HuSkYy-Paulina-94 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [quote name='Kisses']6:razz: Robi robi :loveu: Proponuje spacerek po wszystkich szczepieniach itp. :diabloti: [B]HuSkYy-Paulina-94[/B], witaj u nas :loveu::multi:[/QUOTE] hej hej ^^:loveu::loveu: Quote
Moniek193 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 5stron w jeden dzien:crazyeye: Slodziak robi kariere:multi: Ale jak narazie rzeszowiacy maja pierszenstwo:cool3::eviltong::evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [quote name='Moniek193']Ja sie pisze:diabloti::multi::multi: Jak tak dalej pojdzie to do 100 dojdzie:D[/QUOTE] do 100 dojdzie chyba w tydzien :loveu::loveu: ma szczenie powodzenie:cool3::cool3: Quote
Kisses Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 [quote name='Moniek193']5stron w jeden dzien:crazyeye: Slodziak robi kariere:multi: Ale jak narazie rzeszowiacy maja pierszenstwo:cool3::eviltong::evil_lol:[/quote] 6:razz: Robi robi :loveu: Proponuje spacerek po wszystkich szczepieniach itp. :diabloti: [B]HuSkYy-Paulina-94[/B], witaj u nas :loveu::multi: Quote
Moniek193 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [quote name='Kisses']6:razz: Robi robi :loveu: Proponuje spacerek po wszystkich szczepieniach itp. :diabloti: [/quote] Ja sie pisze:diabloti::multi::multi: Jak tak dalej pojdzie to do 100 dojdzie:D Quote
LACKY*WHITE Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 witaj kisses :loveu: wreszcie galeria twojego pieska --jest najśliczniejszy z miotu !!!czekam na więcej fotek--pozdrawiam -Agnieszka -przyszła pańcia westika (pamiętasz mnie ?);) Quote
Kisses Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 [quote name='LACKY*WHITE']witaj kisses :loveu: wreszcie galeria twojego pieska --jest najśliczniejszy z miotu !!!czekam na więcej fotek--pozdrawiam -Agnieszka -przyszła pańcia westika (pamiętasz mnie ?);)[/quote] O, witam u Simby :loveu: Pamiętam, pamiętam oczywiście. [B]Justy$ka[/B], witaj u wombaciego :razz: [B]Moniek193[/B], czuję się umówiona :diabloti: kto jeszcze, no kto? :multi: Quote
psiulka Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [quote name='Kisses']6:razz: [/quote] A u mnie tylko 2, hmm... :hmmmm: :evil_lol: Ja się piszę! Quote
Feigned Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 jak przyjedziecie do mnie to ja też chętnie. :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='Kisses']O, witam u Simby :loveu: Pamiętam, pamiętam oczywiście. [B]Justy$ka[/B], witaj u wombaciego :razz: [B]Moniek193[/B], czuję się umówiona :diabloti: kto jeszcze, no kto? :multi:[/QUOTE] a wiec tak na spacerek wspolny to ide ja (bez psa) psiulka ale nie wiem czy ona ma psa :D:D Goska z Basterkiem, Paulina z Maja,Monika z Sarcią,ty z młodym ^^ i nie wiem kto jeszcze :cool3::cool3: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [url]http://i593.photobucket.com/albums/tt13/Kiss_es_/luziakiatt.png[/url] to wyglada jak jakas tapeta na komorke albo na pulpit:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kisses Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 [quote name='Izuuus']Ha ja sobie przyjade na ten spacerek :evil_lol:[/quote] Zapraszam :razz: I kolejne... Sok + Simba gratis :razz: i brat... chyba brat :diabloti: [IMG]http://i593.photobucket.com/albums/tt13/Kiss_es_/luziakiatt.png[/IMG][URL="http://i593.photobucket.com/albums/tt13/Kiss_es_/luziakiatt.png"][/URL] I mały wędrowiec :loveu: [IMG]http://i593.photobucket.com/albums/tt13/Kiss_es_/luziaevil.png[/IMG] Quote
