[/I] :cool1: Quote
Kisses Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 :multi:[quote name='Kaya93']Kiss:loveu: moja cierpliwa nauczycielko:loveu:..........dodałabyś jakieś zdjęcia :siara: [SIZE=1]My chcemy Bombka![/SIZE] [SIZE=1]My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka![/SIZE] My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! [SIZE=3]My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka![/SIZE] [SIZE=4]My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka! My chcemy Bombka![/SIZE] ..... [I]no dobra wystarczy :diabloti: już będę spokojna[/I] :cool1:[/quote] Bo wezwe moderatora :mad: Dodać moze coś... mam z wizyty u Arniszkonka :loveu: Quote
Czasowa Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 [quote name='Kisses']:multi: Bo wezwe moderatora :mad: Dodać moze coś... mam z wizyty u Arniszkonka :loveu:[/quote] Masz, a nie dajesz :crazyeye: Dawaj :multi: Quote
Foxowa Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 U nas fotki i filmiki z ćwiczeń przed MP, gdzie była Kiss, psiulka i Kaya :cool3: Quote
gosiulaa Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Jak wrócisz w chate masz zrobić Wombkowi fotki w nowej obroży!! :loveu: No i oczywiście potem z łaski je wstawić na dogo :evil_lol: A jeśli nie... to możesz być pewna że gang Hello Kitty Cię dorwie!! :diabloti::diabloti::loveu::buzi: Quote
Kaya93 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='Kisses']:multi: Bo wezwe moderatora :mad: Dodać moze coś... mam z wizyty u Arniszkonka :loveu:[/quote] Za co? Za nie robienie akapitów :roflt::megagrin: Hah oj Kiss:loveu: Dawaj zdj!! Quote
McDzik Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 hehe widziałam professional filmiki u Foxowej :diabloti: Quote
Kashdog Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Gdzie wy się podziewacie :mad:? Fotki dawać :diabloti: Quote
Kisses Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 my bywamy tu i tam :diabloti: Ogólnie teraz strasznie rzadko komputer włączam, głownie na gg siedzę na kom. A fotki będą, jak będę miała ochotę wrzucić na fbl fotke z Moniek193 :loveu: Wombat jest jeszcze bardziej wytrymowany, więc pewnie Wam sie pochwale :diabloti: Postaram sie na jakimś spacerku pofocić małego. Quote
Katie Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Heja :loveu: tez widzialam filmiki u Foxowej, hehe niezle sie usmialam, fajne treningi :diabloti: :loveu: no i foteczki Simbusia poprosimy szybko :loveu: Quote
Avaloth Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti::loveu::loveu::loveu::roflt::roflt::roflt: nie wiem u kogo, gdzie i ile xD bo oglądam jednocześnie tu i Foxa. Bombb jest pięknyyyyy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: cud :loveu: zabawki macie miażdżące, szczególnie dinozaurową krowę i pudla, który ma zarąbiste proporcje i jest piękny :loveu::evil_lol::evil_lol: filmiki są boskie :-D:-D:roflt: widze iż Kiss jest normalnie prawie jak instruktor :razz::diabloti: kocham was :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cavy Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Witaj Bazuko :eviltong: Zapraszam Cie oficjalnie do Tofikowej galerii na nowe foty. :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 [quote name='Cavy']Witaj Bazuko :eviltong: Zapraszam Cie oficjalnie do Tofikowej galerii na nowe foty. :evil_lol:[/QUOTE] :crazyeye:co ty robilas o 10 na dgm chodzisz do szkoly wgl ??:cool3: czy np w bibliotece :lol: Quote
taxelina Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 [quote name='Cavy']Witaj Bazuko :eviltong: Zapraszam Cie oficjalnie do Tofikowej galerii na nowe foty. :evil_lol:[/quote] zapraszasz dzisiaj na foty co wczoraj dalas? :roll::roll::roll: Quote
Recommended Posts