Kaya93 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Berek dziewucho:loveu: [URL]http://i593.photobucket.com/albums/tt13/Kiss_es_/luziakiatt.png[/URL] :evil_lol: o jaa:loveu::loveu: Quote
Unbelievable Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='Kisses']Będzie się z kim socjalizować :loveu: Zaprośmy cały Rzeszów :diabloti:[/QUOTE] ty wiesz że z tą socjalizacją to nie taki hop-siup? po jednym piesku, później liczba się może zwiększać, bo zamiast zsocializować psa narobisz mu lęków ;) nie wiem czemu, ja cały czas myślałam że ten twój to będzie łestik? :hmmmm: Quote
Kisses Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 [quote name='Tinka:)']ty wiesz że z tą socjalizacją to nie taki hop-siup? po jednym piesku, później liczba się może zwiększać, bo zamiast zsocializować psa narobisz mu lęków ;) nie wiem czemu, ja cały czas myślałam że ten twój to będzie łestik? :hmmmm:[/quote] No to ba :diabloti: Przecież nie rzucę młodego na 'pożarcie' kilku psom naraz. Powoli. Mamy duuużo czasu :loveu: A tu taki suprajs :evil_lol: Witaj u nas :loveu: Quote
Unbelievable Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='Kisses']No to ba :diabloti: Przecież nie rzucę młodego na 'pożarcie' kilku psom naraz. Powoli. Mamy duuużo czasu :loveu: A tu taki suprajs :evil_lol: Witaj u nas :loveu:[/QUOTE] jak tak zapobiegawczo ;) socjalizacja to podstawa- kolejną podstawową podstawą jest umiejętność odwracania wzroku psa i skupiania go na sobie, ale to już później :diabloti: jak gdzieś przeczytała, że brązowy, to pomyślałam wtf? :hmmmm: hejkaaaaaaaaaaaaaaa:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :evil_lol: Quote
Kisses Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 [quote name='Tinka:)']jak tak zapobiegawczo ;) socjalizacja to podstawa- kolejną podstawową podstawą jest umiejętność odwracania wzroku psa i skupiania go na sobie, ale to już później :diabloti: jak gdzieś przeczytała, że brązowy, to pomyślałam wtf? :hmmmm: hejkaaaaaaaaaaaaaaa:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :evil_lol:[/quote] Zapobiegaj, zapobiegaj :razz: podstawowa podstawa :loveu: Czasu mamy :razz: Cierpliwosć, cierpliwość, cierpliwość :loveu: taki łest w błocie :eviltong: Quote
Kisses Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 [quote name='Feigned']heej :loveu:[/quote] Czeeeść :loveu: [quote name='Moniek193']To ja poprosze ten soczek:multi::evil_lol: Hejka Wam:loveu:[/quote] Soczek raz :razz: Heej :loveu: Quote
Moniek193 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='Kisses']Zapraszam :razz: I kolejne... Sok + Simba gratis :razz: i brat... chyba brat :diabloti: [URL]http://i593.photobucket.com/albums/tt13/Kiss_es_/luziakiatt.png[/URL] [/quote] To ja poprosze ten soczek:multi::evil_lol: Hejka Wam:loveu: Quote
psiulka Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']a wiec tak na spacerek wspolny to ide ja (bez psa) psiulka ale nie wiem czy ona ma psa :D:D Goska z Basterkiem, Paulina z Maja,Monika z Sarcią,ty z młodym ^^ i nie wiem kto jeszcze :cool3::cool3:[/quote] Ja mam psa, nawet ma galerię. :cool3: Ale idę bez niego. ;) A z Kluskiem to pewnie dopiero za kilka tygodni, bo na razie jeszcze i tak nie ma go u Kisses, na razie możemy wziąć ją samą. :cool3: Wombacik mój :iloveyou: Quote
Recommended Posts